Labas visoms
Su Naujaisiais!!
Šiandien man laimingas šeštadienis - pagaliau pribaigiau teoriją Regitroj

6 minutės - 93%

Žinokit išskridau iš Regitros, toookia laiminga
Ir iškart įsijungiau registruotis vairavimui Regitroje. Man instruktorius visad sako, kad palankiausias laikas yra šeśtadienį 8h, bet tokio laiko nėra mėnesis į priekį, tad gal susilaikysiu. Užsiraśiau 20 dienai, nes dar triakart užsirašius papildomiems vairavimams. Bet dabar galvoju, o gal nekreipt dėmesio į tuos vairavimus, pravažiuot kiek pavyks + su tėčiu gal dar kažkiek išeis (nors nežinau ar verta, nes jis silpnų nervų

) ir griebti egzą kada tik galiu??? Atein. sav. nėra man tinkančių laikų su darbu, bet dar kt. jau yra. Patarkit kaip geriau pasielgti. Jei sakysit atsižvelgti į tai kiek pravairavus, tai daaug

Virš 35. Bet kaip visad atrodo dar yra kur pasimokyti...Nors, gal ko neprivalgei, to neprilaižysi ir netempt to laiko, nes gi faktas, jog gali nepasisekt ne kartą, ir ne du

Tpfu tpfu tpfu...
Ir koks normaliausias laikas? 15:30 turbūt negerai? Temsta, spūstys prasideda, ane? Bet 8 irgi gali pakliūt į spūstį?
Spirgu visa: ir noriu, ir neeee
Laukinė orchidėja, Sveikinu laaaabai! Perskaičiau dar 31 d. Neturėjau kada atraśyt, bet śirdy labai pasidžiaugiau
Fėja* , jei taip pat reagavai ir realiai, kaip čia parašei, tai žaviuosi tokių žmonių harmonija

Rimtai, nes man nepasisekus aš iškart į paniką puolu. Gal, kad liūtas

Śaunuolė dėl vairavimo kely