Labai geras laikas, gera diena. Pailsėk, tikėk savim. Priimk viską kaip pamoką. Pabandyk nesureiksminti to dalyko.

Įsivaizduoju, koks džiaugsmas
Nereali Naujametinė dovana sau
SVEIKINU!!!!!!!!!!!
Aha, tikrai gera dovana,ačiū.
Instruktorius fainas papuolė, nors rimtas visada buvo, bet matėsi, kad nori, jog išlaikyčiau, viską išpasakojo, anksti pasakydavo kur suksim ar tiesiai važiuosim. Net kai grįžom nereikėjo parkuotis tarp mašinų, tik šalia vienos iš krašto sakė pastatyti ir viskas, Nė vienos žiedinės sankryžos negavau, mieste uždaras kiemelis, aikštelėje lygiagretus, T forma, mašiną gavau Toyota. Eismas nieste tuščias buvo, MB iš galo visą kelią važiavo ir filmavo sakė biškį.
Šaunuolė tikrai
Su vyru važinėjote abu?
Aš MB sakiau, jei išvažiuosiu į miestą, manęs nelauk ir važiuok namo, o jis iš paskos važiavo, aš tik paskui pamačiau. Padėjo man su vienu posūkiu į dešinę, važiuoju ir nerodau kas suksiu, paskui pažiūrėjau per galinį veidrodėlį, kad jis rodo, galvoju ot žiopla, greitai įjungiau, o jis paskui ir sako, supratau kad suksi, o tu posūkio nerodai, aš įjungiau iš anksto, galvoju pamatysi, nu pamačiau.
sako važiuoji kaip su BMW, posūkio įjungt nereikia, gerai, kad nors prieš sukant įjungei, porą kart taip buvo, tai jau pažymėjo kaip klaidas instruktorius.
Uždaras kiemelis, kai reikia ribotam plote apsisukti įjungiant atbulinę pavarą.
O su MB nevažinėjau, nes nesusituokę, aikštelėje porą kartų buvom ir už miesto žvyrkeliu vieną kartą pravažiavau, gal kokį 1 -2 km. ir viskas.