Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti (III tema)

Sveikos. Instruktorius pasiule pabandyti iskaitini nusifilmuoti. o as ir surizikavau. zinokit nieko ten baisaus, eiline pamoka, tik kad filmuoja, bet kai varikli uzkuriau ir pajudejau is vietos, pasimirso ir tai kad filmuoja.

bet cia tai niekis. siandien surizikavau dar kart, ir uzsiregistravau egzaminui regitroje. ir ka jus manot, vieta arba siandien, arba tik sausio viduri, tai uzrasiau siai dienai...ir nepasigailejau...turiu teises :yahoo:  :yahoo:  :yahoo: SUPER nesitiki dar... :yahoo:

Sveikinimai didžiausi, šaunuolė.  :super: 

Atsakyti

aciu aciu merginos. nera is tikro taip sunku ir baisu. pasiseks ir jums. laikysiu kumscius.

Atsakyti

aciu aciu merginos. nera is tikro taip sunku ir baisu. pasiseks ir jums. laikysiu kumscius.

Klaidų padarei? 

Atsakyti
QUOTE(mamyteR @ 2016 12 07, 19:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71277183" data-time="1481109295"><div><p>Vauuuu, super! vartotojo įkelta nuotraukaO tai buvot sutarę su instruktorium, kad 11ą važiavimą jau važiuosit kaip mokyklinyje su filmavimu ir t.t.?

Aš rytoj 17val vairuosiu, susitariau su aukle, kad pažiūrės sūnų, tik gaila, kad anksčiau neišsiderinom vartotojo įkelta nuotraukaBus tamsu ir pikas, įdomu kaip seksis vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Sveikos. Instruktorius pasiule pabandyti iskaitini nusifilmuoti. o as ir surizikavau. zinokit nieko ten baisaus, eiline pamoka, tik kad filmuoja, bet kai varikli uzkuriau ir pajudejau is vietos, pasimirso ir tai kad filmuoja.</p><p>bet cia tai niekis. siandien surizikavau dar kart, ir uzsiregistravau egzaminui regitroje. ir ka jus manot, vieta arba siandien, arba tik sausio viduri, tai uzrasiau siai dienai...ir nepasigailejau...turiu teises yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif SUPER nesitiki dar... yahoo.gif </p>

Fantastika bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Sveikinu clap_1.gif

Papasakok smulkiau-kokie klausimai buvo, ką liepė gatvėje atlikti? kokiame mieste laikei? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 07 gruodžio 2016 - 20:36

Fantastika bigsmile.gifbigsmile.gifbigsmile.gifbigsmile.gif
Sveikinu clap_1.gif

Papasakok smulkiau-kokie klausimai buvo, ką liepė gatvėje atlikti? kokiame mieste laikei? bigsmile.gif

laikiau Telsiuose. klaidu zinoma padariau, bet klaidos daugiau is technines dalies, nes masiniukas naujas, gazas, stabdis...bet labai nesikabinejo del to. pagrinde klaideles buvo greitis ir pavaru pasirinkimas. aiksteleje parkavausi i 90laipsniu, o gatvej reikejo apsisukt ribotam ploti, istumt i kiema atbula ir pradeti vaziuoti ikalneje. . pries egzamina dave du klausimus vienas apie tai kaip patikrinsi ar stabdis veikia o kito is to streso nepamenu :hmm: . kazkaip be stresoo ejau laikyti, daugiau su atrakcija kad kaip bus taip bus, bent suzinosiu kas kaip vyksta, ir se tau...bac, as i vairuotojas itraukta. dabar bus pacios ilgiausios dvi savaites kol pagamins kortele. o jau planu kiek turiu...kur vaziuosiu, ka aplankysiu...

Atsakyti
QUOTE(mamyteR @ 2016 12 07, 20:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fėja*" data-cid="71278410" data-time="1481135663"><div><p>Fantastika vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Sveikinu vartotojo įkelta nuotrauka

Papasakok smulkiau-kokie klausimai buvo, ką liepė gatvėje atlikti? kokiame mieste laikei? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>laikiau Telsiuose. klaidu zinoma padariau, bet klaidos daugiau is technines dalies, nes masiniukas naujas, gazas, stabdis...bet labai nesikabinejo del to. pagrinde klaideles buvo greitis ir pavaru pasirinkimas. aiksteleje parkavausi i 90laipsniu, o gatvej reikejo apsisukt ribotam ploti, istumt i kiema atbula ir pradeti vaziuoti ikalneje. . pries egzamina dave du klausimus vienas apie tai kaip patikrinsi ar stabdis veikia o kito is to streso nepamenu hmm.gif . kazkaip be stresoo ejau laikyti, daugiau su atrakcija kad kaip bus taip bus, bent suzinosiu kas kaip vyksta, ir se tau...bac, as i vairuotojas itraukta. dabar bus pacios ilgiausios dvi savaites kol pagamins kortele. o jau planu kiek turiu...kur vaziuosiu, ka aplankysiu...</p>

Sveikinu 🙌
Tikrai turi gabumu tam reiskias. Nes man dar ir dabar atvaziavus jau 26 pamokas dar oi oi.... Daug klaidu padarau. Zieduose nesigaudau. Ir aikstelej sunku 😢
Nors instruktorius vis siulo jau laikyt bet nzn...
Atsakyti

Sveikinu 🙌
Tikrai turi gabumu tam reiskias. Nes man dar ir dabar atvaziavus jau 26 pamokas dar oi oi.... Daug klaidu padarau. Zieduose nesigaudau. Ir aikstelej sunku 😢

manau labai daug lemia sekme, nors vaziuoju irgi neblogai :wub: tiksliau tobulejimui dar vietos yra. o jei jau instruktorius siulo laikyti, tai tik laikyk ir nedvejok. man suveike nusiteikimas jog tai eiline pamoka. o jei dar ir pasiseks, turesi proga dziaugtis. po savo sekmes, labai dziaugiuosi kad rizikavau nebelaukti.

Atsakyti
QUOTE(mamyteR @ 2016 12 07, 21:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fėja*" data-cid="71278410" data-time="1481135663"><div><p>Fantastika vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Sveikinu vartotojo įkelta nuotrauka

Papasakok smulkiau-kokie klausimai buvo, ką liepė gatvėje atlikti? kokiame mieste laikei? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>laikiau Telsiuose. klaidu zinoma padariau, bet klaidos daugiau is technines dalies, nes masiniukas naujas, gazas, stabdis...bet labai nesikabinejo del to. pagrinde klaideles buvo greitis ir pavaru pasirinkimas. aiksteleje parkavausi i 90laipsniu, o gatvej reikejo apsisukt ribotam ploti, istumt i kiema atbula ir pradeti vaziuoti ikalneje. . pries egzamina dave du klausimus vienas apie tai kaip patikrinsi ar stabdis veikia o kito is to streso nepamenu hmm.gif . kazkaip be stresoo ejau laikyti, daugiau su atrakcija kad kaip bus taip bus, bent suzinosiu kas kaip vyksta, ir se tau...bac, as i vairuotojas itraukta. dabar bus pacios ilgiausios dvi savaites kol pagamins kortele. o jau planu kiek turiu...kur vaziuosiu, ka aplankysiu...</p>

O kas instruktoriuinepatiko tavo greityje?
Ir koks komentaras apie pavaras, kokią klaidą jų pasirinkime darei?

Oj, įsivaizduoju, kaip tau smagu bigsmile.gif Aš irgi turiu susiplanavus-pas ką nuvažiuosiu pirmą, pas ką antrą biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

O kas instruktoriuinepatiko tavo greityje?

Oj, įsivaizduoju, kaip tau smagu bigsmile.gifAš irgi turiu susiplanavus-pas ką nuvažiuosiu pirmą, pas ką antrą biggrin.gifbiggrin.gif

Ne tai gal kad nepatiko....mokiausi vaziuoti su penkiu pavaru masina, o regitroje-sesiu, tai ten kur uztekdavo su mokomaja trecios, cia jau kaip ir ketvirta reikejo mestis. ka reiskia nauja masina :wub: aplamai ten man ir stabdys ui koks jautrus, kad net baisu ir prisiliesti buvo...

o jei planu yra aplankyti draugus ir pazystamus, tai nelauk ir laikyk egza, ui kaip smagu sventem aplankyti ir nustebinti...

o kur laikysies tu?

Atsakyti
QUOTE(mamyteR @ 2016 12 07, 23:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fėja*" data-cid="71278899" data-time="1481145068"><div><p>O kas instruktoriuinepatiko tavo greityje?

Oj, įsivaizduoju, kaip tau smagu vartotojo įkelta nuotraukaAš irgi turiu susiplanavus-pas ką nuvažiuosiu pirmą, pas ką antrą vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ne tai gal kad nepatiko....mokiausi vaziuoti su penkiu pavaru masina, o regitroje-sesiu, tai ten kur uztekdavo su mokomaja trecios, cia jau kaip ir ketvirta reikejo mestis. ka reiskia nauja masina wub.gif aplamai ten man ir stabdys ui koks jautrus, kad net baisu ir prisiliesti buvo...</p><p>o jei planu yra aplankyti draugus ir pazystamus, tai nelauk ir laikyk egza, ui kaip smagu sventem aplankyti ir nustebinti...</p><p>o kur laikysies tu?</p><p></p>

Aisku 4u.gif
Aha, mano mokomukas ford focus irgi 5 pavaru...

Kaunietė aš....
Tai taip, bandysiu šeštadienį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyteR @ 2016 12 06, 14:55)
<p>Ateinu ir as pas jus pasidziaugti. islaikiau mokyklini yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif </p><p>Instruktorius sake jog labai gerai, o as pati kritiskiau save vertinu.nepatiko kai kurie mano vairavimo niuansai, bet manau jei jau sako kad gerai, tai vadinasi zino. o tobulumui ribu nera...</p>

Sveikinu, šaunuolė 4u.gif Ir jau teises turi bigsmile.gif Kokia laimė wub.gif

Aš irgi šiaip ne taip aną savaitę išlaikiau mokyklinį ax.gif
QUOTE(Avocado @ 2016 12 06, 17:06)
Ir pastebėjau, kad man laimės dalykas su parkavimusi. Kartais idealiai prisiparkuoju, o kartais taip nesąmoningai įmontuoju mašiną, kad nebesugalvoju kaip ir pasitaisyti... Šitai manęs neramina, kad egzaminas gali ir baigtis aikštelėje vos prasidėjęs verysad.gif Užsirašiau dar 5 papildomiems vairavimams, tai sakiau instruktoriui, kad dar 1-2 kartus noriu į aikštelę. Nors mieste dažnai liepia parkuotis, visad prireikia jo pagalbos. Tik atbuliniu T formoj viskas ok būna.

Man irgi laimės dalykas, jei atitaikau iš karto ir gerai pasistatau, tai tada super. Bet jei nepavyksta iš karto, tada jau šakės unsure.gif

QUOTE(azen @ 2016 12 07, 22:51)
Sveikinu 🙌
Tikrai turi gabumu tam reiskias. Nes man dar ir dabar atvaziavus jau 26 pamokas dar oi oi.... Daug klaidu padarau.  Zieduose nesigaudau. Ir aikstelej sunku 😢

Jei instruktorius sako, tai tikrai bandyk mirksiukas.gif
QUOTE(Fėja* @ 2016 12 08, 07:05)
Aisku 4u.gif
Aha,  mano mokomukas ford focus irgi 5 pavaru...

Kaunietė aš....
Tai taip,  bandysiu šeštadienį  ax.gif

Laikysime kumščius mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš dabar ieškau instruktoriaus... Nes visiškai nejaučiu progreso ir pasitikėjimo savimi visai nebeliko. Geri atsiliepimai http://www.amplius.lt/

Man geriau būtų Santariškės, Baltupiai...
Atsakyti