Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

irenginejame nama, ir virtuveje, kiek skaiciau komentaru patariama tureti kuo daugiau rozecu, nes pagelbeja labai gaminant, bet nenoriu as, kad matytusi tos skyles, tai ieskau sprendimu uzdengiamu, buvau senukuose, ermitaze ir pan, tai jie patare, kad cia investuoti i gera daikta, nes daznai naudojamas daiktas, bet kazkaip, ka siule niekas nepatiko, galvoju apie siuos https://www.jung.de/...duktai/ls-zero/, ka manot? kaip tik ju vizualiacija panasi i musu busima virtuve ir man graziai susiziuri, bet klausimas, o kokia kokybe, ar verta pinigų?

Atsakyti
QUOTE(andriekesanta @ 2020 09 22, 12:07)
<p><span>irenginejame nama, ir virtuveje, kiek skaiciau komentaru patariama tureti kuo daugiau rozecu, nes pagelbeja labai gaminant, bet nenoriu as, kad matytusi tos skyles, tai ieskau sprendimu uzdengiamu, buvau senukuose, ermitaze ir pan, tai jie patare, kad cia investuoti i gera daikta, nes daznai naudojamas daiktas, bet kazkaip, ka siule niekas nepatiko, galvoju apie siuos www.jung.xxx/lt/6844/produktai/ls-zero/, ka manot? kaip tik ju vizualiacija panasi i musu busima virtuve ir man graziai susiziuri, bet klausimas, o kokia kokybe, ar verta pinigų?

Vienareikšmiai neverta, šitie tuoj bankrutuos. Nes jau debiliukus nuorodų dėliotojus į forumus siunčia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silainiai: 23 rugsėjo 2020 - 06:22
Tema apmirusi, bet klausimas nera labai skubus, tai gal kas nors kada nors atsakys...
Bute sienu aukstis 285 cm. Ar kas nors daresi spinteles iki lubu? Ar daro aplamai gamintojai tokias aukstas? Ar verta tokias daryti? Logiska, kad su kopeciomis nelabai kas sokines i virsutines lentynas, bet laipiot ir dulkes nuo spinteliu virsaus irgi nelabai norisi valyti...
Atsakyti

Tema apmirusi, bet klausimas nera labai skubus, tai gal kas nors kada nors atsakys...
Bute sienu aukstis 285 cm. Ar kas nors daresi spinteles iki lubu? Ar daro aplamai gamintojai tokias aukstas? Ar verta tokias daryti? Logiska, kad su kopeciomis nelabai kas sokines i virsutines lentynas, bet laipiot ir dulkes nuo spinteliu virsaus irgi nelabai norisi valyti...

Manau, kad verta. Mūsų lubos žemesnės, bet kai įrenginėjome virtuvę, buvau internete prisižiūrėjusi gražių pavyzdžių ir su itin aukštomis viršutinėmis spintelėmis iki lubų. Techniškai sudėtingiau gali būti nebent jei norėtumėte vientisų durelių per visą aukštį (man asmeniškai tai nei labai gražu, nei atrodo praktiška, kai norint pasiimti puodelį arbatai matosi ir visas aukščiau susandėliuotas turtas ir šiaip kam kaskart varstyti tokias "spintos" duris). Aišku priklauso ir nuo likusio interjero, pasirinktų spalvų ir t.t., ar masyvios viršutinės spintelės neatrodys griozdas.

Priedas  a247c590fed5a87e0f668d1f3d4fe9c0.jpg   42,56KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Sveiki, ar kas rinkotės neįmontuojamus šaldytuvus?
Virtuvė L formos, bet niša negili, tik 63 cm, o šaldytuvo gylis su durelėmis ir rankena - 79 cm. Nežinau, kaip gražiai įkomponuoti. Baldininkai nupaišė išsikišusį - atrodo baisiai.
Atsakyti

Sveikos, norėčiau nuomonės kurį virtuvės išdėstymą rinktumėtės. Vaizdeliuose į virtuvę žiūrimą pro platų praėjimą iš svetainės, o durys į virt. vaizduose iš dešinės pusės. Įkelsiu du variantus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonami: 16 vasario 2021 - 09:44

Pirmas: šaldytuvas tolimajame kampe, kartu su ūkine spinta, toliau seka plautuvė, pagrindinis stalviršis, katlentė, ir stalviršis jau pasiaurintas 40cm pločio (su ta mintim kad su kaitlente neužlipti ant lango) užsilenkia ant kitos sienos, ant kurios kabo tv. Minusas kad nuo įėjimo toli šaldytuvas, ir stalas pakankamai arti atsiras, taip pat ant stalviršio po tv bus virdulys, kavos aparatas, prie kaitlentės puodai atsiras, sunku bus palaikyti gerą vaizdą...

Atsakyti

Antras: prie įėjimo įmontuojamas šaldytuvas, orkaitė, mikrobangė (galima kombinuotą orkaitę-mikrobangę nuleisti žemai ir spintoj paslėpti kavos aparatą ir virdulį). Toliau seka vos 30cm stalviršio, užsisuka, toliau kaitlentė (užlipa ant lango), stalviršis, plautuvė, stalviršis. Minusai nėr kur dėt tv ir kaitlentė ne itin patogioje vietoje.

Atsakyti
QUOTE(Bonami @ 2021 02 16, 09:40)


Jei įkeltumėt planelius iš viršaus, būtų daug aiškiau ;) .
Dabar, tiesą sakant, tingisi viską skaityti ir dėliotis mintyse smile.gif . Paveikslėliai visad daugiau info parodo.
Atsakyti

Bandau įkelti

Pirma https://www.part.lt/...b0931b70465.jpg

Antra https://www.part.lt/...afc1850a655.jpg

Atsakyti

Vaizdas iš svetainės, virtuvė fone

Pirma: https://www.part.lt/...e2bc3d92924.jpg

Antra: https://www.part.lt/...a332443f650.jpg

Atsakyti
Truputį virtuvių variantus vietom sumaišėt pirmoj žinutėj smile.gif
Žinoma, ne mano reikalas, bet kam TV virtuvėj? Čia pat svetainė, jei gerai suprantu... Rašydama apie planą iš viršaus ir turėjau omeny planą iš viršaus biggrin.gif . Labai sveika visada matyti visą patalpų išdėstymą, kad galima būtų kažką geriau pakomentuoti.
Iš to, ką matau dabar, man lyg šitas išplanavimas geriau žiūrisi:
https://www.part.lt/...b0931b70465.jpg
Čia kaip suprantu, antras variantas. Kaitlentę ko gero stumčiau kairėn, kad ji prasidėtų iškart už lango (ten kur viršuje nėra spintelės durelių), o plautuvę statyčiau ties langu pačioje jo dešinėje.
Šita virtuvė https://www.part.lt/...afc1850a655.jpg man atrodo suspausta kažkokia...
Atsakyti