Žiauriai nerealus jausmas Neatsimenu, kada tiek šypsojausi O dar šiandien neturėjau kažkokios nuotaikos pakilios, nepasidažiau, užsidėjau tokį šiaip sau megztinį
Net egzaminuotojas, buvęs rimtas pradėjo šypsotis kaip aš skrajodama lėkiau užsisakyt dokumentą Salėje kaip tik paskambinau, vyrui tyliai pranešiau, kad išlaikiau, visa išsišiepus, kiti rimti sėdi, žiūri, po to nulindau į tolimesnį kampą, parašiau instruktoriui, tas perskambino, aš vėl dantis šiepiu Grįždama gatve irgi sau vaipaus, negaliu susivaldyt, jau skruostus skauda Nerealus jausmas, verta dėl jo, kad ir 30 kartu eiti į regitrą
Man kai pasakė, kad išlaikyta, aš valiooo, ačiū. Ėjau visa patenkinta, saviškiui nykštį į viršų tik rodau, mol viskas super. Mes ten vieni buvom, kai fotkinausi, tai irgi laiminga, ten ta moteriškė kažką klausinėja, aš tik ką, vis klausiu, greitai susišukavau, visai nesvarbu buvo kaip atrodysiu foto, bet netgi visai neblogai išėjau. O dar kai Nauų Metų šventė, tai iš vis dviguba šventė. Oi dar ilgai galvosi apie šią dieną. Aš tai turiu video kur vairuoju, mb nufilmavo, tai tokia jam dėkinga, kad taip padarė, tik galėjo nuo pradžių filmuoti, nedašuto.