Laukine Orchidėja, talentas konkreciai
Gal sėkmingas laikas buvo ir sėkmingai mokykla pasirinkta. Rinkausi iš pradžių vieną, nuvažiavau, o ji buvo uždaryta, atostogavo ten kažkiek dienų, paskui nuėjau į kitą, ta irgi uždaryta, tai galų gale parašiau emeilą į tą, kurią baigiau, iš kart atrašė, nuėjau, užsirašiau ir baigiau, sėkmingai.
Belieka tik palinkėti, kad kelyje taip sektusi tau ir toliau. Nes is tiesu, viskas dabar ir prasideda
Belieka tik palinkėti, kad kelyje taip sektusi tau ir toliau. Nes is tiesu, viskas dabar ir prasideda
Tikrai ,kad dabar bus baisiau vienai, kai niekas šalia nepaspaus pedalo, jeigu kas. Reikia mašiniuką žiūrėtis, su MB auto nelabai noriu, sunkiai pas jį sankaba spaudžiasi, pavaros irgi nelengvai, kol įprasčiau, o ir gabaritai nemaži, pradžioj būtų sunku parkuotis, geriau aš savo turėsiu nedidukę, nereikės nei sėdynės reguliuotis, nei veidrodėlių.
Ai, kai mes važiavom į regitrą 8.30, tai viena mašina grįžinėjo, jaunas vaikinukas išlipo iš mašinos, tai jau anksti taip laikė, tamsu dar buvo, aikštelė mačiau tamsi, tai gal mieste pratimus darė. Mane pakvietė jau buvo 8.48, namie buvau po visko(iki namų su auto 5min) apie 9.45, greitai apsisukau.
Jo, egzas kazkur pusvalandis geras... Pamokos metu ilgiau važinėjam. Tas vaikinas 8:00 laikė, matyt.
Aišku, sava mašina nepalyginamai geriau. Iš SB kada gausi, kada negausi. O sava visada tarnautų tau.
Aš taip džiaugiuosi, kad turiu savo Jazz'ą. Kaskart pabučiuoti noriu
Gal galetum savo instruktoriaus tel nr i az parasyti. Bandyciau issideret viena papildoma pravaziavima. Gal pramustu ant sekmes
Laukine orchideja, sveikinu, pavarei
Gal galetum savo instruktoriaus tel nr i az parasyti. Bandyciau issideret viena papildoma pravaziavima. Gal pramustu ant sekmes
Ačiū. Paskambinau instruktoriui pasakyti, nes prašė, tai labai džiaugėsi. Žinok kaip keistai tos Toyotos sankaba barška, nuspaudi subarška kaip plastmasė į kažka atsitrenktu, paleidi irgi subarška.
Gerai į až brūkštelsiu.
Gal galetum savo instruktoriaus tel nr i az parasyti. Bandyciau issideret viena papildoma pravaziavima. Gal pramustu ant sekmes </p></div></blockquote><p>Ačiū. Paskambinau instruktoriui pasakyti, nes prašė, tai labai džiaugėsi. Žinok kaip keistai tos Toyotos sankaba barška, nuspaudi subarška kaip plastmasė į kažka atsitrenktu, paleidi irgi subarška. </p><p>Gerai į až brūkštelsiu. </p>
Sausio 4ai susitariau Paziuresiu ka jis pasakys, reikia dar vienos nuomones man
Sausio 4ai susitariau Paziuresiu ka jis pasakys, reikia dar vienos nuomones man
O, tai jau susitarei? Liuks. Aišku kita nuomonė neamaišys, aš irgi galvojau gal imsiu pabandymui kitą instruktorių, bet apsigalvojau, galvoju ir šitas geras, paskutinį važiavimą man vis kalė į galvą, kad būčiau atidi, viską stebėčiau ir t.t. tsakant kaip reikiant gavau prikurit už klaidas savo.
As galvojau savo instruktoriu dar pasisamdyt, bet jau per draugiski tie musu plepalai pasidare. Man reikia rimto vyro, kuris be jokiu lialia pravaziuotu su manim O tai su instruktorium, matyt per daug atsiputus buvau ir pliurpdavom visa laika
As galvojau savo instruktoriu dar pasisamdyt, bet jau per draugiski tie musu plepalai pasidare. Man reikia rimto vyro, kuris be jokiu lialia pravazouotu su manim O rai su instruktorium, matyt per daug atsiputus bijau ir pliurpdavom visa laika
Nu jo jo, kai su savu važiuoji papliurpi, žiūrėk ir užsikalbi, kažko nepastebi, tada jis surimtėdavo ir rimtai pasakydavo ką darai. Bet visada kultūringai, be nervų, be pakelto tono, tas man patiko. Ką klausdavau visada atsakydavo suprantamai.
Ar jau spėjot siemet pavazinėti? As tai vaziavau ir vakar ir siandien su MB. Rytoj laisva, tteciadieni su instruktorium nuo 8:00 i trasa