Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Idomu. Nes mano ispudziai apie kelis draugiu, kurios taike si metoda, vaikus yra lygiai tokie pat. Jos visad man pakomentuoja, kaip mano dukra itin meili, mane apsikabina, atlekia, pabuciuoja,

o stai ju - asmenybes, kuriu nepaliesi ir jos pacios to svelnumo nenori... Kazkaip maniau, gal cia asmenybes tipas ir tiek... Idomu kazi kaip yra.

Aisku, buna ir toks tipazas zmogaus. Bet, man atrodo, visiems vaikams reikia tu apkabinimu. Nu gerai, tarkim vyresni vaikai kas kita. Bet tai mergaitei buvo 1-4m, kai ji tokia salta buvo. Ar tokiam mazam zmogui gali nereiketi mamiskos silumos? Nemanau. Paskui persilauze ta mergaite. Nezinosi, aisku. Bet gal yra tiesos.

I vaiku-asmenybiu tema😆

FB skaiciau, kaip gyresi kazkas, kad, va, mano tevai direktoriai, o mano gydytojai, o mano verslininkai, tikros ASMENYBES ir pan....O kazkas atrase: Oho, kokie kieti pas jus tevai! Pas mane tai tiesiog geri zmones😁

Atsakyti
Mano nuomone irgi, kuo daugiau vaikas gauna silumos ir svelnumo bei meiles, tuo daugiau viso to turi sirdyje ir moka tuo dalintis su kitais.
Atsakyti

Mano abu vaikai nuo 3savaiciu miegojo savo kambariuose , nelabai suprantu kodel jie turetu but maziau meilus ? 

Matau tik pliusus tokio dalyko , atskiras kambarys , geresnis oras nei tevu iskvepuotas , ramybe ir tt . 

Koks skirtumas , kad lovyte stovi tevu kambaryje ? Nuo to nei daugiau apkabini nei ka , nebent kalba eina apie miegojima vienoj lovoj ...

cia tik mamai daugiau lakstymo

Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2017 02 01, 20:22)
<p>Mano abu vaikai nuo 3savaiciu miegojo savo kambariuose , nelabai suprantu kodel jie turetu but maziau meilus ? </p><p>Matau tik pliusus tokio dalyko , atskiras kambarys , geresnis oras nei tevu iskvepuotas , ramybe ir tt . </p><p>Koks skirtumas , kad lovyte stovi tevu kambaryje ? Nuo to nei daugiau apkabini nei ka , nebent kalba eina apie miegojima vienoj lovoj ...</p><p>cia tik mamai daugiau lakstymo</p>

Pritariu smile.gif
Atsakyti

Koks meilybe-vaikas😍

Rus.k:

http://allwommen.ru/...a-tri-dnya.html

Atsakyti

Rasytee - kalba eina apie UK praktika, kai vaikas isgrustas buna i kita kambari ir prie jo neprieinama nakti, net jei jis verkia. Tipo, paverks ir nustos. Ale reikia ignoruoti. Jei vaikas miega be prabudimu, tai viskas ok. Bet as negaleciau i kita kambari isgrusti, net jei miega gerai. Nes maza atpils, uzsprings ar dar kas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 01 vasario 2017 - 19:52

Nu jo cia ne tas pats , nes jei kalbet tik apie kita kambari tai man tik pliusai .

si kart as "aukosiu" savo didele rubine ir irengsim mazyliui atskira kambari , nors miegamasis musu 45 m2 tai tilptu laisviausiai su visais rakandais 😁

Atsakyti

Katee,nekartosiu nieko,nes tu savaip interpretuoji,pasakiau,tema išsemta..

Terezza,dėl galimai perdėto mano įtarimo..dėl to nesijaučiu nei geresne,nei juolabiau blogesne mama,ar apskritai piliete...O sveika tai ar ne,tai manau kiekvienas reaguojam i situaciją iš savo bokšto,patirties ir bendro asmens charakterio,kuris sunkiai keičiasi...

Uk ar Lt,visur visokių yra,ir ne taisyklė,kad visi uk rėkia,o lt mylimi ir bučiuojami..

Atsakyti

Katee,nekartosiu nieko,nes tu savaip interpretuoji,pasakiau,tema išsemta..
Tai kad ne as viena...

Nu issemta tai issemta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 01 vasario 2017 - 20:07

Labas 

Nes maza atpils, uzsprings ar dar kas.

Visiskai pagrista baime. Savo darbe labai neretai sutinku, kai kudikis, daznai iki 1men uzspringsta ir medikai atvaziave jau niekuo padet nebegali. 

Taip pat esu sutikusi ne viena staigios kudikio mirties sindromo atveji. Cia gal nelabai susije, bet ,galbut, laiku pastebejus ir pradejus cpr butu galima ir istraukt vaika is mirties nagu.

Bet cia tik pastebejimas is mano darbo, jokio saliskumo. Neturiu patirties neturiu ir nuomones.  :4u: 

Atsakyti

Va, apie kudikio mirties sindroma irgi norejau rasyti. Pamirsau. Buna ir tokiu variantu. Bet kad uzspringti gali, tai gan didele tikimybe. Juk kudikiai daznai atpila. O jei vaikas kitame kambary, paprasciausiai gali neisgirsti to.

Atsakyti

Iki beveik menesio ir migdziau savo miegamajam , o kai apsipratom vieni prie kitu tai keliavo i savo kambari , kurio durys prie pat musu , tai kai abejos atviros viskas puikiai girdisi .

buve naktu kada ir pati miegojau tam kambari , kai sirgdavo ar pilvuka skaudedavo , nemaciau reikalo "kankint" mb kai jam ryte anksto keltis .

cia mano nuomone , mano pasirinkimas

Atsakyti