Beje, kaip sekėsi aikštelėj? Aś nelabai draugauju su ja, tai įdomu O mieste kaip, daug kur važiuot reikėjo?
Merginos, o man taip gėda prisipažinti, bet aš dar neišsilaikius teorijos Regitroje... Jau 2 kartus laikiau ir abu 78 proc. Žinau, kad per mažai dėmesio tam skiriu ir va rezultatas. Antrąkart jau buvau tikra, kad išlaikysiu ir vėl 78 Turbūt pažiūrėsit kaip į aborigenę, bet kažkaip labai vilkinausi su ta teorija, mat pasiteisinimas, kad nėra laiko... O dabar viskas į vieną krūvą ir toks š... 29 dienai užsirašiau mokyklinį vairavimo egzą, o teorijai Regitroje artimiausia vieta tik 30 Gal galit rekomenduoti kur spręsdavot testus internete? Gal netinkamuose psl sėdžiu,kad man taip nesiseka... Kas durniausia, jog brolis grįžta 23 d. ir jau buvom sutarę, kad mokys mane iki mokyklinio vairavimo egzo, o dabar net teorijos dar neturėsiu Tai turbūt ir į aikštelę rizikinga važiuoti, nes galim baudą gauti? Pikta ant savęs iki negalėjimo.
Beje, kaip sekėsi aikštelėj? Aś nelabai draugauju su ja, tai įdomu O mieste kaip, daug kur važiuot reikėjo?
Merginos, o man taip gėda prisipažinti, bet aš dar neišsilaikius teorijos Regitroje... Jau 2 kartus laikiau ir abu 78 proc. Žinau, kad per mažai dėmesio tam skiriu ir va rezultatas. Antrąkart jau buvau tikra, kad išlaikysiu ir vėl 78 Turbūt pažiūrėsit kaip į aborigenę, bet kažkaip labai vilkinausi su ta teorija, mat pasiteisinimas, kad nėra laiko... O dabar viskas į vieną krūvą ir toks š... 29 dienai užsirašiau mokyklinį vairavimo egzą, o teorijai Regitrijoje artimiausia vieta tik 30 Gal galit rekomenduoti kur spręsdavot testus internete? Gal netinkamuose psl sėdžiu,kad man taip nesiseka... Kas durniausia, jog brolis grįžta 23 d. ir jau buvom sutarę, kad mokys mane iki mokyklinio vairavimo egzo, o dabar net teorijos dar neturėsiu Tai turbūt ir į aikštelę rizikinga važiuoti, nes galim baudą gauti? Pikta ant savęs iki negalėjimo.
As tai mokiausi pati ir sprendziau ketbilietai.lt Visus 1500 klausimu pradziurejau, o po to spresdavau testus arba iskaitas kol budavo ne maziau 90proc islaikymas. Islaikiau is pirmo karto, bet per marytes plauka - 83proc
Aiksteleje gavau gyvatele, T forma, ribota apsisukima. Maniau, kad ir parkavimaisi bus, bet nebuvo. Pradzioj labai tamsu dar buvo, aikstele neapsviesta, tai jau pirmam pratime nutrauke filmavima instruktorius, sako susitvarkyk normaliai veidrodzius O po to sklandziai viskas.
Mieste daug ziedu buvo - sesi, buvo vienas apsisukimas i kaire reguliuojamoje sankryzoje, , siaip i kaire sankryzose sukimai buvo du, buvo toks vienas apsisukimas kaip kablys i tokia siaura debreceno gatve.
Neislaikiau Pries pat pabaiga susimoviau. Pravaziavom visa marssruta, buvo smulkiu klaideliu, bet siaip sake butu 10 rases ir atsiprasant pyst, sako suksim i desine, i mokyklos kiema, kad uzbaigti egzamina, as jau ziuriu kur rikiuotis, posukis netoli, matau, kad istisine artinas, tai soviau greit per punktyra ir nepastebejau, kad uz istisines nuvaziavimas specialus nupaisytas Tai susimoviau likus simtui metro iki tikslo Va cia pabraiziau, tik dabar cia jau ne plona juosta, o stora A juosta https://postimg.org/image/3jv45hw7x/ Vaziavimus visada ne nuo mokyklos pradedavom, tai cia man buvo nauja vieta ir kazkaip nesugalvojau pasinagrineti ja, atrodo kas cia yra nusukimas i kiema desinen
SIandien 15:30 perlaikineju vel.
Ajajaj kaip gaila. Iš antro karto tikrai pavyks.
Fjell, va čia įrodymas, kad egzas yra ir laimės dalykas...Nu nors ir supjovei grybą, bet visas egzas sėkmingas ir va! Eina šikti, net aš susinervinau, kad Tau šitaip .Džiaugiuosi, kad nenuleidi rankų tiek, kad labai nukeltum ir iškart užsirašei vėl - čia tai ryžtas Labai, labai palaikau ir linkiu dideliausios sėkmės
Merginos, o man taip gėda prisipažinti, bet aš dar neišsilaikius teorijos Regitroje...Jau 2 kartus laikiau ir abu 78 proc. Žinau, kad per mažai dėmesio tam skiriu ir va rezultatas. Antrąkart jau buvau tikra, kad išlaikysiu ir vėl 78 Turbūt pažiūrėsit kaip į aborigenę, bet kažkaip labai vilkinausi su ta teorija, mat pasiteisinimas, kad nėra laiko... O dabar viskas į vieną krūvą ir toks š... 29 dienai užsirašiau mokyklinį vairavimo egzą, o teorijai Regitroje artimiausia vieta tik 30 .Gal galit rekomenduoti kur spręsdavot testus internete? Gal netinkamuose psl sėdžiu,kad man taip nesiseka...Kas durniausia, jog brolis grįžta 23 d. ir jau buvom sutarę, kad mokys mane iki mokyklinio vairavimo egzo, o dabar net teorijos dar neturėsiu Tai turbūt ir į aikštelę rizikinga važiuoti, nes galim baudą gauti? Pikta ant savęs iki negalėjimo.
Tikrai ne aborigenė. Išmoksi ir išlaikysi, daugiau paspręsk namie. Aš alsket ir ketbilietai rodo sprendžiau nusipirkus, nes mokykloj davė 5 val nemokamų, tai man tik 2 dienom užteko.
As tai mokiausi pati ir sprendziau ketbilietai.lt Visus 1500 klausimu pradziurejau, o po to spresdavau testus arba iskaitas kol budavo ne maziau 90proc islaikymas. Islaikiau is pirmo karto, bet per marytes plauka - 83proc
Aiksteleje gavau gyvatele, T forma, ribota apsisukima. Maniau, kad ir parkavimaisi bus, bet nebuvo. Pradzioj labai tamsu dar buvo, aikstele neapsviesta, tai jau pirmam pratime nutrauke filmavima instruktorius, sako susitvarkyk normaliai veidrodzius .O po to sklandziai viskas.
Mieste daug ziedu buvo - sesi, buvo vienas apsisukimas i kaire reguliuojamoje sankryzoje, , siaip i kaire sankryzose sukimai buvo du, buvo toks vienas apsisukimas kaip kablys i tokia siaura debreceno gatve.
Aš irgi per Marytės plauką, 80proc. Nors namie spęsdavau 93-96, mokyklinį su dviem klaidom padariau, kvailom aišku.
Šiandien pas mane buvo toks bandomasis, prieš egzaminis. Aikštelėj visus pratimus dariau, be klaidų, status ir lygiagretus su pasitaisymu. Mieste viena kritinė, į žiedą sukau iš pirmos juostos tiesiai(Banginio žiedas), ir nepamačiau, kad mašina rikiuojasi žiede iš antros į pirmą, *****,reikėjo palaukti šiek tiek, bet ir ji paskutiniu momentu rikiavosi. O toliau, kaip ir buvo klaidų, bet būčiau išlaikius sakė. Na matysim kaip rytoj bus per egzaminą, jau tikrą. Mano maršrutas buvo irgi su žiedais keturiais gal, posūkiai į kairę, į dešinę, kablys iš Naikupės į Debreceno g, į regitrą užsukom, išvažiavom tipo kaip iš regitros aikštelės važiuoja į miestą, ten kalniukas yra.
As tai labai nemegstu banginio ziedu is silutes plento i silutes plenta is pirmos pervaziuot, rikiuojuosi i antra juosta ir viskas, nes yra daug sukanciu i autrostrada. Sake instruktorius, kad kaip klaidos neturetu zymeti, na bent jau ne kritine
As tai labai nemegstu banginio ziedu is silutes plento i silutes plenta is pirmos pervaziuot, rikiuojuosi i antra juosta ir viskas, nes yra daug sukanciu i autrostrada. Sake instruktorius, kad kaip klaidos neturetu zymeti, na bent jau ne kritine
Aš tai iki žiedo važiuoju pirma juosta, tai ir lieku joje iki žiedo, jeigu važiuosiu tiesiai, ten į autostradą kur prasideda juosta iš dešinės, ją vadinu nulinė, kaip ir instruktorius, man paaiškino, kaip per jį važiuoti, tai žinau jau. Aš ta pirma teisinga juosta ir važiavau, tik kita mašina žiede važiavusi vidurine juosta, jau paskutiniu momentu persirikiavo į pirmą ir aš tai nepastebėjau, nes buvau pasiruošusi jau gazą duot.
As kai man pasako nuo regitros vaziuojant jau link ziedo, kad tarkim zieda pravaziuosim tiesiai, tai i antra juosta rikiuojuos ir viskas Tada Atsirandu pervaziuojant antroje juostoje ir kur galiu persirikiuoju i pirma. Atrodo, gal daugiau cia maklinejimo, bet man paprasciau sitaip
As kai man pasako nuo regitros vaziuojant jau link ziedo, kad tarkim zieda pravaziuosim tiesiai, tai i antra juosta rikiuojuos ir viskas Tada Atsirandu pervaziuojant antroje juostoje ir kur galiu persirikiuoju i pirma. Atrodo, gal daugiau cia maklinejimo, bet man paprasciau sitaip
Aa tu šitaip darai, biškį šustriau. Aš paprastai, judu dešine juosta visada, nebent kliūtis ar sukti reikės į kairę ar apsisukti, tada rikiuojuos Man dar kaip už klaidą skaičiavo, kad privažiavus prie žiedo sustojau, nors galėjau jau iš toliau apsižvalgyti ir pažiūrėjus, kad mašinos pravažiavo ir važiuoti iš kart, o sustojau, nes iš kairės mašina didesnė tokia važiavo, kaip ir biškį užstojus kelią buvo, tai kad įsitikinti, kad niekas nebevažiuoja aš ir stabtelėjau, paskui tik pajudėjau, o instruktorius pasakė, kad jau privažiuojant reikėjo apžvelgti ir numatyti situacija, tai paskui du kartus jau taip ir dariau, pasitaisiau.
<div>
<p>As kai man pasako nuo regitros vaziuojant jau link ziedo, kad tarkim zieda pravaziuosim tiesiai, tai i antra juosta rikiuojuos ir viskas Tada Atsirandu pervaziuojant antroje juostoje ir kur galiu persirikiuoju i pirma. Atrodo, gal daugiau cia maklinejimo, bet man paprasciau sitaip </p>
</div>
</blockquote>
<p>Aa tu šitaip darai, biškį šustriau. Aš paprastai, judu dešine juosta visada, nebent kliūtis ar sukti reikės į kairę ar apsisukti, tada rikiuojuos Man dar kaip už klaidą skaičiavo, kad privažiavus prie žiedo sustojau, nors galėjau jau iš toliau apsižvalgyti ir pažiūrėjus, kad mašinos pravažiavo ir važiuoti iš kart, o sustojau, nes iš kairės mašina didesnė tokia važiavo, kaip ir biškį užstojus kelią buvo, tai kad įsitikinti, kad niekas nebevažiuoja aš ir stabtelėjau, paskui tik pajudėjau, o instruktorius pasakė, kad jau privažiuojant reikėjo apžvelgti ir numatyti situacija, tai paskui du kartus jau taip ir dariau, pasitaisiau. </p>
Pfff nesamone man atrodo klaida uz tai uzskaityti
Pfff nesamone man atrodo klaida uz tai uzskaityti
Nu man irgi taip atrodo, bet sako regitroj gali užskaityti, kaip už neryžtingumą, jau taip drąsiai važiuoti gali tik gerokai patyręs vairuotojas, nors per kitus du žiedus taip ir padariau, tai pagyrė.
As irgi manau, kad ryztingumas ateina su patyrimu, na bent jau protingas ryztingumas O dabar tai atsargiai vaziuoji
Papildyta:
Sedziu prie kompo visa laika grizus is egzamino, atrodo nieko daryti nenoriu, tik egzamino sulaukt Keista tokia nuotaika, bet antra karta eisiu ramiau nusiteikus. Manau, kad jei siandien viskas ok, ziurinesiu regitroj dar ankstesnius laikus nei 28 dienai.
Laukine orchidėja, daugiau laiko skirk teorijai. Tau LABAI NEDAUG truksta.
Dėl to "neriztingumo"... Pas mus Kaune, tai Regitroj laikant egza, turi irodyt, kad vaziuoji SAUGIAI. As kai laikiau-prie kiekvieno "Duoti kelia" trikampėlio stojau ir dairiausi. Eismas buvo nulinis kai kur, bet vistiek stojau ir dairiausi. Jokio komentaro, kad blogai, ar kazka. Apskritai, nekritiniu nedaug surinkau.
Fjell, laikykis. Jei 10 norėjo rasyti-WAU, tu nereali
Laukine orchidėja, daugiau laiko skirk teorijai. Tau LABAI NEDAUG truksta.
Dėl to "neriztingumo"... Pas mus Kaune, tai Regitroj laikant egza, turi irodyt, kad vaziuoji SAUGIAI. As kai laikiau-prie kiekvieno "Duoti kelia" trikampėlio stojau ir dairiausi. Eismas buvo nulinis kai kur, bet vistiek stojau ir dairiausi. Jokio komentaro, kad blogai, ar kazka. Apskritai, nekritiniu nedaug surinkau.
Fjell, laikykis. Jei 10 norėjo rasyti-WAU, tu nereali
Va sitoje vietoje islieka subjektyvus regitrinis vertinimas del to ryztingumo-saugumo ribos
Mano instruktorius tokio agresyvesnio vaziavimo moko, jis pvz sako prie ziedo priarteti trecia pavara, bet as jo neklausau ir jau esu uzgincijus, kad privazinesiu antra, man taip ramiau, o ateity gal ir bus trecia, kol kas ne erele as
Laikaus, laikaus, Feja. Sedziu, laukiu antro sanso i regitra gauti kelialapi Instruktorius isdave, kad bus tas pats marsrutas kaip ryte, tai tereikia pavaryti ta desini posuki normaliai