Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti (III tema)

QUOTE(Fjell @ 2016 12 28, 16:14)
Aš rytojui pagavau laiką 11:25... ax.gif Čia taip pavyko šiandien. Bandysiu antrą kartą. Jaudulys jau dabar irgi suima, bet šiek tiek ramiau nei pirmą kartą.

Kaip fainai!!! bigsmile.gif Laikysiu kumscius 4u.gif
Atsakyti

Jo, laikysim kumščius, Fjell.  :4u:​ 

Atsakyti
Šiaip šį kartą daug stipresnė jaučiuosi ten einanti, žiūrėsiu kaip čia bus. Net vyras lydės biggrin.gif
Atsakyti

Šiaip šį kartą daug stipresnė jaučiuosi ten einanti, žiūrėsiu kaip čia bus. Net vyras lydės biggrin.gif

Mane irgi lydės, sakiau palauksi kol aikštelėj pratimus atlikinėsiu, jei išvažiuosiu į miestą, galėsi nelaukti.  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 12 28, 19:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71319478" data-time="1482940588"><div><p>Šiaip šį kartą daug stipresnė jaučiuosi ten einanti, žiūrėsiu kaip čia bus. Net vyras lydės vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Mane irgi lydės, sakiau palauksi kol aikštelėj pratimus atlikinėsiu, jei išvažiuosiu į miestą, galėsi nelaukti.  biggrin.gif​ </p>

Aš tai nenorėsiu, kad lauktų biggrin.gif Sakiau pasiims mane egzaminuotojas ir tu pėdink namo, o aš paskambinsiu biggrin.gif
Kaip tu jauties? Artėja irgi lemtinga diena biggrin.gif
Atsakyti

Aš tai nenorėsiu, kad lauktų biggrin.gifSakiau pasiims mane egzaminuotojas ir tu pėdink namo, o aš paskambinsiu biggrin.gif
Kaip tu jauties? Artėja irgi lemtinga diena biggrin.gif

Tai aikštelėje kiek ten tetrunka, tegu palauks.  :D  

Net nežinau kaip apibūdinti, dėl rytojaus važiavimo labiau jaudinuos nes savaitę nevažiavau, va jau penktadienį vakare bus jaudulio, kaip užmigti reikės nežinau. Svarbu nugalėti jaudulį įsėdus į mašiną regitros, nes man per važiavimus su instruktoriumi visada širdis daužydavosi, tik mokyklinį egzą nebuvo jokio jaudulio, tikiuosi, kad regitroj taip sugebėsiu susiimti.  :D​ 

Atsakyti
Neislaikiau vel verysad.gif Reikejo sankryzoje sukti i kaire, ivaziavau, praleidinejau kliutis is desines ir ju vis buvo, buvo, uzdelsiau ta momenta kai jau per draudziama signala turejau pabaigti manevra, kai paleido kita srauta ir laikau vidury sankryzos stoveti.
Atsakyti
QUOTE(Fjell @ 2016 12 29, 12:21)
Neislaikiau vel  verysad.gif Reikejo sankryzoje sukti i kaire, ivaziavau, praleidinejau kliutis is desines ir ju vis buvo, buvo, uzdelsiau ta momenta kai jau per draudziama signala turejau pabaigti manevra, kai paleido kita srauta ir laikau vidury sankryzos stoveti.

Liudna, bet matosi, kad tau truksta TIEK NEDAUG unsure.gif Cia grynai patirties neturėjimas, o aisku, kad mes jos neturim 4u.gif
Blyn blyn, svarbiausia - NEPASIDUOK 4u.gif
Atsakyti

Neislaikiau vel verysad.gifReikejo sankryzoje sukti i kaire, ivaziavau, praleidinejau kliutis is desines ir ju vis buvo, buvo, uzdelsiau ta momenta kai jau per draudziama signala turejau pabaigti manevra, kai paleido kita srauta ir laikau vidury sankryzos stoveti.

Jusu egzamino laikas negeras, 11:25 buna didelis srautas, pietu metas... geriausiai laikyti 8, 9, 10 val ryte... arba po pietu.. Na nieko cia baisaus, priimkite kaip papildoma vairavimo pamoka ;) As nesigailiu kad tik is 5 karto islaikiau, vis i nauda tos pamokos. Sekmes!

Atsakyti
QUOTE(Fia @ 2016 12 29, 13:07)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71320935" data-time="1483006869">
<div>
<p>Neislaikiau vel vartotojo įkelta nuotraukaReikejo sankryzoje sukti i kaire, ivaziavau, praleidinejau kliutis is desines ir ju vis buvo, buvo, uzdelsiau ta momenta kai jau per draudziama signala turejau pabaigti manevra, kai paleido kita srauta ir laikau vidury sankryzos stoveti.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>
Jusu egzamino laikas negeras, 11:25 buna didelis srautas, pietu metas... geriausiai laikyti 8, 9, 10 val ryte... arba po pietu.. Na nieko cia baisaus, priimkite kaip papildoma vairavimo pamoka ;) As nesigailiu kad tik is 5 karto islaikiau, vis i nauda tos pamokos. Sekmes!

</p>

Sutinku :bokalai:
Kuo ilgiau mokais, tuo stipresnė lieki gatvėje viena, kai galiausiai islaikai. As pvz jauciuosi daug tvirciau po neislaikymo, jei vėl neislaikysiu, dar tvirtesnė trecia karta laikysiu. 5-ta tai jau kaip profas, jauciu, vaziuoji.
Bet tą dalyką psichologiškai pakelt sunkoka, jauciu. .... Neislaikai, neislaikai, neislaikai......brrrrrrrrr
Atsakyti
Fia, žinau, žinau. Desperatiškai gaudžiau artimesnę vietą ir išmetė tokį laiką. Jau ėjau į egzaminą sakydama, o man joks metas nebaisus, nes kai pagalvoji, 8 valandą pikas, 11-12 visi važiuoja pietaut, 12-13 važiuoja iš pietų, nuo 15val vėl pikas/jau temsta ir t.t. Ne taip jau lengva pagauti tą tobulą laiką smile.gif
Taip norėjosi užsibaigti šitą reikalą iki naujų metų, nes bus daug veiklos nuo sausio ir sunkiau papildomus važiavimus ir patį egzaminą bus pasigauti, bet ką padarysi. Kaip jau sakot, čia buvo pamoka smile.gif Jau ir nuotaika taisosi, tik namo sunku buvo grįžti, ėjau su guzu gerklėje, o tik įžengus pro duris kaip lietaus debesis prakiurau biggrin.gif
Atsakyti

Liūdna, Fjell, tik smarkiai nenusimink.  :4u:​ 

Atsakyti