Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

katee, o su kuriuo iš tėvų tu likai gyvent, kai tėvai išsiskyrė? Kiek tau buvo metų? O brolis tų pačių tėvų? Pamenu, sakei, kad sesė iš antros santuokos, tik nepamenu tėčio ar mamos. A
Kai tevai issiskyre, mes abu su broliu gyvenom su mama. Iki man suejo 12 metu. T.y. 8 metus gyvenau pas mama. Brolis per ta laika gyveno kazkiek pas teti. Bet trumpai. Su tevu visada bendravom. Mama su teciu gerai sutardavo ir po nutrukusios santuokos. Niekas nesidraske. Paskui nuo 12m as gyvenau pas teti iki 16,5m. Nuo 16,5m iki 18,5m gyvenaunir vel pas mama (kartu su broliu). Po mokyklos istojau studijuoti, persikrausciau ir vel pas teti. Gyvenau iki 21 metu pas ji. O tada jau su vyru susitikom ir pradejome gyventi. Zodziu, brolis praktiskai visada gyveno su mama, o as daznai tai pas mama, tai pas teti. Tetis mano gal pora metu po to, kai su mama issiskyre, vienisavo. Susitikdavo su moterimis, bet kaip jis pasakodavo, labai jam buvo svarbu, kad nauja moteris priimtu jo vaikus. Paskui susipazino su pamote. Auksinis zmogus. Pamenu ir musu pirma pasumatyma su ja.  Mamai gi nelabai sekesi susirasti normalu vyra. Nemokejo ji atsirinkti.  Visi tie klounai mane nervindavo. Nors nesu patyrus nei fizinio, nei psichologinio smurto is ju. Bet siaip cirkininkai buvo. Mama, sakyciau, per greitai isileisdavo juos. Brolis, pamenu, juos gerokai "prafiltruodavo", kai paaugo. Bijojo jo tie diedai. 

Siaip, paemus, pas teti man budavo jaukiau. Nes ten tikrasis tas seimos zidinys budavo. Kai visi visada namie, laukia vaiku, rupinasi maistu. Bet ir labai labai grieztas tetis huvo. Neisleisdavo vakarais i klubus. Turejau gristi iki 23val. Labai kontroliodavo mokslus. Repetitorius samdydavo ir pan. 

Mama nebuvo kazkokia pijoke ar pan. Ji abstinente kaip ir as :D Bet pas mama buvo daaaaaug laisves. Galejai daryti ka nori, eiti kur nori. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 30 sausio 2017 - 11:49

Tai tu nori pasakyti,kad įvaikintas vaikas yra kitaip mylimas nei savas ?!

Atsakyti

Tai tu nori pasakyti,kad įvaikintas vaikas yra kitaip mylimas nei savas ?!
Ivaikinimas yra kitas dalykas. Buna visokiu variantu. Pvz, seimos negali susilaukti savo vaiku ir pan. Tada augina nuo mazens kaip savo. Tikrai nera daug tokiu seimu, kurie turi savo vaiku ir dar isivaikina. LT mastu tai mizeris (tabisimtis, ko gero). Tai labai didele atsakomybe. As ivaikinti nesiryzciau.  

O ateje pimpalai vargu ar mamils vaika, kuris yra kito vyro. Nebent tai butu TA isimtis, apie kuria rasiau jau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 30 sausio 2017 - 12:00

Blueta - neparasiau. Jo, su broliu mes vieno tevo ir mamos. O sesuo (is teco antros santuokos) gime, kai man 13 metu buvo. As tuo metu gyvenau pas teti kap tik.

Atsakyti

Almost, jaučiu iš aprašymo-puikiai laiką praleidot! Dar nepažįstu žmogaus, kuriam Barsoj nebūt patikę, visiems šitas miestas labai limpa.

Katee, ač už atsakymą. Tai pamigravai per abu tėvus,žiūriu, kol užaugai. Ir labai gerai, nenutolai nei nuo vieno, o ir tėvai turėjo galimybę pažint giliau savo vaiką, nenutolt, kaip būna po skyrybų dažnu atveju.

O mama suskūrė kitą šeimą? Ar tik tėtis?

Mano a.a.tėvai nugyveno santuokoj 62 metus, kaip pagal priesaiką "iki mirtis mus išskirs", vyro tėvai irgi jau auksines vestuves atšventę.

 

Dėl "svetimo" vaiko pritariu Katee, nes įvaikinimas tai pačios poros laisvanoriškas pasirinkimas. Kai neturi savo vaikų, arba pvz.nori padaryt gerą darbą, užaugindami svetimą vaikutį. O kai yra "primetamas" ( nu tarkim, išsiskyręs vyras arba našlys turi vaikų ir juos atsiveda į naują šeimą) svetimas vaikas kas kita. Nors gal tą vyrą ir myli, bet nereiškia, kad automatizmu pamilsi ir jo vaikus.

 Mano vyras gan ilgą laiką įkalbinėjo įsivaikint vieną (čia tuomet kai mažoji gimė) ir užaugint kartu. Pabijojau aš 😊

Atsakyti

Blueta - mama gyvena su vyru jau 14 metu (nesusituoke). As su juo labai saltai bendrauju. Kiek etiketas reikalauja. O siaip.... Jis man niekas. Jokios silumos jam nejauciu.

Ir taip, as su abiem tevais artima. Nors jei labai labai nuosirdziai, tai brolis su mama artimesnis, o as - su teciu. Vat ir prasau, kaip sako, oj reikia tau dukros, nes bernai nutolsta nuo mamos. 

Mes su mama ir paatviraudavom. Tikrai. Nebuvo taip, kad saltai bendrautumem. Bet jei kalbeti apie ta siluma viduje. Tai as labiau "prie tecio". Jis man visada autoritetas buvo, teisingas toks ir atsakingas atrode. 

Atsakyti
QUOTE(katee @ 2017 01 30, 09:18)
<p>gaily - man tai namie sunku prisiversti sportuoti. Tai tas, tai anas. Saunuole, kad namie sugebi pasportuoti.</p><p></p><p>Vaikai isvezioti. Bet mazylis ir vel namie. Uzsikrete nuo A. Koseja. Kada tas baigsis😕</p>

Aš visad sakiau, kad jau namie nesportuosiu, ne ne.. Šiaip anksčkau kiek esu bandžius, tai tikrai neprsiverčiau. O dabartinėj situacijoj man labai gerai, sportuoju po 4-6 kartus per savaitę smile.gif o į klubą ištaikyčiau išeit kokius 3 manau... Ir dar derinkis vis kada ir kaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 30 sausio 2017 - 12:25

Ir dar laiko kiek susitaupo. Vien kelias iki sporto klubo ir atgal kiek uzima. 

Atsakyti

Almost, jaučiu iš aprašymo-puikiai laiką praleidot! Dar nepažįstu žmogaus, kuriam Barsoj nebūt patikę, visiems šitas miestas labai limpa.

Aha, man kažkaip seniau tik Paryžius, Paryžius ir Paryžius. Bet po Prahos ir Barselonos Paryžiaus ta visa magija blėsta ir blėsta, jaučiu viduj  :) Tikrai labai daug nesitikėjau iš Barselonos, tuo labiau važiavom labiau pabūt kartu, paminėt progą (devintos metinės buvo, todėl tokią kelionę sugalvojau apskritai), bet va gavos taip, kad laaaabaai sužavėjo miestas abu  :wub: 

<..>Bet jei kalbeti apie ta siluma viduje. Tai as labiau "prie tecio". Jis man visada autoritetas buvo, teisingas toks ir atsakingas atrode. 

Aha, va mano situacija irgi tokia pat  :) 

Aš visad sakiau, kad jau namie nesportuosiu, ne ne.. Šiaip anksčkau kiek esu bandžius, tai tikrai neprsiverčiau. O dabartinėj situacijoj man labai gerai, sportuoju po 4-6 kartus per savaitę smile.gifo į klubą ištaikyčiau išeit kokius 3 manau... Ir dar derinkis vis kada ir kaip...

Va va, čia ko man trūksta - valios namie sportuot, nes vis atrodo, kad pasportuosiu, patogu ir t.t. O grįžtu ir kiti reikalai "svarbesni" pasidaro. Nors iš esmės norint ramiai ir namie gali sau sportuot  :)​ 

Atsakyti

Sutvarkiau vyro poliklinikos reikalus. Perregistravau pas kita seimos gyd. Siandien jau tyrimus atliko.

Ir tai apie 40-50min. pralauke eileje. O ten butu visai pipiec.

Atsakyti

Mane tai dieds labai motyvuoja, jis varikliukas. Galiu drąsiai sakyt, kad kasdieninis šiaurietiškas  ėjimas, be jokių nusukčiavimų,yra jo nuopelnas. Geras pusmetis diena dienon einam ( per tą laiką praleidau 3ar 4 kartus su rimta priežastim) o bet tačiau jei eičiau viena, tikrai nusimuliuočiau dažniau. 😃

Atsakyti

Maniskis irgi miske vaiksto , sakiau prisidesiu , bet va turiu priezasti patinget dabar 😜!

Atsakyti