Oi prireiks
Oi prireiks
Nu ką, merginos. Gruodžio 30 dienai 8:10 užsiregistravau Dabar kažkaip jau, kai deadlainas yra baisiau patapo Įdomu koks eismas tkiu metu bus Bet kiti laisvi laikai tik po pietų, kai jau tikrai daug mašinų.
Aš 31d užsirašiau, 10.55 . Kaip bus taip, vakar po 10 pamokos instruktorius sakė labai gerai. Sirgsiu už tave.
Pingvinuk, sveikinu su mokykliniu, tai didelis žingsnis, įveiksi ir regitrą.
MamyteR, tu mokyklinį laikei 11 pamoką, paskui tau regitra greitai buvo, ar visas 15 pamokų išvažinėjai?
</p>
Oo, as irgi sirgsiu taip fainai pries naujus metus butu nusiimti sita reikaliuka
Oo, as irgi sirgsiu taip fainai pries naujus metus butu nusiimti sita reikaliuka
Tikrai, dviguba šventė būtų, gal sakau ir egzaminuotojai bus geros nuotaikos.
Ta pati pagalvojus buvau
O beje kada tau mokyklinis nunatomas?
Ta pati pagalvojus buvau
O beje kada tau mokyklinis nunatomas?
Kitą savaitę turiu 3 važiavimus, bus 13, tai dar kitą savaitę liks du, tikiuosi islaikyti, aš optimistiškai nusiteikus. Jei ką iki naujų laiko dar bus, o ir galėsiu perkelti datą. Dar gera žinia, maniškis ryt grįžta, varysim į aikštelę praktikuotis.
O beje kada tau mokyklinis nunatomas?</p></div></blockquote><p>Kitą savaitę turiu 3 važiavimus, bus 13, tai dar kitą savaitę liks du, tikiuosi islaikyti, aš optimistiškai nusiteikus. Jei ką iki naujų laiko dar bus, o ir galėsiu perkelti datą. Dar gera žinia, maniškis ryt grįžta, varysim į aikštelę praktikuotis. </p>
O super Aš sekmadienį tikiuos, kad nebus plikledžio ir irgi galėsim važiuot. Skaičiau nemažai, kad klaipėdoje mėgsta išvažiuojant iš regitros į moki veži aikštelę pasakyti prisiparkuoti kaip nori. Šitą norėsiu išmėgint. Aš dar su google street view žiūrinėjuos ženklus, gatves neskubėdama. Ir dar radau vieną galimą regitros maršrutą https://youtu.be/-r8F_0_BdIw Tikiuosi jį išmėginti poryt.
Laikysime kumščius
Laukine orchidėja, ačiū
Nu smagu Labai gerai, kad uzsiregistravai Sirgsiu ir as
As rytoj laikysiu.
Vaziavau siandien su instruktore. Nieko labai gero nei ji man, nei as sau pasakyti negaliu. Pasakė man, kad greiciausiai neislaikysiu. Nu tai va taip ir nusiteikiau dabar, kad tiesiog nusipirksiu sau pamoka Regitroj. Ir neislaikysiu, tai neislaikysiu. Ieskosiu kito instruktoriaus. Jei per 25 vaziavimus neismokė, neismokins ir per dar +4, o kitas instruktorius, gal kitu kampu i mano bėdas paziurės.
Tai va tokios nuotaikos mano fronte
Džyz, gi dar ir susloguot kaip sugebėjau Siandien bėga varva nosis
As rytoj laikysiu.
Vaziavau siandien su instruktore. Nieko labai gero nei ji man, nei as sau pasakyti negaliu. Pasakė man, kad greiciausiai neislaikysiu. Nu tai va taip ir nusiteikiau dabar, kad tiesiog nusipirksiu sau pamoka Regitroj. Ir neislaikysiu, tai neislaikysiu. Ieskosiu kito instruktoriaus. Jei per 25 vaziavimus neismokė, neismokins ir per dar +4, o kitas instruktorius, gal kitu kampu i mano bėdas paziurės.
Man atrodo, toks nusiteikimas į egzaminą labai geras, kad eisi į nusipirktą pamoką Kad tik ryt neužsimirštų ir atsipalaidavus, bet susikaupus važiuotum
O super Aš sekmadienį tikiuos, kad nebus plikledžio ir irgi galėsim važiuot. Skaičiau nemažai, kad klaipėdoje mėgsta išvažiuojant iš regitros į moki veži aikštelę pasakyti prisiparkuoti kaip nori. Šitą norėsiu išmėgint. Aš dar su google street view žiūrinėjuos ženklus, gatves neskubėdama. Ir dar radau vieną galimą regitros maršrutą https://youtu.be/-r8F_0_BdIw Tikiuosi jį išmėginti poryt.
Girdėjau kitą savaitę atšalimas lygtais. Nesu važiavus, kai slidu, dar.
Vieną video mačiau mergina Debreceno g. Iki parduotuvės aikštelėje parkavosi.
Iš to video, esu važiavus visais keliais, vakar važiavom pusę to maršruto, truputį anksčiau pasukom į dešinę, žodžiu malėmės ten ratais aplink sankryžas, kokias 12-15 turbūt pravažiavom ir į kairę ir į dešinę sukom.
As rytoj laikysiu.
Nu gal tikrai instruktorę keisti reikia. Laikysim kumščius už tave ryt.
Aha
Ir manau, tikrai ramiai nakti miegosiu, nes yra taip kaip yra-kol kas nei karto idealiai nepravaziavau, nei karto instruktorė nepagyrė. Nezinau, kaip as ta mokyklini islaikiau. Po jo, aisku irgi tik pastabu gavau. Ir lyg stengiuos tu klaidu nekartoti. Bet atsiranda kitu... Man pasimokyti tikrai nepamaisytu. Bet neatkėlinėsiu Regitros datos, man idomu, kaip ten buna. Isbandysiu.
Merginos, o pvz link sviesoforo vaziuojant, matot, kad raudona, teks stoti. Tai metat laisva ir pariedat kazkiek laisva? Mane tik siandien to instruktorė mokė Ar tikrai to reikia? Siaip lyg imanomas veiksmas man, gal ir igyvendinsiu rytoj.
Arba pvz stovite salutiniame kelyje, praleidziate vaziuojancius pagrindiniu (kad ir prie ziedu), su laisva ijungta laukiat, kol galėsit pravaziuoti? Irgi pirma karta toki dalyka pasakė. As atsakiau, kad nu kazi, ar as taip padarysiu... Nes visad laukiu su pirma pavara, imynus sankaba. Ziuriu intensyviai, kada galėsiu isiliet i srauta... Pradėt nuo laisvos, man lyg sunku... Taip ir nepabandziau.