Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti (III tema)

Tokia situacija esu tirejusi, kad dege zalia, as privaziavau stop linija, praejo pestieji, uzsidege raudona su lentele, tqi instruktprius sake pavaziuot uz perejos ir laukti momento sukti smile.gifcia buvo is aiksteles vasiuojant i taikos pr. Is agluonos g berods.

Nu ir aš taip darau, bet kitur žiūriu už tų perėjų nelabai ir sustosi, mažai vietos, tada prieš perėja reikia laukti, taip išeina.  :hmm: 

Reikia užfiksuoti sustojimą ir pajudėti į patogią poziciją, praleisti ir važiuoti.

Aišku, taip ir darau. 

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 12 21, 22:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71309803" data-time="1482348525"><div><p>Tokia situacija esu tirejusi, kad dege zalia, as privaziavau stop linija, praejo pestieji, uzsidege raudona su lentele, tqi instruktprius sake pavaziuot uz perejos ir laukti momento sukti vartotojo įkelta nuotraukacia buvo is aiksteles vasiuojant i taikos pr. Is agluonos g berods.</p></div></blockquote><p>Nu ir aš taip darau, bet kitur žiūriu už tų perėjų nelabai ir sustosi, mažai vietos, tada prieš perėja reikia laukti, taip išeina.  hmm.gif </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fėja*" data-cid="71309805" data-time="1482348569"><div><p>Reikia užfiksuoti sustojimą ir pajudėti į patogią poziciją, praleisti ir važiuoti.</p></div></blockquote><p>Aišku, taip ir darau. </p>

Taip iseina, nes vis tiek gi nezinia kiek tu gali uztrukti kol issuksi, o jei pesciuju bus... Man atrodo regitra tikrai nuskalpuotu uz sustojima ant perejos biggrin.gif
Atsakyti

Taip iseina, nes vis tiek gi nezinia kiek tu gali uztrukti kol issuksi, o jei pesciuju bus... Man atrodo regitra tikrai nuskalpuotu uz sustojima ant perejos biggrin.gif

Oi regitra tai jo, nepaglostys. :D o jeigu nuo stop linijos iki perėjos didelis tarpas, galiu privažiuoti iki jos ir laukti kol kelias laisvas?  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 12 22, 09:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71310233" data-time="1482385473"><div><p>Taip iseina, nes vis tiek gi nezinia kiek tu gali uztrukti kol issuksi, o jei pesciuju bus... Man atrodo regitra tikrai nuskalpuotu uz sustojima ant perejos vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Oi regitra tai jo, nepaglostys. biggrin.gif o jeigu nuo stop linijos iki perėjos didelis tarpas, galiu privažiuoti iki jos ir laukti kol kelias laisvas?  hmm.gif </p>

Kaip aš suprantu taip, jeigu yra papildoma žalia rodyklė prie raudono signalo, tai kaip jau rašė fėja, užfiksavai sustojimą prie STOP ir praleisdamas kitus eismo dalyvius sau važiuoji pirmyn jiems nekliudydamas, na, tai ir lauki, tik ne ant perėjos.
Čia kaip suprantu, kaip ir sukant sankryžoje į kairę degant žaliai, juk nelauki toje pačioje vietoje kol visi pravažiuos iš dešinės, įvažiuoji iki vidurio sankryžos ir lauki. unsure.gif
Atsakyti

Kaip aš suprantu taip, jeigu yra papildoma žalia rodyklė prie raudono signalo, tai kaip jau rašė fėja, užfiksavai sustojimą prie STOP ir praleisdamas kitus eismo dalyvius sau važiuoji pirmyn jiems nekliudydamas, na, tai ir lauki, tik ne ant perėjos.
Čia kaip suprantu, kaip ir sukant sankryžoje į kairę degant žaliai, juk nelauki toje pačioje vietoje kol visi pravažiuos iš dešinės, įvažiuoji iki vidurio sankryžos ir lauki. unsure.gif

Nu taip,  teisingai. Aš jau bijau kažką ne taip padaryti. :D Svarbu nesijaudinti per važiavimą. 

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 12 22, 10:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71310357" data-time="1482390882"><div><p>Kaip aš suprantu taip, jeigu yra papildoma žalia rodyklė prie raudono signalo, tai kaip jau rašė fėja, užfiksavai sustojimą prie STOP ir praleisdamas kitus eismo dalyvius sau važiuoji pirmyn jiems nekliudydamas, na, tai ir lauki, tik ne ant perėjos.
Čia kaip suprantu, kaip ir sukant sankryžoje į kairę degant žaliai, juk nelauki toje pačioje vietoje kol visi pravažiuos iš dešinės, įvažiuoji iki vidurio sankryžos ir lauki. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nu taip,  teisingai. Aš jau bijau kažką ne taip padaryti. biggrin.gif Svarbu nesijaudinti per važiavimą. </p>

Čia sunkiausia dalis. Aš tik kai įsėdau į tą mašiną kalatotis pradėjau biggrin.gif Pradėjau reguliuotis sėdynę, prisitūmiau prie vairo skaityk, spaudinėju pedalus, žiūriu reikia dar biškį, tai jau net kelėniai rėmėsi :DDD Po to ta mašina man tokia didelė pasirodė, galvoju dar į aukšti sėdynę pasikelsiu bigsmile.gif Susigrabaliojau tą svirtelę, spaudžių, o ten jau maksimaliai užkelta, atsirėmiau net vienu metu su galva į lubas biggrin.gif biggrin.gif
Tada jau kai susiruošiau, norėjau rankinį atleisti mašinos neužkūrus, jėzau, jėzau biggrin.gif Nu bet po to kol dariedėjau iki aikštelės truputį jaukiau pasidarė, ačiū dievui to dariedėjimo ir apsipratimo nevertina, nes būtų iš mašinos išvaręs rolleyes.gif Aikštelėje tai kai ten švelniai ir lėtai su sankaba reikėjo dirbti jaučiu kaip koja dreba kairė visa, bet gerai, kad ne koks žiauriai jautrus pedalas buvo ax.gif
Išvažiavus į miestą man iškart ramiau paliko. Ta pradžia tiktai sunki, o antrą kartą jau bent mašina bus matyta biggrin.gif
Atsakyti

Čia sunkiausia dalis. Aš tik kai įsėdau į tą mašiną kalatotis pradėjau biggrin.gifPradėjau reguliuotis sėdynę, prisitūmiau prie vairo skaityk, spaudinėju pedalus, žiūriu reikia dar biškį, tai jau net kelėniai rėmėsi :DDD Po to ta mašina man tokia didelė pasirodė, galvoju dar į aukšti sėdynę pasikelsiu bigsmile.gifSusigrabaliojau tą svirtelę, spaudžių, o ten jau maksimaliai užkelta, atsirėmiau net vienu metu su galva į lubas biggrin.gifbiggrin.gif
Tada jau kai susiruošiau, norėjau rankinį atleisti mašinos neužkūrus, jėzau, jėzau biggrin.gifNu bet po to kol dariedėjau iki aikštelės truputį jaukiau pasidarė, ačiū dievui to dariedėjimo ir apsipratimo nevertina, nes būtų iš mašinos išvaręs rolleyes.gifAikštelėje tai kai ten švelniai ir lėtai su sankaba reikėjo dirbti jaučiu kaip koja dreba kairė visa, bet gerai, kad ne koks žiauriai jautrus pedalas buvo ax.gif
Išvažiavus į miestą man iškart ramiau paliko. Ta pradžia tiktai sunki, o antrą kartą jau bent mašina bus matyta biggrin.gif

Prajuokinai su tuo pasiruošimu.. :D Daugiausia dėl aikštelės jaudinuos, kad kokios gairelės nekliudyti ar linijos, išvažiavus į miestą būtų ramiau man atrodo, nes per mokyklinį irgi aikštelėje jaudinausi, o mieste ramiai jaučiausi. 

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 12 22, 11:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71310394" data-time="1482391890"><div><p>Čia sunkiausia dalis. Aš tik kai įsėdau į tą mašiną kalatotis pradėjau vartotojo įkelta nuotraukaPradėjau reguliuotis sėdynę, prisitūmiau prie vairo skaityk, spaudinėju pedalus, žiūriu reikia dar biškį, tai jau net kelėniai rėmėsi :DDD Po to ta mašina man tokia didelė pasirodė, galvoju dar į aukšti sėdynę pasikelsiu vartotojo įkelta nuotraukaSusigrabaliojau tą svirtelę, spaudžių, o ten jau maksimaliai užkelta, atsirėmiau net vienu metu su galva į lubas vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Tada jau kai susiruošiau, norėjau rankinį atleisti mašinos neužkūrus, jėzau, jėzau vartotojo įkelta nuotraukaNu bet po to kol dariedėjau iki aikštelės truputį jaukiau pasidarė, ačiū dievui to dariedėjimo ir apsipratimo nevertina, nes būtų iš mašinos išvaręs vartotojo įkelta nuotraukaAikštelėje tai kai ten švelniai ir lėtai su sankaba reikėjo dirbti jaučiu kaip koja dreba kairė visa, bet gerai, kad ne koks žiauriai jautrus pedalas buvo vartotojo įkelta nuotrauka
Išvažiavus į miestą man iškart ramiau paliko. Ta pradžia tiktai sunki, o antrą kartą jau bent mašina bus matyta vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Prajuokinai su tuo pasiruošimu.. biggrin.gif Daugiausia dėl aikštelės jaudinuos, kad kokios gairelės nekliudyti ar linijos, išvažiavus į miestą būtų ramiau man atrodo, nes per mokyklinį irgi aikštelėje jaudinausi, o mieste ramiai jaučiausi. </p>

Na, viską, ką gali padaryti dėl sėkmės, tai žinoma nusireguliuoti preciziškai veidrodėlius, pasilenkti arčiau, jei reikia, neskubėti žinoma. Na ir kadangi automobilis naujas, geriau nepersistengti ir nerizikuoti su gabaritais, jei matai, kad įtarina, juk gali pasitaisyti. Viskas jau girdėta šimtą kartų, bet reikia nepamiršti to biggrin.gif
Atsakyti

Na, viską, ką gali padaryti dėl sėkmės, tai žinoma nusireguliuoti preciziškai veidrodėlius, pasilenkti arčiau, jei reikia, neskubėti žinoma. Na ir kadangi automobilis naujas, geriau nepersistengti ir nerizikuoti su gabaritais, jei matai, kad įtarina, juk gali pasitaisyti. Viskas jau girdėta šimtą kartų, bet reikia nepamiršti to biggrin.gif

Mieste tau nereikėjo jokių pratimų daryti? 

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 12 22, 11:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71310545" data-time="1482395302"><div><p>Na, viską, ką gali padaryti dėl sėkmės, tai žinoma nusireguliuoti preciziškai veidrodėlius, pasilenkti arčiau, jei reikia, neskubėti žinoma. Na ir kadangi automobilis naujas, geriau nepersistengti ir nerizikuoti su gabaritais, jei matai, kad įtarina, juk gali pasitaisyti. Viskas jau girdėta šimtą kartų, bet reikia nepamiršti to vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Mieste tau nereikėjo jokių pratimų daryti? </p>

Ne, iš tikro lengvas maršrutas buvo sakyčiau (8nr sakė). Aišku gal po kritinės dar būtų kažką davęs.
Atsakyti

Ne, iš tikro lengvas maršrutas buvo sakyčiau (8nr sakė). Aišku gal po kritinės dar būtų kažką davęs.

O ten nepastebėjai regitroj ar yra maršrutai kokie sukabinti? 

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 12 22, 11:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71310572" data-time="1482395831"><div><p>Ne, iš tikro lengvas maršrutas buvo sakyčiau (8nr sakė). Aišku gal po kritinės dar būtų kažką davęs.</p></div></blockquote><p>O ten nepastebėjai regitroj ar yra maršrutai kokie sukabinti? </p>

Na, lyg ir nepastebėjau, bet nelabai ir buvo laiko man dairytis. Aš atėjau į tą egzaminą užsiregistruoti, davė lapuką į kasą nueiti, pareinu jau su čekiais nespėjau atsisėsti net ir pakvietė mane iškart biggrin.gif O dar buvo daugiau nei 30min tikrai likę, net nepažiūrėjau laiko normaliai.
Atsakyti