Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti (III tema)

Tobula bigsmile.gif

Pati stebėjausi kaip gerai viską darau, ko nebūdavo per pamokas.  :D  Ką reiškia susikaupimas, o gal diena gera buvo ir viskas susiklostė palankiai.  :hmm:

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 12 20, 12:09)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71306384" data-time="1482228344">
<div>
<p>Tobula vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Pati stebėjausi kaip gerai viską darau, ko nebūdavo per pamokas.  biggrin.gif  Ką reiškia susikaupimas, o gal diena gera buvo ir viskas susiklostė palankiai.  hmm.gif</p>

Super bigsmile.gif
Dziaugiuosi. Taip ir toliau! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 12 20, 13:09)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71306384" data-time="1482228344">
<div>
<p>Tobula vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Pati stebėjausi kaip gerai viską darau, ko nebūdavo per pamokas.  biggrin.gif  Ką reiškia susikaupimas, o gal diena gera buvo ir viskas susiklostė palankiai.  hmm.gif</p>

Tai va as vakar ta pirma vaziavima irgi tokia susikaupus ponia sau vaziavau biggrin.gif Pati stebejausi kol nekirtau istisines aisku biggrin.gif Per regitra isvis reikia 110proc pavaryti.
Atsakyti
Net nežinau ką su varavimu daryt,i šiandien pabaigiau 14 pamoką, darėm mini kontrolini.Tai baisu instruktorius debiliuke išvadino sako visos pamokos per nieką nuėjo 8 kritinės padarei,taip šaukė ant manęs, kad nebegalejau važiuoti tai parveže verkiau kaip niekad neverkus, dabar visiškai nebera noro laikyt teisės. Tikiu, kad ne man vienai taip nutike kaip susitvarkėt net sedžiu rašau ir ašaros kaupiasi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Beutyofme @ 2016 12 20, 15:29)
Net nežinau ką su varavimu daryt,i šiandien pabaigiau 14 pamoką, darėm mini kontrolini.Tai baisu instruktorius debiliuke išvadino sako visos pamokos per nieką nuėjo 8 kritinės padarei,taip šaukė ant manęs, kad nebegalejau važiuoti tai parveže verkiau kaip niekad neverkus, dabar visiškai nebera noro laikyt teisės. Tikiu, kad ne man vienai taip nutike kaip susitvarkėt net sedžiu rašau ir ašaros kaupiasi verysad.gif

Keisciau instruktoriu.

As mokyklini laikiau 23 vaziavima, nes po 14-15 labai silpna buvau. Nu ne kiekvienam po 15 vaziavimo egza issilaikyti.
Atsakyti
QUOTE(Beutyofme @ 2016 12 20, 16:29)

Pritariu Fejai, keisciau instruktoriu. Jokiu "debiliukiu" buti negali, geras instruktorius turi ne demotyvuoti, o padrasinti ir ismokyti.
Atsakyti
QUOTE(Beutyofme @ 2016 12 20, 16:29)

Kuo skubiau ir kuo toliau bėgti nuo tokio... žmogus dirba ne savo darbą, pakeleivis... O debiliukas yra jis, ir ne debiliukas, o visas debilas, nes nesugebėjo išmokyti, ir tas kontrolinis- tai jo darbo įvertinimas. Taip kad kaip mokė, taip ir yra... neliek ašarų, viskas bus gerai, susirask kitą instruktorių... 4u.gif
Atsakyti

Super bigsmile.gif
Dziaugiuosi. Taip ir toliau! 4u.gif

Stengsiuos.  :4u: 

Tai va as vakar ta pirma vaziavima irgi tokia susikaupus ponia sau vaziavau biggrin.gifPati stebejausi kol nekirtau istisines aisku biggrin.gifPer regitra isvis reikia 110proc pavaryti.

Nu būna, ką jau padarysi, svarbu gerai vairuoji, kitokių klaidų nedarai, susikaupsi ir padarysi regitrą.  :ploja2: 

Kuo skubiau ir kuo toliau bėgti nuo tokio... žmogus dirba ne savo darbą, pakeleivis... O debiliukas yra jis, ir ne debiliukas, o visas debilas, nes nesugebėjo išmokyti, ir tas kontrolinis- tai jo darbo įvertinimas. Taip kad kaip mokė, taip ir yra... neliek ašarų, viskas bus gerai, susirask kitą instruktorių... 4u.gif

Pritariu, debilas instruktorius. 

Atsakyti
Neišlaikiau, mieste nesustojau prie perėjos kamštyje biggrin.gif
Atsakyti

Neišlaikiau, mieste nesustojau prie perėjos kamštyje biggrin.gif

Eik tu sau kaip apmaudu. Kaip aikštelėje? 

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 12 21, 16:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71309129" data-time="1482325288"><div><p>Neišlaikiau, mieste nesustojau prie perėjos kamštyje vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Eik tu sau kaip apmaudu. Kaip aikštelėje? </p>

Aikštelėje primiausia gavau 90, tai čia lengvai buvo, po to T sankryža buvo įvažiuoti iš dešinės ir išvažiuoti į kairą ir ribotas apsisukimas. Ribotą apsisukimą padariau iš dviejų atbulinių, nes man ta mašina tokia didelę atrodė, bijojau užpakalio neįvaryt į gairelę biggrin.gif
Atsakyti

Aikštelėje primiausia gavau 90, tai čia lengvai buvo, po to T sankryža buvo įvažiuoti iš dešinės ir išvažiuoti į kairą ir ribotas apsisukimas. Ribotą apsisukimą padariau iš dviejų atbulinių, nes man ta mašina tokia didelę atrodė, bijojau užpakalio neįvaryt į gairelę biggrin.gif

Su kokia mokeisi?  Nieko, nenusimink, išlaikysi, tikiu.  :4u: 

Atsakyti