Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti (III tema)

QUOTE(Fėja* @ 2017 01 24, 11:05)
biggrin.gif
Paskambinau, sakau vaziuojam. Ok sako, ketvirtadieni ta pati varom. Taigi.... smile.gif

As turiu zinoti, kad padariau viska. unsure.gif

Tik ziurek nepervark 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjell @ 2017 01 24, 11:15)
Tik ziurek nepervark  4u.gif

Niekada nezinosi, kas butu, jei butu.

As instruktoriui bandziau sakyti, gal rytoj geriau, o egzan poryt. NE NE NE sakė. Varom ketvirtadieni. OK sakau. Jo uztikrintumu as tikiu. Jei sako, kad taip man geriau. Tai šventa biggrin.gif Nes as tai nezinau, kaip geriau. Gal geriausia nevaziuoti, kaip kad jis ir sakė biggrin.gif Bet siandien neatkalbinėjo. Apsisprendziau ir viskas, taip iseina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2017 01 24, 13:55)
Niekada nezinosi, kas butu, jei butu.

As instruktoriui bandziau sakyti, gal rytoj geriau, o egzan poryt. NE NE NE sakė. Varom ketvirtadieni. OK sakau. Jo uztikrintumu as tikiu. Jei sako, kad taip man geriau. Tai šventa biggrin.gif Nes as tai nezinau, kaip geriau. Gal geriausia nevaziuoti, kaip kad jis ir sakė biggrin.gif Bet siandien neatkalbinėjo. Apsisprendziau ir viskas, taip iseina biggrin.gif

Nu ir gerai bus smile.gif Vieną pamoką imsi? Aš po trijų valandų tokia apsimiegojusi vaikščiojau likusią dieną biggrin.gif
Pakovok už savo Jazz'iuką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjell @ 2017 01 24, 13:57)
Nu ir gerai bus smile.gif Vieną pamoką imsi? Aš po trijų valandų tokia apsimiegojusi vaikščiojau likusią dieną  biggrin.gif
Pakovok už savo Jazz'iuką  wub.gif

Vieną.
Jei sugalvočiau dvi, manau tikrai instruktorius sakytų,- nedurniuok biggrin.gif

Eina sau, 3 valandos vairavimo tikrai NEJUOKAS. Pavarei tu aną penktadienį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2017 01 24, 15:18)
Vieną.
Jei sugalvočiau dvi, manau tikrai instruktorius sakytų,- nedurniuok biggrin.gif

Eina sau, 3 valandos vairavimo tikrai NEJUOKAS. Pavarei tu aną penktadienį biggrin.gif

Aha, bet kol vairavau, tai nesijautė tas laikas, o va grįžau namo ir supratau, kad esu išgręžta kaip skalbinys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjell @ 2017 01 24, 14:44)
Aha, bet kol vairavau, tai nesijautė tas laikas, o va grįžau namo ir supratau, kad esu išgręžta kaip skalbinys biggrin.gif

As po vairavimo labai mėgstu pagulinėti, pasiilsėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2017 01 24, 16:27)
As po vairavimo labai mėgstu pagulinėti, pasiilsėti  biggrin.gif

Įdomu, kiek laiko turės praeiti kol atsipalaiduoti sugebėsim biggrin.gif Man jau žingsnis į priekį bus, kai galėsiu sėdynę toliau atsistumti ir normaliai sėdėti prie vairo ir priekinio stiklo neprisiklijavus biggrin.gif
Po manęs vyras neįlenda atsisėsti net bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjell @ 2017 01 24, 16:52)
Įdomu, kiek laiko turės praeiti kol atsipalaiduoti sugebėsim biggrin.gif Man jau žingsnis į priekį bus, kai galėsiu sėdynę toliau atsistumti ir normaliai sėdėti prie vairo ir priekinio stiklo neprisiklijavus biggrin.gif
Po manęs vyras neįlenda atsisėsti net  bigsmile.gif

Aš jau toliau atsilošusi sėdžiu. biggrin.gif Šiek tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2017 01 24, 18:52)
Aš jau toliau atsilošusi sėdžiu.  biggrin.gif Šiek tiek  biggrin.gif

Tai jau atsipūtus cool.gif biggrin.gif
Atsakyti

Aš tik pačioje pradžioje arti prisitraukdavau, paskui vis mažiau, regitroj buvo per stati sėdynė nustatyta, tai norejau atsilenkt, ten kažkaip įdomiai toyotoj, kažką ne taip padariau, tai čiut neatsiguliau, paskui egzaminuotojas padėjo.  :lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2017 01 24, 18:25)
<p>Aš tik pačioje pradžioje arti prisitraukdavau, paskui vis mažiau, regitroj buvo per stati sėdynė nustatyta, tai norejau atsilenkt, ten kažkaip įdomiai toyotoj, kažką ne taip padariau, tai čiut neatsiguliau, paskui egzaminuotojas padėjo.  lotuliukas.gif​ </p>

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2017 01 24, 19:25)
<p>Aš tik pačioje pradžioje arti prisitraukdavau, paskui vis mažiau, regitroj buvo per stati sėdynė nustatyta, tai norejau atsilenkt, ten kažkaip įdomiai toyotoj, kažką ne taip padariau, tai čiut neatsiguliau, paskui egzaminuotojas padėjo.  lotuliukas.gif​ </p>

Geras biggrin.gif
Atsakyti