Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti (III tema)

Žiauriai nerealus jausmas biggrin.gifNeatsimenu, kada tiek šypsojausi biggrin.gifO dar šiandien neturėjau kažkokios nuotaikos pakilios, nepasidažiau, užsidėjau tokį šiaip sau megztinį biggrin.gif
Net egzaminuotojas, buvęs rimtas pradėjo šypsotis kaip aš skrajodama lėkiau užsisakyt dokumentą bigsmile.gifSalėje kaip tik paskambinau, vyrui tyliai pranešiau, kad išlaikiau, visa išsišiepus, kiti rimti sėdi, žiūri, po to nulindau į tolimesnį kampą, parašiau instruktoriui, tas perskambino, aš vėl dantis šiepiu hmm.giflotuliukas.gifGrįždama gatve irgi sau vaipaus, negaliu susivaldyt, jau skruostus skauda lotuliukas.giflotuliukas.gifNerealus jausmas, verta dėl jo, kad ir 30 kartu eiti į regitrą bigsmile.gif

Man kai pasakė, kad išlaikyta, aš valiooo, ačiū. Ėjau visa patenkinta, saviškiui nykštį į viršų tik rodau, mol viskas super. Mes ten vieni buvom, kai fotkinausi, tai irgi laiminga, ten ta moteriškė kažką klausinėja, aš tik ką, vis klausiu, greitai susišukavau, visai nesvarbu buvo kaip atrodysiu foto, bet netgi visai neblogai išėjau.  :ax: O dar kai Nauų Metų šventė, tai iš vis dviguba šventė. Oi dar ilgai galvosi apie šią dieną. Aš tai turiu video kur vairuoju, mb nufilmavo, tai tokia jam dėkinga, kad taip padarė, tik galėjo nuo pradžių filmuoti, nedašuto.  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2017 01 21, 15:32)
Bliamba, faina skaityt biggrin.gif

bis.gif bis.gif
Dabar lauks faini malonumai automobilio ieškotis bigsmile.gif Gaila, dirbu ryt, į turgų lėkčiau pasižvalgyti biggrin.gif

Feja, Avocado, nepabėgsiu ir aš iš temos, kol jūs neišlaikysit cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2017 01 21, 15:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71378662" data-time="1485001295"><div><p>Žiauriai nerealus jausmas vartotojo įkelta nuotraukaNeatsimenu, kada tiek šypsojausi vartotojo įkelta nuotraukaO dar šiandien neturėjau kažkokios nuotaikos pakilios, nepasidažiau, užsidėjau tokį šiaip sau megztinį vartotojo įkelta nuotrauka
Net egzaminuotojas, buvęs rimtas pradėjo šypsotis kaip aš skrajodama lėkiau užsisakyt dokumentą vartotojo įkelta nuotraukaSalėje kaip tik paskambinau, vyrui tyliai pranešiau, kad išlaikiau, visa išsišiepus, kiti rimti sėdi, žiūri, po to nulindau į tolimesnį kampą, parašiau instruktoriui, tas perskambino, aš vėl dantis šiepiu vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukaGrįždama gatve irgi sau vaipaus, negaliu susivaldyt, jau skruostus skauda vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukaNerealus jausmas, verta dėl jo, kad ir 30 kartu eiti į regitrą vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Man kai pasakė, kad išlaikyta, aš valiooo, ačiū. Ėjau visa patenkinta, saviškiui nykštį į viršų tik rodau, mol viskas super. Mes ten vieni buvom, kai fotkinausi, tai irgi laiminga, ten ta moteriškė kažką klausinėja, aš tik ką, vis klausiu, greitai susišukavau, visai nesvarbu buvo kaip atrodysiu foto, bet netgi visai neblogai išėjau.  ax.gif O dar kai Nauų Metų šventė, tai iš vis dviguba šventė. Oi dar ilgai galvosi apie šią dieną. Aš tai turiu video kur vairuoju, mb nufilmavo, tai tokia jam dėkinga, kad taip padarė, tik galėjo nuo pradžių filmuoti, nedašuto.  biggrin.gif​ </p>

Mano vyras šiandien nufilmavo, kai aš aikštelėje važiuot pradėjau, o sūnus įsikibęs iš baimės bliovė lotuliukas.gif Palaikymas begalinis biggrin.gif
Atsakyti

bis.gifbis.gif
Dabar lauks faini malonumai automobilio ieškotis bigsmile.gifGaila, dirbu ryt, į turgų lėkčiau pasižvalgyti biggrin.gif

Feja, Avocado, nepabėgsiu ir aš iš temos, kol jūs neišlaikysit cool.gif

Man jau atsibodo ieškoti, kasdien po kelis kartus tikrinu, Klp mažai, maniškis prieš Lt važinėtas, sako tik parvarytas žiūrėk, 4 modelius žiūriu, jau visas akis pražiūrėjau, brangios nepirksiu, maksimum iki 2 tūkst eur, kad gautųsi su viskuo, jei ką reiktų pakeist ar patvarkyti. O pas mus turguje, tai kainos virš 3 tūkst mašinos. Reikės kur nors į aplinkinius miestelius pavažiuoti, nes čia tai be šansų. 

o tu kokią jau nusižiūrėjus?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė orchidėja: 21 sausio 2017 - 14:55
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2017 01 21, 15:54)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71378728" data-time="1485002947">
<div>
<p>vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Dabar lauks faini malonumai automobilio ieškotis vartotojo įkelta nuotraukaGaila, dirbu ryt, į turgų lėkčiau pasižvalgyti vartotojo įkelta nuotrauka
Feja, Avocado, nepabėgsiu ir aš iš temos, kol jūs neišlaikysit vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Man jau atsibodo ieškoti, kasdien po kelis kartus tikrinu, Klp mažai, maniškis prieš Lt važinėtas, sako tik parvarytas žiūrėk, 4 modelius žiūriu, jau visas akis pražiūrėjau, brangios nepirksiu, maksimum iki 2 tūkst eur, kad gautųsi su viskuo, jei ką reiktų pakeist ar patvarkyti. O pas mus turguje, tai kainos virš 3 tūkst mašinos. Reikės kur nors į aplinkinius miestelius pavažiuoti, nes čia tai be šansų. </p>
<p>o tu kokią jau nusižiūrėjus?</p>

Mane traukia Honda jazz, toyota aygo, yaris, mazda 2,3. Va tokie variantai. Biudžetas iki 4000e, bet irgi su viskuo jau, aišku norėtųsi pigiau prasisukti, iki kokių 3000. Kol neturėjau teisių, buvo keli geri variantai, bet vyro neįkalbinau juos čiupti, o dabar irgi nieko gero nematau.. unsure.gif
Atsakyti

Mane traukia Honda jazz, toyota aygo, yaris, mazda 2,3. Va tokie variantai. Biudžetas iki 4000e, bet irgi su viskuo jau, aišku norėtųsi pigiau prasisukti, iki kokių 3000. Kol neturėjau teisių, buvo keli geri variantai, bet vyro neįkalbinau juos čiupti, o dabar irgi nieko gero nematau.. unsure.gif

Aš tai į vokiškas žiūriu, būtent hečbekus, nors Toyota Yaris visai nebloga irgi užmetu akį. Šiaip žiūriu Opel Astra, Meriva, Skoda Fabia, gal Golfuką kokį, bet tie visai nudrožti. Pas tave biudžetas didesnis, gal greičiau rasi. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė orchidėja: 21 sausio 2017 - 15:02
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2017 01 21, 16:02)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71378757" data-time="1485003526">
<div>
<p>Mane traukia Honda jazz, toyota aygo, yaris, mazda 2,3. Va tokie variantai. Biudžetas iki 4000e, bet irgi su viskuo jau, aišku norėtųsi pigiau prasisukti, iki kokių 3000. Kol neturėjau teisių, buvo keli geri variantai, bet vyro neįkalbinau juos čiupti, o dabar irgi nieko gero nematau.. vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Aš tai į vokiškas žiūriu, būtent hečbekus, nors Toyota Yaris visai nebloga irgi užmetu akį. Šiaip žiūriu Opel Astra, Meriva, Skoda Fabia, gal Golfuką kokį, bet tie visai nudrožti. Pas tave biudžetas didesnis, gal greičiau rasi. </p>

O aš tai japonų fanė biggrin.gif Nors man opel meriva irgi visai žiūrisi bigsmile.gif
Atsakyti

O aš tai japonų fanė biggrin.gifNors man opel meriva irgi visai žiūrisi bigsmile.gif

Jo, japonai gerai, vokiečiai irgi nieko, meriva nedidelė, tik į aukštoka, patogu įsėsti. aikštelėje vienoje žiūrėjom, akumas buvo nusėdęs, aikštelė jau užsidarinėjo, sakė ateiti kitą kartą, tai tik pasėdėjau joje, visai faina mašinytė.  :D  Aš tai dyzelius žiūriu, benzino nenoriu kol kas, aki įgysiu patirties su dyzeliu, tada gal ir benzininę žiūrėsiu, nes pripratus su dyzeline, nenoriu užgesinėt su benzinka pastoviai, kaip panos iš vinted.  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2017 01 21, 16:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71378781" data-time="1485004275"><div><p>O aš tai japonų fanė vartotojo įkelta nuotraukaNors man opel meriva irgi visai žiūrisi vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Jo, japonai gerai, vokiečiai irgi nieko, meriva nedidelė, tik į aukštoka, patogu įsėsti. aikštelėje vienoje žiūrėjom, akumas buvo nusėdęs, aikštelė jau užsidarinėjo, sakė ateiti kitą kartą, tai tik pasėdėjau joje, visai faina mašinytė.  biggrin.gif  Aš tai dyzelius žiūriu, benzino nenoriu kol kas, aki įgysiu patirties su dyzeliu, tada gal ir benzininę žiūrėsiu, nes pripratus su dyzeline, nenoriu užgesinėt su benzinka pastoviai, kaip panos iš vinted.  biggrin.gif​ </p>

Aš tai iškart benziną žiūriu, tiksliau vyras yra griežtus reikalavimus nustatęs, kad nebus automato ir nebus dyzelio, ir ką tu jam bigsmile.gif Kaip nors jau lotuliukas.gif
Atsakyti

Aš tai iškart benziną žiūriu, tiksliau vyras yra griežtus reikalavimus nustatęs, kad nebus automato ir nebus dyzelio, ir ką tu jam bigsmile.gifKaip nors jau lotuliukas.gif

Koks griežtas.  :lol:​  

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2017 01 21, 16:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71378801" data-time="1485004801"><div><p>Aš tai iškart benziną žiūriu, tiksliau vyras yra griežtus reikalavimus nustatęs, kad nebus automato ir nebus dyzelio, ir ką tu jam vartotojo įkelta nuotraukaKaip nors jau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Koks griežtas.  lotuliukas.gif​  </p>

nesukalbamas tiesiog biggrin.gif
Atsakyti
Mano Jazzas benzas, tai jo, tokia jautresnė. Bet uz tai egzuose varau, kaip su automatais beveik biggrin.gif Negaliu pasakyti, kad baisinis skirtumas nuo dyzeliuku, bet yra yra.

Uz Jazza as suplojau 5250 (2010m lapkricio mėn gamyba
) +kasko 400 civilinis 140, padangos 42*4 (buvo su universaliom, bet tokios gal ne ypac patikimos, gal vasara vazinėsiu. Ziemai pirkom ziemines) Tepalus keisti reikia, dirzelius prie to.... Uj uj uj uj......
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2017 01 21, 17:57)
Mano Jazzas benzas, tai jo, tokia jautresnė. Bet uz tai egzuose varau, kaip su automatais beveik biggrin.gif Negaliu pasakyti, kad baisinis skirtumas nuo dyzeliuku, bet yra yra.

Uz Jazza as suplojau 5250 (2010m lapkricio mėn gamyba
) +kasko 400 civilinis 140, padangos 42*4 (buvo su universaliom, bet tokios gal ne ypac patikimos, gal vasara vazinėsiu. Ziemai pirkom ziemines) Tepalus keisti reikia, dirzelius prie to.... Uj uj uj uj......

Skaudžiai čia. Aš tai kasko neplanuoju draust smile.gif
Atsakyti