Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

QUOTE(Blueta @ 2016 12 01, 21:28)
Katee, sita priemone nesausina. Skaitei aprasyma kiek ten naturaliu alieju? Nuo jos kaip tik blizga plaukai, primaitinti tokie. Net kirpejas pastebejo, kad pasikeite.

Jo, jo, apie sita skaiciau. Ai, uzsisakiau jau lotuliukas.gif Nors turiu dar ta rinkini ir man patinka. Bet kaitaliosiu. O auksciau kalbejau aplamai apie priemones visokias nuo slinkimo - kad daznai labai jos sausina plauka.
Atsakyti

Nusipirkau kremą plaukams. Sutvarko pasišiaušusius plaukus kur kas geriau, nei bet kokie aliejukai. Tik svarbu nepadauginti.

EvaNYC_ManeTamerLeaveInCream_8oz_600x600

Atsakyti

Labas vakaras,


katee, nu tikrai kažkokia nesamonė ten su ta tavo drauge  :huh2: Bet gal nereikėjo pyktis, gal būtų užtekę kažkaip pakalbėt gražiai.

gaily - reikės paklaust savo kosmetologės apie šitą reikalą, bet kažkaip ji nesiūlė šito, ar čia naujovė.

Terezza, gerai Blueta pataisė, žinoma, gal yra gerų darbų, bet turbūt kas antra gatvėje sutikta moteris "pasipuošus" tokiais antakiais ir nemanau, kad matau vien blogus darbus, tiesiog permanentas yra matomas, visiškai skiriasi nuo natūralių antakių, kaip diena ir naktis, užmetei akį - ir aišku, permanentiniai. Bet žinoma, geriau nupiešti, jei jau nesama beveik nei vieno plaukelio. Ir , žinoma, skonio reikalas  :) 

Jūs taip džiaugiatės dėl tų neslenkančių plaukų, bet juk normalu gi, kad kasdien iškrenta kažkiek plaukų...? Bent jau visur taip rašoma ir sakoma. O nebus taip, kad kurį laiką priemonės pagalba nekris nei plaukelis, o po kiek laiko, vienu metu išslinks iškart daugiau plaukų.  :hmm: 

Rasytee, man atrodo, kad būtų gražu kažką dovanoti ir darbuotojams. 50 - ne tiek ir daug.

Kalėdos juk toks metas, mane džiugina ir šokolado plytelė, tai net ir smulkmenėlės, o svarbiausia dėmesys tikrai bus įvertintas. Juk tai žmonės, nešantys jums gerbūvį  :4u: 

Atsakyti

As ir neketinu nesveikinti , sveikinu visada . Tik sunku isrinkti , man ne tas pats ka dovanoti , visad visiems dovanoju tai ka pati noreciau gauti . 

Blueta , ka jus dovanojat ?

Atsakyti

Terezza, gerai Blueta pataisė, žinoma, gal yra gerų darbų, bet turbūt kas antra gatvėje sutikta moteris "pasipuošus" tokiais antakiais ir nemanau, kad matau vien blogus darbus, tiesiog permanentas yra matomas, visiškai skiriasi nuo natūralių antakių, kaip diena ir naktis, užmetei akį - ir aišku, permanentiniai. Bet žinoma, geriau nupiešti, jei jau nesama beveik nei vieno plaukelio. Ir , žinoma, skonio reikalas  :)

Reikalas tame, kad gerų darbų mes paprasčiausiai nepastebim, nes jie atrodo labai natūraliai. O jei iš toliau matosi, jog tai permanentas, vadinasi, darbas yra blogas. (Arba moteris buvo iš viso be antakių).

Ir čia ne tik permanentui tai galioja. Tiek blakstienoms, tiek krūtinei, tiek plaukų priauginimui ir pan. Geras darbas yra tas, kurio kaip darbo nesimato.

Atsakyti

Sutinku su Terezza , visose grozio procedurose tas galioja . Bet ne visos ir nori to naturalaus efekto 

Atsakyti

Sutinku su Terezza , visose grozio procedurose tas galioja . Bet ne visos ir nori to naturalaus efekto 

Irgi tiesa. Yra tokių, kurioms būtina, kad matytųsi, jog kažkas daryta.

Atsakyti
QUOTE(tigriuss @ 2016 12 01, 17:23)
Feja... sveikinu... 4u.gif

Labas...

Vakar buvo vyro gimtadienis, tai pasidejau saldytuve gabaleli pyrago... savaitgali suvalgysiu...  ax.gif  biggrin.gif

Sudžius tas pyragas, kam taip ilgai laikyt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(drugelis. @ 2016 12 01, 23:41)
<strong>gaily</strong> - reikės paklaust savo kosmetologės apie šitą reikalą, bet kažkaip ji nesiūlė šito, ar čia naujovė.</p><p></p>

Naujiena lyg. Aš Vln tik kelis salonus randu kur daro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2016 12 01, 21:57)
Jo, jo, apie sita skaiciau. Ai, uzsisakiau jau lotuliukas.gif Nors turiu dar ta rinkini ir man patinka. Bet kaitaliosiu.

auksciau kalbejau aplamai apie priemones visokias nuo slinkimo - kad daznai labai jos sausina plauka.


Nu va, tai finale čiut ne dvigubai išleisi. biggrin.gif

Tas tiesa. Nes visos tos priemonės/ampulės šaknims dažniauiiai spiritiniu pagrindu, net graužia, tai dėl to, greičiausiai, ir sausina.

QUOTE(Terezza @ 2016 12 01, 22:50)
Reikalas tame, kad gerų darbų mes paprasčiausiai nepastebim, nes jie atrodo labai natūraliai. O jei iš toliau matosi, jog tai permanentas, vadinasi, darbas yra blogas. (Arba moteris buvo iš viso be antakių).</p><p>Ir čia ne tik permanentui tai galioja. Tiek blakstienoms, tiek krūtinei, tiek plaukų priauginimui ir pan. Geras darbas yra tas, kurio kaip darbo nesimato.


Absol pritariu, nėr ką pridurt.



Rasyt, mes visad komplektuojam valgomas dovanėles (kava+saldainiai arba kiti kokie saldūs dalykai prie kavos), žinai, tokiam kiekiui žmonių neišsišoksi, nes ir taip suma solidi susidaro.
Administracijos darbuotojams dar po vokelį pridedam.

Labas rytas.
Papildyta:
QUOTE(Terezza @ 2016 12 01, 22:50)
Ir čia ne tik permanentui tai galioja. Tiek blakstienoms, tiek krūtinei, tiek plaukų priauginimui ir pan. Geras darbas yra tas, kurio kaip darbo nesimato



Dar noriu pakomentuot dėl to paryškinto. Tai jei anuos patiuningavimus gali padaryt taip natūraliai jog tik įgudus akis atskirs, tai plaukų priaginimo natūraliai padaryto nesu mačius unsure.gif
Kaip ir priaugintų nagų.
Atsakyti

Nu va, tai finale čiut ne dvigubai išleisi. biggrin.gif
 

 

Bet tai kai pagalvoju, kiek pinigu ismetom nebrangioms ir neveiksmingoms priemonems :oh: Geriau jau is karto pirkt brangia. Finale bus sutaupyta.

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2016 12 02, 08:20)
Bet tai kai pagalvoju, kiek pinigu ismetom nebrangioms ir neveiksmingoms priemonems doh.gif Geriau jau is karto pirkt brangia. Finale bus sutaupyta.</p>


Tai ne veltui yra ta patarlė-skūpus moka du kartus.
O ir ne iš skūpumo dažnai, pirkčiau iš kart brangią bet gerą, jei kas rekomenduotų, bet jei nežinai kuri gera tai ir bandai, ieškai.

Šitą priemonę nusipirkau dar vasarą, bet nepuoliau girt kol neįsitikinau-nu bliaaamba veikia!

Kas ten per brandas ant tavo buteliuko nuo šiaušimosi unsure.gif kaži, pas mus yr 🤔
Dabar tai nesišiaušia maniškiia, bo keratinas 👍, bet ateičiiai būtų.
Papildyta:

Vistik, kai pagalvoji, kiek daug moters išvaizdai prideda žavesio išpuoselėti, blizgantys plaukai wub.gif kaip ir oda. bigsmile.gif
Šitiems dalykams taupyt nereiktų. Nes jie ne taip greit pakeičiami/atstatomi kaip rūbai, batai, tašės.
Renkis, aukis ką nori, bet jei bus nušiurę plaukai, pilka neprižiūrėta oda, nieko ten gero...
Kalba gyvenimo patirtis 😃
Joke, čia dukra mano labai ismintinga šituose klausimuose. Jauna, bet taip protingai dėlioja taškus ant i, kad galiu tik mokytis. smile.gif
Atsimenat, pasakojau kaip ji "neturi plaukų". Tai su savo užsispyrimu matėt kokį rezulatatą turi? Tai va. O "iš savęs" plaukai tikrai menki,silpni, ko nepasakysi pažėjęs į ją dabar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 02 gruodžio 2016 - 08:37
Labas rytas.

drugelis. - tai nesusipykom ant tiek, kad nesisneket biggrin.gif Tiesuog tuo momentu emocingai kalbejom. Nes as labai nustebau, kad taip gali buti. Nors aisku, ne mani reikalas. Kas kaip nori, tas taip daro. Tiesiog gal cia kaip koks paskutinis lasas buvo, kad pasisakyti. Nes pastoviai girdziu: Nelipk ten, nelipk sen....TU JUK MERGAITE. Sedint masinoj - suglausk kojas, TU JUK MERGAITE ir t.t. ir t.t. blink.gif Ir as matau, kad ta mergaite kompleksuota auga. Todel, kai isgirdau, kad vaikas negali 1,5 men dar ir lele paimti, kurios metus geide, sprogau.


Blueta - bet ir uzteks ilgiau gi tu priemoniu, pakaitom naudojant. Nes anas rinkinukas man tikrai tinka ir patinka. Plauku nebera vonioje. Man labiau ne nuo slinkimo ir reikia, o kad paskatintu augima (nes trumpu daug ir jie i visas puses ziuri).

Kapoju varske su jogurtu.



P.S. Blueta, tai tavo dukros pvz paskatinta, pradejau daug demesio plaukams skirti. Tikrai daug. Ir aliejai, ir naturalios kaukes, ir purskalai, ir zibalas, ir cemeryciu vanduo, ir geriami vitaminai, biotinas, geriami aliejai - viskas eina i trasa.... Ziuresim, kas bus. Paciai idomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 02 gruodžio 2016 - 08:57