Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Dievu netikiu. Sitas pasaulis per baisus, per zveriskas, kad butu Dievo sukurtas.

EU marazmai jau visai netoli nuo visisko issigimimo.

Atsakyti

Niu ka, vat ir Fevraliaus sulaukem😄

Greitai pavasaris👍

 

Labas rytas.

Atsakyti

Nu! Paskutinis žiemos mėnuo prasidėjo! O dar turint galvoj, kad trumpesnis, tai pfff, tuoj saulė ims šviest aukščiau ir ilgiau. 

Katee,mielas tas tavo mažylis. Ir supratingas jau koks 😍

Kaip šian jis?

į dievą tikiu (ir tai nieko bendra su bažnyčia, prašom nemaišyt! Nes kažkas čia parašė "netikiu į bažnyčią" 😃 Į bažnycią ir aš netikiu 😃), prisimenu jį ne tik kai bėda ar sunku, bet ir kai viskas labai gerai, padėkoju dažnai.

Fainas Fėjos žygis pajūriu nusimato. Patiktų man irgi.

labu.

Atsakyti

Katee,mielas tas tavo mažylis. Ir supratingas jau koks 😍

Kaip šian jis?

ir tai nieko bendra su bažnyčia, prašom nemaišyt! Nes kažkas čia parašė "netikiu į bažnyčią" 😃 Į bažnycią ir aš netikiu 😃

Aha, meilybe jis musu😍 Dekui, atsikele be temperaturos. Bet i vakara, manau pakils dar. Vakar tas pats buvo. Dar 3-cia para tik. Gal net ir rytoj bus temperaturos.

Pritariu. Baznycia ir kunigai nieko bendro su Dievu ir tikejimu neturi.

Atsakyti

Labas rytas, su paskutiniu ziemos menesiu :D  katee, mano irgi mazajam po dvieju dienu nesirgimo vel pakilo sianakt 38.5 ir sloga didesne atsirado :unsure: Del vaikuciu apiplovimo darzelyje, tai pirma kart isgirdau toki istatyma, nes musu aukletoja tai labai priziuri maziukus, nei kart negrizo su suteptais trusikeliais, o kai buvo biski prisikakojes, tai radau isplautus slapius trusikelius ir vaikas tikrai buvo nupraustas, nes yra tokia pusvone grupeje. Ir aplamai as galvoju, kad aukletoja gali dirbti tik labai labai  vaikus mylintis zmogus, nes kai matai kiek jos daug rupescio ir meiles atiduota visiems vaikams, kai reikia ir uzpakaliukus nuvalyti ir kiekviena nuraminti, paguosti, kai jie ilgisi mamos (ypac rudeni). Labai daug atiduoti saves reikalaujantis darbas. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Raganaitė*: 01 vasario 2017 - 09:06

Raganaite - sveikatos ir tavo mazyliui! Del aukletoju pritariu. Zmogus turi labai jau atsidaves.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 01 vasario 2017 - 09:41

Man tai baisiausia, kad va tokia mylincia ir atsidavusia aukletoja koks beprotis paskusti gali, ir ji bus ilgai bei nuobodziai tampoma tarnybu, bei tures irodineti, jod nera pedofile.

Atsakyti

Praeitais metais skaiciau kazkur, kad Norvegijoj, berods, vyras maudesi su savo mazamete dukra baseine, nu ir pagloste ja. Apkaltino ji pedofilija. Nzn kuom ten baigesi. Jie nori, kad vaikai kaip robotai augtu. Nes UK pvz priimtina kudiki i atskira kambari guldyti ir gali jis nakti rekti kiek panorejes. Motina neprieis.

Vat ir glostyti tevas savo dukros negali, nes pedofilija bus apkaltintas. Zodziu, baisu. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 01 vasario 2017 - 09:47

Europa isprotejo.

Atsakyti
Labukas 4u.gif

Man tai jau jauciasi, kad vakaras sviesesnis, ir rytas sviesesnis. Mat rytais vaziuodavau 8 ryto, tai kol prasvisdavo... O paskutiniu metu, truputi tamsoj ir visa likusi laika sviesoj vazinėdavaus bigsmile.gif


Atsakyti

Katee, aciu uz linkejimus mazyliui, ir jums sveikateles :4u:

Baisu tie nukrypimai ir i viena puse, ir i kita. Pvz daznai pasikalbam ir su aukletoja, ir su didziuju vaiku mokytojom, kaip negali nieko pasakyt apie vaiku bloga elgesi, nes tuoj tevai soka akis draskyti, kaip cia mokytoja uzsisedus ant ju pacio paciausio vaikelio, lekia pas direktore skustis, arba sako vaikas absoliuciai nezino ko paklausi, paraso bloga pazymi, tevai velgi ne vaika drausmina, kad nesimoko, bet pas direktore eina skusti mokytojo, kokius ji raso pazymius (aisku buna visokiu ir mokytoju). Darzelio aukletoja irgi sako matau problema kaip vienas vaikutis pries pietu miega zaidzia su lyt.org., bet sako nu nedristu pasakyt tevam, nes zinau, kad tuoj puls i akis ka as cia nesamoniu prisigalvoju. Po truputi dingsta nuosirdus bendravimas tarp zmoniu....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Raganaitė*: 01 vasario 2017 - 10:27

Europa isprotėjo?!...visas pasaulis toks,karai,žudynės,pagieža,melas,pavydas..net spaudos,ar televizoriaus nesinori matyti,nes visur rik siurpą keliancios istorijos,naujienos...

Labas rytas..

Atsakyti