Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti (III tema)

QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 12 13, 16:02)
<p><strong>Fjell, </strong>primink kokia tavo mokykla? 
</p>

"Pirma pavara". Galvoji pereiti? Kaip jautiesi mokykliniam egzaminui pasiruošusi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fjell: 13 gruodžio 2016 - 16:00

"Pirma pavara"
Aišku, aš galvoju, papildomų pamokų iš kitos mokyklos imti, pabandyti kitą mašiną, instruktorių, gerų atsiliepimų skaičiau apie Dovydą Eizą iš Pajūrio vairavimo mokyklos, jaunas instruktorius.  :D  

Nežinau, tik svarstau, po šiandieninio vairavimo, mintis tokia užplaukė. Matysiu kaip bus ketvirt, pirmad, nes antrad mokyklinis, tikiuosi, kad buvo tik vienadienė nesėkmė, susikaupsiu, grįš pasitikėjimas ir viskas bus gerai. Bet prieš regitrą gal imsiu pas tą Dovydą, dar nežinau.  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė orchidėja: 13 gruodžio 2016 - 16:09
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 12 13, 17:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71292115" data-time="1481637131"><div><p>"Pirma pavara"</p></div></blockquote><p>Aišku, aš galvoju, papildomų pamokų iš kitos mokyklos imti, pabandyti kitą mašiną, instruktorių, gerų atsiliepimų skaičiau apie Dovydą Eizą iš Pajūrio vairavimo mokyklos, jaunas instruktorius.  biggrin.gif </p>

Mano draugė išpeikė jį. Sakė geriau reklmauojasi nei moko vairuot biggrin.gif Bet čia kaip kokiam žmogui. O mano draugei suuuunkiai sekės mokytis ir šiaip bigsmile.gif
Atsakyti

Mano draugė išpeikė jį. Sakė geriau reklmauojasi nei moko vairuot biggrin.gifBet čia kaip kokiam žmogui. O mano draugei suuuunkiai sekės mokytis ir šiaip bigsmile.gif

Ane, matai kaip. Visgi pas tą patį išmoko? 

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 12 13, 17:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71292147" data-time="1481637798"><div><p>Mano draugė išpeikė jį. Sakė geriau reklmauojasi nei moko vairuot vartotojo įkelta nuotraukaBet čia kaip kokiam žmogui. O mano draugei suuuunkiai sekės mokytis ir šiaip vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ane, matai kaip. Visgi pas tą patį išmoko? </p>

Oi ne, Eiza buvo jos pirmųjų važiavimų instruktorius ir po pirmųjų važiavimų, jis jai pasiūlė kad ji pagalvotų apie automatinę pavarų dėžę, ji iškart keitė instruktorių, tada važinėjo su kažkokiu vyresniu iš pajūrio vm, o galiausiai perėjo į pirmąją pavarą pas Antaną (direktorius, bet baisiai užsiėmęs). Ji man labai šitą mokyklą rekomendavo ir likau patenkinta šiaip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fjell: 13 gruodžio 2016 - 16:18
Valiooo, man kitą savaitę mokyklinis bigsmile.gif
Atsakyti

Oi ne, Eiza buvo jos pirmųjų važiavimų instruktorius ir po pirmųjų važiavimų, jis jai pasiūlė kad ji pagalvotų apie automatinę pavarų dėžę, ji iškart keitė instruktorių, tada važinėjo su kažkokiu vyresniu iš pajūrio vm, o galiausiai perėjo į pirmąją pavarą pas Antaną (direktorius, bet baisiai užsiėmęs). Ji man labai šitą mokyklą rekomendavo ir likau patenkinta šiaip smile.gif

Aišku, kiekvienam skirtingai. Aš saviškiu nesiskundžiu kol kas, bet kitą mašiną norėčiau išbandyti, na bus matyt.  :hmm: Pas maniškį nemažai ima papildomų pamokų, nes būna kai važiuoju, jam skambina arba jis perskambina ir tariasi dėl vairavimo. Arba kai laukiu prie mokyklos, grįžta, tai matau, kai pinigus jam moka, reiškia ne prastas, kad eina pas jį.  :D 

Atsakyti

Valiooo, man kitą savaitę mokyklinis bigsmile.gif

Liuks.  Kokią dieną?  :bigsmile: 

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 12 13, 17:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71292174" data-time="1481638629"><div><p>Oi ne, Eiza buvo jos pirmųjų važiavimų instruktorius ir po pirmųjų važiavimų, jis jai pasiūlė kad ji pagalvotų apie automatinę pavarų dėžę, ji iškart keitė instruktorių, tada važinėjo su kažkokiu vyresniu iš pajūrio vm, o galiausiai perėjo į pirmąją pavarą pas Antaną (direktorius, bet baisiai užsiėmęs). Ji man labai šitą mokyklą rekomendavo ir likau patenkinta šiaip vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aišku, kiekvienam skirtingai. Aš saviškiu nesiskundžiu kol kas, bet kitą mašiną norėčiau išbandyti, na bus matyt.  hmm.gif Pas maniškį nemažai ima papildomų pamokų, nes būna kai važiuoju, jam skambina arba jis perskambina ir tariasi dėl vairavimo. Arba kai laukiu prie mokyklos, grįžta, tai matau, kai pinigus jam moka, reiškia ne prastas, kad eina pas jį.  biggrin.gif </p>

Pas maniškį tas pats biggrin.gif Nenulipa nuo telefono, vis tariasi ir tariasi biggrin.gif
Atsakyti

Pas maniškį tas pats biggrin.gifNenulipa nuo telefono, vis tariasi ir tariasi biggrin.gif

Jei nepavyks ilgai išlaikyti mokyklinio, griebsiu taviškį, iki kada atostogaus?  :D (nusispjausiu tris kartus, kad tik pavyktų iš pirmo ar bent antro karto  :D

Atsakyti
QUOTE(Fjell @ 2016 12 13, 16:43)
Valiooo, man kitą savaitę mokyklinis  bigsmile.gif

Uj, laikysiu kumscius 4u.gif

O as gavau kontakta instruktoriaus, bandziau skambint, nekėlė. Gal buvo kelyje biggrin.gif Zodziu, bandysiu ir as kita zmogu isbandyti. Po Regitros noriu permainu. Taip nesinori vėl to paties... O ir tikiu-bus nauda man.

Instruktorius tiesiog kitas, be jokiu rekomendaciju.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 12 13, 17:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71292225" data-time="1481640231"><div><p>Valiooo, man kitą savaitę mokyklinis vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Liuks.  Kokią dieną?  bigsmile.gif </p>

Dar sutarsim veliau diena smile.gif
Jei ka, maniskis instruktorius Ardas, as tai labai patenkinta. O atostogaus jauciu iki nauju biggrin.gif
Atsakyti