Sveikos, mergaitės
Skaitau Jūs istorijas kaip įdomiausią knygą, taip gera suprasti, kad esi ne viena...
Pingvinukai sveikinimai su mokykliniu triumfu
MamyteR - valio, valio, valiooo!
Fėja*, tu gal Kaune? Jei taip, labai smalsu kur įvažiavai į priešprieśinį. Juostos, išsidėstymas kelyje man dažniausiai pasitaikančios klaidos
Kartais taip susimėtau, kad nusukus, pvz, kai lieka viena juosta, atsiduriu priešpriešiniam eisme. Arba kartais nesuprantu kur reik sustot žiede, kai nesimato ženklinimo. Tokia blond pasijuntu ir mintyse skamba, kad gal tikrai nesutverta vairavimui... Na bet stengiuosu tokias mintis mesti šalin.
Beje, manęs laukia jau 30 vairavimas. Taigi, nesijausk prastai su 26
Čia jau juodas humoras, bet tikiuosi, kad šviesa tunelio gale vis tiek pasieks mus!
Dėl laisvos pavaros judant iki šviesoforo. Aš VISADA su laisva riedu, jei iš toliau matau, kad mirksi žalias arba užsidegęs raudonas. Pirmasis instruktorius tik per lietų neleisdavo laisva, o dabartinis, leidžia ir tada, kai šlapia. Sako tikrai nieko blogo. Žieduose, kai intensyvus eismas, taip pat stoju su laisva, o 1 jungiu tik matydama, kad artėja šansas įlįsti. Kažkaip man labai įdiegė tai, kad koją ant sankabos ilgiausiai galiu laikyti 5 sekundes, tai stengiuosi nepadauginti. Susimąsčiau, kaip skirtingai mokina instruktoriai... Jei pasigilintume į visas temas, turbūt dar ne tiek atrastume
O kas čia per skelbimukas dėl Regitros laiko pagreitinimo... Skamba nerealiai, bet suprask, kad kažkas naudojasi šia paslauga? Kažkokia mistika!!!
Beje, jei jau prakalbom apie Regitros laikus,tai kaunietės, turiu tokį prašymą: jei kuri dėl kokių nors priežasčių sugalvotumėt atšaukti vairavimo egzamino laiką gruodžio mėn., gal prieš tai galėtumėt pranešti man? Taikyčiau į Jūsų vietą
Ačiū!
Beje, pamenu draugė yra sakius, kad gerai padirbėjus su
refresh mygtuku, tikrai galima sulaukti bent vieno laiko ankstėliau, nei tuo metu siūlo sistema. Mat kasdien atsiranda tokių, kas atsisako vieno kito vizito Regitroje
Tik svarbu pasėdėt prie kompo ir kantriai
parefreshinti Aišku, tai negarantuoja, jog sulauksit ar, kad būtent Jums ta vieta atiteks, bet šansas tikrai yra