QUOTE(Suinteresuotas @ 2016 11 24, 13:34)
Noriu padiskutuoti su jumis šia tema, trumpa istorija:
Žmona bendrauja su vyrais (draugais) pažinčių portaluose, hobių užsiėmimuose, vakarėliuose, klubuose, kartais kituose miestuose lanko draugus ir pan. Mes pasitikime vienas kitu ir turime abipusę meilę, jaukų namų "židinį". Galų gale aš esu tolerantiškas bei neriboju jos jokiais būdais ir neprieštarauju smulkiems flirtams ar kitokiems pasilinksminimams, nes svarbiausia yra man dvasinė/moralinė ištikimybė
Mano klausimas Jums (gal turite patirties) - ar net ir turint tvirtą santykių pagrindą, nėra pavojaus santykiams tokia mano antros pusės "veikla" ir mano tolerancijos ribos? Kada tai yra neištikimybė dvasinė, moralinė?
Pastebėjau, kad taip gyvendami neturime santykiuose įtampos ir gyvename santarvėje
Ar zmona bendrauja isskirtinai su vyrais, ar nesirenka draugu lyties?
Ar jos bendravimo pedsakai (sms, internetas) nėra slepiami nuo taves?
Ar tu tuos draugus pazisti?
Ar jus patys turite bendru pomegiu , draugu?
manau sitie klausimai turetu bent kiek atsakyti i klausima, ar tos draugystes veda i santuokos irima, ar ne.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2016 11 26, 09:19)
nu, bet visos čia jį puolė...nebūk naivus, sėkmės, grįžk, po kelių metų papasakosi....tuomet ne pavydas...tai kas? pagieža, piktas juokas...švelnus, geras juokas, galvos pakraipymas?
tai jau man negalima kažkaip kitaip sureaguot.....reikia kartu su jumis pakarksėt: ei, nusiimk akinius,grįžk, tuomet papasakosi....
sakyciau, pesimizmas, pagieza, nepasitikejimas. tikrai nemanau, kad pavydas.