Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti (III tema)

QUOTE(Fjell @ 2016 12 13, 17:43)
Valiooo, man kitą savaitę mokyklinis  bigsmile.gif

Kad būtų sėkmingas wub.gif
QUOTE(Fjell @ 2016 12 14, 14:41)
Ka tik pasikeiciau regitros laika i 2016-12-28 14:25. Instruktorius sake nepjaut grybo su tamsiu parod metu jei tik imanoma biggrin.gif

Ir gerai 4u.gif
Atsakyti
Kazkokia siandien ne mano diena buvo unsure.gif O jau 13 vaziavimas...

Laukine orchideja ir siaip klaipedietes, paziurekit, ka tik instruktorius Eiza imete FB pamoka viena, labai naudingi komentarai ir siaip turas gatvemis 4u.gif https://www.facebook...18244281849532/ Jei nerodo, tai galbut reikia followint ji fb ar kaip smile.gif
Atsakyti

Kazkokia siandien ne mano diena buvo unsure.gifO jau 13 vaziavimas...

Laukine orchideja ir siaip klaipedietes, paziurekit, ka tik instruktorius Eiza imete FB pamoka viena, labai naudingi komentarai ir siaip turas gatvemis 4u.gifhttps://www.facebook...18244281849532/ Jei nerodo, tai galbut reikia followint ji fb ar kaip smile.gif

Būna tokių dienų, kaip ir man praeitą kartą.  :4u:

Šiandien man geriau buvo, aikštelėje irgi normaliai, dabar pirmadienį 14 važiavimas. 

Ačiū už nuorodą, kai bus laiko pažiūrėsiu.  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Fjell @ 2016 12 15, 13:45)
Kazkokia siandien ne mano diena buvo  unsure.gif  O jau 13 vaziavimas...

Laukine orchideja ir siaip klaipedietes, paziurekit, ka tik instruktorius Eiza imete FB pamoka viena, labai naudingi komentarai ir siaip turas gatvemis  4u.gif  https://www.facebook...18244281849532/ Jei nerodo, tai galbut reikia followint ji fb ar kaip smile.gif

Peržiūrėjau, nors ir Kaunietė esu biggrin.gif Bet tik trasa ne mano, o patarimai tai bendri. Fainai tikrai. Ale tas instruktorius toks šoumenas beveik biggrin.gif Bet faina tikrai. Patiko.
Pastebėjimas, ką pvz aš darau kitaip. Ir net nežinau, ar mane instruktorė taip mokė, ar aš pati susigalvojau. Bet. Važiuoju keliu, pvz 3 pavara, matau reiks pavarą žemint. Pristabdau, ir tada minu sankabą-2 pavara. O čia jis moko, kad įmini sankabą, prisistabdai-2 pavara.

Labai įdomu, ką sakys mano naujasis instruktorius, apie mano važiavimo įpatumus. biggrin.gif Regitros instruktorius nieko nesakė dėl pavarų perjungimo, eigos.
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2016 12 15, 19:29)
Peržiūrėjau, nors ir Kaunietė esu biggrin.gif Bet tik trasa ne mano, o patarimai tai bendri. Fainai tikrai. Ale tas instruktorius toks šoumenas beveik biggrin.gif Bet faina tikrai. Patiko.
Pastebėjimas, ką pvz aš darau kitaip. Ir net nežinau, ar mane instruktorė taip mokė, ar aš pati susigalvojau. Bet. Važiuoju keliu, pvz 3 pavara, matau reiks pavarą žemint. Pristabdau, ir tada minu sankabą-2 pavara. O čia jis moko, kad įmini sankabą, prisistabdai-2 pavara.

Labai įdomu, ką sakys mano naujasis instruktorius, apie mano važiavimo įpatumus. biggrin.gif Regitros instruktorius nieko nesakė dėl pavarų perjungimo, eigos.

Aha, tikrai toks soumenas, bet mums labai naudinga, kad va toks kazka ideda biggrin.gif
As tai darau, kaip ir jis sako, stabdau su sankaba ir tada pavara imetu. Man instruktorius sake, kad taip daugiau sansu, kad neuzgesi per daug nustabdzius ir apsukas susimazinus biggrin.gif
Atsakyti

Peržiūrėjau, nors ir Kaunietė esu biggrin.gifBet tik trasa ne mano, o patarimai tai bendri. Fainai tikrai. Ale tas instruktorius toks šoumenas beveik biggrin.gifBet faina tikrai. Patiko.

Labai įdomu, ką sakys mano naujasis instruktorius, apie mano važiavimo įpatumus. biggrin.gifRegitros instruktorius nieko nesakė dėl pavarų perjungimo, eigos.

Ir aš taip darau kaip tu. Video tik truputį pažiūrėjau, per tel, kai namie būsiu,  per pc pažiūrėsiu, įdomu labai kaip ten kas.  :bigsmile: 

Atsakyti

Darai teisingai. Pristabdai- tada mini sankabą ir 2. Nes- išmynus sankabą, mašina greitėja, nes jos neprilaiko pavara (pavarų dėžė, išmynus sankabą ji yra atjungiama). Pirma sankaba, po to stabdis- tiesiog nesaugu, jei neduok Dieve kas nors- gali nebespėti sustabdyti.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2016 12 16, 11:22)
Darai teisingai. Pristabdai- tada mini sankabą ir 2. Nes- išmynus sankabą, mašina greitėja, nes jos neprilaiko pavara (pavarų dėžė, išmynus sankabą ji yra atjungiama). Pirma sankaba, po to stabdis- tiesiog nesaugu, jei neduok Dieve kas nors- gali nebespėti sustabdyti.

Ačiū, naudinga žinoti labai 4u.gif
Ar matėt, mūsų šoumenas dar vieną pamoką idėjo biggrin.gif Na ir ką, man pirmadienį 8:00 mokyklinis. Jau jaudinuosi fear.gif
Atsakyti
Ačiū už video! Aš irgi, nors kaunietė, bet buvo įdomu biggrin.gif Tas instruktorius tikrai toks šiems laikams sutvertas atrodo, visai smagu sakyčiau!

Pristabdau, ir tada minu sankabą-2 pavara. O čia jis moko, kad įmini sankabą, prisistabdai-2 pavara.

Aš taip pat keičiu pavarą. Pristabdau, sankaba, pavara. Instruktorius visad taip ir sako. Būna, kad per anksti perjungiu pavarą, tai net pabrėžia, kad pirmiausia pakankamai susimažinti, o tik tada minti sankabą.

Merginos, šeštadienį 18:00 per Ltv nusimato nebloga serija laidos Keliai. Mašinos. Žmonės. Apie apsisukimo ženklus bus, manau naudinga. Kartais ten gerų temų pažeria, vis pasižiūriu smile.gif

Ryt vairuosiu jau 4 kartą šią savaitę, tai jaučiuosi beveik vairuotoja biggrin.gif Labai patinka 4u.gif
Papildyta:
Oi, Fjell, laikysim kumščius už Tave 4u.gif Aš užsirašiau mokyklinį 29 d. Iki tol dar 3 kartus pavairuosiu, vis atrodo, kad trūksta dar... ax.gif
Atsakyti

Ačiū, naudinga žinoti labai 4u.gif
Ar matėt, mūsų šoumenas dar vieną pamoką idėjo biggrin.gifNa ir ką, man pirmadienį 8:00 mokyklinis. Jau jaudinuosi fear.gif

Ane, kaip faina, reikės pažiūrėti. 

Jau pirmadienį.  :bigsmile:. Tai sirgsiu už tave. Aš pati drebu, man antradienį. 

Aš taip pat keičiu pavarą. Pristabdau, sankaba, pavara. Instruktorius visad taip ir sako. Būna, kad per anksti perjungiu pavarą, tai net pabrėžia, kad pirmiausia pakankamai susimažinti, o tik tada minti sankabą.

Merginos, šeštadienį 18:00 per Ltv nusimato nebloga serija laidos Keliai. Mašinos. Žmonės. Apie apsisukimo ženklus bus, manau naudinga. Kartais ten gerų temų pažeria, vis pasižiūriu smile.gif

Ryt vairuosiu jau 4 kartą šią savaitę, tai jaučiuosi beveik vairuotoja biggrin.gifLabai patinka

Ir aš kartais per anksti perjungiu, irgi taip pat sako instruktorius.  :D. Atrodo žinau viską, kaip daryti, bet vistiek pasitaiko koks kartas, kai nepažiūriu į spidometrą ir tada per anksti perjungiu. 

4 kartai neblogai.  :bigsmile: Svarbu patinka, man irgi patinka vairuoti. 

Atsakyti
QUOTE(Avocado @ 2016 12 16, 15:38)
Ačiū už video! Aš irgi, nors kaunietė, bet buvo įdomu  biggrin.gif Tas instruktorius tikrai toks šiems laikams sutvertas atrodo, visai smagu sakyčiau!

Ryt vairuosiu jau 4 kartą šią savaitę, tai jaučiuosi beveik vairuotoja biggrin.gif Labai patinka 4u.gif
Papildyta:
Oi, Fjell, laikysim kumščius už Tave 4u.gif Aš užsirašiau mokyklinį 29 d. Iki tol dar 3 kartus pavairuosiu, vis atrodo, kad trūksta dar... ax.gif

O būtinai, reikės pažiūrėti bigsmile.gif Aš dabar etatinė tokių laidų žiūrėtoja pasidariau biggrin.gif Dar per lnkgo "ne vienas kelyje" ir "autopilotas" paleidžia įdomesnių laidų, tik pastebėjau, kad vienas vedėjas toks seksistas, norisi kažką paleisti į ekraną kai jis užvelia kokį komentarą biggrin.gif

Šiaip dėl mokyklinio, dar 100proc nesijaučiu saugi, bet tikriausiai niekada tokia nesijausiu kol savo mašinos ir kasdienio vairavimo nepajusiu unsure.gif Reikia tik susikoncentruoti labai labai kažkaip biggrin.gif
Atsakyti
Laba dienelė 4u.gif

Merginos, giriuosi-nusipirkau masinyte bigsmile.gif Honda Jazz 2011 m raudoną biggrin.gif
Turėsiu su kuo pasimokyti iki Regitros ax.gif
Dar taip greitai neisvaziuosiu, reikia sutvarkyti dokumentus-praeiti technikine ir pns, bet gal kita savaite kaip nors reikalus sutvarkysime ax.gif
Atsakyti