Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti (III tema)

QUOTE(Avocado @ 2017 02 01, 08:41)
Labas rytas,

Pagavau vietą anksčiau ir vakar antrąkart neišlaikiau Regitroje verysad.gif Sugebėjau susikirsti aikštelėje. Gavau šoninį parkavimąsi. Atrodo, nesudėtingai prisiparkavau, iš pirmo karto, sakau jau. Dar egzaminuotojas paklausė jau? Gaila, tą akimirką nesupratau, kad čia man duodama meškerė... Sakau taip, jau. Paprašė išlipti apžiūrėti. Na ir ką, priekis čiut užlipęs ant linijos!!! Negaliu, kaip susinervinau. Pikta ant savęs iki negalėjimo unsure.gif Atrodo, nors imk ir atsuk laiką atgal... Laaaaabai gaila!

Paklausė ar norėsiu važiuoti gatvėn. Ai, galvoju nuo 7 eur nepraturtėsiu, o pasivažinėt nepakenks. Tai ką, dar mieste dvi kritinės! Tik išvažinėjant iš Regitros, turėjau sukti kairiau. Auto srautas, laukiu ir galvoju nesu pakankamai privažiavus sankirtos. Puikiai matau kas vyksta iš dešinės, o kairės ne. Bandau pajudėt čiut priekin - kaaaai kerta per stabdžius. Net krūptelėjau.

Ir vėl nelemtas 2 ligoninės žiedas. Reikėjo visą apvažiuoti nuo Baltų pr. Prisimenu 1 juostą, ja ir važiuoju. Išvažiuojant matau, kad Baltų pr. 1 juosta užkimšta mašinomis. Iškart rikiuojuos į 2. Ir, aišku, kritinė. Nežinau kaip taip aš, užsiprogmavau, kad netilpsiu į 1 ir taip pasielgiau verysad.gif

Daaar vienoj vietoj bortą paliečiau! Girdžiu trakšt trakšt. Net silpna pasidarė biggrin.gif Bet sakė nekritinė! Kritinė,kai užlipi ant borto.

Kaip priklauso, psichologiśkai apdirbo:gerai vairuoji, viskas neblogai, tetrūksta atidumo, susikaupimo.

Na ką, gaudysiu 3 šansą smile.gif
Jėė!!! Sveikinu!! 4u.gif ar aplaistei? biggrin.gif

gaila smile.gif tik nesupratau kai rasei isvaziuojant is regitros, instruktorius kirto per stabdzius delto kad norejai arciau privaziuot gatves kad matytum aiskiau srauta is kaires? ir kuris ten zienas prie ligonines? kiek zinau prie sendvario tas ziedas yra siauras, kirtai istisine?
Atsakyti
QUOTE(dageris @ 2017 02 02, 21:44)
gaila smile.gif tik nesupratau kai rasei isvaziuojant is regitros, instruktorius kirto per stabdzius delto kad norejai arciau privaziuot gatves kad matytum aiskiau srauta is kaires? ir kuris ten zienas prie ligonines? kiek zinau prie sendvario tas ziedas yra siauras, kirtai istisine?

Na aš norėjau tik truputį pavažiuoti, kad aiškiau matyčiau, o po visko egzaminuotojas pasakė, mad man tikrai nereikėjo pavažiuoti ir, kad tai buvo traktuojama kaip pajudėjimas į auto srautą. Sakė kritinė be jokių abejonių. Tai tas taip baisiai man nuskambėjo, galvoju kiekvienas mini veiksmas gali viską nulemti unsure.gif Mat aš tikrai nenorėjau lįsti į srautą biggrin.gif

Žiedas, tai Šilainiuose, prie pat 2 ligoninės. Kito ten nėra. Nežinau kur yra sendvaris... ax.gif
Atsakyti
as cia apie Klaipedos zieda kalbejau.. biggrin.gif

man atrodo kad regitros instruktoriai labiau yra linke stebeti kaip vairuotojas jauciasi kelyje butent atlikdamas sprendimus, turiu omeny nereikia pabijot paspaust gazo lenkiant, persirikiuojant, isiliedami i masinu srauta parodyti vaizdziai kad zvalgaisi i veidrodelius, stebi eisma, o ne galvot kur cia posuki neuzmirst parodyt, gal jau islaikiau egzamina? ka valgysiu per pietus? zodziu reik pasirodyt uztikrintai, nebijot paspaust gazo kur reikia, zvalgytis, suletinti pries pesciuju perejas, kalniukus. smile.gif pvz nesenai maciau kazkas su regitros masina vaziavo, apsisuko i antra juosta ir vaziuoja 30km/h kai masinos jau parlekia 70km/hm, nzn kokia cia klaida skaitytusi, bet instruktorius iskart pamatys kad nesiorentuoji, ir nenores praleisti.
Atsakyti
dageris, ups... 4u.gif biggrin.gif Aš visad kalbu tarsi čia visos kaunietės būtų biggrin.gif O gi mes iš visos Lietuvos!! Na tikrai sutinku su Tavimi, bet tokie dalykai ne visiems pavyksta. Pvz aš, kartais jaučiuosi atsipalaidavusi kelyje, puikiai besiorietuojanti, o kartais... blink.gif net sukant tenka pamąstyti, kad teisinga linkme nusukčiau biggrin.gif Juokas juokais, bet būna tikrai sunkių momentų! Bet tikiuosi su laiku ir patirtim viskas susitvarkys...

Ar dar yra temoje mergaičių, kurios vis dar procese?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocado @ 2017 02 03, 12:15)
dageris, ups... 4u.gif  biggrin.gif Aš visad kalbu tarsi čia visos kaunietės būtų biggrin.gif O gi mes iš visos Lietuvos!! Na tikrai sutinku su Tavimi, bet tokie dalykai ne visiems pavyksta. Pvz aš, kartais jaučiuosi atsipalaidavusi kelyje, puikiai besiorietuojanti,  o kartais... blink.gif net sukant tenka pamąstyti, kad teisinga linkme nusukčiau biggrin.gif Juokas juokais, bet būna tikrai sunkių momentų! Bet tikiuosi su laiku ir patirtim viskas susitvarkys...

Kada kitas bandymas? bigsmile.gif Ar važinėjai dar?
Atsakyti
QUOTE(Fjell @ 2017 02 06, 17:19)
Kada kitas bandymas?  bigsmile.gif Ar važinėjai dar?

Artimiausia vieta buvo tik kovo 1 unsure.gif Bet ryt jau savaitė kaip neišlaikyta, tai tikiuosi, kad pavyks priartėti prie kitų laikų kur kas greičiau.

Vakar važinėjau su tėčiu. Bet kai pas žmogų kantrybės nėra, tai tik išjautrinau save... O va ketvirtadienį laukia su instruktorium, tai laukiu! bigsmile.gif

Ar jau važinėjot kaip oficialios vairuotojos?? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocado @ 2017 02 03, 10:15)
dageris, ups... 4u.gif  biggrin.gif Aš visad kalbu tarsi čia visos kaunietės būtų biggrin.gif O gi mes iš visos Lietuvos!! Na tikrai sutinku su Tavimi, bet tokie dalykai ne visiems pavyksta. Pvz aš, kartais jaučiuosi atsipalaidavusi kelyje, puikiai besiorietuojanti,  o kartais... blink.gif net sukant tenka pamąstyti, kad teisinga linkme nusukčiau biggrin.gif Juokas juokais, bet būna tikrai sunkių momentų! Bet tikiuosi su laiku ir patirtim viskas susitvarkys...

Aš procese, tik nerašau, skaitau 😊
Už visasišlaikiusias džiugu.
Man nesiseka. 3 neišlaikyti mokykliniai.... Tai 3 savaite kaip nevaziavus. Dingo ūpas ir dar finansai.... 26 pravaziuotos pamokos...., 600 su kazkiek € isleista jau teisems...
MB bamba kad va jau kelione butu kokia nors isejus uz ta sumą...😟
Tai jei nebūtų gaila pinigų, mesčiau tą reikalą, nes na tikrai sudėtingai man tas vairavimas.....
Atsakyti
QUOTE(Avocado @ 2017 02 06, 17:38)
Artimiausia vieta buvo tik kovo 1 unsure.gif Bet ryt jau savaitė kaip neišlaikyta, tai tikiuosi, kad pavyks priartėti prie kitų laikų kur kas greičiau.

Vakar važinėjau su tėčiu. Bet kai pas žmogų kantrybės nėra, tai tik išjautrinau save... O va ketvirtadienį laukia su instruktorium, tai laukiu! bigsmile.gif

Ar jau važinėjot kaip oficialios vairuotojos?? wub.gif

Aha, šiandien vežiau vaiką pas gydytoją, buvo mano pirmas savarankiškas vairavimas, tai baisu buvo, bet viskas gerai gavos smile.gif
Atsiras vieta tikrai, ypač ryte tikrink dažnai ir pagausi! O ką tėtis prinervino nekreipk dėmesio.

Azen, o kas mokykliniuose nepasiseka? Tiek investavus mesti jau tikrai būtų negerai. Pavyks!

Atsakyti
QUOTE(Fjell @ 2017 02 06, 18:27)
Aha, šiandien vežiau vaiką pas gydytoją, buvo mano pirmas savarankiškas vairavimas, tai baisu buvo, bet viskas gerai gavos smile.gif
Atsiras vieta tikrai, ypač ryte tikrink dažnai ir pagausi! O ką tėtis prinervino nekreipk dėmesio.

Azen, o kas mokykliniuose nepasiseka? Tiek investavus mesti jau tikrai būtų negerai. Pavyks!

Viena kart aikstelej kuoliuka nudauziau gyvatele darydama, tai ten ir uzaibaige egzas i miesta nevaziavom. Likom parkavimusis mokintis.
Kita kart istriza parkavimasi per daug kartu pasitaisoau kol isiparkavau, isvaziavom i miesta, 3 ar ketueios kritines ir kazkiek paprastu klaidu...
Trecia kart pora avariniu situaciju - uzkisau 😞
Laukiu kol atsiras upas arba finansai.... Ir reik prisiverst eit vairuot...
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2017 02 07, 10:24)
Viena kart aikstelej kuoliuka nudauziau gyvatele darydama, tai ten ir uzaibaige egzas i miesta nevaziavom. Likom parkavimusis mokintis.
Kita kart istriza parkavimasi per daug kartu pasitaisoau kol isiparkavau, isvaziavom i miesta, 3 ar ketueios kritines ir kazkiek paprastu klaidu...
Trecia kart pora avariniu situaciju - uzkisau 😞
Laukiu kol atsiras upas arba finansai.... Ir reik prisiverst eit vairuot...

Susikaupsi ir pavyks smile.gif Jau kai ir teises gauni ir išriedi pirmą kartą į gatvę, tai tokią atsakomybę jauti, niekas už tave papildomai nesužiūrės, per stabdžius nekirs, tai dairais kaip nežinia kas ir atsargumo, dėmėsio reikia labai labai daug smile.gif Tai pasistenk įsivaizduoti, kad esi viena ir tik tu atsakinga už saugią kelionę maršrutu 4u.gif
Atsakyti
Mielosios mano,

Šiandien išlaikiau egzaminą!!! 4u.gif negaliu patikėti, taaaaaip gera.. rolleyes.gif
Atsakyti

Mielosios mano,

Šiandien išlaikiau egzaminą!!! 4u.gifnegaliu patikėti, taaaaaip gera.. rolleyes.gif

Ooo, sveikinimai dideliausi.  :super:  Turbūt džiaugsmo pilnos kelnės?  :D​ 

Atsakyti