Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti (III tema)

Dar sutarsim veliau diena smile.gif
Jei ka, maniskis instruktorius Ardas, as tai labai patenkinta. O atostogaus jauciu iki nauju biggrin.gif

Ačiū, gal prireiks, maža ką.  :D 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Pasiklausiau per žinias apie ypač sudėtingas trečiadienio eismo sąlygas ir lekiu vairuoti... doh.gif Net toptelėjo negera mintis atšaukti vairavimą, bet kai pagalvoji, juk ir egzaminas gali būt tokiom sąlygom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocado @ 2016 12 14, 08:03)
Labas rytas 4u.gif

Pasiklausiau per žinias apie ypač sudėtingas trečiadienio eismo sąlygas ir lekiu vairuoti... doh.gif Net toptelėjo negera mintis atšaukti vairavimą, bet kai pagalvoji, juk ir egzaminas gali būt tokiom sąlygom ax.gif

Kaip tik yra didelis pliusas mokiniui pavaziuoti su instruktorium tokiom salygom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocado @ 2016 12 14, 09:03)
Labas rytas 4u.gif

Tokiom sąlygom ateity teks vairuoti savarankiškai, tai dabar su instruktorium to išmokti, kad ateity nesivynioti apie stulpus ir nelakstyti grioviais- idealu smile.gif
Atsakyti
Pritariu, bet žinot kaip nejauku tie pirmieji kartai ;) Sekėsi neblogai. Man gal net patinka, kad reikia mažesniu greičiu/pavarom važiuoti, tada ramiau viską apgalvoji biggrin.gif Kitą vairavimą instruktorius pasiūlė važiuoti kaip bandomąjį egzaminą - aš vairuosiu, jis tylės. Po vairavimo pasakys visas mano klaidas ir įvertinsim situaciją dėl mokyklinio. Jau jaudinuosi biggrin.gif Nepavyko pakliūti į aikštelę, nes užsnigta unsure.gif

Kaunietės, gal galit apšviesti dėl situacijos su vairavimo aikštelėm į kurias būtų galima nuvažiuoti su šeimos nariais? Neteko susidurti su šiuo reikalu, tai žalia esu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 14 gruodžio 2016 - 12:09
QUOTE(Avocado @ 2016 12 14, 13:07)
Pritariu, bet žinot kaip nejauku tie pirmieji kartai ;) Sekėsi neblogai. Man gal net patinka, kad reikia mažesniu greičiu/pavarom važiuoti, tada ramiau viską apgalvoji biggrin.gif Kitą vairavimą instruktorius pasiūlė važiuoti kaip bandomąjį egzaminą - aš vairuosiu, jis tylės. Po vairavimo pasakys visas mano klaidas ir įvertinsim situaciją dėl mokyklinio. Jau jaudinuosi biggrin.gif Nepavyko pakliūti į aikštelę, nes užsnigta  unsure.gif

Kaunietės, gal galit apšviesti dėl situacijos su vairavimo aikštelėm į kurias būtų galima nuvažiuoti su šeimos nariais? Neteko susidurti su šiuo reikalu, tai žalia esu...

O likimo drauge, mes rytoj irgi simuliuosim egzamina mokyklini biggrin.gif Taip netiketai siandien pasake bigsmile.gif O del oro salygu, tai as labai dziaugiuosi tokia galimybe su sintruktorium vaziuoti ir per egzamina net noreciau biggrin.gif
As siandien vaziavau 8:00-9:30, tai nekazka visaii toks laika spasirode, bandysiu ieskoti egzaminui velyvesnio laiko unsure.gif Nes lijo, tamsu, per veidrodelius nieko nesimato skaityk, nes aplyti ir nuo sviesu atsispindi, baisu su kolona vaziuoti, kad koks pestysis nestrigteltu i gatve, o ju visiskai nesimato...
Atsakyti
Ka tik pasikeiciau regitros laika i 2016-12-28 14:25. Instruktorius sake nepjaut grybo su tamsiu parod metu jei tik imanoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjell @ 2016 12 14, 13:21)
O likimo drauge, mes rytoj irgi simuliuosim egzamina mokyklini biggrin.gif Taip netiketai siandien pasake  bigsmile.gif O del oro salygu, tai as labai dziaugiuosi tokia galimybe su sintruktorium vaziuoti ir per egzamina net noreciau biggrin.gif
As siandien vaziavau 8:00-9:30, tai nekazka visaii toks laika spasirode, bandysiu ieskoti egzaminui velyvesnio laiko  unsure.gif Nes lijo, tamsu, per veidrodelius nieko nesimato skaityk, nes aplyti ir nuo sviesu atsispindi, baisu su kolona vaziuoti, kad koks pestysis nestrigteltu i gatve, o ju visiskai nesimato...

Bet irgi gera patirtis. As vaziavus 6:30-8:00 Tai TOKIA trenkta maisu jaučiausi smile.gif

QUOTE(Fjell @ 2016 12 14, 13:41)
Ka tik pasikeiciau regitros laika i 2016-12-28 14:25. Instruktorius sake nepjaut grybo su tamsiu parod metu jei tik imanoma biggrin.gif

Oooo, kaip faina bigsmile.gif Man rodo tik sausio 19 blink.gif Bet tikiuosi tikiuosi ankstesnio biggrin.gif
O koks laikas pas tave buvo prieš tai?
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2016 12 14, 15:23)
Bet irgi gera patirtis.  As vaziavus 6:30-8:00 Tai TOKIA trenkta maisu jaučiausi smile.gif
Oooo,  kaip faina bigsmile.gif Man rodo tik sausio 19  blink.gif Bet tikiuosi tikiuosi ankstesnio biggrin.gif
O koks laikas pas tave buvo prieš tai?

Prieš tai buvo 2016-12-30 08:10, bet eina sau, tokiu metu daug skubančių į darbus, tamsu, ojoj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjell @ 2016 12 14, 14:39)
Prieš tai buvo 2016-12-30 08:10, bet eina sau, tokiu metu daug skubančių į darbus, tamsu, ojoj  unsure.gif

Aaaa, jo jo unsure.gif
As pasiankstinau ka tik is sausio 18 i sausio 13 biggrin.gif
Ir su nauju instruktorium kalbėjau, vaziuosim kita penktadieni biggrin.gif jėėėė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2016 12 14, 16:15)
Aaaa, jo jo unsure.gif
As pasiankstinau ka tik is sausio 18 i sausio 13  biggrin.gif
Ir su nauju instruktorium kalbėjau, vaziuosim kita penktadieni biggrin.gif jėėėė biggrin.gif

Vis penkios dienos bigsmile.gif Gal pavyks ir dar anksčiau pagriebti, jei tik noras yra, aišku biggrin.gif
Aš šiandien įsijungiau regitrą ir galvoju, šakės, jei pamatysiu dar ankstesnį laiką, kažin ar ryžčiaus biggrin.gif Mano instruktorius kalba apie mokyklinį, kaip apie savaime suprantamą dalyką, o šiandien kai pasakiau, kad "pabandysiu" išlaikyt, tai sako koks dar pabandysi? biggrin.gif
Atsakyti

Na ir gerai, kad pasikeitei, nes tikrai patamsy laikyt ne kas.  :hmm:  

Atsakyti