Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti (III tema)

QUOTE(mamyteR @ 2016 11 30, 15:42)
<p>As siandien pas jus ateinu po pravaziavimo. uch kaip karsta buvo.... stresavau ir supratau kad mieste dar "grybauju". is pradziu aiksteleje pakartojom visus manevrus, manau jau sekasi gan neblogai. o va gatveje... bet zinokites, pirma karta man patiko. nors ir 3 kartus uzgesau, o ir siaip visokiu kliurku pridariau, bet patiko. 4u.gif pradedu jausti malonuma sedeti uz vairo. rolleyes.gif </p>

Smagu bigsmile.gif Linkiu, kad neisblestu sitas jausmas bigsmile.gif
Atsakyti

tikiuosi neisbles :) . kazkaip gal poziuris pasikeite siek tiek i vairavimo pamokas.bet egzaminu bijau. instruktorius kalba apie mokyklini, bet as jo bijau. nors kita vertus, tai tas pats pravaziavimas kaip ir pamokos metu.

Atsakyti
QUOTE(Metaxxxa @ 2016 11 30, 11:30)
azen, kad gyvatėlė neišeina atbulomis tai viskas ok, juokingai tikrai neskamba  4u.gif  Aš kol ją padariau... mama mia... net jausdavau kaip smegenėlėse nauji vingiai atsiranda lotuliukas.gif O pas jus kuoliukai žemi ar aukšti su dryžuotais stulpeliais? Nes yra ir kuoliukuose skirtumas. Mokytis pravažiuoti aukštus dryžuotus stulpelius yra lengviau negu žemus paprastus.

Bandžiausi motyvaciją pasikelt... nepasikėlė zaraza lotuliukas.gif Playlistą jau net susidariau... ir mašinos žinau kokios noriu.. nekyla motyvacija nors tu ką... cray.gif

Fėja* kaip mokyklinis egzaminas?  bigsmile.gif

Mazi kuoliukai. Kartais nesusiorentuoju ar matau per veidrodeli sekanti kuoliuka ar ta kuri jau apvaziuot reikia. unsure.gif
Man nebent playlistas kaip motyvacija butu... Nes masiniuku teks dalintis su vyru 😊
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=UWrE_2WVHQM
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=DRUGOgfKMPs

https://www.youtube....h?v=nsH0f5WXGg4
Atsakyti

Sveikos, aš po 7 važiavimo, visai neblogai sekėsi, neužgesau nė karto, net ir paplepėjom bevažiuodami, kažkaip ramiau jaučiausi, net patiko, nors išlipau vis tiek visa šlapia.  :D  Vienas erelis užlindo prieš pat nosį ir sustabdė, gera instruktoriaus reakcija, o tai būtų buvę bum.  :oh: Klaidos mano, tai užvažiuoju ant linijų posūkiuose, žiede, dar šiek tiek atidumo trūksta, kas vyksta aplinkui, ženklai, perėjos, kalniukai. Aikštelėje parkavimus po dukart atlikau, nes man sunku buvo įkirst iš mašinos kur reikia sustoti, atrodo brėžinį žiūriu aišku, o realiai ne, tai instruktoriu su užrašine ir telefonu, vaizdžiai paaiškino, tada supratau.  :D  Visi kiti pratimai daug maž gaunasi. Prie mokyklos aikštelėj tarp mašinų stačiu kampu visada pastatau gana gerai. Tai va, dabar kitą savaitę bus trys pravažiavimai.  :) 

Įdomu kaip Fėjai mokyklinis? :hm: 

Atsakyti
Labas, merginos 4u.gif

Pirma MB, paskui mamai o trecioms jums sakau, kad islaikiau mokyklini ax.gif Bet nesidziaugiu sirdy... Nu tokiu durnu klaidu dariau... Dar du vairavimus iki Regitros turesiu. Gal kaip nors ....

Instruktorė sakė, kad gyvatėlės Regitros aikstelėj nera... unsure.gif Gaila, nes ji man sekasi gerai...
Atsakyti

Labas, merginos 4u.gif

Pirma MB, paskui mamai o trecioms jums sakau, kad islaikiau mokyklini ax.gifBet nesidziaugiu sirdy... Nu tokiu durnu klaidu dariau... Dar du vairavimus iki Regitros turesiu. Gal kaip nors ....

Instruktorė sakė, kad gyvatėlės Regitros aikstelėj nera... unsure.gifGaila, nes ji man sekasi gerai...

Kaip faina, sveikinu.  :super:  Tas mokyklinis buvo tau 15 važiavimas?

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 12 01, 12:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fėja*" data-cid="71260945" data-time="1480583880"><div><p>Labas, merginos vartotojo įkelta nuotrauka

Pirma MB, paskui mamai o trecioms jums sakau, kad islaikiau mokyklini vartotojo įkelta nuotraukaBet nesidziaugiu sirdy... Nu tokiu durnu klaidu dariau... Dar du vairavimus iki Regitros turesiu. Gal kaip nors ....

Instruktorė sakė, kad gyvatėlės Regitros aikstelėj nera... vartotojo įkelta nuotraukaGaila, nes ji man sekasi gerai...</p></div></blockquote><p>Kaip faina, sveikinu.  thumbup.gif  Tas mokyklinis buvo tau 15 važiavimas?</p>
23 ax.gif Bet pirmas bandymas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2016 12 01, 12:18)
Labas, merginos 4u.gif

Pirma MB, paskui mamai o trecioms jums sakau, kad islaikiau mokyklini ax.gif Bet nesidziaugiu sirdy... Nu tokiu durnu klaidu dariau... Dar du vairavimus iki Regitros turesiu. Gal kaip nors ....

Instruktorė sakė, kad gyvatėlės Regitros aikstelėj nera... unsure.gif Gaila, nes ji man sekasi gerai...

Sveikinu yahoo.gif !!! 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 12 01, 12:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fėja*" data-cid="71260945" data-time="1480583880"><div><p>Labas, merginos 4u.gif

Pirma MB, paskui mamai o trecioms jums sakau, kad islaikiau mokyklini ax.gifBet nesidziaugiu sirdy... Nu tokiu durnu klaidu dariau... Dar du vairavimus iki Regitros turesiu. Gal kaip nors ....

Instruktorė sakė, kad gyvatėlės Regitros aikstelėj nera... unsure.gifGaila, nes ji man sekasi gerai...</p></div></blockquote><p>Kaip faina, sveikinu.  thumbup.gif Tas mokyklinis buvo tau 15 važiavimas?</p>
23 ax.gifBet pirmas bandymas biggrin.gif

O tai galima iki mokyklinio pasiimt papildomų? Sutarty parašyta, kad 15 pravažiavimas skaitosi kaip mokyklinis, tai jeigu aš nebūsiu tikra, kad išlaikysiu tuo 15 važiavimu, galiu nelaikyt, toliau imti papildomus ir tik paskui laikyt?  :hmm: 

Atsakyti
Fėja tu šaunuolė 4u.gif
Atsakyti