Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti (III tema)

QUOTE(Fjell @ 2016 12 05, 21:33)
Bet cia juk igudzio reikalas. Ar zymi kaip nekritine?

Kai skaičiau klaidų sąrašą, lyg ir ši buvo unsure.gif
Atsakyti

Ateinu ir as pas jus pasidziaugti. islaikiau mokyklini :yahoo:  :yahoo:  :yahoo: 

Instruktorius sake jog labai gerai, o as pati kritiskiau save vertinu.nepatiko kai kurie mano vairavimo niuansai, bet manau jei jau sako kad gerai, tai vadinasi zino. o tobulumui ribu nera...

Atsakyti

Ateinu ir as pas jus pasidziaugti. islaikiau mokyklini :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:

Instruktorius sake jog labai gerai, o as pati kritiskiau save vertinu.nepatiko kai kurie mano vairavimo niuansai, bet manau jei jau sako kad gerai, tai vadinasi zino. o tobulumui ribu nera...

Oi kaip smagu girdėti, šaunuolė, sveikinu.  :super:  15 važiavimas buvo, ar daugiau ėmei? Jei jau sako instruktorius, kad gerai, vadinasi gerai, teisingai sakai, kad tobulumui ribų nėra, viskas su laiku.  :4u: 

Mano šiandieninis pasivažinėjimas truko tik valandą, padangą nuleido, atsarginė irgi lieva buvo, tai išėjau namo, gerai, kad netoli namų tas įvyko, instruktorius liko laukti pagalbos.  :D  O jau aikštelėje kiek mašinų buvo, tikras kamštis, reikėjo laukti prie pratimo.  :oh:  :D 

Atsakyti
QUOTE(mamyteR @ 2016 12 06, 13:55)
<p>Ateinu ir as pas jus pasidziaugti. islaikiau mokyklini yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif </p><p>Instruktorius sake jog labai gerai, o as pati kritiskiau save vertinu.nepatiko kai kurie mano vairavimo niuansai, bet manau jei jau sako kad gerai, tai vadinasi zino. o tobulumui ribu nera...</p>

Kaip faina thumbup.gif thumbup.gif
Sveikinu!!!! 4u.gif

Kada Regitra? bigsmile.gif
Atsakyti
Pirmiausia, tai sveikinu mamyteR wub.gif Laaaabai sveikinu! Numanau tą jausmą kaip gera išlaikius... ax.gif O savikritika gal visai neblogas dalykas, ypač, kai laukia Regitra mirksiukas.gif Nors gi faktas, kad įgūdžiai ateis su patirtimi 4u.gif

Šiandien vairavau 14 papildomą vairavimą. Ir vėl sekėsi gerai! Žinokit man tai tokia didi laimė, kad jaučiuosi kaip įsimylėjusi biggrin.gif Šiandien nebuvo nė vienos kritinės!!! Aišku tai pavyko gal ir dėl to, kad instruktorius tikrai randa ką pakomentuoti... Na, bet vis tiek labai džiaugiuosi! Greitai pasiekiau vieną iš tikslų biggrin.gif bigsmile.gif

Tik su vairu sunkiau, net laiko atkarpas pradėjau skaičiuoti kiek ilgiausiai instruktorius nepaima už vairo. Tai max 20 min. verysad.gif Aišku seniau tą vairą griebdavo, o dabar būna pirštu priliečia, bet vis tiek pataiso... Kartais sugrybauju su juostom.

Ir pastebėjau, kad man laimės dalykas su parkavimusi. Kartais idealiai prisiparkuoju, o kartais taip nesąmoningai įmontuoju mašiną, kad nebesugalvoju kaip ir pasitaisyti... Šitai manęs neramina, kad egzaminas gali ir baigtis aikštelėje vos prasidėjęs verysad.gif Užsirašiau dar 5 papildomiems vairavimams, tai sakiau instruktoriui, kad dar 1-2 kartus noriu į aikštelę. Nors mieste dažnai liepia parkuotis, visad prireikia jo pagalbos. Tik atbuliniu T formoj viskas ok būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 06 gruodžio 2016 - 16:07

Aciu mergaites uz palaikyma. Vaziavau tik 11 pamoka. ir pavyko mokyklinis. ryt laukiu patvirtinimo, kad tikrai tikrai islaikytas iskaitinis vaziavimas(tokia tvarka  :hmm: ). aiksteleje pradeda patikti gyvatele. bet regitroje bus vienas is trieju parkavimosi. cia teks dar padirbeti, kad iki labai gerai butu. bet siandienos islaikyta iskaita ikvepia pasitikejimo, kad pavyks ir regitroje. na kad ir ne is pirmo karto...sekme neapleidzia tu, kurie nepasiduoda. :rolleyes: 

Atsakyti

Aciu mergaites uz palaikyma. Vaziavau tik 11 pamoka. ir pavyko mokyklinis. ryt laukiu patvirtinimo, kad tikrai tikrai islaikytas iskaitinis vaziavimas(tokia tvarka  :hmm: ). aiksteleje pradeda patikti gyvatele. bet regitroje bus vienas is trieju parkavimosi. cia teks dar padirbeti, kad iki labai gerai butu. bet siandienos islaikyta iskaita ikvepia pasitikejimo, kad pavyks ir regitroje. na kad ir ne is pirmo karto...sekme neapleidzia tu, kurie nepasiduoda. :rolleyes:

Nu tu vunderkindas, tik 11 pamoka ir ju mokyklinis išlaikytas, tai regitra tau bus nusispjauti :D , pamatysi, gal jau užsiregistravus egzui? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė orchidėja: 06 gruodžio 2016 - 17:44

Nu tu vunderkindas, tik 11 pamoka ir ju mokyklinis išlaikytas, tai regitra tau bus nusispjauti :D , pamatysi, gal jau užsiregistravus egzui? 

Nejuokaukit.iki vunderkindo man labai toli. manau didele itaka sekme turejo.kaip pagal uzsakyma, visur masinos kaip zinodamos is kelio man traukesi :D  o vazinetis as jau vasara pradejau. su vyru po truputi, keliukais kur masinu nera. kad su masina susidraugauciau. o pamokos man reikalingos kad mieste ismokciau vaziuoti. gal del to viskas greiciau. labai noreciau kad ir regitroje sekme lydetu ir is pirmo pavyktu :wub: 

Atsakyti

Nejuokaukit.iki vunderkindo man labai toli. manau didele itaka sekme turejo.kaip pagal uzsakyma, visur masinos kaip zinodamos is kelio man traukesi :D  o vazinetis as jau vasara pradejau. su vyru po truputi, keliukais kur masinu nera. kad su masina susidraugauciau. o pamokos man reikalingos kad mieste ismokciau vaziuoti. gal del to viskas greiciau. labai noreciau kad ir regitroje sekme lydetu ir is pirmo pavyktu :wub:

Aišku išankstinis pravažiavimas, susipažinimas su mašina, daug ką duoda. Pavyks tau ir regitra, pamatysi.

Aš porą kartų buvau pavairavus ir tai supratimą kažkokį gavau apie sankabą, pavaras ir pajudėjimą, tai pradžia aikštelėj buvo lengvesnė, tik gabaritų nejaučiau ir su vairą ne taip sukiojau, dabar kai prisimenu juokas ima.  :D  Vairuoti jau pradeda patikti, vis mažiau reikia instruktoriaus įsikišimo, tik jeigu naujos gatvės, posūkiai ar dar kas, tada pakomentuoja ką žiūrėt, kaip daryt, arba jei per greitai lekiu, tada jau sako nelėk, anksčiau vis sakydavo paspausk.  :D 

Atsakyti
QUOTE(mamyteR @ 2016 12 06, 14:55)
<p>Ateinu ir as pas jus pasidziaugti. islaikiau mokyklini yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif </p><p>Instruktorius sake jog labai gerai, o as pati kritiskiau save vertinu.nepatiko kai kurie mano vairavimo niuansai, bet manau jei jau sako kad gerai, tai vadinasi zino. o tobulumui ribu nera...</p>

Vauuuu, super! bigsmile.gif O tai buvot sutarę su instruktorium, kad 11ą važiavimą jau važiuosit kaip mokyklinyje su filmavimu ir t.t.?

Aš rytoj 17val vairuosiu, susitariau su aukle, kad pažiūrės sūnų, tik gaila, kad anksčiau neišsiderinom ax.gif Bus tamsu ir pikas, įdomu kaip seksis biggrin.gif
Atsakyti

Vauuuu, super! bigsmile.gifO tai buvot sutarę su instruktorium, kad 11ą važiavimą jau važiuosit kaip mokyklinyje su filmavimu ir t.t.?

Aš rytoj 17val vairuosiu, susitariau su aukle, kad pažiūrės sūnų, tik gaila, kad anksčiau neišsiderinom ax.gifBus tamsu ir pikas, įdomu kaip seksis biggrin.gif

Sveikos. Instruktorius pasiule pabandyti iskaitini nusifilmuoti. o as ir surizikavau. zinokit nieko ten baisaus, eiline pamoka, tik kad filmuoja, bet kai varikli uzkuriau ir pajudejau is vietos, pasimirso ir tai kad filmuoja.

bet cia tai niekis. siandien surizikavau dar kart, ir uzsiregistravau egzaminui regitroje. ir ka jus manot, vieta arba siandien, arba tik sausio viduri, tai uzrasiau siai dienai...ir nepasigailejau...turiu teises :yahoo:  :yahoo:  :yahoo: SUPER nesitiki dar... :yahoo: 

Atsakyti
QUOTE(mamyteR @ 2016 12 07, 20:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71277183" data-time="1481109295"><div><p>Vauuuu, super! vartotojo įkelta nuotraukaO tai buvot sutarę su instruktorium, kad 11ą važiavimą jau važiuosit kaip mokyklinyje su filmavimu ir t.t.?

Aš rytoj 17val vairuosiu, susitariau su aukle, kad pažiūrės sūnų, tik gaila, kad anksčiau neišsiderinom vartotojo įkelta nuotraukaBus tamsu ir pikas, įdomu kaip seksis vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Sveikos. Instruktorius pasiule pabandyti iskaitini nusifilmuoti. o as ir surizikavau. zinokit nieko ten baisaus, eiline pamoka, tik kad filmuoja, bet kai varikli uzkuriau ir pajudejau is vietos, pasimirso ir tai kad filmuoja.</p><p>bet cia tai niekis. siandien surizikavau dar kart, ir uzsiregistravau egzaminui regitroje. ir ka jus manot, vieta arba siandien, arba tik sausio viduri, tai uzrasiau siai dienai...ir nepasigailejau...turiu teises yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif SUPER nesitiki dar... yahoo.gif </p>

Omg! Nu nerealu bigsmile.gif Sveikinu!!!
Atsakyti