Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti (III tema)

QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 12 04, 13:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71268924" data-time="1480848338"><div><p>Va čia tai puikios žinios vartotojo įkelta nuotrauka

Aš jau po važiavimo su vyru, tai dieve padėk vartotojo įkelta nuotraukaNorėjosi jį išspirti iš mašinos, kad mažiau komanduotų vartotojo įkelta nuotraukaAišku, sąlygos ne pačios geriausios, normaliai nukasta, bet vietomis vis tiek su ledu tik antra juosta iš trijų, pirmoje sniegas, trečioje, jo irgi nemažai. O kaip susinervino vyras kai užgesau pirma prie sankryžos, kad iš tor nervų aš užgesau iškart vėl užsikūrus vartotojo įkelta nuotraukaSakau, su tavim daugiau aš niekur nevažiuosiu arba tu padirbėk su savim ir mažiau komanduok, man pakanka kryptį pasakyti ir iš bėdos ką ne taip darau, bet RAMIAI. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nu tie vyrai tikrai nekantrūs, tipo jei parėks, pašauks, geriau bus.  biggrin.gif  Kokiu greičiu važiavai? Vakar kai ėjau, tai mašinos labai lėtai važiavo Taikos pr., nuo šviesoforo lėtai pajudėdavo, slidu, matėsi sniegas sutrintas ant gatvės, niekas nenuvalyta, nepabarstyta. Man ryt važiavimas, tikiuosi kažkiek sniegas nutirps, bijau, nevažiavau dar, kai slidu.  unsure.gif </p>

Važiavau 30-35km/h, kaip vyras paliepė. Dauguma mašinų lenkė, bet tikrai nepanašu, kad šiandien kas nors greitį viršijo biggrin.gif Žiūrėjau, kad Klaipėdoje dabar rodo, jog šils iki pliuso ir ilgai jis laikysis, tai jau turėtų būti dauuuug geriau, tik aišku, plauks gatvės. Kelintą valandą ryt važiuosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fjell: 04 gruodžio 2016 - 13:20

Važiavau 30-35km/h, kaip vyras paliepė. Dauguma mašinų lenkė, bet tikrai nepanašu, kad šiandien kas nors greitį viršijo biggrin.gifŽiūrėjau, kad Klaipėdoje dabar rodo, jog šils iki pliuso ir ilgai jis laikysis, tai jau turėtų būti dauuuug geriau, tik aišku, plauks gatvės. Kelintą valandą ryt važiuosi?

13.30h, ryt pliusas pas mus, na matysim kaip čia bus su tais keliais.  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 12 04, 14:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71269013" data-time="1480850379"><div><p>Važiavau 30-35km/h, kaip vyras paliepė. Dauguma mašinų lenkė, bet tikrai nepanašu, kad šiandien kas nors greitį viršijo vartotojo įkelta nuotraukaŽiūrėjau, kad Klaipėdoje dabar rodo, jog šils iki pliuso ir ilgai jis laikysis, tai jau turėtų būti dauuuug geriau, tik aišku, plauks gatvės. Kelintą valandą ryt važiuosi?</p></div></blockquote><p>13.30h, ryt pliusas pas mus, na matysim kaip čia bus su tais keliais.  hmm.gif </p>

Oi tokiu metu jau tikrai manau, kad viskas nurtirpę bus smile.gif
Atsakyti

Oi tokiu metu jau tikrai manau, kad viskas nurtirpę bus smile.gif

Tikiuosi, neprisnigs iki rytojaus.  :D 

Atsakyti
Fėja* kaip tau sekasi? Kada į Regitrą? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxxxa @ 2016 12 04, 15:00)
Fėja* kaip tau sekasi? Kada į Regitrą?  bigsmile.gif

Po mokyklinio ( gruodzio 1) nevaziavau daugiau. Laukiu rytojaus labai. Nes ryt pamoka, penktasieni pamoka ir tadu sestadieni Regitra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2016 12 04, 15:47)
Po mokyklinio ( gruodzio 1) nevaziavau daugiau. Laukiu rytojaus labai. Nes ryt pamoka, penktasieni pamoka ir tadu sestadieni Regitra ax.gif

Oi jau kaip greitai bigsmile.gif Nieko nelinkėsiu, bet laikysiu kumščius, kad gerai būtų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjell @ 2016 12 04, 23:00)
Oi jau kaip greitai  bigsmile.gif Nieko nelinkėsiu, bet laikysiu kumščius, kad gerai būtų  bigsmile.gif

Ai, as ne prietaringa, todėl padėkosiu, kad palaikysit mane 4u.gif Aciu, merginos heart.gif
Atsakyti
Labas, merginos 4u.gif
Vairavau siandien. Buciau visai patenkinta savimi, bet ... Perjungiant pavaras trukcioju. Man taip tas nepatinka. Bet neiseina kitaip :piktas:
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2016 12 04, 23:51)
Ai, as ne prietaringa, todėl padėkosiu, kad palaikysit mane 4u.gif Aciu, merginos heart.gif

Aš ir kumštukus palaikysiu 4u.gif Užsuk po egzo: pasveikinsim, o jei reiks ir paguosim friends.gif

Atsakyti
QUOTE(Metaxxxa @ 2016 12 05, 14:02)
Aš ir kumštukus palaikysiu  4u.gif  Užsuk po egzo: pasveikinsim, o jei reiks ir paguosim  friends.gif

tai tikrai "prisiduosiu" temoj. Kaip bus taip. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2016 12 05, 15:01)
Labas, merginos 4u.gif
Vairavau siandien. Buciau visai patenkinta savimi, bet ... Perjungiant pavaras trukcioju. Man taip tas nepatinka. Bet neiseina kitaip :piktas:

Bet cia juk igudzio reikalas. Ar zymi kaip nekritine?
Atsakyti