Smagu Linkiu, kad neisblestu sitas jausmas
Smagu Linkiu, kad neisblestu sitas jausmas
Bandžiausi motyvaciją pasikelt... nepasikėlė zaraza Playlistą jau net susidariau... ir mašinos žinau kokios noriu.. nekyla motyvacija nors tu ką...
Fėja* kaip mokyklinis egzaminas?
Mazi kuoliukai. Kartais nesusiorentuoju ar matau per veidrodeli sekanti kuoliuka ar ta kuri jau apvaziuot reikia.
Man nebent playlistas kaip motyvacija butu... Nes masiniuku teks dalintis su vyru 😊
Sveikos, aš po 7 važiavimo, visai neblogai sekėsi, neužgesau nė karto, net ir paplepėjom bevažiuodami, kažkaip ramiau jaučiausi, net patiko, nors išlipau vis tiek visa šlapia. Vienas erelis užlindo prieš pat nosį ir sustabdė, gera instruktoriaus reakcija, o tai būtų buvę bum. Klaidos mano, tai užvažiuoju ant linijų posūkiuose, žiede, dar šiek tiek atidumo trūksta, kas vyksta aplinkui, ženklai, perėjos, kalniukai. Aikštelėje parkavimus po dukart atlikau, nes man sunku buvo įkirst iš mašinos kur reikia sustoti, atrodo brėžinį žiūriu aišku, o realiai ne, tai instruktoriu su užrašine ir telefonu, vaizdžiai paaiškino, tada supratau. Visi kiti pratimai daug maž gaunasi. Prie mokyklos aikštelėj tarp mašinų stačiu kampu visada pastatau gana gerai. Tai va, dabar kitą savaitę bus trys pravažiavimai.
Įdomu kaip Fėjai mokyklinis?
Pirma MB, paskui mamai o trecioms jums sakau, kad islaikiau mokyklini Bet nesidziaugiu sirdy... Nu tokiu durnu klaidu dariau... Dar du vairavimus iki Regitros turesiu. Gal kaip nors ....
Instruktorė sakė, kad gyvatėlės Regitros aikstelėj nera... Gaila, nes ji man sekasi gerai...
Labas, merginos
Pirma MB, paskui mamai o trecioms jums sakau, kad islaikiau mokyklini Bet nesidziaugiu sirdy... Nu tokiu durnu klaidu dariau... Dar du vairavimus iki Regitros turesiu. Gal kaip nors ....
Instruktorė sakė, kad gyvatėlės Regitros aikstelėj nera... Gaila, nes ji man sekasi gerai...
Kaip faina, sveikinu. Tas mokyklinis buvo tau 15 važiavimas?
Instruktorė sakė, kad gyvatėlės Regitros aikstelėj nera... Gaila, nes ji man sekasi gerai...</p></div></blockquote><p>Kaip faina, sveikinu. Tas mokyklinis buvo tau 15 važiavimas?</p>
Sveikinu !!!
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 12 01, 12:22)<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Fėja*" data-cid="71260945" data-time="1480583880"><div><p>Labas, merginos23 Bet pirmas bandymas
Instruktorė sakė, kad gyvatėlės Regitros aikstelėj nera... Gaila, nes ji man sekasi gerai...</p></div></blockquote><p>Kaip faina, sveikinu. Tas mokyklinis buvo tau 15 važiavimas?</p>
O tai galima iki mokyklinio pasiimt papildomų? Sutarty parašyta, kad 15 pravažiavimas skaitosi kaip mokyklinis, tai jeigu aš nebūsiu tikra, kad išlaikysiu tuo 15 važiavimu, galiu nelaikyt, toliau imti papildomus ir tik paskui laikyt?