Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Labas vakaras,

Ačiū už palaikymą. Taip, žinojau, kad sunku bus, bet nebuvo ką daryt, nors kai dabar galvoju - gal ir buvo, galėjom galbūt kokį žmogų samdyt, kad kartais užeitų patvarkyt, ar tiesiog pakalbėt, galbūt reikėjo tiesiog parduoti jo butą ir nupirkti vieno kambario butuką kur nors šalia savęs, tam pačiam rajone. Dabar staiga minčių begalė, ką galėjom daryt kitaip.

Bet man tikrai neatrodė, kad bus TAIP, kaip yra kol kas dabar.  Tų erzinančių dalykų labai daug, bet bandau susitaikyt su savo padėtim.

Paveikslai man gražu, kol kas pasikabinom tik vieną. Nufotografuosiu kurią dieną parodyt. Attic tai įdomus paveikslas, nors šiaip mūšių ir jūros peizažai manęs labai nežavi. Bet juk svarbiausia, kad patiems gražu, skonio reikalas.

Pas mane darbe kaip tik buvo paroda paveikslų ir buvo ten tas žymusis paveikslas, kur arklio galvos fragmentas, o akies vyzdyje atsispindi žalgirio mūšio fragmentas. Gražus, daug pasakojantis ir tikrai įspūdį darantis darbas.

Ryt į sportą ir darbus. Bet jūs tai šaunuolės, aš vis dar žieminiais batais ir striuke, man visvien šalta, apskritai, jau esu minėjus - šalta man beveik visada. Atsibodo tikrai ir ta striukė, ir tie batai, bet taip ilgai gydžiaus gripa, organizmas nualintas, dar vis gerklę paskauda pastarasias dienas, tai net bijau kažką lengviau rengtis.

Atsakyti

Sveikos,

Drugeli, nesižvalgyk atgal, nesvarstyk kas, jeigu... Yra kaip yra, ir išeitį rast reikia dabar. Gal išeitų surast, kas dabar padėtų? Gal socialinė darbuotoja (pas mano močiutę vaikščioja, nes ji beveik nepavaikšto, bet detalių kas kaip daugiau nežinau); gal išeitų kas kitas padėtų namus tvarkyt. Terezza davė auksinį patarimą, kad į žiūrėt kaip į dvimetį.

Ką tik grįžom iš "Gražuolė ir pabaisa" filmo. Dukra tiek prašė eit, ale jaučiu labiausiai norėjo dėl spragintų kukurūzų  :D Filme vis sukinėjos ir muistės.

Geriu kavą dabar, po to eisiu šunį praust ( :huh2:  :unsure: ). 

Atsakyti

Mano megstamiausia detale namuose paveikslai, visi namai nukabinti. Bet vertinu tik drobe+aliejus, arba, jei antikvaras medis+aliejus. 

Sitas isnoretas, ilgai jam taupiau, ilgai laukiau, kai vakar mb gavo, amo neteko, visiskai nesitikejo  :wub:  dabar reik remui taupyt  :D                             

Drugeli, gal pavyktu kokia pagalba pasisamdyt? Buna moteriskuciu nelabai brangiai imanciu, kurios noriai padeda  :unsure: as anksciau visada saldavau, si ziema pirma kai man abosol nesalta, sportas mane isvadavo is amzino isalo..

Labas rytas, kava ir vel darbai. 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:​ 

Atsakyti

Laba.

Man irgi dar salta. Nes salta ir yra. Labai zvarbus oras rytais buna pajury. Ta dregme... As tik ilgus batus jau seniai paslepus. O rubus slepiu visada vienu metu visus, ne dalimis.

Ejau si ryta su mutoniniais kailiniais iki kelenu ir kepure. Ir man buvo pats tas. Ne trupucio nesukaitau.

Atsakyti

Vakar potvyni apturejau. Nes biski meistrelis-Jurgelis buvau  :laugh: 

Uzsikimso skalbenkes filtras. Na, taip rase ekrane. Vyro nebuvo. O man gi knieti tuoj pat padaryti viska😁Tai paemiau instrukcija ir dariau kad parasyta. Viska isvaliau. Be problemu. Bet, matyt, blogai uzsukau paskui. Tik 1 karta 360 laipniu kampu pasukau. O reikejo 2 kartus. Na, ir paleidau skalbenke sau patenkinta😊 Po kazkiek laiko vaikas eina i wc ir mato vonioj pilna vandens. Visos grindys uzlietos, gal 2cm aukscio vanduo per visa vonia. Tai turejau darbo, ple😀 Gerai, kad 1-am aukste gyvenam. Paskui uzsukau kaip priklauso ta filtra ir skalbiau be problemu.  

Uztat siandien rankos skauda. Riesai. Ar nuo grezimo, kai vendeni surunkinejau ar nuo filtro atsukimo/uzsukimo (nes sunkiai labai ejo atsukti). 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 20 kovo 2017 - 08:48

O dabar jau tikrai zinosi kiek kartu sukti 😁!

Atsakyti

O dabar jau tikrai zinosi kiek kartu sukti 😁!

Aha. Tik i gera viskas😀 Parbegau is masazo. Vis nepamirsau. Ziuriu i laikrodi - 8.53. O turejau buti vietoj 9val. Sokau i masina. Spejau. Lygiai 9.00 iejau i kabineta👍

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 20 kovo 2017 - 10:10
Labas rytas po sporto...

Geriu kava... rolleyes.gif
Atsakyti

Metu sportininkas😂😂😂

https://m.facebook.c...264972287023453

Atsakyti

Sveikos  :) 

drugeli - pritariu merginoms.. Palaiminti tie, kurių senatvė nevargina nei jų pačių, nei artimųjų. Deja, nežinosi pats, kokia dalia laukia. Linkiu tik stiprybės ir rasti geriausią išeitį ir sprendimą jūsų šeimai  :4u: 

Attic - pradėjau nagrinėt tą paveikslą, tai jergus pamačius kelis pilkus veidus net nupurtė šiurpas kažkoks  :blink:  :unsure: Aš bijočiau tokį namie turėt  :D 

gaily - aha, aš irgi užmačiau foto  :D 

Blueta - koooookie Tavo batai nerealūs ten  :wub:  :wub: Negaliu pamiršti!

tigriau - paskaičiau, kad geri kavą ir taip užsimaniau savosios  :D 

pas mus buvo ilgasis savaitgalis, tai ką - metas grįžt į ritmą po visų malonumų  :D​ 

Atsakyti

Labas muostabus rytas. Kaaaip šauniai pralėkėm mišku nuo ankstaus ryto, ta oro gaiva, pušų kvapas ir saulės apšviestos viršūnės, paukšteliai, vajeee 😍 Puiki dienos pradžia.

Almost, ačiū 🎈

Drugeli, tokių dalykų neįmanoma žinot iš anksto, tai supranti tik kaip patiri pats.  žinau, kaip tai sunku. O kai dar net ne tavo mama/tetis, dar sunkiau, spėju.

Atsakyti