Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti (III tema)

Labas, merginos, su Naujais metais! 4u.gif

Ar jau spėjot siemet pavazinėti? As tai vaziavau ir vakar ir siandien su MB. Rytoj laisva, tteciadieni su instruktorium nuo 8:00 i trasa biggrin.gif

Su Naujais.  :4u: 

Aš kaip noriu važiuoti, noriu mašinos.  :D  Galėčiau su mb mašina važinėti, bet labai jau sunkiai sankaba minasi, koja paskaus ir trečia pavara sunkiai jungiasi, tai palauksiu kol turėsiu savo.  :ax:​ 

Atsakyti
Labas 4u.gif

Orchidėja, rimtai ziurit mašiniuko tau? Nes savo turėti-nerealiai faina. ax.gif Kai nereikia laukti, tartis, pyktis biggrin.gif Linkiu rasti gera kainos ir kokybės santykį 4u.gif

O as vaziavau si rytą smile.gif visai kitoks vairavimas, net mąstymas turėjo but isijunges man smegenyse biggrin.gif Mat desine juosta kai kur nepavaziuosi, nes uzversta sniego prie saligatvių, valymo masinų taip, kad vos ne apsizergus juosta imanoma vaziuoti... Tai ten kur matai, jog taip bus, teko rinktis kairesne...
Ir siaip sniegas, grumstai, .... Liniju nesimato kaikur...

Rytoj mano diena Regitroj :sakautyliaišnabždėdama: 😃 biggrin.gif brrrrrrrrrrrrrr

Atsakyti

Labas 4u.gif

Orchidėja, rimtai ziurit mašiniuko tau? Nes savo turėti-nerealiai faina. ax.gifKai nereikia laukti, tartis, pyktis biggrin.gifLinkiu rasti gera kainos ir kokybės santykį 4u.gif

O as vaziavau si rytą smile.gifvisai kitoks vairavimas, net mąstymas turėjo but isijunges man smegenyse biggrin.gifMat desine juosta kai kur nepavaziuosi, nes uzversta sniego prie saligatvių, valymo masinų taip, kad vos ne apsizergus juosta imanoma vaziuoti... Tai ten kur matai, jog taip bus, teko rinktis kairesne...
Ir siaip sniegas, grumstai, .... Liniju nesimato kaikur...

Rytoj mano diena Regitroj :sakautyliaišnabždėdama: 😃 biggrin.gifbrrrrrrrrrrrrrr

Jo, man mašiną ieškom, mb važiuos į Vokietiją, gal ten ką ras, su draugu važiuoja, kuris tuom užsiima. Maniškis žvejys, dažnai savaitgaliais važiuoja į žvejybą, ypač vasarą, o ką aš turėsiu laukti kol grįš, kad kažkur nuvažiuoti, pati norėsiu prie jūros, dukra iš užsienio kai atvyksta irgi faina bus pasivažinėti kur nors. Arba į darbus kur išvažiuos su auto, man vėl būtų ne kas, tai ir noriu turėti savo, nedidelę mašiniuką.  :ax:  :D 

Orai, tai jo, nekokie važiavimui. Gal ir gerai, per egzaminą nereikės skubėti, važiavimas lėtesnis bus, viską pamatyti suspėsi. Laikysiu kumščius.  :4u:​ 

Atsakyti
Kaip gerai turėt draugu, pazistamu, kai masina pirkt reikia! Tai neskubėkit, islaukit gero varijanto 4u.gif

Laikykit kumscius, man tai padės -jauciu biggrin.gif

Laukiu rytojaus ir nelaukiu as jo... Elektra per kuna nueina, kai pagalvoju biggrin.gif Puga gal kokia bus.... Brrrrrrrrrr unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 04 sausio 2017 - 13:14
Paankstinau Regitros laika. Buvo 15:15. Atsiverciu puslapi- visi laikai nuo 12-16 laisvi blink.gif Rytiniu irgi buvo... Atsisako zmonės lailyt rytoj. Hm..... As bandysiu bet kokiu oru. Gal ta puga prognozuojama tik i nauda man bus.... O gal nieko ir nebus.

Pakeiciau i 14:15 ax.gif

Kaune ryt laikys kokie 5-6 zmonės, toks vaizdas. Nebent dar prisirasys. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2017 01 04, 17:25)
Paankstinau Regitros laika. Buvo 15:15. Atsiverciu puslapi- visi laikai nuo 12-16 laisvi blink.gif  Rytiniu irgi buvo... Atsisako zmonės lailyt rytoj. Hm..... As bandysiu bet kokiu oru. Gal ta puga prognozuojama tik i nauda man bus.... O gal nieko ir nebus.

Pakeiciau i 14:15 ax.gif

Kaune ryt laikys kokie 5-6 zmonės, toks vaizdas. Nebent dar prisirasys. unsure.gif

Laukiam ziniu 4u.gif
Atsakyti

Aha, laukiam, neišeisiu iš temos kol neišlaikysit.  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2017 01 05, 16:45)
<p>Aha, laukiam, neišeisiu iš temos kol neišlaikysit.  biggrin.gif​ </p>

biggrin.gif ilgai teks dar buti tada, man kitas laikymas tik 21 diena ir idomu ar sekmingas bus dar ax.gif
Atsakyti
Labas, merginos, neišlaikiau smile.gif

Buvo klausimai apie padangų slėgį, apie vairo stiprintuvą ir apie avarinį.

Šį kartą nepasistačiau aikštelėje lygiagretaus. Jis man buvo ir pirmą kartą. Pirmą kartą pavyko, o šį kartą nebe.
Į gatvę vis tiek važiavau. Buvo intensyviausias eismas mano mažoje patirtyje. Bet viskas pavyko. Du žiedai, kuriuose tiesiog košė atrodytų, bet išsukau savo uodegą biggrin.gif Važinėjom Vilijampolės gatvelėmis. T forma gatvėje, pasistatymas įkalnėje.

Instruktoriui pasakiau, kad nemažai valandų pravažiavus esu. Jis pasakė-tikrai matosi mano įdirbis gatvėje, kad tikrai esu pasiruošusi išlaikyti egzaminą. Sakė jau greit, jau greit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2017 01 05, 19:16)

Šį kartą nepasistačiau aikštelėje lygiagretaus. Jis man buvo ir pirmą kartą. Pirmą kartą pavyko, o šį kartą nebe.
Į gatvę vis tiek važiavau. Buvo intensyviausias eismas mano mažoje patirtyje. Bet viskas pavyko. Du žiedai, kuriuose tiesiog košė atrodytų, bet išsukau savo uodegą biggrin.gif Važinėjom Vilijampolės gatvelėmis. T forma gatvėje, pasistatymas įkalnėje.

Instruktoriui pasakiau, kad nemažai valandų pravažiavus esu. Jis pasakė-tikrai matosi mano įdirbis gatvėje, kad tikrai esu pasiruošusi išlaikyti egzaminą. Sakė jau greit, jau greit  biggrin.gif

Nenusimink 4u.gif O kas su lygiagrečiu nepavyko? Ant linijos užvažiavai ar per didelis koks atstumas buvo? Kokią mašiną gavai?
Kada dabar bandysi?
Atsakyti
QUOTE(Fjell @ 2017 01 05, 18:17)
Nenusimink  4u.gif O kas su lygiagrečiu nepavyko? Ant linijos užvažiavai ar per didelis koks atstumas buvo? Kokią mašiną gavai?
Kada dabar bandysi?

Per didelis atstumas.

Su Fordu šį kartą ir tokiu prailgintu truputuką. Bet man mašina bėdos nesudaro. Mokykloje su instruktorium su Toyota važinėjau. O pirmoji instruktorė su fordu, bet jo galas kitoks buvo. Regitros man didoka mašina pasirodė. Bet nieko, gerai jaučiausi, neužgesau, patogiai viskas lyg.

Man datą kol kas rodo tik vasario 7, Bet tikiuosi atsiras ankstesnių laikų. Nemanau, kad tą dieną aš laikysiu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 05 sausio 2017 - 18:28

biggrin.gifilgai teks dar buti tada, man kitas laikymas tik 21 diena ir idomu ar sekmingas bus dar ax.gif

Tai ne bėda, palauksiu.  :D  Jei rimtai, susibendravau su jumis visomis, jaučiau visų palaikymą per savo egzus, palaikysiu jus visas per jūsų, pergyvenau vienodai, ar mano būtų ar jūsų, taip kad neišeisiu kol kas.  :D 

Į gatvę vis tiek važiavau. Buvo intensyviausias eismas mano mažoje patirtyje. Bet viskas pavyko. Du žiedai, kuriuose tiesiog košė atrodytų, bet išsukau savo uodegą biggrin.gifVažinėjom Vilijampolės gatvelėmis. T forma gatvėje, pasistatymas įkalnėje.

Instruktoriui pasakiau, kad nemažai valandų pravažiavus esu. Jis pasakė-tikrai matosi mano įdirbis gatvėje, kad tikrai esu pasiruošusi išlaikyti egzaminą. Sakė jau greit, jau greit biggrin.gif

Ai kaip gaila, :unsure: bet nenusimink, nedaug trūksta, jei tik aikštelėje nepavyko, kitą kartą būtinai pavyks.  :4u:​ 

Atsakyti