QUOTE(Fėja* @ 2016 12 24, 16:49)
Avocado, laikysiu kumscius uz tave.
O egza islaikyti galima tada, kai laika gauni
Ačiūūū
Geras, bent teoriją galima perlaikyti ne anksčiau nei po 7 dienų, o vairavimą, buvau įsitikinus, kad po mėnesio. Kolegė jau triskart neišlaikė ir visad sako va tik po mėnesio vėl galėsiu...Tai maniau, kad ne bet kada gali vėl perlaikyti. Naujiena čia man
Mergaitės, ypač kaunietės, gal galit atsakyti ar važiuojant su šeimos nariu į aikštelę, prieš susimokant prašo parodyti Regitroje išlaikyto ket egzamino pažymą ar kasininkui tai neįdomu? Man 29 d. mokyklinis, ryt vienintelė diena kada dar galėčiau pasipraktikuoti su broliu prieš egzaminą. Laaabai noriu į aikštelę, nes man joje laimės dalykas... Bet vat dar neturiu Regitros teorijos, tai aišku rizika milžiniška, neduok D policija
Bet jei kasininkui nereik nieko pateikt, sakau gal surizikuot valandėlei? Kaip manot? Man inatruktorius rekomendavo Rokų aikštelę. Kur jūs mokotės, kaunietės?
VISAS SVEIKINU SU KALĖDOM! Tiesą sakant, aš šiuo metu laiką skaičiuoj ne pagal laikrodį ar kalendorių, o pagal įveiktus tikslus...Tad visoms lnkiu ne tik pribaigti, įveikti vairavimą, bet ir su juo susidraugauti, pamėgti, išmokti ir jausti komfortą vairuojant
Tikiu, kad su laiku pavyks visoms!
O su tokiu palaikymu tai kur kas maloniau!