Ner niekur tos sudinos vazos Visur ieskojau. Nzn kur dar ieskoti.
Siandien oras pas mus jau geresnis...
Kazko depresuoti pradejau... nervas vis kyla del maziausio menkniekio... galva daznai skauda... sunkus man sis menuo...
Labas rytas ,
tupim toliau namie inhaliacijas abi darom , slog iki keliu . Bet akys jau geriau , po piet bent trumpam isleksiu iki darbo o ryt jsu reik but sveikai
Tigriau , auksciau nosi niekas kitas uz tave nuotaikos nepagerins . Gal kokio darbuko vel pasidairyk ? Nuo namu tau gal cia ta nuotaika tokia
Siaip veiklos pakanka man... sportuoti iseinu kiekviena diena, vyrui darbe kartais padedu... po svenciu vel kibsiu i darbo paieskas... reikia praeiti si momenta... gruodis man dabar turbut visad bus niuriausias menuo...
Ai žinok brangioji,kuičiuos kuičiuos ir kuičiuos
Tai tingiu,tai paskendus darbuose,tai tiesiog ilsiuos....
Bet jus visada atsimenu ir pasiilgstu 😉 ir dingti net nežadu😎 vo tėp😎
KATE,oho kad šauniai dovanėlių pripakavai
Aš žinokit savaitgalį darysiu irgi antakius😎 ir jaudinuos ir noriu
RASYT,sveik😚
Papildyta:
TIGRIUK😚
tigriuss - stiprybes tau
As problemu neturiu, bet vat erzelys kazkoks viduje jau kuri laika. Viskas nervina. Atsiribojau nuo zmoniu konkreciai, bo kaip katusas esu. Nzn, menulis lyg geras, pms dar anksti ir siaip viskas gerai. Tai galvoju, gal is ispindejimo cia man taip Praeis.
Dabar atvaziavau pietauti. Nes namie nieko ner. Reikia gaminti. Tai kai pati pilva prikimsiu, tada grisiu ir gaminsiu seimos nariams As po trenkes, tai ner laiko laukti, kol pagaminsiu
Siandien vos trenke atlaikiau. Silpnumas kazkoks. Net i skaiciavima negalejau susikoncentruoti. Minciu pilna galva.
Anila - nebandai dingti ir pasirodai "su antakiais", kai padarysi
As 13d i lupu korekcija varau pasidarysiu ir ramu kuriam laikui.
Kur PATRANKIUKS ?
Davai panos be nėrvų!
Man irgi fazėm būna nevaldomų visai nuotaikų kaita ir pikčio pilni balionai
Bet aš jau pripratus prie tokios būsenos
Tigriau, laikykis, gruodis kaip tik man super menuo - sninga (dazniausiai ), kaledomis kvepia, visi skuba namo... Lapkricio va nepakesdavau.
Rasytee, sveikit
Dovanu neperku Tevams viska sesuo supirks, tik pinigus pervesiu, o MB savo pusei supirks
Imesiu kelias fotkes i albuma
Rodausi savo naują sukienką
[attachment=237591:31344130216_5ca7689249_c.jpg]
<p> </p>
<p>[attachment=237591:31344130216_5ca7689249_c.jpg]</p>
Nieko nerodo
Aš vis perku ir perku skūdurus Maniškis klausia ar spinta kartais ne guminė?
Nu bet užėjus man kažkokia pirkimo manija.Reikia tai to,tai ano tai dar ko nors
Labas rytas ,
Terezza, puikiai atrodai , tiek suknele , tiek figura 😍