As irgi manau, kad ryztingumas ateina su patyrimu, na bent jau protingas ryztingumas O dabar tai atsargiai vaziuoji [b]Papildyta:[/b] Sedziu prie kompo visa laika grizus is egzamino, atrodo nieko daryti nenoriu, tik egzamino sulaukt Keista tokia nuotaika, bet antra karta eisiu ramiau nusiteikus. Manau, kad jei siandien viskas ok, ziurinesiu regitroj dar ankstesnius laikus nei 28 dienai.Pritariu ir aš. Tai jo, jeigu išlaikai, ieškok ankstesnės dienos.
As irgi buvau nusipirkus is ketbilietai turbut. Tai kol nepradejau islaikyti istisai, tol i Regitra nėjau. Bet realiai, as pasimokiau mėnesi intensyviai. Islaikiau 97%]Ir mokyklini ir Regitros Laukine orchidėja, daugiau laiko skirk teorijai. Tau LABAI NEDAUG truksta. Dėl to "neriztingumo"... Pas mus Kaune, tai Regitroj laikant egza, turi irodyt, kad vaziuoji SAUGIAI. As kai laikiau-prie kiekvieno "Duoti kelia" trikampėlio stojau ir dairiausi. Eismas buvo nulinis kai kur, bet vistiek stojau ir dairiausi. Jokio komentaro, kad blogai, ar kazka. Apskritai, nekritiniu nedaug surinkau. Fjell, laikykis. Jei 10 norėjo rasyti-WAU, tu nerealiMan su teorija viskas gerai, išlaikius aš. Ir aš taip manau, kad geriau atsargiai, saugiai.
Va sitoje vietoje islieka subjektyvus regitrinis vertinimas del to ryztingumo-saugumo ribos Mano instruktorius tokio agresyvesnio vaziavimo moko, jis pvz sako prie ziedo priarteti trecia pavara, bet as jo neklausau ir jau esu uzgincijus, kad privazinesiu antra, man taip ramiau, o ateity gal ir bus trecia, kol kas ne erele as Laikaus, laikaus, Feja. Sedziu, laukiu antro sanso i regitra gauti kelialapi Instruktorius isdave, kad bus tas pats marsrutas kaip ryte, tai tereikia pavaryti ta desini posuki normaliaiMane irgi moko panašiai kaip tavo, nebijoti gazo, ryžtingiau elgtis jau nuo pat pradžių, bet prie žiedo kaip ir tu privažiuoju irgi antra pavara. Kaip gerai, kad tas pats maršrutas bus. . ***** iš streso dabar pamiršau kokį posūkį reikia rodyti kai važiuoji ta kilpa iš. Naikupės g į Debreceno?