Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti (III tema)

QUOTE(Fėja* @ 2016 12 17, 12:44)
Laba dienelė 4u.gif

Merginos, giriuosi-nusipirkau masinyte bigsmile.gif Honda Jazz 2011 m raudoną biggrin.gif
Turėsiu su kuo pasimokyti iki Regitros ax.gif
Dar taip greitai neisvaziuosiu, reikia sutvarkyti dokumentus-praeiti technikine ir pns, bet gal kita savaite kaip nors reikalus sutvarkysime ax.gif

Sveikinu! Mano svajoniu masina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjell @ 2016 12 17, 12:25)
Sveikinu! Mano svajoniu masina  wub.gif

Ačiū 4u.gif

Aš Jazzo irgi norėjau labiausiai. Ir spalvos norėjau raudonos. Bet nemaniau, kad taip gausis, o va-gavos. Wau, pati apakus biggrin.gif

Atsakyti
Fėja*, laaabai sveikinu wub.gif Honda Jazz ir man labai, labai bigsmile.gif Mano svajonių mašina Mini Cooper, bet kol kas tik svajonėse. Nežinau kaip reiks maśinai sutaupyti, nes negabi tam reikale, bdt kai yra noras, tikiuosi, atsiras ir galimybės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocado @ 2016 12 17, 20:39)
Nežinau kaip reiks maśinai sutaupyti, nes negabi tam reikale, bdt kai yra noras, tikiuosi, atsiras ir galimybės biggrin.gif

Galimybės visada yra ;) Jei nesigauna sutaupyt- reiškia, reikia ieškoti būdų kaip uždirbti daugiau smile.gif bent jau aš visada šita linkme galvoju ir veikiu smile.gif
Atsakyti
Sakes, as jau taip rytojaus mokyklinio pradejau bijot unsure.gif Nesusitvarkau su savimi visai blink.gif
Atsakyti

Sakes, as jau taip rytojaus mokyklinio pradejau bijot unsure.gifNesusitvarkau su savimi visai blink.gif

Aš irgi bijau.  :unsure:  Reikia susiimti, nurimti ir viskas bus gerai.  :4u: 

Vakar pasivažinėjau su mb mašina aikštelėje, tai normaliai gavosi viskas, dar šiandien norėjau, bet mašina užlūžo, kažkas su generatorium, tai iš draugo pasiskolino Reno, bet ta visa sena, dar benzinas, tai tik pavažiuoti už miesto biškį pavyko, bet aikštelėje tai ne, kažkaip man su benzinka nelabai gavosi lėtai važiuoti ir parkuotis, dyzelis geriau.  :D 

Atsakyti
Fjell, Laukine orchidėja, linkiu nurimti ir pravaziuoti gerai 4u.gif

Mano Jazzas benzas. Vakar važiavau ir parkavausi kelis sykius tarp mašinų. Lėtai važiuoja taip, kaip mokomuko dyzelinė. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 18 gruodžio 2016 - 21:27

Fjell, Laukine orchidėja, linkiu nurimti ir pravaziuoti gerai 4u.gif

Mano Jazzas benzas. Vakar važiavau ir parkavausi kelis sykius tarp mašinų. Lėtai važiuoja taip, kaip mokomuko dyzelinė. ax.gif

Dėkui.  :4u: 

Nu matai, ana labai sena mašina, kažkokia visa barškanti, kažkaip man nesigavo švelniai gazuot ir lėtai atleisti sankabą, koja vis slydo,tai arba užgesdavau arba per greitai iš vietos pajudėdavau, tai žodžiu nesikankinau.  :D  Taviškė gal naujesnė, tai viskas geriau ir išeina.  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 12 18, 22:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71302050" data-time="1482062421"><div><p>Sakes, as jau taip rytojaus mokyklinio pradejau bijot vartotojo įkelta nuotraukaNesusitvarkau su savimi visai vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aš irgi bijau.  unsure.gif  Reikia susiimti, nurimti ir viskas bus gerai.  4u.gif </p><p>Vakar pasivažinėjau su mb mašina aikštelėje, tai normaliai gavosi viskas, dar šiandien norėjau, bet mašina užlūžo, kažkas su generatorium, tai iš draugo pasiskolino Reno, bet ta visa sena, dar benzinas, tai tik pavažiuoti už miesto biškį pavyko, bet aikštelėje tai ne, kažkaip man su benzinka nelabai gavosi lėtai važiuoti ir parkuotis, dyzelis geriau.  biggrin.gif </p><p></p>

As sestadieni irgi vazinejau su vyru, o sekmadieni nepavyko vaiko niekam paskolinti biggrin.gif Siaip viskas gerai buvo, bet vis tiek baisu nesusimauti blink.gif
Atsakyti
Laikau kumscius ir laukiu ziniu 4u.gif

Atsakyti

As sestadieni irgi vazinejau su vyru, o sekmadieni nepavyko vaiko niekam paskolinti biggrin.gifSiaip viskas gerai buvo, bet vis tiek baisu nesusimauti blink.gif

Gerai, kad šeštadienį prasivažinėjai. Va va ir man baimė nesusimauti.  :D 

Atsakyti
Neislaikiau unsure.gif Pries pat pabaiga susimoviau. Pravaziavom visa marssruta, buvo smulkiu klaideliu, bet siaip sake butu 10 rases ir atsiprasant pyst, sako suksim i desine, i mokyklos kiema, kad uzbaigti egzamina, as jau ziuriu kur rikiuotis, posukis netoli, matau, kad istisine artinas, tai soviau greit per punktyra ir nepastebejau, kad uz istisines nuvaziavimas specialus nupaisytas verysad.gif Tai susimoviau likus simtui metro iki tikslo doh.gif Va cia pabraiziau, tik dabar cia jau ne plona juosta, o stora A juosta biggrin.gif https://postimg.org/image/3jv45hw7x/ Vaziavimus visada ne nuo mokyklos pradedavom, tai cia man buvo nauja vieta ir kazkaip nesugalvojau pasinagrineti ja, atrodo kas cia yra nusukimas i kiema desinen biggrin.gif
SIandien 15:30 perlaikineju vel.
Atsakyti