QUOTE(Fėja* @ 2016 11 29, 09:18)
Pingvinuk, o mokyklini islaikius esi?
Bandzius Regitroj?
Nes taip, as irgi nemoku vairuot, kaip sakiau, be klaidu nesu pravaziavus, ir mb islaikė teises ant "Marytės plauko" savu laiku... Mano bendradarbė pries 3 metus islaikius, sako, tik dabar pradeda geriau prie vairo jaustis...
Sakau, gal bandyt reik, uztenka "maitint" mokykla... O GAL PAVYKS? Ir mokysies savarankiskai...
Bandyk, Fėja
Jei nepavyks tai pamatysi kaip viskas ten atrodo , ir geriau pasiruoši kitam kartui
bet labai linkiu,kad pavyktų.
Nebenoriu eit pas savo isntruktorę.. ji gera, puikiai moko, bet aš vis darau tas pačias klaidas ir jau matau, kad ji padėti man nebegali.. Ieškosiu vyro instruktoriaus
Aš supratau, kad gerai vairuoti ir būt geru vairuotoju, pirmiausia, reikia įvaldyti gerai automobilį ir važiuojant viską daryt automatiškai: perjungt pavaras, stabdyt, greitėt, etc. neturi būti jokių galvojimų apie automobilio valdymą.. nes neįmanoma būti ir automobilio viduje ir gatvėje.. neįmanoma galvoti apie pavarų perjungimą, ir kokią sankryžą privažiuoji, ir kaip per ją važiuoti tuo pačiu metu... O kad gerai įvaldyt automobilį vieniem reikia daugiau laiko kitiems - mažiau.
Pingviniuk, kut tau blogiau sekas: automobilio valdyme, ar dalyvavime eisme? Ir kas nesiseka konkrečiau? Gal įvardinus kas nesiseka, bus galima rasti kaip tą "NESISEKA" paversti į "SEKASI"
Egzaminui užsirašiau Sausio 5d, kolkas artimensio laiko pagauti nepavyko
Papildyta:
QUOTE(Pingvinukas @ 2016 11 29, 09:29)
O gal čia tikrai manyje problema, nu verkti norisi, net ne verkti, o raudoti...
Kartais reik paverkti - padeda