QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 12 22, 10:25)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71310357" data-time="1482390882"><div><p>Kaip aš suprantu taip, jeigu yra papildoma žalia rodyklė prie raudono signalo, tai kaip jau rašė fėja, užfiksavai sustojimą prie STOP ir praleisdamas kitus eismo dalyvius sau važiuoji pirmyn jiems nekliudydamas, na, tai ir lauki, tik ne ant perėjos.
Čia kaip suprantu, kaip ir sukant sankryžoje į kairę degant žaliai, juk nelauki toje pačioje vietoje kol visi pravažiuos iš dešinės, įvažiuoji iki vidurio sankryžos ir lauki.
</p></div></blockquote><p>Nu taip, teisingai. Aš jau bijau kažką ne taip padaryti.
Svarbu nesijaudinti per važiavimą. </p>
Čia sunkiausia dalis. Aš tik kai įsėdau į tą mašiną kalatotis pradėjau
Pradėjau reguliuotis sėdynę, prisitūmiau prie vairo skaityk, spaudinėju pedalus, žiūriu reikia dar biškį, tai jau net kelėniai rėmėsi :DDD Po to ta mašina man tokia didelė pasirodė, galvoju dar į aukšti sėdynę pasikelsiu
Susigrabaliojau tą svirtelę, spaudžių, o ten jau maksimaliai užkelta, atsirėmiau net vienu metu su galva į lubas
Tada jau kai susiruošiau, norėjau rankinį atleisti mašinos neužkūrus, jėzau, jėzau
Nu bet po to kol dariedėjau iki aikštelės truputį jaukiau pasidarė, ačiū dievui to dariedėjimo ir apsipratimo nevertina, nes būtų iš mašinos išvaręs
Aikštelėje tai kai ten švelniai ir lėtai su sankaba reikėjo dirbti jaučiu kaip koja dreba kairė visa, bet gerai, kad ne koks žiauriai jautrus pedalas buvo
Išvažiavus į miestą man iškart ramiau paliko. Ta pradžia tiktai sunki, o antrą kartą jau bent mašina bus matyta