Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Pas mus tai siandien sekmadieninis tingiadienis, ryte vaiku namu darbai, po to jie isbego i futbolo aikste visai dienai, o as paziurejau labai senai matyta detektyva per lrt puaro, kartais man patinka tokius senus filmus pasiziureti :)

Atsakyti

Labas :) As irgi namie. Siandien saunuole jauciuos, isviriau dalas sriubos, mb sonkauliukai kepti, balta misraine padariau ir dar bananu duona iskepiau. :angel2: Man tai ne pavasaris, saaalta. Ir uz lango kiek ciuozeju.

Atsakyti

Ir kaip tau ta dalas sriuba, nebuvau apie toka girdejus, bet paskaiciau internete tai neblogai turetu buti. Nustebinau su uzsalusiu vandeniu, cia upe ar ezeras?

Atsakyti

Musu megstama dalas sriuba. Ziema gardumelis  :essen: 

Cia lampedziai :)

Atsakyti

Geras, niekad nebuciau pagalvojus, kad dar laikosi taip uzsales vanduo. O koki naudoji kokosu piena, nes as turiu kaip tik nusipirkus alpro firmos kokosu piena, galvoju pabandysiu kava uzsibalint, tai man kazkaip vandenelis toks, galvoju gal reikia ta kur buna uzkonservuotas gelezinese skarbonkese, gal ten sodresnis kokosu skonis bus. Skaiciau, kad vistiena troskina kokosu piene, bet nemanau, kad su tokiu koki as nusipirkus, nes abejoju ar ten labai jaustusi vistiena su kokoso prieskoniu. Esat kas bande gal?

Atsakyti

As i dalas nepilu kokoso jokio. O, siaip , naudoju konservuota, tu gerimu niekada neperku. Jei reik skystesnio tai praskiedziu ir tiek.  :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2017 02 05, 16:45)
<p>Mes irgi mišku smagiai pražingsniavom 😊</p><p>Bet kažkaip man jau pavasariu kvepia., paukščiai vis garsiau čiulba. Ir dienos ilgėja ženkliai.</p><p>ta pavasarine nuotaika šaltbarčių padariau pietums.</p><p></p><p>labu.</p>

Man ir pavasariu kvepia smile.gif
Ir valgėm irgi šaltibarščius biggrin.gif
Atsakyti

Kita savaite nebekvepes pavasariu, panasu :D Salcius zada nemazus.

Atsakyti

Pajuryje pavasario nesijaute , o nuo ryt lyg visur atsals . Dar teks palaukt pavasario 

Atsakyti

-19  :D  :bijau2: 

Atsakyti

-19  :D  :bijau2:

Kur tiek daug pranasauja ?

Atsakyti
Naktimis. Per zinias tika rode.
Atsakyti