Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti (III tema)

QUOTE(naminukas @ 2017 01 30, 19:20)
Gal kas žinote, ar taikomi apribojimai vairuoti turintiems daltonizmą? išgooglinau visą internetą, bet nieko aiškaus neradau  unsure.gif

Dar ir nuo gydytojo manau, kad priklauso. Jei vienas neleis, kitas leis. Dėl įdomumo ir aš paieškojau, tai radau, kad daltonikai, kadangi neskiria žalios ir raudonos, o signalai yra būtent šių spalvų, bet jie orientuojasi pagal reglamentuota šviesos ženklų išsidėstymą ir situaciją įvertina tiesiog žinodami vietą, kad žemiausias signalas žalias, jei žemiausias tarkim užsidegė, tai gali važiuoti ir t.t.
Dar iš smalsumo apie kurčius vairuotojus pagooglinau, tai europos sąjungoje jie irgi turi teisę vairuoti ir tyrimais įrodyta, kad jie nepatenka į daugiau eismo įvykių nei girdintieji.
Atsakyti
Taip, gi kurtieji tai ir skiriamąjį ženkliuką turi užsilipinti - geltoną su trim juodais taškais. Jie vairuoja.
Atsakyti
Atsiėmiau pažymėjimą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjell @ 2017 01 31, 13:14)
Atsiėmiau pažymėjimą  wub.gif

Sveikinu wub.gif
Kiek dienu praejo?
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2017 01 31, 14:50)
Sveikinu wub.gif
Kiek dienu praejo?

10 kalendorinių, kaip ir laukinei orchidėjai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjell @ 2017 01 31, 14:41)
10 kalendorinių, kaip ir laukinei orchidėjai biggrin.gif

Jėj, kaip faina bigsmile.gif
As jau 5kalendorines pralaukiau ....
Atsakyti
Labas rytas,

Pagavau vietą anksčiau ir vakar antrąkart neišlaikiau Regitroje verysad.gif Sugebėjau susikirsti aikštelėje. Gavau šoninį parkavimąsi. Atrodo, nesudėtingai prisiparkavau, iš pirmo karto, sakau jau. Dar egzaminuotojas paklausė jau? Gaila, tą akimirką nesupratau, kad čia man duodama meškerė... Sakau taip, jau. Paprašė išlipti apžiūrėti. Na ir ką, priekis čiut užlipęs ant linijos!!! Negaliu, kaip susinervinau. Pikta ant savęs iki negalėjimo unsure.gif Atrodo, nors imk ir atsuk laiką atgal... Laaaaabai gaila!

Paklausė ar norėsiu važiuoti gatvėn. Ai, galvoju nuo 7 eur nepraturtėsiu, o pasivažinėt nepakenks. Tai ką, dar mieste dvi kritinės! Tik išvažinėjant iš Regitros, turėjau sukti kairiau. Auto srautas, laukiu ir galvoju nesu pakankamai privažiavus sankirtos. Puikiai matau kas vyksta iš dešinės, o kairės ne. Bandau pajudėt čiut priekin - kaaaai kerta per stabdžius. Net krūptelėjau.

Ir vėl nelemtas 2 ligoninės žiedas. Reikėjo visą apvažiuoti nuo Baltų pr. Prisimenu 1 juostą, ja ir važiuoju. Išvažiuojant matau, kad Baltų pr. 1 juosta užkimšta mašinomis. Iškart rikiuojuos į 2. Ir, aišku, kritinė. Nežinau kaip taip aš, užsiprogmavau, kad netilpsiu į 1 ir taip pasielgiau verysad.gif

Daaar vienoj vietoj bortą paliečiau! Girdžiu trakšt trakšt. Net silpna pasidarė biggrin.gif Bet sakė nekritinė! Kritinė,kai užlipi ant borto.

Kaip priklauso, psichologiśkai apdirbo:gerai vairuoji, viskas neblogai, tetrūksta atidumo, susikaupimo.

Na ką, gaudysiu 3 šansą smile.gif

QUOTE(Fjell @ 2017 01 31, 14:14)
Atsiėmiau pažymėjimą  wub.gif

Jėė!!! Sveikinu!! 4u.gif ar aplaistei? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 01 vasario 2017 - 08:43
Avocado 4u.gif

Ten ziede tai taip, netelpi, bet persirikiuot tik isvaziavus is ziedo. Sustabdyt jei ka, pries persirikiuojant. Ir taip, jei ka net perėja lieciant persirikiuot, jei masinu pristatyta...

Viskas bus gerai, pakentek, buk stipri. Papult laikas turėtu po savaitės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocado @ 2017 02 01, 09:41)
Labas rytas,

Pagavau vietą anksčiau ir vakar antrąkart neišlaikiau Regitroje verysad.gif Sugebėjau susikirsti aikštelėje. Gavau šoninį parkavimąsi. Atrodo, nesudėtingai prisiparkavau, iš pirmo karto, sakau jau. Dar egzaminuotojas paklausė jau? Gaila, tą akimirką nesupratau, kad čia man duodama meškerė... Sakau taip, jau. Paprašė išlipti apžiūrėti. Na ir ką, priekis čiut užlipęs ant linijos!!! Negaliu, kaip susinervinau. Pikta ant savęs iki negalėjimo unsure.gif Atrodo, nors imk ir atsuk laiką atgal... Laaaaabai gaila!

Paklausė ar norėsiu važiuoti gatvėn. Ai, galvoju nuo 7 eur nepraturtėsiu, o pasivažinėt nepakenks. Tai ką, dar mieste dvi kritinės! Tik išvažinėjant iš Regitros, turėjau sukti kairiau. Auto srautas, laukiu ir galvoju nesu pakankamai privažiavus sankirtos. Puikiai matau kas vyksta iš dešinės, o kairės ne. Bandau pajudėt čiut priekin - kaaaai kerta per stabdžius. Net krūptelėjau.

Ir vėl nelemtas 2 ligoninės žiedas. Reikėjo visą apvažiuoti nuo Baltų pr. Prisimenu 1 juostą, ja ir važiuoju. Išvažiuojant matau, kad Baltų pr. 1 juosta užkimšta mašinomis. Iškart rikiuojuos į 2. Ir, aišku, kritinė. Nežinau kaip taip aš, užsiprogmavau, kad netilpsiu į 1 ir taip pasielgiau verysad.gif

Daaar vienoj vietoj bortą paliečiau! Girdžiu trakšt trakšt. Net silpna pasidarė biggrin.gif Bet sakė nekritinė! Kritinė,kai užlipi ant borto.

Kaip priklauso, psichologiśkai apdirbo:gerai vairuoji, viskas neblogai, tetrūksta atidumo, susikaupimo.

Na ką, gaudysiu 3 šansą smile.gif
Jėė!!! Sveikinu!! 4u.gif ar aplaistei? biggrin.gif

Gaila, kad nepavyko, bet labai naudinga, kad į miestą išvažiavai! O dėl parkingo, kitą kartą gaudyk meškeres ir linkiu šoninio nebegaut, man jis sudėtingiausias atrodo iš visų smile.gif

Nelaisčiau, abstinentė aš kaip Karbauskis biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pažymėjimas mano jau pagamintas bigsmile.gif Šiandien 6 kalendorinė diena bigsmile.gif Gaila, dieną nemačiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2017 02 01, 17:59)
Pažymėjimas mano jau pagamintas bigsmile.gif Šiandien 6 kalendorinė diena bigsmile.gif Gaila, dieną nemačiau biggrin.gif

Sveikinu! Na, kada bus pirmasis vaziavimas visiskai vienai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjell @ 2017 02 01, 21:12)
Sveikinu! Na, kada bus pirmasis vaziavimas visiskai vienai?  bigsmile.gif

Greiciausiai penktadieni. Mat rytoj masinytė varoma tepalu, filtru keitimui biggrin.gif
Atsakyti