Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti (III tema)

QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2017 01 27, 11:48)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71394160" data-time="1485506424">
<div>
<p>10 darbo dienų, ar 10 nuo užsakymo?</p>
</div>
</blockquote>
<p>10 nuo užsakymo, skaičiavau kalendorines dienas.  Gal jau kitą mašiną nužiūrėjai, aną nespėjai pažiūrėti, gaila, bet reiškia ji ne tau buvo, kaip ir aš save guodžiu, jeigu nupirko greičiau nei spėjau sureaguoti, sakau, ne mano reiškia, jeigu kuri bus skirta, tai aš ją ir gausiu.  biggrin.gif</p>

Daugiau rimtai nebežiūrėjwu, kad nesinervuot, nes galimybės nuvažiuoti yra tik savaitgalį, o geri variantai iki šeštadienio nelaukia ir daužo man širdį biggrin.gif biggrin.gif
Vyras nužiūrėjęs seną mazdą Klaipėdoj, bet man įtartina, kad 2003m auto 140 000 tik nuriedėjęs. Ne itin prie širdies man ji, tai nesidraskau, kad varom greit apžiūrėt biggrin.gif Savaitgalį galvojam į kretingą nulėkti apsižvalgyti ir klaipėdos aikšteles apžiūrėti ax.gif
Atsakyti
Na taip, dabar kai toks zmoniu antpludis, nes visi turi pasikeisti teises, tai taip, gal greiciau ir nepadarys.

As cia senesnes temasskaitinėjau, tai ten dziaugdavosi, kad greiciau pagamino biggrin.gif
Atsakyti
Jau skaičiau, kad vasario 3 baigsis galiojimas tų senųjų pažymėjimų, tai apmažės apgultis pagaliau.

Mes šiandien nevažiavom apžiūrėt aikštelių, gripą pasigavau, tai niekas neberūpi šiuo metu unsure.gif
Atsakyti

Jau skaičiau, kad vasario 3 baigsis galiojimas tų senųjų pažymėjimų, tai apmažės apgultis pagaliau.

Mes šiandien nevažiavom apžiūrėt aikštelių, gripą pasigavau, tai niekas neberūpi šiuo metu unsure.gif

Ajajaj, sveik.  :4u:  Mes irgi nevažiavom, maniškis su savo reikalais laksto, tai jam ne iki mano mašinos paieškų. Mane tai nervas ima, kad nieko nerandu čia aplink, pamiršiu kaip vairuoti, šiąnakt sapnavau, kad vairavau ir policija sustabdė, žodžiu klevo lapo buvau neprisiklijavus, voliojosi kažkur, dar neprisisegus buvau, įsėdo policija, aiškina taip ir taip, aš dėdės gal nebausit pirmą kartą, galvoju šakės bus, perlaikyt reikės egzą, paskui vienas ant žemės numetė popieriuką su užrašyta suma, tipo kyšį jiems duoti, žiūriu, kad aš tiek pinigų neturiu, tai išrašė man baudą, galvoju kaip pareit namo ir pasakyt mb, kad prisidirbau.  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2017 01 28, 11:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71396398" data-time="1485591798"><div><p>Jau skaičiau, kad vasario 3 baigsis galiojimas tų senųjų pažymėjimų, tai apmažės apgultis pagaliau.

Mes šiandien nevažiavom apžiūrėt aikštelių, gripą pasigavau, tai niekas neberūpi šiuo metu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ajajaj, sveik.  4u.gif  Mes irgi nevažiavom, maniškis su savo reikalais laksto, tai jam ne iki mano mašinos paieškų. Mane tai nervas ima, kad nieko nerandu čia aplink, pamiršiu kaip vairuoti, šiąnakt sapnavau, kad vairavau ir policija sustabdė, žodžiu klevo lapo buvau neprisiklijavus, voliojosi kažkur, dar neprisisegus buvau, įsėdo policija, aiškina taip ir taip, aš dėdės gal nebausit pirmą kartą, galvoju šakės bus, perlaikyt reikės egzą, paskui vienas ant žemės numetė popieriuką su užrašyta suma, tipo kyšį jiems duoti, žiūriu, kad aš tiek pinigų neturiu, tai išrašė man baudą, galvoju kaip pareit namo ir pasakyt mb, kad prisidirbau.  biggrin.gif​ </p>
Aš tai sapnuose vis dar egzaminus laikau. Užvažiavau ant bordiuro. Šakės, neišlaikiau biggrin.gif

Reikia turbūt mums kraustytis į kitą temutę, čia jau gaunasi, kad ne į temą plepam.
Atsakyti

QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2017 01 28, 11:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71396398" data-time="1485591798"><div><p>Jau skaičiau, kad vasario 3 baigsis galiojimas tų senųjų pažymėjimų, tai apmažės apgultis pagaliau.

Mes šiandien nevažiavom apžiūrėt aikštelių, gripą pasigavau, tai niekas neberūpi šiuo metu unsure.gif</p></div></blockquote><p>Ajajaj, sveik.  4u.gif Mes irgi nevažiavom, maniškis su savo reikalais laksto, tai jam ne iki mano mašinos paieškų. Mane tai nervas ima, kad nieko nerandu čia aplink, pamiršiu kaip vairuoti, šiąnakt sapnavau, kad vairavau ir policija sustabdė, žodžiu klevo lapo buvau neprisiklijavus, voliojosi kažkur, dar neprisisegus buvau, įsėdo policija, aiškina taip ir taip, aš dėdės gal nebausit pirmą kartą, galvoju šakės bus, perlaikyt reikės egzą, paskui vienas ant žemės numetė popieriuką su užrašyta suma, tipo kyšį jiems duoti, žiūriu, kad aš tiek pinigų neturiu, tai išrašė man baudą, galvoju kaip pareit namo ir pasakyt mb, kad prisidirbau.  biggrin.gif​ </p>
Aš tai sapnuose vis dar egzaminus laikau. Užvažiavau ant bordiuro. Šakės, neišlaikiau biggrin.gif

Reikia turbūt mums kraustytis į kitą temutę, čia jau gaunasi, kad ne į temą plepam.

:D​ 

Na šiaip jo, kraustomės pas pradedančias vairuotojas.  :D 

Atsakyti
Aš dar atsimenu kurdama šitą temą pagalvojau, ar būsiu, ar nebūsiu jau teises išlaikiusi iki temos pabaigos biggrin.gif
Atsakyti
Tai negi viena iš visų plepančių likau beteisė? blink.gif doh.gif Atrodė tiek daug čia mūsų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocado @ 2017 01 28, 17:27)
Tai negi viena iš visų plepančių likau beteisė? blink.gif  doh.gif Atrodė tiek daug čia mūsų biggrin.gif

Tai va, kad i tema nesijungia besimokancios unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Avocado @ 2017 01 28, 18:27)
Tai negi viena iš visų plepančių likau beteisė? blink.gif  doh.gif Atrodė tiek daug čia mūsų biggrin.gif

Bet man atrodo, kad daugiau mūsų čia buvo, tik dingo dalis... Pavasarį tikrai vėl atgims tema biggrin.gif Iš tikro pasaka bus vasara važinėti wub.gif Bet neįkainojama ta žiemos patirtis.
Atsakyti
Gal kas žinote, ar taikomi apribojimai vairuoti turintiems daltonizmą? išgooglinau visą internetą, bet nieko aiškaus neradau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukas @ 2017 01 30, 18:20)
Gal kas žinote, ar taikomi apribojimai vairuoti turintiems daltonizmą? išgooglinau visą internetą, bet nieko aiškaus neradau  unsure.gif

Geriausia daktaru klausti.
Nuraminimui-du zmones pazistu, turincius daltonizma ir vairuojancius 20 metu. Bet nezinau, gal kokie laipsniai-lygiai yra. Zodziu, kreipkites pas daktarus ir, manau, didele tikimybe, bus teigiamas atsakymas mirksiukas.gif
Atsakyti