Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti (III tema)

Aš laikiau teises prieš 3 metus, tai ką galiu pasakyt. Panos, kurios gyvenat Šiauliuose, nesirinkite JAGO arba kitaip JAGMINO vairavimo mokyklos (plėšikai kaip nieko). Mano patirtis su jais buvo ne kokia, vien dėl to, kad mano instruktorius mane pastoviai sumaudavo per mokyklinius egzaminus. Ir aš už tai turėdavau papildomai mokėti pinigus už tai. Šiaip ne taip išsilaikiau tą mokyklinį iš 3 karto. Nepasitikėjau savo jėgomis, todėl delsiau eiti į egzaminą ir pasiemiau papildomai 4 pamokas pas Albertą (Alberto vairavo mokykla), ir po tų 4 pamokų aš išmokau daugiau nei po to viso kurso pas JAGMINĄ. Čia yra mano asmeninė patirtis.
Šiauliuose laikiau vairavimo egzaminą pas Žemaitį (kuris eina tikriausiai antras pagal blogumą po Kiaunės), išgirdus vien jo pavardė nutirpau. Aikštelėje sekėsi gerai, aišku gavau lygiagrečiai pasistatyti automobilį tai koja ant sankabos baisiai drebėjo, bet iš antro karto įsukau. Mano nusiteikimas buvo išvis neišvažiuoti iš aikštelės bet išvažiavau (jė), po to nežinojau kokiu maršrutu važiuosiu, tiesiog sakė kaip važiuoti. Albertas mane gerai išmokė demonstratyviai sukinėti galvą važiuojant ir rikiuojantis, bet kažkaip Žemaičiui tai buvo nei motais biggrin.gif Vienoje sankryžoje prie SM mirksijo žalias šviesoforas ir dvėjojau ar važiuoti ar ne, bet nevažiau ir klausė jis manęs kodėl nevažiavau per geltoną, bet nemanau kad tai klaida buvo. O kita klaida buvo kai persirikiavau ne į ta juostą ir žodžiu labai trumpai mieste važinėjom gal pusę valandos ir viskas grįžom. Ir išgirdau tą lemtingą "Sveikinu, išlaikei" biggrin.gif Laimės pilnos kelnės buvo, nes išties nemažai ašarų išliejau mokydamasi...smile.gif Bet žodžiu, svarbu panos susikaupkit ir nežioplinėkit, kiekvieną savo veiksmą apgalvokit, stebėkit ženklus, o jei kas nepavyko tiesiog nusiraminkit ir nepanikuokit smile.gif Tai va. sėkmės laikančioms teises. Laikau kumštukus už jus wub.gif

biggrin.gif Nu jo, kodėl nevažiavai per geltoną biggrin.gif Tai draudžiamas signalas, taip mus teorijoj mokė biggrin.gif

Guarana94, smagu, kad pasisakei 4u.gif

Atsakyti
Skaitau protokola savo vakaryksti. Mane egzaminavo zmogus, vardu Dangerūtis smile.gif wau, tėvai su fantazija biggrin.gif
Atsakyti
4nekritinės:
Stabdymas vienas kazkurioj vietoj nepatiko,
stebėjimas ir zvalgymasis,
stebėjimas per peti,
signalai - zenklai- zenklinimas (neisivaizduoju kas cia do biesas, nes jei nepaisytum zenklu, tai butu kritinės klaidos, jei nepaisytum sviesoforo signalu irgi kritinės)

Parodziau visus posukius bigsmile.gif Nu cia tai is fantastikos serijos biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

Su Naujaisiais!!

Šiandien man laimingas šeštadienis - pagaliau pribaigiau teoriją Regitroj bigsmile.gif 6 minutės - 93% biggrin.gif Žinokit išskridau iš Regitros, toookia laiminga wub.gif

Ir iškart įsijungiau registruotis vairavimui Regitroje. Man instruktorius visad sako, kad palankiausias laikas yra šeśtadienį 8h, bet tokio laiko nėra mėnesis į priekį, tad gal susilaikysiu. Užsiraśiau 20 dienai, nes dar triakart užsirašius papildomiems vairavimams. Bet dabar galvoju, o gal nekreipt dėmesio į tuos vairavimus, pravažiuot kiek pavyks + su tėčiu gal dar kažkiek išeis (nors nežinau ar verta, nes jis silpnų nervų unsure.gif) ir griebti egzą kada tik galiu??? Atein. sav. nėra man tinkančių laikų su darbu, bet dar kt. jau yra. Patarkit kaip geriau pasielgti. Jei sakysit atsižvelgti į tai kiek pravairavus, tai daaug biggrin.gif Virš 35. Bet kaip visad atrodo dar yra kur pasimokyti...Nors, gal ko neprivalgei, to neprilaižysi ir netempt to laiko, nes gi faktas, jog gali nepasisekt ne kartą, ir ne du ax.gif Tpfu tpfu tpfu...

Ir koks normaliausias laikas? 15:30 turbūt negerai? Temsta, spūstys prasideda, ane? Bet 8 irgi gali pakliūt į spūstį?

Spirgu visa: ir noriu, ir neeee biggrin.gif

Laukinė orchidėja
, Sveikinu laaaabai! Perskaičiau dar 31 d. Neturėjau kada atraśyt, bet śirdy labai pasidžiaugiau wub.gif

Fėja* , jei taip pat reagavai ir realiai, kaip čia parašei, tai žaviuosi tokių žmonių harmonija 4u.gif Rimtai, nes man nepasisekus aš iškart į paniką puolu. Gal, kad liūtas biggrin.gif Śaunuolė dėl vairavimo kely 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 07 sausio 2017 - 15:00
Avocado, SVEIKINU!!!! Saunuolė 4u.gif

Dėl mano egzo. ... Asara nubraukiau. Bet nu siaip, viskas ok. Jauciaus ir jauciuos normaliai. Nu ka as padarysiu-gi nieko. Reiks eit trecia karta ir ka zinai, gal ir penkta teks.
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2017 01 07, 17:21)
Avocado, SVEIKINU!!!! Saunuolė 4u.gif

Dėl mano egzo. ... Asara nubraukiau. Bet nu siaip, viskas ok. Jauciaus ir jauciuos normaliai. Nu ka as padarysiu-gi nieko. Reiks eit trecia karta ir ka zinai, gal ir penkta teks.

Tai aiśku. Ne pasaulio pabaiga. Tiesiog śiaip morališkai pamuša.

Gal galit pasidalint patirtim kaip dėl tų klausimų egzamino metu. Užtenka pasiskaityt tuos pagr. klausimus ir viskas? Ar kažkur mokytis spec? Man kaip gilus miškas skamba tie visokie klausimai apie stabdžius, vairą, auśinimo sistemą ir t.t. hmm.gif Reik pradėt mokytis, kad bet kada pasiankstint egzaminą galėčiau, atsiradus laisvai vietai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 07 sausio 2017 - 18:03
As moraliskai pamusta. Nekenciu sito laiko.... Bet bandau nedaryti tragedijos. 4u.gif

As nieko tu klausimu nesimokiau. Perskaiciau kelis kartus. Svarbiausia kazka pasakyti. Nereikia ten ilgu monologu.
Pasiziurek klausima, jei du sakinius pasakysi, ir valio. Na, as jau du sykius atsakinėjau. Tiek pakako.
Atsakyti
Fėja*, ačiū už atsakymą 4u.gif Tai vadinasi gal nereik labai sureikšminti, o jau buvau sunerimusi biggrin.gif

Nepamenu kuri rekomendavot, bet labai ačiū už rekomendaciją dr. parking4 programėlei. Toookia faina, įsijaučiu kaip mažas vaikas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 08 sausio 2017 - 12:56

Labas visoms 4u.gif

Su Naujaisiais!!

Šiandien man laimingas šeštadienis - pagaliau pribaigiau teoriją Regitroj bigsmile.gif6 minutės - 93% biggrin.gifŽinokit išskridau iš Regitros, toookia laiminga wub.gif

Ir iškart įsijungiau registruotis vairavimui Regitroje. Man instruktorius visad sako, kad palankiausias laikas yra šeśtadienį 8h, bet tokio laiko nėra mėnesis į priekį, tad gal susilaikysiu. Užsiraśiau 20 dienai, nes dar triakart užsirašius papildomiems vairavimams. Bet dabar galvoju, o gal nekreipt dėmesio į tuos vairavimus, pravažiuot kiek pavyks + su tėčiu gal dar kažkiek išeis (nors nežinau ar verta, nes jis silpnų nervų unsure.gif) ir griebti egzą kada tik galiu??? Atein. sav. nėra man tinkančių laikų su darbu, bet dar kt. jau yra. Patarkit kaip geriau pasielgti. Jei sakysit atsižvelgti į tai kiek pravairavus, tai daaug biggrin.gifVirš 35. Bet kaip visad atrodo dar yra kur pasimokyti...Nors, gal ko neprivalgei, to neprilaižysi ir netempt to laiko, nes gi faktas, jog gali nepasisekt ne kartą, ir ne du ax.gifTpfu tpfu tpfu...

Ir koks normaliausias laikas? 15:30 turbūt negerai? Temsta, spūstys prasideda, ane? Bet 8 irgi gali pakliūt į spūstį?

Spirgu visa: ir noriu, ir neeee biggrin.gif

Laukinė orchidėja, Sveikinu laaaabai! Perskaičiau dar 31 d. Neturėjau kada atraśyt, bet śirdy labai pasidžiaugiau wub.gif

Ačiū.  :4u: 

Sveikinu išlaikius teoriją, šaunuolė, geras rezultatas. :super:  Dėl praktinio egzo žūrėk pati kaip jautiesi už vairo, jei matai, kad gali, tai ieškok anksčiau, manau geriausia ryte šeštadienį, mažiau streso. 

Šiandien aš vairavau mb auto VW Sharan, nesulaukiau teisių, apie 50 min, važinėjau, labai patiko, galvojau bijosiu, bet nebijojau, aišku ne viena buvau, su mb.  :ax:  Antradienį tikiuosi gauti teises, tai pavažinėsiu su mb kol savo turėsiu, nors ji didelė, kaip mikruškėj jaučiuosi, bet vis kažkas, nei visai nevairuoti. 

Atsakyti
QUOTE(Avocado @ 2017 01 08, 13:55)
Fėja*, ačiū už atsakymą 4u.gif Tai vadinasi gal nereik labai sureikšminti, o jau buvau sunerimusi biggrin.gif

Nepamenu kuri rekomendavot, bet labai ačiū už rekomendaciją dr. parking4 programėlei. Toookia faina, įsijaučiu kaip mažas vaikas biggrin.gif

I sveikata biggrin.gif Man ji irgi patiko biggrin.gif
Sveikinu islaikius teorija! bigsmile.gif
As irgi net menesiui i prieki ziurint nerandu sestadienio su ankstyvu rytu, tai turiu pasiemus 12:25 berods rolleyes.gif Bet jei dabar neislaikysiu, tai eisiu belekokiu laiku, kad ir piku, kol islaikysiu, nea sito sestadienio tris savaites busiu islaukus, o jei veltui, tai gaila... biggrin.gif
Del klausimu, as labai pavirsutiniskai irgi ruosiaus. Youtubej radau video apie regitros klausimus, tai is ten paskaiciau, po to dar kita saltibi internete pavarciau ir viskas. Abu kartus tiek uzteko, instruktoriai nesivargindavo net kapoto atidaryt, viskas zodziu ir greitai nutraukdavo su "gerai gerai" biggrin.gif

Tikriausiai rytoj nakti varysim su vyru pasivazineti, nu niekaip kitaip nesigauna laika isderinti, tai jau sakau pakentesim, maziau miegosim, bet igudziu uzmirst negaliu biggrin.gif
Atsakyti
Fjell, o pavazinėji su instruktorium?
Atsakyti