Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Linksmybes. R temperatura 39,4C😲 Grizo is mokyklos linksmas. Nuvare i gimnastika. Viskas ok buvo. Sako, i trenkes gala pradejo silpna darytis. Nu za-je-bis, atsiprasant😞

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 02 vasario 2017 - 21:15

Nu na fik😮 Pirma karta girdziu, kad tiek daug. Max 10 esu girdejus. Tau su Aleksandrito lazeriu salino? Tai 30 men bandei atsikratyti plauku? Nes kas 4-6sav gi daroma procedura.

Iš pradžių ne aleksandritu. neatsimenu, koks ten buvo. Paskui prie aleksandrito perėjau. Ir dabar dar kokie 5-7proc. likę.

Atsakyti

Nu na fik😮 Pirma karta girdziu, kad tiek daug. Max 10 esu girdejus. Tau su Aleksandrito lazeriu salino? Tai 30 men bandei atsikratyti plauku? Nes kas 4-6sav gi daroma procedura.

Tai visokių tų lazerių yra. Man, prieš pradedant, gydytoja pasakė reiks 5-8 procedurų. Kas 6-8 savaites (ten pagal plauku augimo fazes paskirdavo kada ateit, pirmus pora kartų kas 4-5 sav., paskui tarpai ilgėjo).

 Taip ir buvo. Pažastim užteko 5, bikini 6 dariau. Dabar kartą metuose nueinu palaikymui.

superinį lazerį EraEstetik nusipirkę, galiu drąsisi rekomenduot.

o jie yra ir Klaipėdoj?

užjaučiu dėl lazareto 🎈

Labas.

Atsakyti

Va, iš jų puslapio:

Syneron Candela Aleksandrito lazeris GentleLase Pro yra pats galingiausias iš visų esančių plaukų šalinimo lazerių ir pasižymi didžiausiu efektyvumu lazerinėje depiliacijoje. Jo išskiriamą bangą 755 nm geriau nei kitų lazerių sugeria plaukuose esantis pigmentas melaninas, o galia nuo kelių iki keliasdešimt kartų stipresnė, lyginant su kitais lazeriais. Šis lazeris geriausiai tinka I-III odos tipo žmonėms (visų Lietuvos žmonių odos tipas, jei jie nėra ką tik įdegę saulėje), o dėl savo stiprumo pašalina net šviesiausius ir silpniausius plaukelius.


tu pasidomėk, su kokiu pas jus dirba. Nes pvz.mano bičiulė Sugiharoj darėsi irgi ten su kažkokiu, tai ėjo ėjo ėjo ir nieko ten jau neišnaikino. Apmažino kuriam laikui, po metų vėl želmenija.


Apie šitą, kurį išbandžiau savo kailiu, galiu pasakyt-taip tai veikia. Praėjo  ma atrodo 4 metai, absol taip pat, kaip po procedūrų.

Atsakyti

As ir norių tik Aleksandrito lazeriu salinti.

Ar Aleksandrito lazeris irgi buna ivairiu modeliu? As galvojau, kad jei Aleksandrito, tai Aleksandrito. Reiskia, bus geras.

EraEatetik Klaipedoj nera. Northway klinikoj pas mus jis yra. Northway klinika ir Kaune ir Vilniuje irgi yra. Kaune ir Vln jie jau seniai turejo ta Aleksandrito lazeri. O Klaipedos Northway klinikoj tik nuo rugsejo atsirado (gyd siandien sake). Nes anksciau nebuvo visai Aleksandrito Klaipedoj, niekur. Ieskojau pries 1,5m.  Dabar jis vienintelis Northway klinikoj. O kitokiu viskokiu pilna. Nenoriu rizikuoti.

 

Zodziu, tikrai man nera kur skubeti. Reikia pradeti nuo spalio kokio. Tada ramiai pasidarysiu reikiama kieki proceduru iki geguzes.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 02 vasario 2017 - 21:31

Nežinau Katee koks Klaipėdoj yra,  nusirašyk modelį iš mano įkeltos nuorodos ir pasiteirauk pas juos. 

Era pirmi LT  nusipirko tokį, bet nuo to laiko praėjo ~5 metai, gal kas įsigijo.

Atsakyti

Paziurejau Northway puslapyje. Jo, tas pats lazeris, kur tu ikelei👍

Atsakyti

Labas rytas..o jau blogai miegota tai jopapą...užmigau 2:30 siaip ne taip ir tai dar sapnavau visokias nesąmones...ir dar tokia diena,pilna veiklos...buuu kokia be nuotaikos.

Tikiuosi jūs miegojot,pailsėjot puikiai,geros dienos..

Atsakyti

Labas rytas, aciu blueta ir katee, noreciau ir as pasidaryti kazka su tais nepageidaujamais plaukais.

Katee kaip R laikosi? cia gal jau gripas, kad taip staigiai soko tokia auksta temperatura

Atsakyti

Labas rytas.

Miegojau irgi nelabai kaip.

Raganaite - R atsikele su 37,6C. Sako, galva sukasi. Bet siaip linksmas. Tai siandien viena broli tik i mokykla isleidau 

Atsakyti

liuks, tai bus tik paprastas virusas, nes gripas tai laikosi kelias dienas labai auksta temperatura. Tegul sveiksta kuo greiciau :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Raganaitė*: 03 vasario 2017 - 10:26

Labas rytas ,

ot tie sirgimai nesibaigia 😒, kur benueisi visi serga !

Katee, kaip oras pas jus ?

Atsakyti