Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti (III tema)

Fėja, lauksim žinių šiandien bigsmile.gif
Atsakyti
Išlaikiau.... Jauciuosi bulių nugalėjus.

Avocado, tu dabar LAIKYK VADZIAS, nepasiduok, kad ir koks butu rezultatas. EIK IKI GALO. 4u.gif

Papasakosiu smulkiau vakare. Einu dirbt.
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2017 01 26, 13:19)
Išlaikiau.... Jauciuosi bulių nugalėjus.

Avocado, tu dabar LAIKYK VADZIAS, nepasiduok, kad ir koks butu rezultatas. EIK IKI GALO. 4u.gif

Papasakosiu smulkiau vakare. Einu dirbt.

Sveikinu bigsmile.gif Truputi anksciau prieme?
Atsakyti
Fėja*, be galo džiaugiuosi už Tave!!! wub.gif Šaunuolė, kad nepasidavei, kad tikėjai savimi ir įrodei!!! Labai, labai džiaugiuosi! Kai turėsi laiko, viską nuodugniai papasakok. Įdomu, kai Kaune laikei 4u.gif

O aš šią savaitę palaidojau artimiausią šeimos draugę... Ją kaip košę suvažinėjo fūra. Tai žinokit tokia sukrėsta esu. Kažkokia net baimė maśinoms. Važiavau vakar ir taip nejauku. O net ne aš vairavau. Labai liūdna, praradus artimąjį supranti kokie mažmožiai yra visa kita... Užsirašiau dviems vairavimams ir jau egzaminui kt. penktadienį. Gal dar anksčiau pavyks pagauti, tada eisiu. Net galėčiau teigti, jog užtektų kvailumo man dabar viską mesti, bet toji draugė mane laaabai palaikė ir norėjo, kad turėčiau teises, tai vien tai suteikia jėgų eiti į priekį. Kad ir kaip bebūtų sunku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 26 sausio 2017 - 14:00

Išlaikiau.... Jauciuosi bulių nugalėjus. Avocado, tu dabar LAIKYK VADZIAS, nepasiduok, kad ir koks butu rezultatas. EIK IKI GALO. 4u.gif Papasakosiu smulkiau vakare. Einu dirbt.
Sveikinu, šaunuolė.  :lietuva: 

[b]Fėja*[/b], be galo džiaugiuosi už Tave!!! wub.gifŠaunuolė, kad nepasidavei, kad tikėjai savimi ir įrodei!!! Labai, labai džiaugiuosi! Kai turėsi laiko, viską nuodugniai papasakok. Įdomu, kai Kaune laikei 4u.gif O aš šią savaitę palaidojau artimiausią šeimos draugę... Ją kaip košę suvažinėjo fūra. Tai žinokit tokia sukrėsta esu. Kažkokia net baimė maśinoms. Važiavau vakar ir taip nejauku. O net ne aš vairavau. Labai liūdna, praradus artimąjį supranti kokie mažmožiai yra visa kita... Užsirašiau dviems vairavimams ir jau egzaminui kt. penktadienį. Gal dar anksčiau pavyks pagauti, tada eisiu. Net galėčiau teigti, jog užtektų kvailumo man dabar viską mesti, bet toji draugė mane laaabai palaikė ir norėjo, kad turėčiau teises, tai vien tai suteikia jėgų eiti į priekį. Kad ir kaip bebūtų sunku 4u.gif
Eina sau, užjaučiu  dėl draugės. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė orchidėja: 26 sausio 2017 - 14:30
QUOTE(Fjell @ 2017 01 26, 12:40)
Sveikinu bigsmile.gif Truputi anksciau prieme?

Laikas atsirado ankstesnis 10:30 Tai jį griebiau. Man aną sykį 11 val labai patiko važiuoti. smile.gif

Avocado, va čia tai žiauru.... Užuojauta....
Taip, baisu tas važiavimas. Pasididini tikimybę užsimušti, manau....

AČIŪ labai už sveikinimus 4u.gif

Žinokit nejaučiu didelės laimės. Gal va dėl tos atsakomybės, "o kas dabar bus".... Bet beabejo, gera, esu patenkinta, kad daugiau pinigų nesiurbs šitas reikalas. Nes aš prieš egzą pasiimu 1 pamoką-22eu ir Regitroj egzas 31eu Nu tai....

Gerai, o egzaminas buvo su Toyota, 3 klausimai apie posūkių signalus, apie bendrą padangų būklę ir apie slėgį padangose.

Išvažiavom nuo Regitros į kairę. Šilainių plentu, paskui Prūsų gatvė (tas pats, kaip 3 kartą kad buvo), iš Prūsų gatvės sukom į kairę, į Baltijos gatvę, tada į dešinę į Apuolės gatvę, leidomės kalnu, kuris atsimuša į Milikonių kalno vidurį (Natiurmortas vadinamas), tada nusileidom į Vilijampolę ir ten sukom-vienpusis-dvipusis-vienpusis-dvipusis...kairėn-dešinėn, kairėn-dešinėn... tada Vilijampolės žiedas, varėm per tą sankryžą, kur STOP ženklas...T forma ne degalinėj bet toje pačioję gatvytėj tolėliau, nu ir Raudondvario plentu pargrįžom. Egzaminatorius buvo ne itin malonus. Ankstesnieji kur buvo, buvo daug malonesni. O čia, toks vaizdas, kad pyko, jog išlaikiau. Nepasiūlė protokolo. Ėjau pas juos prašyt pati. Ten jų tam kabinete daug, gal 10. Ir visi tokie linksmi. Prajuokino kaip mane. Sako išlaikei iš 4 karto??? OJJJ, tai labai jau greitai, kažkas įtartino čia, kelia įtarimą, kokiu būdu. Ir visi HI HI HI HI Aš aišku irgi, bet sakau, aš jau PROFAS 4 kartą eidama! Kokie dar čia įtarimai! Žodžiu bajeristai jie. Ir matosi, tikrai kiek važiavau, visi man jie patiko. Bet va paskutinysis nea.
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2017 01 26, 19:54)
Laikas atsirado ankstesnis 10:30 Tai jį griebiau. Man aną sykį 11 val labai patiko važiuoti. smile.gif

Avocado, va čia tai žiauru.... Užuojauta....
Taip, baisu tas važiavimas. Pasididini tikimybę užsimušti, manau....

AČIŪ labai už sveikinimus 4u.gif

Žinokit nejaučiu didelės laimės. Gal va dėl tos atsakomybės, "o kas dabar bus".... Bet beabejo, gera, esu patenkinta, kad daugiau pinigų nesiurbs šitas reikalas. Nes aš prieš egzą pasiimu 1 pamoką-22eu ir Regitroj egzas 31eu Nu tai....

Gerai, o egzaminas buvo su Toyota, 3 klausimai apie posūkių signalus, apie bendrą padangų būklę ir apie slėgį padangose.

Išvažiavom nuo Regitros į kairę. Šilainių plentu, paskui Prūsų gatvė (tas pats, kaip 3 kartą kad buvo), iš Prūsų gatvės sukom į kairę, į Baltijos gatvę, tada į dešinę į Apuolės gatvę, leidomės kalnu, kuris atsimuša į Milikonių kalno vidurį (Natiurmortas vadinamas), tada nusileidom į Vilijampolę ir ten sukom-vienpusis-dvipusis-vienpusis-dvipusis...kairėn-dešinėn, kairėn-dešinėn... tada Vilijampolės žiedas,  varėm per tą sankryžą, kur STOP ženklas...T forma ne degalinėj bet toje pačioję gatvytėj tolėliau, nu ir Raudondvario plentu pargrįžom. Egzaminatorius buvo ne itin malonus. Ankstesnieji kur buvo, buvo daug malonesni. O čia, toks vaizdas, kad pyko, jog išlaikiau. Nepasiūlė protokolo. Ėjau pas juos prašyt pati. Ten jų tam kabinete daug, gal 10. Ir visi tokie linksmi. Prajuokino kaip mane. Sako išlaikei iš 4 karto??? OJJJ, tai labai jau greitai, kažkas įtartino čia, kelia įtarimą, kokiu būdu. Ir visi HI HI HI HI Aš aišku irgi, bet sakau, aš jau PROFAS 4 kartą eidama! Kokie dar čia įtarimai! Žodžiu bajeristai jie. Ir matosi, tikrai kiek važiavau, visi man jie patiko. Bet va paskutinysis nea.

Aš taip ir nujaučiau, kad jie žino kelintą kartą laikai biggrin.gif
Perk kiek laiko teises ėmei? Aš raip nesulaukiu savųjų, galvoju gal vos greičiau padarys nei per 10 dd ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjell @ 2017 01 27, 08:43)
Aš taip ir nujaučiau, kad jie žino kelintą kartą laikai biggrin.gif
Perk kiek laiko teises ėmei? Aš raip nesulaukiu savųjų, galvoju gal vos greičiau padarys nei per 10 dd ax.gif

As jiems pati pasakiau, kad 4. Bet manau, jie mato visus egzus. Ir teorija.

Regitros puslapyje galima stebėti savo vairuotojo pazymėjimo statusa. Pas mane dar "gaminamas" 😃 Paziurėk savojo, gal JAU bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2017 01 27, 10:03)
As jiems pati pasakiau, kad 4. Bet manau, jie mato visus egzus. Ir teorija.

Regitros puslapyje galima stebėti savo vairuotojo pazymėjimo statusa. Pas mane dar "gaminamas" 😃 Paziurėk savojo, gal JAU bigsmile.gif

Kasdien tikrinu, net užsakymo dieną jau tikrinau biggrin.gif Bet jaučiu, kad nereikia tikėtis, jog pagamins greičiau nwi žmonėms, užsisakiusiems už didesniua pinigus, kad per savaitę pagamintų, nesąžininga jų atžvilgiu būtų.
Atsakyti

Man lygiai per dešimt dienų padarė, tikrinau kasdien po kelis kartus.  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2017 01 27, 10:39)
<p>Man lygiai per dešimt dienų padarė, tikrinau kasdien po kelis kartus.  biggrin.gif​ </p>

10 darbo dienų, ar 10 nuo užsakymo?
Atsakyti

10 darbo dienų, ar 10 nuo užsakymo?

10 nuo užsakymo, skaičiavau kalendorines dienas.  Gal jau kitą mašiną nužiūrėjai, aną nespėjai pažiūrėti, gaila, bet reiškia ji ne tau buvo, kaip ir aš save guodžiu, jeigu nupirko greičiau nei spėjau sureaguoti, sakau, ne mano reiškia, jeigu kuri bus skirta, tai aš ją ir gausiu.  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė orchidėja: 27 sausio 2017 - 10:51