Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti (III tema)

QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 12 01, 12:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fėja*" data-cid="71261004" data-time="1480585011"><div><p></p><div>QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 12 01, 12:22)</div><div><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fėja*" data-cid="71260945" data-time="1480583880"><div><p>Labas, merginos vartotojo įkelta nuotrauka

Pirma MB, paskui mamai o trecioms jums sakau, kad islaikiau mokyklini vartotojo įkelta nuotraukaBet nesidziaugiu sirdy... Nu tokiu durnu klaidu dariau... Dar du vairavimus iki Regitros turesiu. Gal kaip nors ....

Instruktorė sakė, kad gyvatėlės Regitros aikstelėj nera... vartotojo įkelta nuotraukaGaila, nes ji man sekasi gerai...</p></div></blockquote><p>Kaip faina, sveikinu.  vartotojo įkelta nuotrauka Tas mokyklinis buvo tau 15 važiavimas?</p>
</div>23 vartotojo įkelta nuotraukaBet pirmas bandymas vartotojo įkelta nuotrauka<p></p></div></blockquote><p>O tai galima iki mokyklinio pasiimt papildomų? Sutarty parašyta, kad 15 pravažiavimas skaitosi kaip mokyklinis, tai jeigu aš nebūsiu tikra, kad išlaikysiu tuo 15 važiavimu, galiu nelaikyt, toliau imti papildomus ir tik paskui laikyt?  hmm.gif </p>

Nu as taip dariau. Man taip leido.
As po 15 jauciausi silpnai silpnai.
Atsakyti

Nu as taip dariau. Man taip leido.
As po 15 jauciausi silpnai silpnai.

A nu tada gerai, jei matysiu, kad silpnai, imsiu papildomų, turėtų ir man leisti, su direktorium važinėju.  :D 

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2016 12 01, 12:18)
Labas, merginos 4u.gif

Pirma MB, paskui mamai o trecioms jums sakau, kad islaikiau mokyklini ax.gif Bet nesidziaugiu sirdy... Nu tokiu durnu klaidu dariau... Dar du vairavimus iki Regitros turesiu. Gal kaip nors ....

Instruktorė sakė, kad gyvatėlės Regitros aikstelėj nera... unsure.gif Gaila, nes ji man sekasi gerai...

Gerai, kad jos nera uztenka ten parkavimo ir t formos, kad susikirsti... doh.gif
Atsakyti

Labas, merginos 4u.gif

Pirma MB, paskui mamai o trecioms jums sakau, kad islaikiau mokyklini ax.gifBet nesidziaugiu sirdy... Nu tokiu durnu klaidu dariau... Dar du vairavimus iki Regitros turesiu. Gal kaip nors ....

Instruktorė sakė, kad gyvatėlės Regitros aikstelėj nera... unsure.gifGaila, nes ji man sekasi gerai...

Sveikinu :ploja2:  

Atsakyti
Fėja, sveikinu!!! bigsmile.gif Svarbu, kad išlaikei, iki Regitros dar patobulėsi, o meistriškumas ateis su laiku ir praktika smile.gif

Aš tokį stabdį dėjau ant važiavimo pamokų su instruktorium dabar, jaučiu dvi savaitės pertrauka net bus unsure.gif Bet su vyru vakarais kažkiek pavažinėsiu bent jau. Vakar pirmą kartą išmėginau jo mašiną, tai labai komfortabili jau nuo pirmo atsisėdimo, o jau vairas kaip lengvai sukas bigsmile.gif Sekmadienį iš ryto jei plikledžio nebus lėksim į miestą vaiką su aukle palikę. Instruktorius sakė, kad jau reikia ir į miestą išdrįsti. Jaučiu tiek ant galo prispausdinsiu ir priklijuosiu M ženklų, kad manęs kaip raupsuotos vengtų biggrin.gif
Atsakyti
Fėja*, sveikinu 4u.gif Šaunuolė bigsmile.gif
Atsakyti
Labai labai aciu, merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjell @ 2016 12 01, 16:48)
Fėja, sveikinu!!!  bigsmile.gif  Svarbu, kad išlaikei, iki Regitros dar patobulėsi, o meistriškumas ateis su laiku ir praktika smile.gif

Aš tokį stabdį dėjau ant važiavimo pamokų su instruktorium dabar, jaučiu dvi savaitės pertrauka net bus  unsure.gif Bet su vyru vakarais kažkiek pavažinėsiu bent jau. Vakar pirmą kartą išmėginau jo mašiną, tai labai komfortabili jau nuo pirmo atsisėdimo, o jau vairas kaip lengvai sukas  bigsmile.gif Sekmadienį iš ryto jei plikledžio nebus lėksim į miestą vaiką su aukle palikę. Instruktorius sakė, kad jau reikia ir į miestą išdrįsti. Jaučiu tiek ant galo prispausdinsiu ir priklijuosiu M ženklų, kad manęs kaip raupsuotos vengtų biggrin.gif

Fjell, švyturiukus geltonus ant mašinos stogo užsidėkit, kurie įspėja apie pavojų kelyje hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxxxa @ 2016 12 01, 18:09)
Fjell, švyturiukus geltonus ant mašinos stogo  užsidėkit, kurie įspėja apie pavojų kelyje hihihi.gif

Jo, gera mintis biggrin.gif
Atsakyti

As irgi nedristu su vyru i miesta vaziuoti, bet reikia reikia...mokyklinis kita savaite ir man nusimato, reikia pasitobulinti. sakau gal vakarop, kai eismas mazesnis. vyras juokesi, ar masinu bijau. sakau kad as ju negazdinciau :hihihi: 

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Man rytoj 13 papildomas vairavimas! Jaučiuosi visiška nevykėlė unsure.gif 15 vairavimų, įeinančių į kursą, tarsi nebūta. Dar guodžiu save, kad buvo kliurka su instruktorium, bet kai pagalvoju, juk vis tiek vairavau, kažką išmokti turėjau blink.gif O dabar net 28 vairavimas viską sudėjus. O grybavimų - iki soties... Kaip čia kažkas minėjo, džiaugiuosi bent tuo, kad kojoa nebedreba ir ne kiekvienąkart suprakaituoju biggrin.gif O pradžioj būdavau kaip šalto dušo ištikta.

Bet vis tiek, kartais pačiai kyla tokie filosofiniai klausimai ar realu jog kada nors vairuosiu normaliai, jei pravairavus +25 kartais dar kyla klausimų kaip išsukti žiede ar pan. blink.gif

Būna kartų, kai sekasi puikiai. Tada toookia didelė laimė! Kita vertus, savo svajonių vairavimo dar nesulaukiau - kiekvienąkart instruktorius bent keliskart paima už vairo verysad.gif Žinokit taip supykstu! Ant savęs biggrin.gif Galvoju ar ateis diena, kai jam nereiks griebti už vairo, spausti stabdžių ir pan.? Viliuosi!

Pinigai kosminiai sukišti, jau nebeskaičiuoju unsure.gif Bet stengiuosi nepalūžti ir reguliariai vairuoju kiekvieną savaitę po du kartus. Jei pavyksta - tuomet ir 3. Būna savaičių, kai labai nesuderinam, nėra laiko, bet bent vieną vairavimą išspaudžiu, nes manau, kad tos pertraukos negerai...

Tik kol kas man Regitra atrodo toooka gilus tunelis. O jau taip tikėjausi per Kalėdas turėti sau didžiausią dovaną unsure.gif

Fėja, nuoširdžiausi sveikinimai išlaikius mokyklinį 4u.gif

Metaxa, gal rekomenduot savo instruktorių? Aš juo laaabai patenkinta! Griežtas, bet nešaukiantis. Rimtas, bet linksmų plaučių. 100% profesionalus. Kiekvienas vairavimas paremtas kalbomis apie Regitrą. Viskas argumentuota dėl egzamino. Dažnai net pasako du variantus: kaip būtų realiam vairavime, o kaip privaloma Regitrai. Labiausiai nemėgstu jo sakinio: "Po šio veiksmo Regitra tave būtų suvalgius" biggrin.gif Bet sugeba ir prajuokinti!

Labai džiaugiuosi, kad pakeičiau instruktorių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocado @ 2016 12 01, 22:57)
Sveikos 4u.gif

Man rytoj 13 papildomas vairavimas! Jaučiuosi visiška nevykėlė unsure.gif 15 vairavimų, įeinančių į kursą, tarsi nebūta. Dar guodžiu save, kad buvo kliurka su instruktorium, bet kai pagalvoju, juk vis tiek vairavau, kažką išmokti turėjau blink.gif O dabar net 28 vairavimas viską sudėjus. O grybavimų - iki soties... Kaip čia kažkas minėjo, džiaugiuosi bent tuo, kad kojoa nebedreba ir ne kiekvienąkart suprakaituoju biggrin.gif O pradžioj būdavau kaip šalto dušo ištikta.

Bet vis tiek, kartais pačiai kyla tokie filosofiniai klausimai ar realu jog kada nors vairuosiu normaliai, jei pravairavus +25 kartais dar kyla klausimų kaip išsukti žiede ar pan.  blink.gif

Tik kol kas man Regitra atrodo toooka gilus tunelis. O jau taip tikėjausi per Kalėdas turėti sau didžiausią dovaną unsure.gif

Fėja, nuoširdžiausi sveikinimai išlaikius mokyklinį 4u.gif

Metaxa, gal rekomenduot savo instruktorių? Aš juo laaabai patenkinta! Griežtas, bet nešaukiantis. Rimtas, bet linksmų plaučių. 100% profesionalus. Kiekvienas vairavimas paremtas kalbomis apie Regitrą. Viskas argumentuota dėl egzamino. Dažnai net pasako du variantus: kaip būtų realiam vairavime, o kaip privaloma Regitrai. Labiausiai nemėgstu jo sakinio: "Po šio veiksmo Regitra tave būtų suvalgius" biggrin.gif Bet sugeba ir prajuokinti!

Labai džiaugiuosi, kad pakeičiau instruktorių ax.gif

Sveika, Avoccado smile.gif Seniai girdėta! Kiek reikia tiek mokykis bigsmile.gif Vairavimas ne juokas, geriau daugiau mokėti už pamokas, ir vairuoti geriau, negu pataupyti ir po to į kokią avariją įsipaišyti. unsure.gif

Aš ,visgi, apsisprendžiau padaryti mėnesio pertrauką. Grįžiu Sausio mėnesį, užsipirkiu irgi krūvą papildomų pamokų ir užbaigsiu šitą kančią lotuliukas.gif Avocdo, tu Rigvedoje, ar kur, mokaisi? Kas instruktorius? Tikrai gali parekomenduoti 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(mamyteR @ 2016 12 01, 19:54)
<p>As irgi nedristu su vyru i miesta vaziuoti, bet reikia reikia...mokyklinis kita savaite ir man nusimato, reikia pasitobulinti. sakau gal vakarop, kai eismas mazesnis. vyras juokesi, ar masinu bijau. sakau kad as ju negazdinciau hihihi.gif </p>

Drąsiau, mamyteR 4u.gif Papildomi vairavimai su šeimos nariu - naudingi smile.gif Mano nuomone tai jei yra galimybė - savaitgalio rytai patys geriausi pradedantiesiems smile.gif
Atsakyti