Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti (III tema)

Na, lyg ir nepastebėjau, bet nelabai ir buvo laiko man dairytis. Aš atėjau į tą egzaminą užsiregistruoti, davė lapuką į kasą nueiti, pareinu jau su čekiais nespėjau atsisėsti net ir pakvietė mane iškart biggrin.gifO dar buvo daugiau nei 30min tikrai likę, net nepažiūrėjau laiko normaliai.

Aš jeigu negausiu 10h. tai vistiek ateisiu ant 10 gal anksčiau paims nei 10.55. :D

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 12 22, 13:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71310611" data-time="1482396567"><div><p>Na, lyg ir nepastebėjau, bet nelabai ir buvo laiko man dairytis. Aš atėjau į tą egzaminą užsiregistruoti, davė lapuką į kasą nueiti, pareinu jau su čekiais nespėjau atsisėsti net ir pakvietė mane iškart vartotojo įkelta nuotraukaO dar buvo daugiau nei 30min tikrai likę, net nepažiūrėjau laiko normaliai.</p></div></blockquote><p>Aš jeigu negausiu 10h. tai vistiek ateisiu ant 10 gal anksčiau paims nei 10.55. biggrin.gif</p>

Jo, čia gera gudrybė iš tikro biggrin.gif Gal ryte dar ne tiek laikas pasislenka keik jau po pietų anksčiau baigus egzaminą, bet gal vis kažkiek gausis arčiau 10val.
Atsakyti
labas merginos. Važiavau šiandien su nauju instruktorium. Aš važiavau prastai, buvo 13 dienų pertrauka. Instruktorius labai patiko. Kantrybei 10 balų. Balso tonui irgi 10 biggrin.gif Pridariau tokių nesąmonių, kad vajė. Tikiuosi, kad kitą savaitę jau geriau pasirodysiu. Pravažiuosim su vyru porą kartų iki važiavimo su juo. Tai jau gal bus mažiau tų klaidų unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, kaip smagu čia paskaitinėti bigsmile.gif Džiugu, kad ir nepasisekus nenuleidžiate nosių. Optimizmas visada geras pasirinkimas smile.gif

Aš vakar vairavau paskutinįkart prieš mokyklinį egzą. Kt. savaitę nuvažiuosim į aikštelę (joje nesijaučiu tvirta verysad.gif ) ir iškart po jos filmuos egzaminą.

Regitroj vairavimui dar registruotis negaliu, nes kt. sav. taip pat ir ket teorija Regitroje.

Dėl Fjell nesustojimo prieš perėją, iš pradžių pamaniau, kad nesustojo spūstyje prieš perėją ir teko stovėti ant jos. Dabar jau perskaičiau tikrąją versiją... Na žinokit, tai įkvepia būti atidesnei. Aš tokią klaudą būčiau padarius 100 proc. Jei matau iš toliau, kad nėra žmonių, nesugalvočiau sustot. O vat reikia unsure.gif

Kalbėjot apie sustojimus prieš sukant. Tai pvz žieduose ar sankryžose, jei neprivažiavus perėjos aś negaliu matyti pagr. keliu atvažiuojančių mašinų, tuomet instruktorius man sako užvažiuoti ant perėjos, nes tai yra neišvengiama. Kitaip nepavyktų įvertinti situacijos kada galiu važiuoti. Ar ir Jus taip moko?? Tikiuosi tai nebūtų klaida Regitroj?

QUOTE(Fjell @ 2016 12 21, 21:48)
Per kucias pavazinesiu nemazai ir kitai savaitei irgi daug numarau pasivazinejimu, noreciau pagauti dar siems metams antra bandyma.

Neišlaikius egzamino galima perlaikyti tik po mėnesio... Ar ne taip? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 24 gruodžio 2016 - 09:54
Labas 4u.gif

Avocado, laikysiu kumscius uz tave. 4u.gif

As irgi buciau varius ir pravarius ta pereja, pfff unsure.gif Bet dabar, ties kiekviena kazkiek pristabdau, jei masinos sustatytos istisai, viska uzstoja... Bijau, kad koks vaikas islys unsure.gif

O egza islaikyti galima tada, kai laika gauni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2016 12 24, 16:49)
Avocado, laikysiu kumscius uz tave.  4u.gif

O egza islaikyti galima tada, kai laika gauni mirksiukas.gif

Ačiūūū 4u.gif

Geras, bent teoriją galima perlaikyti ne anksčiau nei po 7 dienų, o vairavimą, buvau įsitikinus, kad po mėnesio. Kolegė jau triskart neišlaikė ir visad sako va tik po mėnesio vėl galėsiu...Tai maniau, kad ne bet kada gali vėl perlaikyti. Naujiena čia man 4u.gif

Mergaitės, ypač kaunietės, gal galit atsakyti ar važiuojant su šeimos nariu į aikštelę, prieš susimokant prašo parodyti Regitroje išlaikyto ket egzamino pažymą ar kasininkui tai neįdomu? Man 29 d. mokyklinis, ryt vienintelė diena kada dar galėčiau pasipraktikuoti su broliu prieš egzaminą. Laaabai noriu į aikštelę, nes man joje laimės dalykas... Bet vat dar neturiu Regitros teorijos, tai aišku rizika milžiniška, neduok D policija unsure.gif Bet jei kasininkui nereik nieko pateikt, sakau gal surizikuot valandėlei? Kaip manot? Man inatruktorius rekomendavo Rokų aikštelę. Kur jūs mokotės, kaunietės? 4u.gif

VISAS SVEIKINU SU KALĖDOM! Tiesą sakant, aš šiuo metu laiką skaičiuoj ne pagal laikrodį ar kalendorių, o pagal įveiktus tikslus...Tad visoms lnkiu ne tik pribaigti, įveikti vairavimą, bet ir su juo susidraugauti, pamėgti, išmokti ir jausti komfortą vairuojant 4u.gif Tikiu, kad su laiku pavyks visoms! bigsmile.gif O su tokiu palaikymu tai kur kas maloniau! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 25 gruodžio 2016 - 18:36
QUOTE(Avocado @ 2016 12 25, 18:03)
Ačiūūū 4u.gif

Geras, bent teoriją galima perlaikyti ne anksčiau nei po 7 dienų, o vairavimą, buvau įsitikinus, kad po mėnesio. Kolegė jau triskart neišlaikė ir visad sako va tik po mėnesio vėl galėsiu...Tai maniau, kad ne bet kada gali vėl perlaikyti. Naujiena čia man 4u.gif

Mergaitės, ypač kaunietės, gal galit atsakyti ar važiuojant su šeimos nariu į aikštelę, prieš susimokant prašo parodyti Regitroje išlaikyto ket egzamino pažymą ar kasininkui tai neįdomu? Man 29 d. mokyklinis, ryt vienintelė diena kada  dar galėčiau pasipraktikuoti su broliu prieš egzaminą. Laaabai noriu į aikštelę, nes man joje laimės dalykas... Bet vat dar neturiu Regitros teorijos, tai aišku rizika milžiniška, neduok D policija unsure.gif Bet jei kasininkui nereik nieko pateikt, sakau gal surizikuot valandėlei? Kaip manot? Man inatruktorius rekomendavo Rokų aikštelę. Kur jūs mokotės, kaunietės?  4u.gif

VISAS SVEIKINU SU KALĖDOM! Tiesą sakant, aš šiuo metu laiką skaičiuoj ne pagal laikrodį ar kalendorių, o pagal įveiktus tikslus...Tad visoms lnkiu ne tik pribaigti, įveikti vairavimą, bet ir su juo susidraugauti, pamėgti, išmokti ir jausti komfortą vairuojant 4u.gif Tikiu, kad su laiku pavyks visoms! bigsmile.gif O su tokiu palaikymu tai kur kas maloniau! wub.gif

Avocado, aš neišlaikiau važiavimo gruodžio 10. Davė laiką tik sausio 18. Bet puslapyje galima keisti egzamino datą. Po kokių 3-4 dienų pakeičiau į 13. Vėl po kokių 3 i 5-tą. Tikrinu kasdien. Buvo ir 22 ir 23 gruodžio. Bet neėmiau, noriu pasimokyti. Taigi, galejau po 12 dienų išsilaikyti. mirksiukas.gif

Nežinau jokios aikštelės... Į kokią buvai nuvažiavus? Kiek kainuoja? Nemanau, kad kasininkui tavo egzo pažyma rūpėtų rolleyes.gif

Aš irgi laiką tiesiog stumiu nuo-iki....

Bet merginos, su šventėm newyear.gif
Atsakyti
Pavėluotai, bet su šventėmis visas smile.gif
Dėl perlaikymo, tai kiek visur skaitinėju, tai rašo, jog po savaitės nuo neišlaikymo išmeta klaidas. Pvz aš laikiau gruodžio 21 dieną, neišlaikiau, man tik grįžus tą pačią dieną sistema leido pasirinkti nuo sausio 20 laisvas vietas, dar šiandien tikrinau, visa dar nuo sausio 20, nes dar savaitė nesuėjo. Nuo 28 dienos aš jau budėsiu prie kompo ir gaudysiu ankstesnius laikus.

Šiandien važinėjaus mieste su vyru, fainai, mažai mašinų, tokia atsipalaidavusi maišiau Klaipėdą. Taip laukiu, kada vėl galėsiu išmėginti Regitrą, gal šį kartą jau pasiseks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2016 12 25, 19:59)
Nežinau jokios aikštelės... Į kokią buvai nuvažiavus? Kiek kainuoja? Nemanau,  kad kasininkui tavo egzo pažyma rūpėtų rolleyes.gif

Važiavom į Rokų aikštelę. Susimoki degalinės darbuotojui 4.5 eur ir važinėji kiek nori. Oi, turėjau vargo ir laabai įvertinau savo kantrų, ramų, linksmą instruktorių biggrin.gif Važiavau su tėčiu ir broliu, tai tėtis siaubekas unsure.gif Visai be kantrybės, kai kuriais komentarais net skaudina. O brolis super, ramus, kantrus, pagiria, kad pakiltų motyvacija bigsmile.gif Ryt vėl važiuosim, tėčiui neleisiu kartu biggrin.gif

Fjell, laikysim kumščius ir tikėkimės pavyks!!! 4u.gif Kaip smagu, kad jautiesi prie vairo atsipalaidavusi smile.gif

Man brolis sakė,kad aś išmokus parkuotis kaip robotas. Visai nesistengiu galvot čia ir dabar, manevruot eigoj verysad.gif Tai stengiausi. Po poros val jau geriau buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 26 gruodžio 2016 - 22:20
QUOTE(Avocado @ 2016 12 26, 23:19)
Važiavom į Rokų aikštelę. Susimoki degalinės darbuotojui 4.5 eur ir važinėji kiek nori. Oi, turėjau vargo ir laabai įvertinau savo kantrų, ramų, linksmą instruktorių biggrin.gif Važiavau su tėčiu ir broliu, tai tėtis siaubekas unsure.gif Visai be kantrybės, kai kuriais komentarais net skaudina. O brolis super, ramus, kantrus, pagiria, kad pakiltų motyvacija bigsmile.gif Ryt vėl važiuosim, tėčiui neleisiu kartu biggrin.gif

Fjell, laikysim kumščius ir tikėkimės pavyks!!! 4u.gif Kaip smagu, kad jautiesi prie vairo atsipalaidavusi smile.gif

Man brolis sakė,kad aś išmokus parkuotis kaip robotas. Visai nesistengiu galvot čia ir dabar, manevruot eigoj verysad.gif Tai stengiausi. Po poros val jau geriau buvo.

O aš parkuojuosi dažniausiai iš akies ir erzindavau instruktorių su vairo vingriavimais, nes jis vis manydavo,kad taip prisiinterpretuosiu vieną kartą ir blogai pasistatysiu biggrin.gif Man labai patiko apps dr.parking 4, ten per telefoną sukalioji vairą ir visaip parkuotis gauni, nu man pramušė biggrin.gif O pagal gaireles tų taisyklių taip ir neišmokau, aš įsivaizduoju jas kaip mašinos gabaritus, turiu omeny savo automobilio gabaritus ir vingriuoju pagal situaciją palinkus prie veidrodėlių.

Jei tik išeina su broliu ir važinėčiau kai tėtis taip numuša pasitikėjimą ir motyvaciją.
Atsakyti
Labukas 000059.gif

Niu, nėra jokių žinių pas mus? smile.gif

Aš kitą savaitę einu į Regitrą, jau širdelė sudreba pagalvojus unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2016 12 28, 15:42)
Labukas  000059.gif

Niu, nėra jokių žinių pas mus? smile.gif

Aš kitą savaitę einu į Regitrą, jau širdelė sudreba pagalvojus unsure.gif  biggrin.gif

Aš rytojui pagavau laiką 11:25... ax.gif Čia taip pavyko šiandien. Bandysiu antrą kartą. Jaudulys jau dabar irgi suima, bet šiek tiek ramiau nei pirmą kartą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fjell: 28 gruodžio 2016 - 16:15