Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti (III tema)

QUOTE(Fėja* @ 2017 01 09, 08:47)
Fjell, o pavazinėji su instruktorium?

Ne, po antro neislaikymo nevazinejau isvis su niekuo unsure.gif Dirbau, serganti vaika slaugiau, o po to pati sirgau, tai idomu kaip cia bus siandien biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjell @ 2017 01 09, 13:27)
Ne, po antro neislaikymo nevazinejau isvis su niekuo unsure.gif  Dirbau, serganti vaika slaugiau, o po to pati sirgau, tai idomu kaip cia bus siandien  biggrin.gif

Bus viskas gerai, nepasimiršta viskas taip lengvai. Kiek gaila, kad tamsiu paros metu važiuosit, bet man pvz, kažkokia dviguba nauda sutemus važiuoti. Dieną tada atrodo, juokas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2017 01 09, 16:00)
Bus viskas gerai, nepasimiršta viskas taip lengvai. Kiek gaila, kad tamsiu paros metu važiuosit, bet man pvz, kažkokia dviguba nauda sutemus važiuoti. Dieną tada atrodo, juokas biggrin.gif

Aha, tikrai gerai viskas buvo bigsmile.gif Net pati nustebau biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

O, Fjell, laukiau tavo komentaro, kaip sekėsi smile.gif
Tai smagu thumbup.gif

Musu temutė kiek isalo, mazai pasisakanciu biggrin.gif

As vaziuosiu su vyru tik sestadieni.... Ir i aikstele Rigvedos prie Raudondvario plento kazkur uz 5€ ileis.

Regitra jau kiek paankstinau-is vasario 7 i sausio 25. Bet gal dar pavyks anksciau. Ka gali zinoti. Zodziu laukiu.... biggrin.gif

Atsakyti
Labas rytas,

Gal jau visos su teisėm, kad tokia ramybė?! tongue.gif biggrin.gif

Man egzas jau trečiadienį...pradedu stresuoti ax.gif Nevairavau dvi savaites, tai irgi toks keistas jausmas. Bet važiuodama viešuoju nieko kito neveikiu, tik žiūrėdama į kelią galvoju kaip ką daryčiau važiuodama, a la įsijaučiu į vairuotojo vaidmenį biggrin.gif

Iki egzo užsirašiau 3 vairavimus dar. O tada jau viskas likimo rankose, reik tikėtis geriausio ir pavairuot geriausiai rolleyes.gif
Atsakyti
Aha, gerai butu... Su teisėm...

Jėzau, merginos, siandien sapnavau, kad atėjo Regitros egzaminuotojas pas mane i namus. biggrin.gif Tipo man uzskaitė bent jau klausimus biggrin.gif
Pabundu, blyn galvoju, gi atsakau as i tuos klausimus, ka cia sapnuoju, va vairavima,, kad uzskaitytu pasapnuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocado @ 2017 01 12, 08:33)
Labas rytas,

Gal jau visos su teisėm, kad tokia ramybė?! tongue.gif  biggrin.gif

Man egzas jau trečiadienį...pradedu stresuoti ax.gif Nevairavau dvi savaites, tai irgi toks keistas jausmas. Bet važiuodama viešuoju nieko kito neveikiu, tik žiūrėdama į kelią galvoju kaip ką daryčiau važiuodama, a la įsijaučiu į vairuotojo vaidmenį biggrin.gif

Iki egzo užsirašiau 3 vairavimus dar. O tada jau viskas likimo rankose, reik tikėtis geriausio ir pavairuot geriausiai rolleyes.gif

As ta pati darau viesuoju vaziuodama biggrin.gif Laikysiu kumscius uz tave!

Truputi apleidau tema, nes daug dirbu, o grizus vaikas nori atsiimti praleista laika rolleyes.gif Jau taip.pavargau nuo sito maratono ir noretusi, kad bent vienas rupestis atkristu - teises biggrin.gif

Feja, per pilnati as irgi daug sapnuoju, bet daznai ir issipildo, tai ziurek, gal pranasiskai cia kazkas... biggrin.gif
Atsakyti
Labas, merginos 4u.gif

Kas gero, kas naujo? 4u.gif

Pingvinukas, kazi, laikė jau regitroj, ... dingus, ilgokai nepasirodo....
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2017 01 16, 10:17)
Labas, merginos 4u.gif

Kas gero, kas naujo? 4u.gif

Pingvinukas, kazi, laikė jau regitroj, ... dingus, ilgokai nepasirodo....

As tai sestadienio laukiu, bet nera jokio pozityvo ar nekantrumo einant trecia karta biggrin.gif O ir darbas mintis uzemes, bet gal ir gerai ax.gif
Kaip tavo nuotaika?
As irgi pingvinuko pasigedau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fjell: 16 sausio 2017 - 12:22
QUOTE(Fjell @ 2017 01 16, 12:21)
As tqi sestadienio laukiu, bet nera jokio pozityvo ar nekantrumo einant trecia karta biggrin.gif

As save irgi sunkiai keliu... unsure.gif
Uzkniso tos teisės juodai.

Vazinėjai, Fjell, dar su instruktorium?
As tik su MB ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2017 01 16, 13:24)
As save irgi sunkiai keliu...  unsure.gif
Uzkniso tos teisės juodai.

Vazinėjai, Fjell, dar su instruktorium?
As tik su MB ax.gif

Ne, su niekuo daugiau nevazinejau. Labai daug darbo, darbe serga daug zmoniu. Bandysiu ryt su kolegemis issideret, kad susikeistumem ir bent viena diena laisva pasidaryt pravaziavimui, bet ne su vyru, nes jam truputi sniego iskrenta ir jis man masinos nebeduoda unsure.gif
Rasiau senajam instruktoriui savo situacija, tai sake bandyti kazka issidereti, o jis jau mane ispraus i kokia diena,galbut koki mokini perkels veliau siek tiek. Zodziu, bent jau tiek unsure.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

Šeštadienį, po 16 dienų pertraukos, turėjau vairavimą su instruktorium. Žinokit pagrybavau truputį, keliskart su juostom susivėliau unsure.gif Bet vėlIu lyg įsijaučiau. Sakė prieš miegą įsivaizduot visokias situacijas, pvz, važiuoju namai-parduotuvė, darbas-teatras ir tada nuosekliai pagalvot kokia pavara važiuoju, kada perjungiu ir t.t. Žodžiu,instruktorius sako dirbk ir mintimis,tada pasieksi geriausio rezultato. Na ir šeśtadienį su M raidelėm visą śeimą nuvežiau į Suvalkiją! 80 km nuo namų. Žinokit taaaaip smagu buvo, tiesiog kaifavau biggrin.gif Ir tarsi jau pavyko, bent pirštų galiukais, paliesti tą jausmą kaip bus turint teises...Noriu, noriu, noriu!!! Trečiadienis jau poryt, jaudinuosi labai blink.gif Bet ryt ir poryt dar vairuosiu su instruktorium, tai prašysiu, kad bent pusę vienos pamokos padirbtume su parkingu, o tada jau pravažiuotume tiek Vilijampolę, tiek Šilainius.
Atsakyti