Sveikos
Man rytoj 13 papildomas vairavimas! Jaučiuosi visiška nevykėlė
15 vairavimų, įeinančių į kursą, tarsi nebūta. Dar guodžiu save, kad buvo kliurka su instruktorium, bet kai pagalvoju, juk vis tiek vairavau, kažką išmokti turėjau
O dabar net 28 vairavimas viską sudėjus. O grybavimų - iki soties... Kaip čia kažkas minėjo, džiaugiuosi bent tuo, kad kojoa nebedreba ir ne kiekvienąkart suprakaituoju
O pradžioj būdavau kaip šalto dušo ištikta.
Bet vis tiek, kartais pačiai kyla tokie filosofiniai klausimai ar realu jog kada nors vairuosiu normaliai, jei pravairavus +25 kartais dar kyla klausimų kaip išsukti žiede ar pan.
Būna kartų, kai sekasi puikiai. Tada toookia didelė laimė! Kita vertus, savo svajonių vairavimo dar nesulaukiau - kiekvienąkart instruktorius bent keliskart paima už vairo
Žinokit taip supykstu! Ant savęs
Galvoju ar ateis diena, kai jam nereiks griebti už vairo, spausti stabdžių ir pan.? Viliuosi!
Pinigai kosminiai sukišti, jau nebeskaičiuoju
Bet stengiuosi nepalūžti ir reguliariai vairuoju kiekvieną savaitę po du kartus. Jei pavyksta - tuomet ir 3. Būna savaičių, kai labai nesuderinam, nėra laiko, bet bent vieną vairavimą išspaudžiu, nes manau, kad tos pertraukos negerai...
Tik kol kas man Regitra atrodo toooka gilus tunelis. O jau taip tikėjausi per Kalėdas turėti sau didžiausią dovaną
Fėja, nuoširdžiausi sveikinimai išlaikius mokyklinį
Metaxa, gal rekomenduot savo instruktorių? Aš juo laaabai patenkinta! Griežtas, bet nešaukiantis. Rimtas, bet linksmų plaučių. 100% profesionalus. Kiekvienas vairavimas paremtas kalbomis apie Regitrą. Viskas argumentuota dėl egzamino. Dažnai net pasako du variantus: kaip būtų realiam vairavime, o kaip privaloma Regitrai. Labiausiai nemėgstu jo sakinio: "Po šio veiksmo Regitra tave būtų suvalgius"
Bet sugeba ir prajuokinti!
Labai džiaugiuosi, kad pakeičiau instruktorių