Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti (III tema)

Nu va, o man pavyko issidereti penktadieniui susikeist su kolege, tai instruktorius imete is pat ryto mane, nezinau ar gerai padariau, bet dvi papildomas is eiles emiau, niekad nesu tiek vairavus, bet tikrai jauciuos nesaugiai dabar tiek laiko mieste nevazinejusi. Na, o po penktadienio bandysiu laime regitroje sestadieni ax.gif
Atsakyti
Kaip saunu, Fjell!
3 valandas isvazinėti ne juokas. As tai pavargciau, bet cia as biggrin.gif Kazkokia pasidariau nuleipus biggrin.gif

Nu bet pasipils dabar rezultatai is Regitros! bigsmile.gif Rytoj ir Avocado eina laimės ieskoti i Regitra, kiek pamenu ax.gif O sestadieni Fjell. Uh uh thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2017 01 17, 16:19)
Kaip saunu, Fjell!
3 valandas isvazinėti ne juokas. As tai pavargciau, bet cia as biggrin.gif Kazkokia pasidariau nuleipus biggrin.gif

Nu bet pasipils dabar rezultatai is Regitros! bigsmile.gif Rytoj ir Avocado eina laimės ieskoti i Regitra, kiek pamenu ax.gif O sestadieni Fjell. Uh uh thumbup.gif

Oi kaip fainai butu bigsmile.gif
Atsakyti
Vaje mergaitės, regitrinis bumas pas mus temoj biggrin.gif

Taip, aš rytoj, pasikeičiau laiką iš 15:15 į 14:15. Atsirado toks, galvoju gal nebus tiek daug auto. Fėja*, pašildyk man Regitrą nuo 11 nuėjus biggrin.gif ŽInokit jau suka vidurius man. Visgi naujokė ryt ten būsiu! Vakar vakare (tamsoj) važinėjau aikśtelėj su tėčiu. Su parkingu kaip kada man, tas neramina unsure.gif Šiandien turėjau vairavimą su instruktorium, tai 3kart iš 2 pavaros jungdama į 3,pataikiau į 1 blink.gif Neklauskit kaip tai nutiko, nes nežinau. Bet instruktorius sakė baigt kvailiot śventės išvakarėse biggrin.gif Na, kol juokinga - juokiuos, ryt gali tekt ir paverkti dry.gif

Visoms linkiu atidumo, susikaupimo ir pavaryt bigsmile.gif EIsim iki galo bet kuriuo atveju!!! smile.gif

Fjell, man yra tekę vairuot non stop 2 valandas. Tai po jų buvo nokautas biggrin.gif Bet manau, kad tau tos 2 pamokos labai pravers, ypač prieš egzą gerai pakrutint save 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 17 sausio 2017 - 21:44
Nu, meginos, siandien apie jus galvosiu ir palaikysiu! Ruosiuos i darba dabar ir galvoju dar uzleksiu sekmes palinketi 4u.gif
Linkiu, kad pavyktu maksimaliai nusiraminti it simtaprocentinio atidumo biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Palaikymas - aukso vertės dalykas wub.gif Už kurį negalima dėkoti😇
Atsakyti
Ką tik po vairavimo su savo instruktoriumi. Padariau vieną kritinę, taip užstabdė instruktorius, kad net oda paśiurpo. Sako įsidėmėk visam gyvenimui ir per Regitrą matyk mano veidą biggrin.gif Nu žinokit jis toks griežtas ir tuo pačiu neapleidžiantis humoro jausmo, kad jaučiuos labai laiminga, kad būtent pas śį instruktorių pakliuvau. Fėja*, Fjell, užkrito ar kuri iš Jūsų kaunietė, bet jei pravers, tai pakartosiu savo klaidas. Šilainiuose važiuojant aplink degalinę iš 2 juostos važiuojant tiesiai per sankryžą man va jau antrąkart susupainioja juostos ir iš 2 suku į 1 unsure.gif Kai ta pačia kryptim važiuoja kelios juostos, sukti iš savo juostos tik į savąją! Iš 2 į 2, iš 1 ī 1. Jei už degalinės liepua važiuot link kalno, važiuot tik 1 juosta, nes važiuojant 2 gali nebespėt persirikiuoti ir stipriai pastrigti. Čia Jums gal kaip du kart du, o man žinokit maišosi. Kaip ir važiuojant Birštono gatve link Ožeškienės, 1 juosta veda tiesiai ī 2, taip ne kartą esu pasukus, o reik sukt dešiniau, nes 1 juosta eina ne lygiagrečiai. Atrodo smulkmenos, o aš pasimaunu verysad.gif

Ir tie baisieji posūkiai į kairę reguliuojamose sankryžose, kai prieky pilna mašinų. Įvažiavus į sankryžą kantriai laukti, kol atsilaisvins priekis, bet kai mirksi žalias, būūtinai užbaigti manevrą, nes kai vėl paleis priekį, strigimas garantuotas.

Taip pat gatvelės turinčios po 1 juostą kiekviena kryptim. Jei Jūsų pusė pristatyta automobilių, nepamirśkite, kad važiuojat priešpriešiniu eismu IR vos pamačius priešpriešais atvažiuojant automobilį, iškart stoti!!!! Jei yra vietos, tada prie kraśto su deśiniu posūkiu. O jei vien mašinos, tai šalia mašinų, taip pat nepamirštant deśinio posūkio. Pradėti važiuoti, kai auto nuvažiuoja, nepamiršti kairiojo posūkio signalo.

Śandien važiuojant su instruktorium tokia gatvele, mano juosta buvo laisva, o priepriešiniam pristatyta auto. Važiavo prieš mane Regitra, egzaminas ir vaikinukas nesustojo. Instruktorius sako va, neišlaikė unsure.gif Tada netrukus pravažiavo taip pat mokomasis jau Rigvedos. Irgi nesustojo! Pasirodo atsiranda ir instruktorių, kurie nepamokina, nepasako kaip važiuoti tokiose gatvelėse, o Regitroj tai kritinė klaida dėl per mažos distancijos.

Susikaupimo visoms ir tikėjimo savo jėgomis 4u.gif

Prieš kiek laiko vykstate į Regitrą? Pusvalandį iki egzo pakanka ar anksčiau geriau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 18 sausio 2017 - 10:47
Neislaikiau...

Vėliau aprašysiu. Dabar dirbu 😊 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2017 01 18, 14:10)
Neislaikiau...

Kaip gaila verysad.gif

Avocado,aciu uz pastebejimus!
Atsakyti

Neislaikiau...

Kaip gaila, kad nepavyko, tik labai nenusimink, vis tiek pavyks.  :mirksiukas:  Lauksim išsamaus pasakojimo. 

Atsakyti
Merginos, as nenisiminus. Net neverkiau.

Pasidariau manikiura ir gyvenu toliau!

Padariau 1KK ir 1 NK biggrin.gif Papasakosiu vėliau, nes pardoj dabar.

Bet merginos-1NK!!! As didziuojuos savim beveik! biggrin.gif
Atsakyti

Merginos, as nenisiminus. Net neverkiau.

Pasidariau manikiura ir gyvenu toliau!

Padariau 1KK ir 1 NK biggrin.gifPapasakosiu vėliau, nes pardoj dabar.

Bet merginos-1NK!!! As didziuojuos savim beveik! biggrin.gif

Tai nedaug betrūko visai, nu liuks, kitą kartą būtinai pasiseks.  :bigsmile:​ 

Atsakyti