Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti (III tema)

As irgi manau, kad ryztingumas ateina su patyrimu, na bent jau protingas ryztingumas O dabar tai atsargiai vaziuoji [b]Papildyta:[/b] Sedziu prie kompo visa laika grizus is egzamino, atrodo nieko daryti nenoriu, tik egzamino sulaukt biggrin.gifKeista tokia nuotaika, bet antra karta eisiu ramiau nusiteikus. Manau, kad jei siandien viskas ok, ziurinesiu regitroj dar ankstesnius laikus nei 28 dienai.
Pritariu ir aš.  Tai jo, jeigu išlaikai, ieškok ankstesnės dienos. 

As irgi buvau nusipirkus is ketbilietai turbut. Tai kol nepradejau islaikyti istisai, tol i Regitra nėjau. Bet realiai, as pasimokiau mėnesi intensyviai. Islaikiau 97%]Ir mokyklini ir Regitros ax.gif Laukine orchidėja, daugiau laiko skirk teorijai. Tau LABAI NEDAUG truksta. bigsmile.gif Dėl to "neriztingumo"... Pas mus Kaune, tai Regitroj laikant egza, turi irodyt, kad vaziuoji SAUGIAI. As kai laikiau-prie kiekvieno "Duoti kelia" trikampėlio stojau ir dairiausi. Eismas buvo nulinis kai kur, bet vistiek stojau ir dairiausi. Jokio komentaro, kad blogai, ar kazka. Apskritai, nekritiniu nedaug surinkau. Fjell, laikykis. Jei 10 norėjo rasyti-WAU, tu nereali bigsmile.gif
Man su teorija viskas gerai, išlaikius aš.  :)  Ir aš taip manau, kad geriau atsargiai, saugiai. 

Va sitoje vietoje islieka subjektyvus regitrinis vertinimas del to ryztingumo-saugumo ribos biggrin.gif Mano instruktorius tokio agresyvesnio vaziavimo moko, jis pvz sako prie ziedo priarteti trecia pavara, bet as jo neklausau ir jau esu uzgincijus, kad privazinesiu antra, man taip ramiau, o ateity gal ir bus trecia, kol kas ne erele as rolleyes.gif Laikaus, laikaus, Feja. Sedziu, laukiu antro sanso i regitra gauti kelialapi biggrin.gifInstruktorius isdave, kad bus tas pats marsrutas kaip ryte, tai tereikia pavaryti ta desini posuki normaliai rolleyes.gifbiggrin.gif
Mane irgi moko panašiai kaip tavo, nebijoti gazo, ryžtingiau elgtis jau nuo pat pradžių, bet prie žiedo kaip ir tu privažiuoju irgi antra pavara.  :D  Kaip gerai, kad tas pats maršrutas bus.  :super:. ***** iš streso dabar pamiršau kokį posūkį reikia rodyti kai važiuoji ta kilpa iš. Naikupės g į Debreceno? 
Atsakyti
Tai kaip suprantu, kol stovi naikupeje, tai reikia stoveti antroje juostoje ir rodyti posuki i desine, tada isuki i ta apsisukimo vieta, rodai posuki i kaire, tada sauni tiesiai iki pirmos juostos, susuki staigiai vaira ir jau tada vel i desine rodai, bent jau mane taip moko biggrin.gif
Papildyta:
Dar street view nuejau pasiziureti, tai zenklas rodo, kad tik is antros galima ta kablu daryti, bet va net ant asfalto linijos tik i desine, i kaire nelabai ir pavaziuosi biggrin.gif https://postimg.org/image/r6uahiml5/ Dievinu google stree view. Jau pervaziavau savo marsruta siandienini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2016 12 19, 13:10)
Laukine orchidėja, daugiau laiko skirk teorijai. Tau LABAI NEDAUG truksta. bigsmile.gif

Aaaa, atsiprašau, Laukine irchidėja, Avocado šis sakinys skirtas buvo 4u.gif

Fjell, aš irgi labai mėgstu street view. Prieš egzą Regitroj, pasižiūrėjau man sunkesnes gatveles... Ir tą vietą, kur susimoviau apžiūrėjau, todėl tiksliai žinojau, kur man reikia... IR KAIP aš nesuradau man reikiamos juostos blink.gif blink.gif blink.gif Nu žodžiu, brrrrrrr tongue.gif

Už tave laikau kumščius 4u.gif
Atsakyti

Tai kaip suprantu, kol stovi naikupeje, tai reikia stoveti antroje juostoje ir rodyti posuki i desine, tada isuki i ta apsisukimo vieta, rodai posuki i kaire, tada sauni tiesiai iki pirmos juostos, susuki staigiai vaira ir jau tada vel i desine rodai, bent jau mane taip moko biggrin.gif
Papildyta:
Dar street view nuejau pasiziureti, tai zenklas rodo, kad tik is antros galima ta kablu daryti, bet va net ant asfalto linijos tik i desine, i kaire nelabai ir pavaziuosi biggrin.gifhttps://postimg.org/image/r6uahiml5/ Dievinu google stree view. Jau pervaziavau savo marsruta siandienini biggrin.gif

Aha prisiminiau dabar, pirmas į dešinę, paskui jau kaip ir aišku.  :D 

Reikės ir man dar pasižiūrėti kokių maršrutų per street view. 

Atsakyti
Ačiū už patarimus 4u.gif

Šiandien ėjau pėstute, dairiausi į gatves ir kilo toks klausimas... Jei iš dvipusio eismo suki į vienpusį ir jame pirma juosta yra autobusų, tai reikia taikyt iškart į 2? Man turbūt netekus tokia situacija, tai susimąsčiau biggrin.gif O suintrigavo, kad vienas vairuotojas sukdamas įsuko taip į vidurį, nei į tą A, nei į 2 juostą, tai jam baisiai užpypino ir iškart pradėjau galvojau kaip aš daryčiau. Pvz, sukdama gi galiu nežinot, kad ten bus A...Tai įvažiavimas į tą juostą nebūtų kritinė?
Atsakyti
QUOTE(Avocado @ 2016 12 19, 15:45)
Ačiū už patarimus 4u.gif

Šiandien ėjau pėstute, dairiausi į gatves ir kilo toks klausimas... Jei iš dvipusio eismo suki į vienpusį ir jame pirma juosta yra autobusų, tai reikia taikyt iškart į 2? Man turbūt netekus tokia situacija, tai susimąsčiau biggrin.gif O suintrigavo, kad vienas vairuotojas sukdamas įsuko taip į vidurį, nei į tą A, nei į 2 juostą, tai jam baisiai užpypino ir iškart pradėjau galvojau kaip aš daryčiau. Pvz, sukdama gi galiu nežinot, kad ten bus A...Tai įvažiavimas į tą juostą nebūtų kritinė?

Jei zinociau is anksto, kad ten A juosta, tai sukciau i antra, jei taip niekam nekliudyciau. Na, o netycia pataikius i A, kuo greiciau persirikuociau. As instruktoriaus klausiau kazka panasaus klausimo, kas jei sankryzoje suku ir nepamaciusi i A juosta ipuolu, tai sako, jei nevaziuosi toliau ja, o persirikiuosi kuo skubiau, tai nieko tokio unsure.gif Blogiausias variantas taikyt per viduri zinoma biggrin.gif
Atsakyti
Jei ta juosta ištisinė, tai tikrai į kairesnę sukt, manau... o jei punktyras, tadu gal nieko tokio baisaus, bet jei nesuki dešinėn, greit persirikiuoti...

Merginos, man apskritai beveik nesuprantama, kaip galima važiuoti kažkur į nežinomas vietas, miestus, šalis.... Nu neįsivaizduoju, kaip smegeninė nesprogtų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 19 gruodžio 2016 - 15:12
Dėkui už atsakymus. Žinokit kuo dažniau vairuoju, tuo daugiau klausimų kyla biggrin.gif Kartais atrodo, kad niekad neateis tas visiškas aiškumas!

O apie nepažįstamas vietoves, tai jooo! Kol nesimokiau vairuoti, tol niekad nesuprasdavau kaip kai kurie žmonės nuvažiavę, pvz, į kitą miestą tiesiog nevairuoja, perduoda vairą kitam žmogui. O dabar...dabar jau galiu suprasti biggrin.gif Bet tikiuosi, kad mums nė vienai to nebus, žinoma smile.gif

Beje, klausiau instruktoriaus apie stabdymą pavara - klausimas išplaukė pažiūrėjus klaipėdiečio instruktoriaus video. Na ir bent jau maniškis sakė, kad tai nepatikima, nes su stabdžiu kur kas stabiliau ir pan. Neatkartosiu, nes kai vairuoju, sunkiai koncentruojuos į 2 dalykus biggrin.gif Tik tiek įsiminiau, jog jo nuomone, labai keista, kad taip gali mokyt mokinius. Bet gi visų metodai skirtingi smile.gif Pvz, pirmojoj mokykloj man liepdavo keist pavarą prie 1500 apsukų, o dabar tik prie 2000.

Fjell, keliu kavos puodelį už Tavo sėkmę ! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 19 gruodžio 2016 - 15:38
Ar nespėjo sutemti Fjell.... unsure.gif
Atsakyti
Vaziavau tamsoj, eismas didelis buvo, bet ISLAIKIAU bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Regitra, as ateinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjell @ 2016 12 19, 17:24)
Vaziavau tamsoj, eismas didelis buvo, bet ISLAIKIAU  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif Regitra, as ateinu biggrin.gif

SVEIKINU! bigsmile.gif
Atsakyti

Vaziavau tamsoj, eismas didelis buvo, bet ISLAIKIAU bigsmile.gifbigsmile.gifbigsmile.gifbigsmile.gifRegitra, as ateinu biggrin.gif

Jee, sveikinu, šaunuolė.  :super: Dabar žiūrėk regitrą pasiankstink, nėr ko laukti ilgai.   :bigsmile: 

Atsakyti