Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti (III tema)

QUOTE(mamyteR @ 2016 12 09, 10:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71282081" data-time="1481266654"><div><p>Nu ką, merginos. Gruodžio 30 dienai 8:10 užsiregistravau vartotojo įkelta nuotraukaDabar kažkaip jau, kai deadlainas yra baisiau patapo vartotojo įkelta nuotraukaĮdomu koks eismas tkiu metu bus vartotojo įkelta nuotraukaBet kiti laisvi laikai tik po pietų, kai jau tikrai daug mašinų.</p></div></blockquote><p>laikysiu kumstelius uz tave. dideliausios sekmes.</p>

Oi prireiks biggrin.gif
Atsakyti

Nu ką, merginos. Gruodžio 30 dienai 8:10 užsiregistravau fear.gifDabar kažkaip jau, kai deadlainas yra baisiau patapo biggrin.gifĮdomu koks eismas tkiu metu bus unsure.gifBet kiti laisvi laikai tik po pietų, kai jau tikrai daug mašinų.

Aš 31d užsirašiau, 10.55 :D. Kaip bus taip, vakar po 10 pamokos instruktorius sakė labai gerai. Sirgsiu už tave. :) 

Pingvinuk, sveikinu su mokykliniu, tai didelis žingsnis, įveiksi ir regitrą.  :4u: 

MamyteR,  tu mokyklinį laikei 11 pamoką, paskui tau regitra greitai buvo, ar visas 15 pamokų išvažinėjai? 

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 12 09, 10:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71282081" data-time="1481266654"><div><p>Nu ką, merginos. Gruodžio 30 dienai 8:10 užsiregistravau vartotojo įkelta nuotraukaDabar kažkaip jau, kai deadlainas yra baisiau patapo vartotojo įkelta nuotraukaĮdomu koks eismas tkiu metu bus vartotojo įkelta nuotraukaBet kiti laisvi laikai tik po pietų, kai jau tikrai daug mašinų.</p></div></blockquote><p>Aš 31d užsirašiau, 10.55 biggrin.gif. Kaip bus taip, vakar po 10 pamokos instruktorius sakė labai gerai. Sirgsiu už tave. smile.gif </p><p></p><p></p><p><strong>Pingvinuk, </strong>sveikinu su mokykliniu, tai didelis žingsnis, įveiksi ir regitrą.  4u.gif </p><p></p><p></p><p><strong>MamyteR, </strong> tu mokyklinį laikei 11 pamoką, paskui tau regitra greitai buvo, ar visas 15 pamokų išvažinėjai? 
</p>

Oo, as irgi sirgsiu biggrin.gif taip fainai pries naujus metus butu nusiimti sita reikaliuka smile.gif
Atsakyti

Oo, as irgi sirgsiu biggrin.giftaip fainai pries naujus metus butu nusiimti sita reikaliuka smile.gif

Tikrai, dviguba šventė būtų, gal sakau ir egzaminuotojai bus geros nuotaikos.   :D 

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 12 09, 12:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71282403" data-time="1481273045"><div><p>Oo, as irgi sirgsiu vartotojo įkelta nuotraukataip fainai pries naujus metus butu nusiimti sita reikaliuka vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tikrai, dviguba šventė būtų, gal sakau ir egzaminuotojai bus geros nuotaikos.   biggrin.gif </p>

Ta pati pagalvojus buvau biggrin.gif
O beje kada tau mokyklinis nunatomas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fjell: 09 gruodžio 2016 - 11:38

Ta pati pagalvojus buvau biggrin.gif
O beje kada tau mokyklinis nunatomas?

Kitą savaitę turiu 3 važiavimus, bus 13, tai dar kitą savaitę liks du, tikiuosi islaikyti, aš optimistiškai nusiteikus. :D Jei ką iki naujų laiko dar bus, o ir galėsiu perkelti datą. Dar gera žinia, maniškis ryt grįžta, varysim į aikštelę praktikuotis.  :super: 

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 12 09, 12:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71282552" data-time="1481276235"><div><p>Ta pati pagalvojus buvau vartotojo įkelta nuotrauka
O beje kada tau mokyklinis nunatomas?</p></div></blockquote><p>Kitą savaitę turiu 3 važiavimus, bus 13, tai dar kitą savaitę liks du, tikiuosi islaikyti, aš optimistiškai nusiteikus. biggrin.gif Jei ką iki naujų laiko dar bus, o ir galėsiu perkelti datą. Dar gera žinia, maniškis ryt grįžta, varysim į aikštelę praktikuotis.  thumbup.gif </p>

O super bigsmile.gif Aš sekmadienį tikiuos, kad nebus plikledžio ir irgi galėsim važiuot. Skaičiau nemažai, kad klaipėdoje mėgsta išvažiuojant iš regitros į moki veži aikštelę pasakyti prisiparkuoti kaip nori. Šitą norėsiu išmėgint. Aš dar su google street view žiūrinėjuos ženklus, gatves neskubėdama. Ir dar radau vieną galimą regitros maršrutą https://youtu.be/-r8F_0_BdIw Tikiuosi jį išmėginti poryt.
Atsakyti
QUOTE(Fjell @ 2016 12 09, 09:57)
Nu ką, merginos. Gruodžio 30 dienai 8:10 užsiregistravau  fear.gif Dabar kažkaip jau, kai deadlainas yra baisiau patapo biggrin.gif Įdomu koks eismas tkiu metu bus unsure.gif Bet kiti laisvi laikai tik po pietų, kai jau tikrai daug mašinų.

Laikysime kumščius 4u.gif

Laukine orchidėja, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjell @ 2016 12 09, 08:57)
Nu ką, merginos. Gruodžio 30 dienai 8:10 užsiregistravau  fear.gif Dabar kažkaip jau, kai deadlainas yra baisiau patapo biggrin.gif Įdomu koks eismas tkiu metu bus unsure.gif Bet kiti laisvi laikai tik po pietų, kai jau tikrai daug mašinų.

Nu smagu bigsmile.gif Labai gerai, kad uzsiregistravai thumbup.gif Sirgsiu ir as bigsmile.gif

As rytoj laikysiu.
Vaziavau siandien su instruktore. Nieko labai gero nei ji man, nei as sau pasakyti negaliu. Pasakė man, kad greiciausiai neislaikysiu. Nu tai va taip ir nusiteikiau dabar, kad tiesiog nusipirksiu sau pamoka Regitroj. Ir neislaikysiu, tai neislaikysiu. Ieskosiu kito instruktoriaus. Jei per 25 vaziavimus neismokė, neismokins ir per dar +4, o kitas instruktorius, gal kitu kampu i mano bėdas paziurės.

Tai va tokios nuotaikos mano fronte rolleyes.gif
Džyz, gi dar ir susloguot kaip sugebėjau blink.gif Siandien bėga varva nosis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2016 12 09, 14:18)
Nu smagu bigsmile.gif Labai gerai, kad uzsiregistravai  thumbup.gif Sirgsiu ir as  bigsmile.gif

As rytoj laikysiu.
Vaziavau siandien su instruktore. Nieko labai gero nei ji man, nei as sau pasakyti negaliu. Pasakė man, kad greiciausiai neislaikysiu. Nu tai va taip ir nusiteikiau dabar, kad tiesiog nusipirksiu sau pamoka Regitroj. Ir neislaikysiu, tai neislaikysiu. Ieskosiu kito instruktoriaus. Jei per 25 vaziavimus neismokė, neismokins ir per dar +4, o kitas instruktorius, gal kitu kampu i mano bėdas paziurės.

Džyz, gi dar ir susloguot kaip sugebėjau blink.gif Siandien bėga varva nosis blink.gif

Man atrodo, toks nusiteikimas į egzaminą labai geras, kad eisi į nusipirktą pamoką smile.gif Kad tik ryt neužsimirštų ir atsipalaidavus, bet susikaupus važiuotum 4u.gif
Atsakyti

O super bigsmile.gifAš sekmadienį tikiuos, kad nebus plikledžio ir irgi galėsim važiuot. Skaičiau nemažai, kad klaipėdoje mėgsta išvažiuojant iš regitros į moki veži aikštelę pasakyti prisiparkuoti kaip nori. Šitą norėsiu išmėgint. Aš dar su google street view žiūrinėjuos ženklus, gatves neskubėdama. Ir dar radau vieną galimą regitros maršrutą https://youtu.be/-r8F_0_BdIw Tikiuosi jį išmėginti poryt.

Girdėjau kitą savaitę atšalimas lygtais.  :hmm: Nesu važiavus, kai slidu, dar. 

Vieną video mačiau mergina Debreceno g. Iki parduotuvės aikštelėje parkavosi. 

Iš to video, esu važiavus visais keliais,  vakar važiavom  pusę to maršruto, truputį anksčiau pasukom į dešinę, žodžiu malėmės ten ratais aplink sankryžas, kokias 12-15 turbūt pravažiavom ir į kairę ir į dešinę sukom.  :D 

As rytoj laikysiu.

Džyz, gi dar ir susloguot kaip sugebėjau blink.gifSiandien bėga varva nosis blink.gif

Nu gal tikrai instruktorę keisti reikia.  :hmm:  Laikysim kumščius už tave ryt. 

Atsakyti
QUOTE(Fjell @ 2016 12 09, 13:50)
Man atrodo, toks nusiteikimas į egzaminą labai geras, kad eisi į nusipirktą pamoką  smile.gif Kad tik ryt neužsimirštų ir atsipalaidavus, bet susikaupus važiuotum  4u.gif

Aha 4u.gif
Ir manau, tikrai ramiai nakti miegosiu, nes yra taip kaip yra-kol kas nei karto idealiai nepravaziavau, nei karto instruktorė nepagyrė. Nezinau, kaip as ta mokyklini islaikiau. Po jo, aisku irgi tik pastabu gavau. Ir lyg stengiuos tu klaidu nekartoti. Bet atsiranda kitu... Man pasimokyti tikrai nepamaisytu. biggrin.gif Bet neatkėlinėsiu Regitros datos, man idomu, kaip ten buna. Isbandysiu. biggrin.gif

Merginos, o pvz link sviesoforo vaziuojant, matot, kad raudona, teks stoti. Tai metat laisva ir pariedat kazkiek laisva? Mane tik siandien to instruktorė mokė biggrin.gif Ar tikrai to reikia? Siaip lyg imanomas veiksmas man, gal ir igyvendinsiu rytoj.

Arba pvz stovite salutiniame kelyje, praleidziate vaziuojancius pagrindiniu (kad ir prie ziedu), su laisva ijungta laukiat, kol galėsit pravaziuoti? Irgi pirma karta toki dalyka pasakė. As atsakiau, kad nu kazi, ar as taip padarysiu... unsure.gif Nes visad laukiu su pirma pavara, imynus sankaba. Ziuriu intensyviai, kada galėsiu isiliet i srauta... Pradėt nuo laisvos, man lyg sunku... Taip ir nepabandziau.
Atsakyti