Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti (III tema)

QUOTE(Fėja* @ 2016 12 09, 15:42)
Aha 4u.gif
Ir manau, tikrai ramiai nakti miegosiu, nes yra taip kaip yra-kol kas nei karto idealiai nepravaziavau, nei karto instruktorė nepagyrė. Nezinau, kaip as ta mokyklini islaikiau. Po jo, aisku irgi tik pastabu gavau. Ir lyg stengiuos tu klaidu nekartoti. Bet atsiranda kitu... Man pasimokyti tikrai nepamaisytu. biggrin.gif Bet neatkėlinėsiu Regitros datos, man idomu, kaip ten buna. Isbandysiu. biggrin.gif

Merginos, o pvz link sviesoforo vaziuojant, matot, kad raudona, teks stoti. Tai metat laisva ir pariedat kazkiek laisva? Mane tik siandien to instruktorė mokė biggrin.gif Ar tikrai to reikia? Siaip lyg imanomas veiksmas man, gal ir igyvendinsiu rytoj.

Arba pvz stovite salutiniame kelyje, praleidziate vaziuojancius pagrindiniu (kad ir prie ziedu), su laisva ijungta laukiat, kol galėsit pravaziuoti? Irgi pirma karta toki dalyka pasakė. As atsakiau, kad nu kazi, ar as taip padarysiu... unsure.gif Nes visad laukiu su pirma pavara, imynus sankaba. Ziuriu intensyviai, kada galėsiu isiliet i srauta... Pradėt nuo laisvos, man lyg sunku... Taip ir nepabandziau.

Aha, as visada su neutralia taip stoju ir laukiu. Artejant prie raudonos pradzioj nuimu gaza, kazkiek suleteju ir tada neutralia ir jau stabdau po truputi ar greiciau, kaip jau reikia. Pirma pavara isijungiu oranzinei isijungus.
O va pvz prie kokio ziedo jau su pirma pavara laukiu , kai jau matau, kad greitai sansas bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fjell: 09 gruodžio 2016 - 14:54

Aha 4u.gif
Ir manau, tikrai ramiai nakti miegosiu, nes yra taip kaip yra-kol kas nei karto idealiai nepravaziavau, nei karto instruktorė nepagyrė. Nezinau, kaip as ta mokyklini islaikiau. Po jo, aisku irgi tik pastabu gavau. Ir lyg stengiuos tu klaidu nekartoti. Bet atsiranda kitu... Man pasimokyti tikrai nepamaisytu. biggrin.gifBet neatkėlinėsiu Regitros datos, man idomu, kaip ten buna. Isbandysiu. biggrin.gif

Merginos, o pvz link sviesoforo vaziuojant, matot, kad raudona, teks stoti. Tai metat laisva ir pariedat kazkiek laisva? Mane tik siandien to instruktorė mokė biggrin.gifAr tikrai to reikia? Siaip lyg imanomas veiksmas man, gal ir igyvendinsiu rytoj.

Arba pvz stovite salutiniame kelyje, praleidziate vaziuojancius pagrindiniu (kad ir prie ziedu), su laisva ijungta laukiat, kol galėsit pravaziuoti? Irgi pirma karta toki dalyka pasakė. As atsakiau, kad nu kazi, ar as taip padarysiu... unsure.gifNes visad laukiu su pirma pavara, imynus sankaba. Ziuriu intensyviai, kada galėsiu isiliet i srauta... Pradėt nuo laisvos, man lyg sunku... Taip ir nepabandziau.

Aišku bandyk regitrą, matysi kaip kas, savo klaidas, pasakys egzaminuotojas ką negerai darai, o ką gali žinoti, gal viskas bus gerai ir išlaikysi tik su nekritinėm kokiom keliom. 

Aš jeigu matau, kad raudona ir teks sustoti, atleidžiu gazą, jei reikia prisistabdau stabdžiu dar, tada minu sankabą, laisvas, atleidžiu sankabą ir stabdžiu pabaigiu stabdymą. 

Prie žiedo, jeigu sustoju, ir yra daug mašinų, kol pravažiuoja stoviu su laisvu, bet visada pasiruošus greitai jungti 1 pavarą ir šauti į priekį. Jeigu matau, kad reikės ilgiau pastovėti, visada stoviu su laisva. 

Atsakyti
Aciu 4u.gif

26 vaziavimus turėjau. Ka as veikiau? biggrin.gif Nesakau, nesu super mokinė, bet.... blink.gif
Atsakyti

Aš 31d užsirašiau, 10.55 :D. Kaip bus taip, vakar po 10 pamokos instruktorius sakė labai gerai. Sirgsiu už tave. :)

Pingvinuk, sveikinu su mokykliniu, tai didelis žingsnis, įveiksi ir regitrą.  :4u:

MamyteR,  tu mokyklinį laikei 11 pamoką, paskui tau regitra greitai buvo, ar visas 15 pamokų išvažinėjai? 

neisvazinejau as visu 15 pamoku, dvi dar liko...nes as i regitra neplanavau vaziuoti taip greit laikyti, bet kad vietike tik tai dienai buvo, tai ir laikiau.nuplauke pamokeles dvi. :D 

cia kalba eina apie stovejima prie sviesaforo. mus mokino, jog jei raudona-jungti ir laisvu stoveti. o apie sustojima pries pagrindini, irgimokino, jog geriu sustoti pilnai apsidairyti ir tada tik vaziuoti,jei matosi kad reikia ilgiau luktelti-laisva laikyti.

Feja ryt laikai regitroje?teisingai supratau? sekmes didziausios :4u: 

Atsakyti

neisvazinejau as visu 15 pamoku, dvi dar liko...nes as i regitra neplanavau vaziuoti taip greit laikyti, bet kad vietike tik tai dienai buvo, tai ir laikiau.nuplauke pamokeles dvi. :D

cia kalba eina apie stovejima prie sviesaforo. mus mokino, jog jei raudona-jungti ir laisvu stoveti. o apie sustojima pries pagrindini, irgimokino, jog geriu sustoti pilnai apsidairyti ir tada tik vaziuoti,jei matosi kad reikia ilgiau luktelti-laisva laikyti.

Svarbu išlaikei regitroj, nė ne gaila tų dviejų pamokų.  :D 

Taip pat darau. 

Atsakyti
MamyteR, stovėt prie sviesoforo laisva taip, bet privaziuot iki sustojimo laisva irgi?
Atsakyti

MamyteR, stovėt prie sviesoforo laisva taip, bet privaziuot iki sustojimo laisva irgi?

prie sviesoforo laisva stovedavau. o iki sviesaforo privaziuodavau su begiu,ir tik stovedavau laisvu.musu is ties nereikalavo kaip sakoma ekonomiskai vaziuoti-laisva pavara dariedeti. manau kad ir saugiau yra su ijungta pavara nei laisvu, nekalbu apie stovejima. stoveti tik laisva ijungus."gaudavau" per ranka jei begi palikdavau :D 

Atsakyti

Aš kelis metrus pariedu su laisva, pirmom dienom su pavara stabdyvau, sankaba ir atabdis, paskui jau su laisva pariedėjus sustoti tik su stabdžiu, nebent jeigu staigiai stabdai tada jo, su pavara, bet kai slidu žiemą, esu girdėjus, kad su pavara geriau stabdyti. 

Atsakyti
Feja, lauksim ziniu 4u.gif

Atsakyti
Labas, merginos 4u.gif

Neislaikiau, bet neliudziu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2016 12 10, 15:54)
Labas, merginos 4u.gif

Neislaikiau, bet neliudziu labai smile.gif

Nu nieko, bent jau praktika 4u.gif
Papasakok, kokios užduotys buvo? Kokia nuotaika prieš Regitrą? Ir kokios klaidos?
Atsakyti
Jo, pamoka faina visai buvo smile.gif

Nuotaika mano normali, nebijojau as. O ko bijoti?... Jaudulys normos ribose buvo.

Na, atsisedom i masinyte, Toyota papuolė. Bet faina tokia.
Pirmas pratimas lygiagretus pasistatymas. Pavyko. Jo labiausiai nenorejau.
Antras buvo apsisukimas ribotame plote. Pavyko. Isvaziavau pakylėta, didziavausi savim 😃

Isvaziavom i gatve. Viskas kaip ir nieko. Susimoviau tokioj vietelėj, ivaziavau i priespriesa. Supratau, kad egzas baigtas, bet vaziavau toliau. Gatvėje padarėm T forma ir sustojima ikalnėje. Pasimalėm ir grizom.

Fainas instruktorius buvo.
Apie Regitra is viso tik gerus atsiliepimus galėciau asakyti. Mandagūs, ramūs jie ten visi, su kuo susiduriau.

Klausimai buvo tokie - kaip patikrinsi langu skysti, posukiu signalus ir kur stabdziu skyscio talpa parodziau.
Atsakyti