Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti (III tema)

QUOTE(Pingvinukas @ 2016 12 11, 15:50)
Oi, gerai, kad tu taip ramiai reaguoji, šaunuolė, tikrai čia nieko baisaus. Tik pinigų gaila  ax.gif
Dar turėtų atsirasti geresnių laikų.

Alia ir skelbimas...

Avocado, ačiū  4u.gif

Jooo, pinigų tai gaila. Visa kita dzin. Tik laikas, bet ir jis praktikai skirtas. Tas nėra blogai. Viskas tam, kad neužmuštum savęs ir kito. unsure.gif
Atsakyti

Fėja, gaila, kad neišlaikei, tiek nedaug trūko, tikiu pavyks kitą kartą, gerai, kad nenusimini. Dėl laikų regitroj, tai reikia tikrinti dažnai, būna po dvylikos nakties įmeta arba anksti ryte, o už pinigus, kad suranda vietą kokią nori, tai tikrai suranda. 

Atsakyti
Sveikos, čia radau, kad iki savaitgalio kas dien duos po 1 KET testų kodą
https://www.facebook...39912159632493/
jais galima spręsti www.ketbilietaiabc.lt svetainėje ket testus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darilijasonia: 12 gruodžio 2016 - 22:59
QUOTE(darilijasonia @ 2016 12 12, 23:58)
Sveikos, čia radau, kad iki savaitgalio kas dien duos po 1 KET testų kodą
https://www.facebook...39912159632493/
jais galima spręsti www.ketbilietaiabc.lt svetainėje ket testus

Ačiū! O kur tas kodas parašytas? Matau postą, kad dalinamės šiandienos kodu, bet jokio kodo nematau... huh.gif

Šįryt vairavau 15 kartą pas antrą instruktorių ir 30-ąjį apskritai. Mane jau pradeda gąsdinti šie skaičiai biggrin.gif Beeeet, po vairavimo instruktorius sako - nu šaunuolė, labai šaunuolė! Puikiai pravažiavai! Antras vairavimas, kai nepadariau nė vienos kritinės, tai man didis pasiekimas bigsmile.gif Ir tikrai jutau malonumą vairuoti, prieš kiekvieną instruktoriaus nurodymą, kur toliau važiuosime, iškart mintyse apsvarstydavau kaip ten kas laukia ir pan. Tokios malonios užduotys! Tik kažkaip vis susimąstau, kad man parkingas laimės dalykas. Tai ryt su instruktorium važiuosim į aikštelę. Žinokit, tuoj nabagė patapsiu su vairavimų išlaidom, bet jau reikia varyt iki galo, taip sakant... biggrin.gif

Ir šiandien buvo labai slidu. Porąkart vairą laikiau taip švelniai, tai mašina iškart slysta į kitą pusę. Tad įskibus buvau visom jėgom biggrin.gif

Kaip kitoms sekasi? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 13 gruodžio 2016 - 11:44

Sveikos. 

Man tai šiandien buvo 12 pamoka, tai ne kažką, nekritinių klaidų pridariau, pati save keikiau už nesąmones, kažkokia išsiblaškiusi buvau momentais, prastai miegojau, tiksliau neišsimiegojau, vidury nakties pabudau ir neima miegas nors tu ką, paskui šiaip ne taip užmigau ir keltis jau reikėjo, tai tokia ir buvau kaip maišu trenkta.  :oh: Tikiuosi ketvirtadienį bus geriau, kitą savaitę mokyklinis.  :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(Avocado @ 2016 12 13, 12:43)
Ačiū! O kur tas kodas parašytas? Matau postą, kad dalinamės šiandienos kodu, bet jokio kodo nematau... huh.gif

Šįryt vairavau 15 kartą pas antrą instruktorių ir 30-ąjį apskritai. Mane jau pradeda gąsdinti šie skaičiai biggrin.gif Beeeet, po vairavimo instruktorius sako - nu šaunuolė, labai šaunuolė! Puikiai pravažiavai! Antras vairavimas, kai nepadariau nė vienos kritinės, tai man didis pasiekimas bigsmile.gif Ir tikrai jutau malonumą vairuoti, prieš kiekvieną instruktoriaus nurodymą, kur toliau važiuosime, iškart mintyse apsvarstydavau kaip ten kas laukia ir pan. Tokios malonios užduotys! Tik kažkaip vis susimąstau, kad man parkingas laimės dalykas. Tai ryt su instruktorium važiuosim į aikštelę. Žinokit, tuoj nabagė patapsiu su vairavimų išlaidom, bet jau reikia varyt iki galo, taip sakant... biggrin.gif

Ir šiandien buvo labai slidu. Porąkart vairą laikiau taip švelniai, tai mašina iškart slysta į kitą pusę. Tad įskibus buvau visom jėgom biggrin.gif

Kaip kitoms sekasi? 4u.gif

Super, šaunuolė bigsmile.gif
Aš šiandien turėjau 11 važiavimą su instruktorium, tai labai patinka, jau daug labiau atsipalaidavus važiuoju, aikštelėje kaip žuvis nardau biggrin.gif Instruktorius telefone naršo atsipūtęs, o aš jį vežioju biggrin.gif O šiandien į pamokos pabaigą nuvažiavom paimti kitą jo mokinę, aš persėdau į galą, jai buvo 5 pamoka, tai ji geso, avarines situacijas kėlė. Tai taip gera pagalvoti, kad aš irgi taip važiavau anksčiau, o va dabar kaip gerai palyginti bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 12 13, 13:04)
<p>Sveikos. </p><p>Man tai šiandien buvo 12 pamoka, tai ne kažką, nekritinių klaidų pridariau, pati save keikiau už nesąmones, kažkokia išsiblaškiusi buvau momentais, prastai miegojau, tiksliau neišsimiegojau, vidury nakties pabudau ir neima miegas nors tu ką, paskui šiaip ne taip užmigau ir keltis jau reikėjo, tai tokia ir buvau kaip maišu trenkta.  doh.gif Tikiuosi ketvirtadienį bus geriau, kitą savaitę mokyklinis.  unsure.gif </p>

Būna, būna biggrin.gif Aš dabar taip biškį susinervinus, kitas važiavimas kaip ir tik penktadiįn, o instruktorius pasakė, kad mokykla išeina atostogų nuo 19 dienos unsure.gif
Atsakyti

Super, šaunuolė bigsmile.gif
Aš šiandien turėjau 11 važiavimą su instruktorium, tai labai patinka, jau daug labiau atsipalaidavus važiuoju, aikštelėje kaip žuvis nardau biggrin.gifInstruktorius telefone naršo atsipūtęs, o aš jį vežioju biggrin.gifO šiandien į pamokos pabaigą nuvažiavom paimti kitą jo mokinę, aš persėdau į galą, jai buvo 5 pamoka, tai ji geso, avarines situacijas kėlė. Tai taip gera pagalvoti, kad aš irgi taip važiavau anksčiau, o va dabar kaip gerai palyginti bigsmile.gif
Papildyta:
Būna, būna biggrin.gifAš dabar taip biškį susinervinus, kitas važiavimas kaip ir tik penktadiįn, o instruktorius pasakė, kad mokykla išeina atostogų nuo 19 dienos unsure.gif

Aš irgi save pamenu per 5-6 pravažiavimą, tai jetus jetus.  :D Man 10 pamoka tokia faina buvo, tai gerai jaučiausi, vakar irgi visai neblogai, šiandien tik nekokia, tikiuosi poryt bus gerai. 

Bet tai ką tu darysi, jei jie visi atostogaus? Gi nespėsi užbaigti, arba pavaryk kaip mamytėR.  :D 

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 12 13, 13:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71291481" data-time="1481623916"><div><p>Super, šaunuolė vartotojo įkelta nuotrauka
Aš šiandien turėjau 11 važiavimą su instruktorium, tai labai patinka, jau daug labiau atsipalaidavus važiuoju, aikštelėje kaip žuvis nardau vartotojo įkelta nuotraukaInstruktorius telefone naršo atsipūtęs, o aš jį vežioju vartotojo įkelta nuotraukaO šiandien į pamokos pabaigą nuvažiavom paimti kitą jo mokinę, aš persėdau į galą, jai buvo 5 pamoka, tai ji geso, avarines situacijas kėlė. Tai taip gera pagalvoti, kad aš irgi taip važiavau anksčiau, o va dabar kaip gerai palyginti vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Būna, būna vartotojo įkelta nuotraukaAš dabar taip biškį susinervinus, kitas važiavimas kaip ir tik penktadiįn, o instruktorius pasakė, kad mokykla išeina atostogų nuo 19 dienos vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aš irgi save pamenu per 5-6 pravažiavimą, tai jetus jetus.  biggrin.gif Man 10 pamoka tokia faina buvo, tai gerai jaučiausi, vakar irgi visai neblogai, šiandien tik nekokia, tikiuosi poryt bus gerai. </p><p>Bet tai ką tu darysi, jei jie visi atostogaus? Gi nespėsi užbaigti, arba pavaryk kaip mamytėR.  biggrin.gif </p>

Net nežinau, šiandien vakare dar rašysiu instruktoriui ir klausiu. Gal jis kažkaip gali neatostogauti ir prastumti mane iki egzamino padirbėdamas ir per atostogas. Nes nu žiauru kitaip blink.gif
Atsakyti

Net nežinau, šiandien vakare dar rašysiu instruktoriui ir klausiu. Gal jis kažkaip gali neatostogauti ir prastumti mane iki egzamino padirbėdamas ir per atostogas. Nes nu žiauru kitaip blink.gif

Nu tikrai žiauru, tuo labiau, kad tau nedaug liko, o laukti kol grįš iš atostogų nesąmonė, kiek laiko prarandama. Gal susitarsit. 

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 12 13, 14:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71291520" data-time="1481624544"><div><p>Net nežinau, šiandien vakare dar rašysiu instruktoriui ir klausiu. Gal jis kažkaip gali neatostogauti ir prastumti mane iki egzamino padirbėdamas ir per atostogas. Nes nu žiauru kitaip vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nu tikrai žiauru, tuo labiau, kad tau nedaug liko, o laukti kol grįš iš atostogų nesąmonė, kiek laiko prarandama. Gal susitarsit. </p>

Tai va, o dar sausį grįžtu į darbą po vaiko atostogų, tai išvis bus sunku kažką derinti unsure.gif Net mokyklose moksleiviai žiemai tokių ilgų atostogų nesidaro kaip čia blink.gif
Atsakyti

Tai va, o dar sausį grįžtu į darbą po vaiko atostogų, tai išvis bus sunku kažką derinti unsure.gifNet mokyklose moksleiviai žiemai tokių ilgų atostogų nesidaro kaip čia blink.gif

Nu gal pavyks suderinti. :) 

Atsakyti

Fjell, primink kokia tavo mokykla? 

Atsakyti