Dar turėtų atsirasti geresnių laikų.
Alia ir skelbimas...
Avocado, ačiū
Jooo, pinigų tai gaila. Visa kita dzin. Tik laikas, bet ir jis praktikai skirtas. Tas nėra blogai. Viskas tam, kad neužmuštum savęs ir kito.
Sveikos.
Man tai šiandien buvo 12 pamoka, tai ne kažką, nekritinių klaidų pridariau, pati save keikiau už nesąmones, kažkokia išsiblaškiusi buvau momentais, prastai miegojau, tiksliau neišsimiegojau, vidury nakties pabudau ir neima miegas nors tu ką, paskui šiaip ne taip užmigau ir keltis jau reikėjo, tai tokia ir buvau kaip maišu trenkta. Tikiuosi ketvirtadienį bus geriau, kitą savaitę mokyklinis.
Super, šaunuolė
Aš šiandien turėjau 11 važiavimą su instruktorium, tai labai patinka, jau daug labiau atsipalaidavus važiuoju, aikštelėje kaip žuvis nardau Instruktorius telefone naršo atsipūtęs, o aš jį vežioju O šiandien į pamokos pabaigą nuvažiavom paimti kitą jo mokinę, aš persėdau į galą, jai buvo 5 pamoka, tai ji geso, avarines situacijas kėlė. Tai taip gera pagalvoti, kad aš irgi taip važiavau anksčiau, o va dabar kaip gerai palyginti
Papildyta:
Būna, būna Aš dabar taip biškį susinervinus, kitas važiavimas kaip ir tik penktadiįn, o instruktorius pasakė, kad mokykla išeina atostogų nuo 19 dienos
Aš irgi save pamenu per 5-6 pravažiavimą, tai jetus jetus. Man 10 pamoka tokia faina buvo, tai gerai jaučiausi, vakar irgi visai neblogai, šiandien tik nekokia, tikiuosi poryt bus gerai.
Bet tai ką tu darysi, jei jie visi atostogaus? Gi nespėsi užbaigti, arba pavaryk kaip mamytėR.
Net nežinau, šiandien vakare dar rašysiu instruktoriui ir klausiu. Gal jis kažkaip gali neatostogauti ir prastumti mane iki egzamino padirbėdamas ir per atostogas. Nes nu žiauru kitaip
Nu tikrai žiauru, tuo labiau, kad tau nedaug liko, o laukti kol grįš iš atostogų nesąmonė, kiek laiko prarandama. Gal susitarsit.