Ir manau, tikrai ramiai nakti miegosiu, nes yra taip kaip yra-kol kas nei karto idealiai nepravaziavau, nei karto instruktorė nepagyrė. Nezinau, kaip as ta mokyklini islaikiau. Po jo, aisku irgi tik pastabu gavau. Ir lyg stengiuos tu klaidu nekartoti. Bet atsiranda kitu... Man pasimokyti tikrai nepamaisytu. Bet neatkėlinėsiu Regitros datos, man idomu, kaip ten buna. Isbandysiu.
Merginos, o pvz link sviesoforo vaziuojant, matot, kad raudona, teks stoti. Tai metat laisva ir pariedat kazkiek laisva? Mane tik siandien to instruktorė mokė Ar tikrai to reikia? Siaip lyg imanomas veiksmas man, gal ir igyvendinsiu rytoj.
Arba pvz stovite salutiniame kelyje, praleidziate vaziuojancius pagrindiniu (kad ir prie ziedu), su laisva ijungta laukiat, kol galėsit pravaziuoti? Irgi pirma karta toki dalyka pasakė. As atsakiau, kad nu kazi, ar as taip padarysiu... Nes visad laukiu su pirma pavara, imynus sankaba. Ziuriu intensyviai, kada galėsiu isiliet i srauta... Pradėt nuo laisvos, man lyg sunku... Taip ir nepabandziau.
Aha, as visada su neutralia taip stoju ir laukiu. Artejant prie raudonos pradzioj nuimu gaza, kazkiek suleteju ir tada neutralia ir jau stabdau po truputi ar greiciau, kaip jau reikia. Pirma pavara isijungiu oranzinei isijungus.
O va pvz prie kokio ziedo jau su pirma pavara laukiu , kai jau matau, kad greitai sansas bus.