Kad būtų sėkmingas
Ir gerai
Kazkokia siandien ne mano diena buvo O jau 13 vaziavimas...
Laukine orchideja ir siaip klaipedietes, paziurekit, ka tik instruktorius Eiza imete FB pamoka viena, labai naudingi komentarai ir siaip turas gatvemis https://www.facebook...18244281849532/ Jei nerodo, tai galbut reikia followint ji fb ar kaip
Būna tokių dienų, kaip ir man praeitą kartą.
Šiandien man geriau buvo, aikštelėje irgi normaliai, dabar pirmadienį 14 važiavimas.
Ačiū už nuorodą, kai bus laiko pažiūrėsiu.
Peržiūrėjau, nors ir Kaunietė esu Bet tik trasa ne mano, o patarimai tai bendri. Fainai tikrai. Ale tas instruktorius toks šoumenas beveik Bet faina tikrai. Patiko.
Pastebėjimas, ką pvz aš darau kitaip. Ir net nežinau, ar mane instruktorė taip mokė, ar aš pati susigalvojau. Bet. Važiuoju keliu, pvz 3 pavara, matau reiks pavarą žemint. Pristabdau, ir tada minu sankabą-2 pavara. O čia jis moko, kad įmini sankabą, prisistabdai-2 pavara.
Labai įdomu, ką sakys mano naujasis instruktorius, apie mano važiavimo įpatumus. Regitros instruktorius nieko nesakė dėl pavarų perjungimo, eigos.
Ir aš taip darau kaip tu. Video tik truputį pažiūrėjau, per tel, kai namie būsiu, per pc pažiūrėsiu, įdomu labai kaip ten kas.
Ačiū, naudinga žinoti labai
Ar matėt, mūsų šoumenas dar vieną pamoką idėjo Na ir ką, man pirmadienį 8:00 mokyklinis. Jau jaudinuosi
Ane, kaip faina, reikės pažiūrėti.
Jau pirmadienį. . Tai sirgsiu už tave. Aš pati drebu, man antradienį.
Aš taip pat keičiu pavarą. Pristabdau, sankaba, pavara. Instruktorius visad taip ir sako. Būna, kad per anksti perjungiu pavarą, tai net pabrėžia, kad pirmiausia pakankamai susimažinti, o tik tada minti sankabą.
Merginos, šeštadienį 18:00 per Ltv nusimato nebloga serija laidos Keliai. Mašinos. Žmonės. Apie apsisukimo ženklus bus, manau naudinga. Kartais ten gerų temų pažeria, vis pasižiūriu
Ryt vairuosiu jau 4 kartą šią savaitę, tai jaučiuosi beveik vairuotoja Labai patinka
Ir aš kartais per anksti perjungiu, irgi taip pat sako instruktorius. . Atrodo žinau viską, kaip daryti, bet vistiek pasitaiko koks kartas, kai nepažiūriu į spidometrą ir tada per anksti perjungiu.
4 kartai neblogai. Svarbu patinka, man irgi patinka vairuoti.