http://romashka-smil...hapekoense.html
Nesudzius... ryt bus suvalgytas...
Labas...
Labas rytas,
Vyresnioji perėmė estafetę, visą naktį pravėmė, dabar miega, karščiuoja
gaily - pabandyk tu pirma, tada aš bandysiu
Fėja, pamiršau pasveikinti, išlaikysi ir važiavimą, nepergyvenk
tigriau, kiek kg numetei jau?
Labas rytas, damačkos
Rasytee - aš irgi manau, kad tos suvalgomos, suvartojamos dovanos tikrai bus geriausias reikalas. Ir, aišku, kaip darbuotojams, tai manau va kaip Blueta rašė, administracijai po vokelį duoda. Nu suk nesukęs - pinigėlius dovanai visi mėgsta
Tigriau - kapok tą tortą ir baigtas kriukis
kalbėjot apie tuos antakius, tai aš pritariu irgi tai minčiai, kad gerai atlikto darbo nu neatskirsi iš toli, nebent tikrai visiškai natūralistas esi ir bet kokį pakeitimą, net ir makiažą, pastebėsi bet gerai atliktas darbas džiugina to darbo turėtoją, atlikėją ir aplinkinių tikrai negąsdina
Tiesa, aš irgi čia jūsų įkvėpta pradėjau plaukais daugiau rūpintis. Tai pastebiu, kad vis mažiau man veliasi, tokie minkštesni kažkokie, švelnesni, lengviau pasirūpinti jais, neblogai auga. Tik aš neperku priemonių rekomenduotų čia - naudoju savo. Pagaliau naudoju, o ne tik turiu
Mūsų dovanos jau beveik supirktos, reikės dar kelias užsakyti gal šiandien internetu, kad spėtų atvykti laiku. Paskui paieškosiu idėjų gal Pinterest'e dėl pakavimo - nenoriu pirkti tų visokių standartinių spalvotų dovanų popierių, kur parduotuvėse yra.. Noriu kažko įdomiau šįmet
Drugeli, nu tai vakar mokyklinis vaziavimo buvo. Siaip toks tarsi Regitros imitacinis egzas. Gera patirtis.
Man plaukai irgi krenta, bet ai... Daug yra
8 kg...
Nea... ugdau valia...
Teisingai. Napasiduok provokacijoms
Skaitet? Pasaka, o ne kelione
http://www.15min.lt/...lese-3-719926#_
Aciu uz patarimus ! Bandysiu kazka sukonstruot del administracijos tai taip kalba kita . Dovanas jiem jau turim
Drugeli, ok! Pirma reakcija buvo - 30 už antakius?! Nee.. Bet paskui pasižiūrėjau, nu jei ilgai išsilaiko, tai faina.. Ar kas kelias savaites mokėt po 7-10, ar kartą per mėnesį ar 1,5 mėn 30.. Tas pats išeina.
Dukrai
Fėja, nu ne iš pirmo karto, tai gal iš penkto, o jei ne, iš dešimto tikrao išlaikysi
As pradejau pati dazytis antakius , daug naturaliau pasidarau . Seniau atrode tai misija neimanoma , bet drauge pamokino
Aš irgi antakius nusidažau jei reikia. Bet jei reik ir papešiot/paformuot, tai tada kosmetologė sutvarko.
Katee, nors patarimo neklausei, bet aš sakyč, tu nemaišyk dviejų priemonių. Ypač, kurios va tokios, gydymui skirtos. Nes kartais, gali gaut atvirkštinį rezultatą dėl skirtingų veikliųjų medžiagų.
Katee, nors patarimo neklausei, bet aš sakyč, tu nemaišyk dviejų priemonių. Ypač, kurios va tokios, gydymui skirtos. Nes kartais, gali gaut atvirkštinį rezultatą dėl skirtingų veikliųjų medžiagų.
Na, reik taves paklausyt. Nes blogai nepatari. Pabaigsiu savo, tada prie to aliejaus pereisiu.