Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti (III tema)

QUOTE(Fėja* @ 2016 12 10, 16:39)
Jo, pamoka faina visai buvo smile.gif

Nuotaika mano normali, nebijojau as. O ko bijoti?... Jaudulys normos ribose buvo.

Na, atsisedom i masinyte, Toyota papuolė. Bet faina tokia.
Pirmas pratimas lygiagretus pasistatymas. Pavyko. Jo labiausiai nenorejau.
Antras buvo apsisukimas ribotame plote. Pavyko. Isvaziavau pakylėta, didziavausi savim 😃

Isvaziavom i gatve. Viskas kaip ir nieko. Susimoviau tokioj vietelėj, ivaziavau i priespriesa. Supratau, kad egzas baigtas, bet vaziavau toliau. Gatvėje padarėm T forma ir sustojima ikalnėje. Pasimalėm ir grizom.

Fainas instruktorius buvo.
Apie Regitra is viso tik gerus atsiliepimus galėciau asakyti. Mandagūs, ramūs jie ten visi, su kuo susiduriau.

Klausimai buvo tokie - kaip patikrinsi langu skysti, posukiu signalus ir kur stabdziu skyscio talpa parodziau.

Tai super, kad siaip gerai sekesi. Nieko, kita karta jau teises bus smile.gif O kada dabar vel bandysi?
Atsakyti
QUOTE(Fjell @ 2016 12 10, 18:39)
Tai super, kad siaip gerai sekesi. Nieko, kita karta jau teises bus smile.gif O kada dabar vel bandysi?

Artimiausia data man krito sausio 18. Siaip ziauriai cia, gi siandien gruodzio 10. biggrin.gif

Vakar maciau, kad laiku buvo gruodzio mėnesi, gal iseis paankstinti. ax.gif
Atsakyti
Kaip jums skelbimukai blink.gif
http://rekvizitai.vz...a/atsiliepimai/
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2016 12 10, 22:34)

Neblogai biggrin.gif
Iki sausio 18 dar tikrai daug gražaus laiko, bet ieškant manau, kad dar iškris ankstesnių laikų tikrai.
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif Skaitau Jūs istorijas kaip įdomiausią knygą, taip gera suprasti, kad esi ne viena... mirksiukas.gif

Pingvinukai sveikinimai su mokykliniu triumfu 4u.gif

MamyteR - valio, valio, valiooo! 4u.gif wub.gif

Fėja*, tu gal Kaune? Jei taip, labai smalsu kur įvažiavai į priešprieśinį. Juostos, išsidėstymas kelyje man dažniausiai pasitaikančios klaidos huh.gif Kartais taip susimėtau, kad nusukus, pvz, kai lieka viena juosta, atsiduriu priešpriešiniam eisme. Arba kartais nesuprantu kur reik sustot žiede, kai nesimato ženklinimo. Tokia blond pasijuntu ir mintyse skamba, kad gal tikrai nesutverta vairavimui... Na bet stengiuosu tokias mintis mesti šalin.

Beje, manęs laukia jau 30 vairavimas. Taigi, nesijausk prastai su 26 biggrin.gif Čia jau juodas humoras, bet tikiuosi, kad šviesa tunelio gale vis tiek pasieks mus!

Dėl laisvos pavaros judant iki šviesoforo. Aš VISADA su laisva riedu, jei iš toliau matau, kad mirksi žalias arba užsidegęs raudonas. Pirmasis instruktorius tik per lietų neleisdavo laisva, o dabartinis, leidžia ir tada, kai šlapia. Sako tikrai nieko blogo. Žieduose, kai intensyvus eismas, taip pat stoju su laisva, o 1 jungiu tik matydama, kad artėja šansas įlįsti. Kažkaip man labai įdiegė tai, kad koją ant sankabos ilgiausiai galiu laikyti 5 sekundes, tai stengiuosi nepadauginti. Susimąsčiau, kaip skirtingai mokina instruktoriai... Jei pasigilintume į visas temas, turbūt dar ne tiek atrastume smile.gif

O kas čia per skelbimukas dėl Regitros laiko pagreitinimo... Skamba nerealiai, bet suprask, kad kažkas naudojasi šia paslauga? Kažkokia mistika!!!

Beje, jei jau prakalbom apie Regitros laikus,tai kaunietės, turiu tokį prašymą: jei kuri dėl kokių nors priežasčių sugalvotumėt atšaukti vairavimo egzamino laiką gruodžio mėn., gal prieš tai galėtumėt pranešti man? Taikyčiau į Jūsų vietą 4u.gif Ačiū!

Beje, pamenu draugė yra sakius, kad gerai padirbėjus su refresh mygtuku, tikrai galima sulaukti bent vieno laiko ankstėliau, nei tuo metu siūlo sistema. Mat kasdien atsiranda tokių, kas atsisako vieno kito vizito Regitroje 4u.gif Tik svarbu pasėdėt prie kompo ir kantriai parefreshinti biggrin.gif Aišku, tai negarantuoja, jog sulauksit ar, kad būtent Jums ta vieta atiteks, bet šansas tikrai yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 11 gruodžio 2016 - 08:11
Sveikos smile.gif As siandien vazinejau mieste su vyru, vel suspykom biggrin.gif Kaip as laukiu, kada galesiu tobulinti savo igudzius vazinedama viena, o cia dabar rekia del kiekviebos nepastebetos duobeles... unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos smile.gifAs siandien vazinejau mieste su vyru, vel suspykom biggrin.gifKaip as laukiu, kada galesiu tobulinti savo igudzius vazinedama viena, o cia dabar rekia del kiekviebos nepastebetos duobeles... unsure.gifbiggrin.gif

as vis dar ateinu pas jus. laukiu kada galesiu jus sveikinti visas. 

zinokit ir mes su vyru pykdavomes, bet nurimdavau, ir vel sukandus dantis vaziuodavom kartu.o mintyse kirbedavo mintis, kad kai turesiu teises, tada jau galesiu as ji siusti toli toli su tais savo pamokymais... :wub: nors jei atvirai, jis grieztai bet teisingai moke, gal todel man taip greitai pavyko pasiekti finisa.tad ir jums linkiu kantrybes.

Atsakyti
MamyteR, smagu, kad sugrizti smile.gif
As tai sakau, kad reikia greiciau issilaikyt teises arba issiskirsim biggrin.gif
Atsakyti

Reikia ir juos, vyrukus,suprasti. Kai uzsikabiname M zenklus, atsakingi uz eisma tampa musu vyrai, tai jie ir pergyvena del musu netobulo vaziavimo.o kartais ir kantrybe issenka...

Atsakyti
Avocado, į 2 ligoninės žiedą yra įvažiavimas iš Baltijos gatvės, iš Baltų pr ir yra is Apuoles gatvės pusės Ten jei pasirenki dešinę juostą., gali sukti į Baltijos gatvę, jei pasirenki kairę, gali suktis ziedu. Tai va, man reikėjo kairiau. Kažkaip neradau aš... Ir patekau priešpriešon. Negaliu patikėti, blyn unsure.gif

Aš su vyru niekada nevaziavusi mieste. Tik kaime kartą biggrin.gif Tai kaip ir nulis
Atsakyti
QUOTE(mamyteR @ 2016 12 11, 13:53)
<p>Reikia ir juos, vyrukus,suprasti. Kai uzsikabiname M zenklus, atsakingi uz eisma tampa musu vyrai, tai jie ir pergyvena del musu netobulo vaziavimo.o kartais ir kantrybe issenka...</p><p></p>

Suprantu, bet taip staugti ir demotyvuoti yra nedovanotina unsure.gif Jeigu dar instruktoriu reksni tureciau, tai net nesiryzciau i regitra.
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2016 12 10, 15:54)
Labas, merginos 4u.gif

Neislaikiau, bet neliudziu labai smile.gif

Oi, gerai, kad tu taip ramiai reaguoji, šaunuolė, tikrai čia nieko baisaus. Tik pinigų gaila ax.gif
Dar turėtų atsirasti geresnių laikų.

Alia ir skelbimas...

Avocado, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 11 gruodžio 2016 - 15:51