Kaip fainai!!! Laikysiu kumscius
Kaip fainai!!! Laikysiu kumscius
Jo, laikysim kumščius, Fjell.
Šiaip šį kartą daug stipresnė jaučiuosi ten einanti, žiūrėsiu kaip čia bus. Net vyras lydės
Mane irgi lydės, sakiau palauksi kol aikštelėj pratimus atlikinėsiu, jei išvažiuosiu į miestą, galėsi nelaukti.
Aš tai nenorėsiu, kad lauktų Sakiau pasiims mane egzaminuotojas ir tu pėdink namo, o aš paskambinsiu
Kaip tu jauties? Artėja irgi lemtinga diena
Aš tai nenorėsiu, kad lauktų Sakiau pasiims mane egzaminuotojas ir tu pėdink namo, o aš paskambinsiu
Kaip tu jauties? Artėja irgi lemtinga diena
Tai aikštelėje kiek ten tetrunka, tegu palauks.
Net nežinau kaip apibūdinti, dėl rytojaus važiavimo labiau jaudinuos nes savaitę nevažiavau, va jau penktadienį vakare bus jaudulio, kaip užmigti reikės nežinau. Svarbu nugalėti jaudulį įsėdus į mašiną regitros, nes man per važiavimus su instruktoriumi visada širdis daužydavosi, tik mokyklinį egzą nebuvo jokio jaudulio, tikiuosi, kad regitroj taip sugebėsiu susiimti.
Liudna, bet matosi, kad tau truksta TIEK NEDAUG Cia grynai patirties neturėjimas, o aisku, kad mes jos neturim
Blyn blyn, svarbiausia - NEPASIDUOK
Neislaikiau vel Reikejo sankryzoje sukti i kaire, ivaziavau, praleidinejau kliutis is desines ir ju vis buvo, buvo, uzdelsiau ta momenta kai jau per draudziama signala turejau pabaigti manevra, kai paleido kita srauta ir laikau vidury sankryzos stoveti.
Jusu egzamino laikas negeras, 11:25 buna didelis srautas, pietu metas... geriausiai laikyti 8, 9, 10 val ryte... arba po pietu.. Na nieko cia baisaus, priimkite kaip papildoma vairavimo pamoka ;) As nesigailiu kad tik is 5 karto islaikiau, vis i nauda tos pamokos. Sekmes!
<div>
<p>Neislaikiau vel Reikejo sankryzoje sukti i kaire, ivaziavau, praleidinejau kliutis is desines ir ju vis buvo, buvo, uzdelsiau ta momenta kai jau per draudziama signala turejau pabaigti manevra, kai paleido kita srauta ir laikau vidury sankryzos stoveti.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>
Jusu egzamino laikas negeras, 11:25 buna didelis srautas, pietu metas... geriausiai laikyti 8, 9, 10 val ryte... arba po pietu.. Na nieko cia baisaus, priimkite kaip papildoma vairavimo pamoka ;) As nesigailiu kad tik is 5 karto islaikiau, vis i nauda tos pamokos. Sekmes!
</p>
Sutinku :bokalai:
Kuo ilgiau mokais, tuo stipresnė lieki gatvėje viena, kai galiausiai islaikai. As pvz jauciuosi daug tvirciau po neislaikymo, jei vėl neislaikysiu, dar tvirtesnė trecia karta laikysiu. 5-ta tai jau kaip profas, jauciu, vaziuoji.
Bet tą dalyką psichologiškai pakelt sunkoka, jauciu. .... Neislaikai, neislaikai, neislaikai......brrrrrrrrr
Taip norėjosi užsibaigti šitą reikalą iki naujų metų, nes bus daug veiklos nuo sausio ir sunkiau papildomus važiavimus ir patį egzaminą bus pasigauti, bet ką padarysi. Kaip jau sakot, čia buvo pamoka Jau ir nuotaika taisosi, tik namo sunku buvo grįžti, ėjau su guzu gerklėje, o tik įžengus pro duris kaip lietaus debesis prakiurau
Liūdna, Fjell, tik smarkiai nenusimink.