Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti (III tema)

QUOTE(denaxa @ 2016 11 29, 14:03)
Verta. Dar yra V.Miliaus Vairuotojo vadovas (lyg tai taip vadinasi)- pirmiau gal tą verta perskaityti. Verta ir ne tik pradedantiems, bet ir su n metų stažo smile.gif

Ačiū, Zasados turiu, Miliaus ieškosiu, bus mano vakaro skaitiniai bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Fėja* @ 2016 11 29, 10:10)
O jei nueitum kitur, gal pasirodytu visai kitas vaizdas. Ir i tave kitaip ziuretu, ir tu kitaip pasijustum. unsure.gif

Bandžiau važiuoti su kitu instruktoriumi, jis sakė, kad nemato manyje KAŽKO, kad aš negalėčiau vairuoti. Tik su juo sunkiau man buvo prisiderinti. Nes jam geriau vakarais važiuoti, o man vakarais labai sunku ištrūkti iš namų...

Reikia išlaikyti mokyklinį, o tada jau gal ieškosiu kito instruktoriaus.
Atsakyti
Mane Miliaus knyga irgi sudomino, tokia patraukliau pateikta nei Zasados bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjell @ 2016 11 29, 14:30)
Mane Miliaus knyga irgi sudomino, tokia patraukliau pateikta nei Zasados  bigsmile.gif

Gal pdf turite Miliaus?
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2016 11 29, 14:31)
Gal pdf turite Miliaus?

Ne, tik Zasados radau pilną, o Miliaus tik ištrauką mažą aptikau čia: https://issuu.com/kn...__trauka_1dalis Tai atrodo tikrai faina knyga.
Atsakyti
QUOTE(Metaxxxa @ 2016 11 29, 11:47)
Pingviniuk, kut tau blogiau sekas: automobilio valdyme, ar dalyvavime eisme? Ir kas nesiseka konkrečiau? Gal įvardinus kas nesiseka, bus galima rasti kaip tą "NESISEKA" paversti į "SEKASI"  4u.gif

Egzaminui užsirašiau Sausio 5d, kolkas artimensio laiko pagauti nepavyko  blink.gif
Papildyta:
Kartais reik paverkti - padeda 4u.gif  wub.gif

Sako, kad blogiausiai man sekasi aikštelėje... Na man tas parkavimas kosmosas tikrai... Atbulai važiuoti ir susiorientuoti...
Dar labai sunkiai sekasi "įsipaišyti" į eismą iš greitėjimo juostos.

Bet kaip paklausau draugių, po 15 metų vairuojančios, bet sako, kad niekad nesiparkuoja, jei nėra kur laisvai pasistatyti.

Oi, kaip toli, kiek tau dar ilgai laukti. Na gal dar atsilaisvins vietų.
Papildyta:
QUOTE(Fjell @ 2016 11 29, 14:33)
Ne, tik Zasados radau pilną, o Miliaus tik ištrauką mažą aptikau čia: https://issuu.com/kn...__trauka_1dalis Tai atrodo tikrai faina knyga.

Ačiū, skaitysiu 4u.gif Gal pavyks visą gauti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 29 lapkričio 2016 - 13:37
QUOTE(Pingvinukas @ 2016 11 29, 14:39)
Sako, kad blogiausiai man sekasi aikštelėje... Na man tas parkavimas kosmosas tikrai... Atbulai važiuoti ir susiorientuoti...
Dar labai sunkiai sekasi "įsipaišyti" į eismą iš greitėjimo juostos.

Bet kaip paklausau draugių, po 15 metų vairuojančios, bet sako, kad niekad nesiparkuoja, jei nėra kur laisvai pasistatyti.

Oi, kaip toli, kiek tau dar ilgai laukti. Na gal dar atsilaisvins vietų.
Papildyta:

Ačiū, skaitysiu  4u.gif Gal pavyks visą gauti  ax.gif

Jei pavyks rasti, pasigirkit bigsmile.gif

O dėl važiavimo atbulomis, ar nusižeminat veidrodėlius aikštelėje, kad geriau matytųsi mašinos galas? Galvoju gal dar instruktoriaus paaiškinimas netinka, juk visokių būdų yra. Realiai neskubant ir net mintinai išmokus technikas, kada pilnai susukt vairą, kada tiesint, kiek vienoje ar kitoje situacijoje priartėti, kada pilnai susukti, tikrai turėtų pavykti galiausiai 4u.gif

Beje dar vyras užrodė labai aiškiai su mašinos ašimis parodytą video parkuojantis šonu prie bortelio: http://9gag.com/gag/a2d7K1e 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.
As apie 20 pamoku pracaziavau...
Dabar dvieju savaiciu pertrauka, vietu nera 😕
Pora kart su vyru vaziavau, bet tas vaziavimas trunka tik 20 min , nuo namu iki darbo . ir labai stresinis buna. 😕
Kas liecia vairavina atbulomis, tai gal juokingai nuskambes bet visada susimaunu gyvateleje atbulomis.na kai liepia pakartot tai jau gerai buna, bet pirmas kartas visada nugrybauju 😮
Sunku man dar ...labai...
Nzn kaip cia gruodi bus,, kaledoms iskaidos , o dar tos papildomos...😒
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2016 11 30, 10:11)
Sveikos.
As apie 20 pamoku pracaziavau...
Dabar dvieju savaiciu pertrauka, vietu nera 😕
Pora kart su vyru vaziavau, bet tas vaziavimas trunka tik 20 min , nuo namu iki darbo . ir labai stresinis buna. 😕
Kas liecia vairavina atbulomis, tai gal juokingai nuskambes bet visada susimaunu gyvateleje atbulomis.na kai liepia pakartot tai jau gerai buna, bet pirmas kartas visada nugrybauju 😮
Sunku man dar ...labai...
Nzn kaip cia gruodi bus,, kaledoms iskaidos , o dar tos papildomos...😒

azen, kad gyvatėlė neišeina atbulomis tai viskas ok, juokingai tikrai neskamba 4u.gif Aš kol ją padariau... mama mia... net jausdavau kaip smegenėlėse nauji vingiai atsiranda lotuliukas.gif O pas jus kuoliukai žemi ar aukšti su dryžuotais stulpeliais? Nes yra ir kuoliukuose skirtumas. Mokytis pravažiuoti aukštus dryžuotus stulpelius yra lengviau negu žemus paprastus.

Bandžiausi motyvaciją pasikelt... nepasikėlė zaraza lotuliukas.gif Playlistą jau net susidariau... ir mašinos žinau kokios noriu.. nekyla motyvacija nors tu ką... cray.gif

Fėja* kaip mokyklinis egzaminas? bigsmile.gif
Atsakyti
Rytoj rytoj ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2016 11 30, 13:38)
Rytoj rytoj ax.gif

Oi gi šiandien trečiadienis.. lotuliukas.gif Galvojau, kad ketvirtadienis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxxxa @ 2016 11 30, 13:30)
azen, kad gyvatėlė neišeina atbulomis tai viskas ok, juokingai tikrai neskamba  4u.gif  Aš kol ją padariau... mama mia... net jausdavau kaip smegenėlėse nauji vingiai atsiranda lotuliukas.gif O pas jus kuoliukai žemi ar aukšti su dryžuotais stulpeliais? Nes yra ir kuoliukuose skirtumas. Mokytis pravažiuoti aukštus dryžuotus stulpelius yra lengviau negu žemus paprastus.

Bandžiausi motyvaciją pasikelt... nepasikėlė zaraza lotuliukas.gif Playlistą jau net susidariau... ir mašinos žinau kokios noriu.. nekyla motyvacija nors tu ką... cray.gif

Fėja* kaip mokyklinis egzaminas?  bigsmile.gif

Tai gal muzika dziaugsmingesne reikejo detis biggrin.gif Gal dar kokie filmai vairavimo tema praskaidrintu nuotaika ax.gif

Man tai gyvatele mylimiausias pratimas. Isvis tas vingrybes, kaip jau buvau minejusi, gal.ir juokingai skamba, bet dr.parking 4 appsas pramuse, taip gerai susigaudau kaip vaira ir kada sukaliot biggrin.gif

Vakar is bibles pasiemiau Miliaus "vairuotojo vadovas" , tai abu su vyru skaitom, faina knyga, aiskiai ir lengvai pateikta, gaila tik,kad turiu ligoniuka namuose, kuris tik kai miega leidzia atsikvepti biggrin.gif

Mes jau sekmadieni ruosiames su vyru i trasa po miesta, is pat ryto. Jaudinuos, nes masina ka tik is serviso (slydo per plikledi i atitvara) unsure.gif Bet aiksteleje ir tiesiam ruoze jau nera ka veikti, o mieste dar oi kiek truksta demesingumo. Cia bus trecia isbandyta masina jau bigsmile.gif
Atsakyti

As siandien pas jus ateinu po pravaziavimo. uch kaip karsta buvo.... stresavau ir supratau kad mieste dar "grybauju". is pradziu aiksteleje pakartojom visus manevrus, manau jau sekasi gan neblogai. o va gatveje... bet zinokites, pirma karta man patiko. nors ir 3 kartus uzgesau, o ir siaip visokiu kliurku pridariau, bet patiko. :4u: pradedu jausti malonuma sedeti uz vairo. :rolleyes: 

Atsakyti