Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti (III tema)

QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 12 21, 16:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71309223" data-time="1482327622"><div><p>Aikštelėje primiausia gavau 90, tai čia lengvai buvo, po to T sankryža buvo įvažiuoti iš dešinės ir išvažiuoti į kairą ir ribotas apsisukimas. Ribotą apsisukimą padariau iš dviejų atbulinių, nes man ta mašina tokia didelę atrodė, bijojau užpakalio neįvaryt į gairelę vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Su kokia mokeisi?  Nieko, nenusimink, išlaikysi, tikiu.  4u.gif </p>

Aš mokiausi su mažom mašinom, Toyota auris hecbeku ir renault grand modus hecbeku biggrin.gif SPuogai palyginus biggrin.gif
Kažkaip nužliumbiau truputį ir gerai, nėra, kad labai labai nusiminusi būčiau.
Atsakyti
O kokia masina gavai, Fjell?

O kaip ten buvo, kad pries perėja nesustojai... Taigi nebutina sustoti... Ar buvo zmoniu?

Gaila, Fjell 4u.gif Zinau ta jausma 4u.gif 4u.gif Bet tu gera vairuotoja, islaikysi is antro karto. Jau kad 5 kartu tau nereiks, tai ranka kirst duociau.

Po kokios savaitės tau islys laikai geri. As gailiuos, kad savaite nevaziavau su instruktorium. Rodė tik sausio vos ne gala, maniau, ko cia skubėti. O visgi, islindo jau man laikas ir uzvakar ir vakar laikyt galėjau... Bet neėmiau, nes noriu pravaziuot kelis kartus.

Taip kad registruokis, ir po kokios savaitės, jei gaudysi laika, pavyks issilaikyti 4u.gif
Atsakyti

Aš mokiausi su mažom mašinom, Toyota auris hecbeku ir renault grand modus hecbeku biggrin.gifSPuogai palyginus biggrin.gif
Kažkaip nužliumbiau truputį ir gerai, nėra, kad labai labai nusiminusi būčiau.

Toyota Auris panašaus didumo kaip Hyundai, gatvėje pamačiau, tai mintyse palyginau. :D Aš irgi žliumbčiau, jei neišlaikyčiau, jei mokyklinio būčiau neišlaikius būčiau apsiverkus. :D Svarbu nenusiminti labai, susikaupti kitam kartui.  :mirksiukas: 

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 12 21, 16:53)
Aš irgi žliumbčiau, jei neišlaikyčiau, jei mokyklinio būčiau neišlaikius būčiau apsiverkus. biggrin.gif Svarbu nenusiminti labai, susikaupti kitam kartui.  mirksiukas.gif </p>

Aš kažkaip neišlaikius tą dieną pakankamai gerai jaučiausi. Visgi, ten geriausias mano vairavimas buvo. Bet sekančią dieną ašarą nubraukiau, kad blyn blyn, .... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2016 12 21, 17:22)
O kokia masina gavai, Fjell?

O kaip ten buvo, kad pries perėja nesustojai... Taigi nebutina sustoti... Ar buvo zmoniu?

Gaila, Fjell 4u.gif Zinau ta jausma 4u.gif  4u.gif Bet tu gera vairuotoja, islaikysi is antro karto. Jau kad 5 kartu tau nereiks, tai ranka kirst duociau.

Po kokios savaitės tau islys laikai geri. As gailiuos, kad savaite nevaziavau su instruktorium. Rodė tik sausio vos ne gala, maniau, ko cia skubėti. O visgi, islindo jau man laikas ir uzvakar ir vakar laikyt galėjau... Bet neėmiau, nes noriu pravaziuot kelis kartus.

Taip kad registruokis, ir po kokios savaitės, jei gaudysi laika, pavyks issilaikyti 4u.gif

Aciu uz paguoda 4u.gif
Gavau ford focus. Kitokiu masinu ir nemaciau aiksteleje sikart, nors kaip.ir naujos toyota auris laimejo konoursa ir po truputi keis fordus ateity.

Buvo tokia situacija, kad iki ziedo buvo nusidriekusios eiles antroj ir trecioj juostoj, as vaziavau pirma, kuri laisva buvo ir jau is tolo ivertinau pereja, maciau, kad nera zmoniu apskritai toje vietoje, na ir pravaziavau pereja... Dejo ant stabdziu instruktorius. Tokiose situacijose, kai kitose juostose stovi masinos privalu pilnai sustoti ir nesvarbu, kad nelogiska atrodo, nes matei, kad masinos juda ir niekas ten eiti ar laukti uz tarkim atrod eiles masinos tiesiog negalejo, taip tiesiog butina, nes maza ka.
Per kucias pavazinesiu nemazai ir kitai savaitei irgi daug numarau pasivazinejimu, noreciau pagauti dar siems metams antra bandyma.
Atsakyti

Fjell, o kai darai kablį ar apsisukimą iš Naikupės, kur sustoji laukti ar prieš perėja ar jei prieky nėra mašinų pravažiuoji ją ir lauki prie susikirtimo ties Taikos pr.?

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 12 21, 22:04)
<p><strong>Fjell</strong>, o kai darai kablį ar apsisukimą iš Naikupės, kur sustoji laukti ar prieš perėja ar jei prieky nėra mašinų pravažiuoji ją ir lauki prie susikirtimo ties Taikos pr.?
</p>

Hmm berods prie susikirtimo. Ant perejos laukti negali, o jei uz jos yra pakankamai vietos neissikisant laukti, tai ten ir renkies smile.gif
Atsakyti

Hmm berods prie susikirtimo. Ant perejos laukti negali, o jei uz jos yra pakankamai vietos neissikisant laukti, tai ten ir renkies smile.gif

Nes aš jau bijau tų perėjų, kaip nežinau kas, kad tik ant jų nesustoti nors truputį.  :oh:  O jeigu sukant į dešinę, kai dega raudona ir yra lentelė su žalia rodykle, reikia laukti prie stop linijos kol kelias bus laisvas? Blecha, galva visai susisuko.  :wacko: 

Atsakyti
Fjell, nu ir situacija.... unsure.gif Sikt eina ta Regitra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 12 21, 22:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71309761" data-time="1482347186"><div><p>Hmm berods prie susikirtimo. Ant perejos laukti negali, o jei uz jos yra pakankamai vietos neissikisant laukti, tai ten ir renkies vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nes aš jau bijau tų perėjų, kaip nežinau kas, kad tik ant jų nesustoti nors truputį.  doh.gif  O jeigu sukant į dešinę, kai dega raudona ir yra lentelė su žalia rodykle, reikia laukti prie stop linijos kol kelias bus laisvas? Blecha, galva visai susisuko.  wacko.gif </p>

Tokia situacija esu tirejusi, kad dege zalia, as privaziavau stop linija, praejo pestieji, uzsidege raudona su lentele, tqi instruktprius sake pavaziuot uz perejos ir laukti momento sukti smile.gif cia buvo is aiksteles vasiuojant i taikos pr. Is agluonos g berods.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 12 21, 21:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71309761" data-time="1482347186"><div><p>Hmm berods prie susikirtimo. Ant perejos laukti negali, o jei uz jos yra pakankamai vietos neissikisant laukti, tai ten ir renkies vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nes aš jau bijau tų perėjų, kaip nežinau kas, kad tik ant jų nesustoti nors truputį.  doh.gif  O jeigu sukant į dešinę, kai dega raudona ir yra lentelė su žalia rodykle, reikia laukti prie stop linijos kol kelias bus laisvas? Blecha, galva visai susisuko.  wacko.gif </p>

Reikia užfiksuoti sustojimą ir pajudėti į patogią poziciją, praleisti ir važiuoti.
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2016 12 21, 22:20)
Fjell, nu ir situacija....  unsure.gif Sikt eina ta Regitra rolleyes.gif

Aha, o jau matyt ir butu buves tuoj mano marsrutas uzsibaiges biggrin.gif Nu kita karta isvis atsargiai vaziuosiu.
Atsakyti