Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti (III tema)

QUOTE(Fjell @ 2017 01 21, 18:22)

Fjell, 21 Sau 2017 - 18:22, parašė:

Fjell, 21 Sau 2017 - 18:22, parašė:

Skaudžiai čia. Aš tai kasko neplanuoju draust  smile.gif

Skaudžiai čia. Aš tai kasko neplanuoju draust  smile.gif

Ir dar rakteli i lifto sachta buvom imete. Suduzo. Ta proga pasidarėm 2rakta ir pirmaji taisėm. Tu raktu perdarymas 130€ ..

Zodziu, kiek turėjau, visus atidaviau masinai. Dzinsais senais sudilusiais vaikstau 😃 biggrin.gif

Ir egzai siurbia siurbia...
Atsakyti
Kaaaip aš džiaugiuosi už Fjell wub.gif Aplodismentai ir šampano purslai šiandien skirti visi tik Tau!!! 4u.gif Šaunuolė yahoo.gif Nuostabus jausmas perskaityti tokias naujienas. Net bijau pagalvoti kaip pati jautiesi, turbūt pasakiškai biggrin.gif

QUOTE(Fėja* @ 2017 01 20, 07:19)

Fėja*, 20 Sau 2017 - 07:19, parašė:

Fėja*, 20 Sau 2017 - 07:19, parašė:

Avocado,  o tau tas autikas iš galo stovėjo,  ar prieky?
Ar autikas suko iš Raudondvario plento į tą gatvelę  ir norejo važiuoti tiesiai?,  bet tu sukaisi į T formą... Ar irgi norejo sukt į degalinę paskui tave? Ar jis jau buvo degalinėje ir norėjo važiuoti į Raudondvario plentą,  bet pasitaikei tu,  įvažiuojanti atbuliniu?
Man logiška atrodo,  kad autikas tave praleidžia,  jei to nori,  nes autikas tai diiiiidelis,  ten gatvelė tai siaura.  Autikui lengviau praleisti ir vaziuoti toliau. Jūs abu susimojavot,  jūs abu matėt vienas kitą...

Avocado,  mane kaip "Tėve mūsų" išmokė,  kad į 2 ligoninės žiedą jei iš Baltų pr.,  tai iš 1 juostos (dešinės),  jei iš Baltijos gatvės apsukti žiedą,  tai iš 2 (kairės).

Avocado,  ar pasiėmei protokolą?

Prūsų gatvė tai ta,  kur atvažiuoji Šilainių plentu į Šilainius.

Avocado,  o tau tas autikas iš galo stovėjo,  ar prieky?
Ar autikas suko iš Raudondvario plento į tą gatvelę  ir norejo važiuoti tiesiai?,  bet tu sukaisi į T formą... Ar irgi norejo sukt į degalinę paskui tave? Ar jis jau buvo degalinėje ir norėjo važiuoti į Raudondvario plentą,  bet pasitaikei tu,  įvažiuojanti atbuliniu?
Man logiška atrodo,  kad autikas tave praleidžia,  jei to nori,  nes autikas tai diiiiidelis,  ten gatvelė tai siaura.  Autikui lengviau praleisti ir vaziuoti toliau. Jūs abu susimojavot,  jūs abu matėt vienas kitą...

Avocado,  mane kaip "Tėve mūsų" išmokė,  kad į 2 ligoninės žiedą jei iš Baltų pr.,  tai iš 1 juostos (dešinės),  jei iš Baltijos gatvės apsukti žiedą,  tai iš 2 (kairės).

Avocado,  ar pasiėmei protokolą?

Prūsų gatvė tai ta,  kur atvažiuoji Šilainių plentu į Šilainius.

Autikas atvažinėjo iš Raudondvario pl. ir norėjo važiuoti tiesiai. Na, ten ne autobusas buvo, bet toks a la mikriuko dydžio. Tai va, kažkaip iš to liūdesio nebepaklausiau egzaminuotojo, bet jis tos situacijos ir nekomentavo...

Kaip pati elgtumeisi? Gal saugiau nekreipti dėmesio ir laukti kol nuvažiuos. BET jeigu tą delsimą užpaišys kaip chaoso sukėlimą gatvėje?? unsure.gif

Ačiū dėl patikslinimo apie 2 ligoninės žiedą. Užsirašiau net biggrin.gif Aš tik apie įvažiavimą iš Baltų pr. turėjau omeny. Tikrai jis sunkokas. O labiausiai mane nustebino tas Šilainių naujas žiedas, kažkoks turbo quatro blink.gif biggrin.gif Prašysiu instruktoriaus, kad pravažiuotume jį keliskart.

Nepasiėmiau protokolo, rodė, kad tik viena KK ir viskas. Gal reik įeit peržvelgti.

Einu apžiūrėt Prūsų gatvę per mapsus ir taip pat prašysiu instruktoriaus, kad pravažiuotume atidžiau. Reikia fiksuot ne tik savo, bet ir kitų klaidas 4u.gif

QUOTE(Fjell @ 2017 01 21, 15:21)

Fjell, 21 Sau 2017 - 15:21, parašė:

Fjell, 21 Sau 2017 - 15:21, parašė:

Nerealus jausmas, verta dėl jo, kad ir 30 kartu eiti į regitrą  bigsmile.gif

Nerealus jausmas, verta dėl jo, kad ir 30 kartu eiti į regitrą  bigsmile.gif

Juokas juokais, bet man kaip tik draugė papasakojo apie pažįstamą merginą, kuri Regitroj išlaikė iš...10 karto! Įsivaizduojat? O dabar lekioja puikiai jau daug metų. Kaip svarbu nepamesti savęs ir nepalūžti, kol pasieki tikslą. Sakė vis kokia kliurka papuldavo ir išeidavo iki kito karto unsure.gif

QUOTE(Fjell @ 2017 01 21, 15:50)

Fjell, 21 Sau 2017 - 15:50, parašė:

Fjell, 21 Sau 2017 - 15:50, parašė:

Feja, Avocado, nepabėgsiu ir aš iš temos, kol jūs neišlaikysit   cool.gif

Feja, Avocado, nepabėgsiu ir aš iš temos, kol jūs neišlaikysit   cool.gif

Ačiū už palaikymą 4u.gif

Plepat apie automobilius, tai mano svajonė Mini cooper... rolleyes.gif Net raktų pakabukas jau kaip ateities vizija biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 21 sausio 2017 - 23:28
Fėja*, pažiūrėjau tą Prūsų gatvę, tai puikiai žinau, važiavus ne kartą ir instruktorius būtent sakęs, kad nepasimečiau ir neišvažiuočiau į priešpriešinį. Bet tiesą sakant, bežiūrint foto net keliskart permąsčiau kaip čia sukčiau. Rimta vietelė ten. Irgi pasižymiu su instruktorium pravažiuot biggrin.gif Kuo tolyn, tuo baisyn atrodo ir vis daugiau klausimų kyla unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 21 sausio 2017 - 23:48
2011 metu respubiklos laikrastyje perskaiciau, kad rekordas iki tu metu buvo 25 kartai biggrin.gif Bet po to moterele vis tiek buvo praradusi teises, nes vairavo isgerusi unsure.gif
Jau taip sunkiai issilaikius teises dar rizikuoti ir sestis uz vairo neblaiviai... Ziauru ir neatsakinga blink.gif
Atsakyti
Avocado, jei atsiverstum protokolą, gal kažką įdomaus pamatytum smile.gif

Dėl to autobusiuko..... NEŽINAU. KET ir mūsų teoretikas sakė, kad atbuliniu važiuoti kelyje gali, jei netrukdai kitiems eismo dalyviams. Nematau nieko blogo, kad jūs susitarėte, kad autobusiukas tave praleidžia. Bet čia aš, pati žalia žalia taip sakau.
Kas yra bjauriausia šiame momente, kad autobusiuko vairuotojas mato, kad laiko egzaminą mergina Regitros mašinoje. Gi jis tikrai žino, kad žmogus dėl to kad jis laukia, gali susinervinti, paskubėti ir neatlikti užduoties. Važiuotų sau ir važiuotų blyn. Tai ne, diriguoja atsistojęs.

Aš puikiai žinojau tą Prūsų gatvės vietą. Tiesiog darem ten du pratimus, aš neatlaikiau matyt. Užsimiršau.
Pažliumbiu kasdien dabar.

Avocado, kai aš atėjau pas instruktorių po savaites geros, aš užsirašiusi klausimus buvau. Bet prieš tai pasakiau - kuo daugiau važinėju, tuo daugiau suprantu, kad nemoku pasukt nei į kairę, nei į dešinę. biggrin.gif
Atsakyti
Fėja*, aš visad viską pirmiausia pamatau iš teigiamos pusės, tai man kaip tik atrodo, kad autobusiukas matydamas, kad laikomas egzas, nenorėjo sukelt streso su savo gabaritais ir praleido (vairuotojas išsišiepęs mojavo, kad važiuočiau), jog pabaigčiau užduotį. Tiesiog jis matė iš savo padėties viską. O man tas jo mandagumas pasitarnavo atvirkščiai - sudvejojau kaip elgtis. Ir esmė tame, kad man jis nieko nenulėmė, nes ir taip padariau KK. Bet kaip žinot kitam kartui??? unsure.gif Mano instruktorius sako, kad geriau laukti, kol nuvažiuos.

Kartais man oda šiurpsta pagalvojus kiek vis kitokių situacijų gali nutikti kaskart važiuojant... O jei tas važiavimas - egzaminas.. verysad.gif

Mačiau buvo atsiradę laikų nuo 17 d. Bet tuo metu būsiu kelionėje, tai ir nekeičiau iš 23 d. Bet dar noriu tikėtis, kad anksčiau pagausim vietas ax.gif Sakei, kad lyg po 7 d. patenki į realiąją rinką? biggrin.gif
Atsakyti
Avocado, gyvenime viskas gražu - svarbiausia pamatei. Jūs susitarėte. Vaziavot ir pravažiavot. O va egze tai gali baigtis tuo, kad teks ateiti kitą kartą... Tuo man egzaminas ir baisus.

As jau pagavusi esu vasario 3. Bet esu įsitikinusi, kad kitą savaitę bus laikas "ant" rytojaus. Man kai būna, visad rytojui. Taigi, manau., kad kitą savaitę galėčiau laikyti.

Kai laikiau gruodzio 10, tai galėjau 21, 23 laikyti... 31 Kai laikiau sausio 5, tai buvo sausio 13, paskui 18. Tada ir laikiau. Laikai visi rytojaus būdavo.
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2017 01 22, 16:40)

Fėja*, 22 Sau 2017 - 16:40, parašė:

Fėja*, 22 Sau 2017 - 16:40, parašė:

Kai laikiau gruodzio 10, tai galėjau 21, 23 laikyti... 31 Kai laikiau sausio 5, tai buvo sausio 13,  paskui 18. Tada ir laikiau.  Laikai visi rytojaus būdavo.

Kai laikiau gruodzio 10, tai galėjau 21, 23 laikyti... 31 Kai laikiau sausio 5, tai buvo sausio 13,  paskui 18. Tada ir laikiau.  Laikai visi rytojaus būdavo.

Kaip greitai! Pradedu laukti kada ir man atsiras artimesnis laikas! smile.gif Mat kažkaip neramu, kai nevairuoju, o nuolat eit vairavimams irgi nelabai įmanoma... Bankrotas tos teisės, o dar ne pabaiga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocado @ 2017 01 22, 20:16)

Avocado, 22 Sau 2017 - 20:16, parašė:

Avocado, 22 Sau 2017 - 20:16, parašė:

Kaip greitai! Pradedu laukti kada ir man atsiras artimesnis laikas! smile.gif Mat kažkaip neramu, kai nevairuoju, o nuolat eit vairavimams irgi nelabai įmanoma... Bankrotas tos teisės, o dar ne pabaiga doh.gif

Tai va, vis pasiziurint i ju puslapi, galima laikyt po savaites geros. As manau, kad kita savaite laikysiu, jei tik sugausiu ir is darbo galėsiu iseit. Tau tas pats. Refresinkim biggrin.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Avocado, as sugavau laiką sausio 26 bigsmile.gif Šį ketvirtadienį 13:15 bandymas.
Nežinau ar važiuosiu su instruktorium. Jis sako, kad man jo paslaugų nereikia. unsure.gif .... Kad aš viską moku. unsure.gif Dabar šnekėjau.... Bet sutarėm, kad pagalvoju ir pravažiuojam, jei jau norėsiu..
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2017 01 23, 23:07)

Fėja*, 23 Sau 2017 - 23:07, parašė:

Fėja*, 23 Sau 2017 - 23:07, parašė:

Laba 4u.gif

Avocado,  as sugavau laiką  sausio 26 bigsmile.gif  Šį ketvirtadienį 13:15 bandymas.
  Nežinau ar važiuosiu su instruktorium. Jis sako,  kad man jo paslaugų nereikia. unsure.gif .... Kad aš viską moku.  unsure.gif Dabar šnekėjau....  Bet sutarėm,  kad pagalvoju ir pravažiuojam,  jei jau norėsiu..

Laba 4u.gif

Avocado,  as sugavau laiką  sausio 26 bigsmile.gif  Šį ketvirtadienį 13:15 bandymas.
  Nežinau ar važiuosiu su instruktorium. Jis sako,  kad man jo paslaugų nereikia. unsure.gif .... Kad aš viską moku.  unsure.gif Dabar šnekėjau....  Bet sutarėm,  kad pagalvoju ir pravažiuojam,  jei jau norėsiu..

Kaip greitai, super! bigsmile.gif Man atrodo, kad čia yra pats geriausias komplimentas, jei instruktorius sako, kad tau jo paslaugų jau nebereikia, taip kad tik susikaupk ir vaziuok gerai, neskubek ir viskas gerai bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjell @ 2017 01 24, 08:34)

Fjell, 24 Sau 2017 - 08:34, parašė:

Fjell, 24 Sau 2017 - 08:34, parašė:

Kaip greitai, super!  bigsmile.gif Man atrodo, kad čia yra pats geriausias komplimentas, jei instruktorius sako, kad tau jo paslaugų jau nebereikia, taip kad tik susikaupk ir vaziuok gerai, neskubek ir viskas gerai bus smile.gif

Kaip greitai, super!  bigsmile.gif Man atrodo, kad čia yra pats geriausias komplimentas, jei instruktorius sako, kad tau jo paslaugų jau nebereikia, taip kad tik susikaupk ir vaziuok gerai, neskubek ir viskas gerai bus smile.gif

biggrin.gif
Paskambinau, sakau vaziuojam. Ok sako, ketvirtadieni ta pati varom. Taigi.... smile.gif

As turiu zinoti, kad padariau viska. unsure.gif
Atsakyti