Laukine orchideja, rytoj laikom kumscius uz tave
Koks geras jausmas Dabar medziosiu laikus Regitroje, nors baisoka. Beje regitroje nesirinkciau tokio laiko, kur maciau kaip tik, kad daug laisvu 15:30, nu sakes kiek masinu buvo ir visi lekia, skuba, neleidzia persirikiuoti. Jei tik galima rinktis, geriau ne sita
Laukine orchideja, rytoj laikom kumscius uz tave
Tikiu, kad jausmas nuostabus. Iki pietų geriausia turbūt. Imsi dar papildomų prieš regitrą?
Jo, laikykit.
Laukine orchidėja, viskas bus čiki
As Regitroj 15:15 laika pasiėmus... Kito nebuvo... Gal dar pasikeisiu
Laukine orchidėja, viskas bus čiki
Aš pasikeisčiau į rytinį, jeigu būtų, nors gal ir nėra blogas. Gi su naujo mašiniuko įsigijimu nepasveikinau lygtais, galva nebedirba. Tai sveikinu.
Tikiuosi.
Fjell, ar klausė tų klausimų kur regitroj klausia per egzą?
As ka tik egzo laika persikeliau i si treciadieni 14:25, jau drebu ir isteriskai juokiuos
Laukine Orchidėja, aciu aciu
Dėl to laiko, gal cia dar ne paskutinis tas laikas pas mane... Labai norėjau paankstint. Jau is 18 dienos i 13 soviau, o is jos i 5... Nu susigundziau
15:15 dar gal spesi iki piko apsisukti...
As ka tik egzo laika persikeliau i si treciadieni 14:25, jau drebu ir isteriskai juokiuos
Šaunuolė, išlaikei mokyklinį pavyks ir regitra, dabar tavo būsena tokia gera, esi ant išlaikymo bangos, reikia pasinaudoti.
Fjell, jėga, manau tu dabar geriausioj vairavimo formoj!
Dėl to laiko, gal cia dar ne paskutinis tas laikas pas mane... Labai norėjau paankstint. Jau is 18 dienos i 13 soviau, o is jos i 5... Nu susigundziau
Susigundysi gal ir dar anksčiau.
As irgi taip vis ankstejau ir ankstejau
Sveikos. Išlaikiau mokyklinį.
Sveikinuuu!!!!!
Ar labai sunku buvo?
Sveikinuuu!!!!!
Ar labai sunku buvo?
Ačiū. Nu žinok kiek aš bijojau dieną prieš, tai šiandien kažkaip ne, ryte sau kartojau, kad nesijaudinčiau, susikaupčiau, viską moku, žinau, į ką atkreipti dėmesį, kad galiu išlaikyti. Aikštelėje be klaidų, vieną parkavimą tik dariau, lygiagretų, tai iš pirmo karto padariau, ko niekada nepadarydavau, su pasitaisymu vis. Mieste trys žiedinės sankryžos, kelios su posūkiais į kairę, apsisukimas, kablys taip vadinamas, buvo kliūčių kelyje, sėkmingai reagavau, apvažiavau, mašinų nelabai daug, tik oras nekoks, purškė vis, valytuvai dirbo visą laiką beveik. Važiuodama ramiai laikiausi, žvalgiausi, numatydavau viską į priekį kelis žingsnius, tai taip ir pavyko, o klaida buvo, kad sankaba porą kart per greitai atleidau, kai iš pirmos pavaros į antrą jungiau, tai tokie trūkčiojimai nedideli jautėsi.
Ar labai sunku buvo?</p></div></blockquote><p>Ačiū. Nu žinok kiek aš bijojau dieną prieš, tai šiandien kažkaip ne, ryte sau kartojau, kad nesijaudinčiau, susikaupčiau, viską moku, žinau, į ką atkreipti dėmesį, kad galiu išlaikyti. Aikštelėje be klaidų, vieną parkavimą tik dariau, lygiagretų, tai iš pirmo karto padariau, ko niekada nepadarydavau, su pasitaisymu vis. Mieste trys žiedinės sankryžos, kelios su posūkiais į kairę, apsisukimas, kablys taip vadinamas, buvo kliūčių kelyje, sėkmingai reagavau, apvažiavau, mašinų nelabai daug, tik oras nekoks, purškė vis, valytuvai dirbo visą laiką beveik. Važiuodama ramiai laikiausi, žvalgiausi, numatydavau viską į priekį kelis žingsnius, tai taip ir pavyko, o klaida buvo, kad sankaba porą kart per greitai atleidau, kai iš pirmos pavaros į antrą jungiau, tai tokie trūkčiojimai nedideli jautėsi. </p>
Tobula