Po daug metu ir ima islenda tiesa, kai susikus kazkuris pasako, jog buvo isimylejes, susizavejes ar kabino.
a) jeigu mergina su vaikinu yra draugai dar prieš abiem užmezgant romantinius santykius su naujais partneriais. Kitaip tariant, turiu draugą X, su kuriuo niekuomet nebuvome priėję jokios intymios ribos, tačiau žinom vienas kitą kaip nuluptus, galim išsipasakot, palaikom vienas kitą, draugais jau esam apie 12 metų, per tą laiką turėjau 3 skirtingus vaikinus, tačiau su dviejais iš jų skyrybos įvyko tikrai ne dėl X kaltės. X, beje, taip pat per tuos 12 metų ir vienišas buvo, ir draugių turėjo. Beje, labai patrauklus vaikinas daugumai merginų, o man, tiesą sakant kai kurios jo savybės fiziškai gan atgrasios buvo. Todėl ir esam tik draugai.
b) jeigu kažkoks interesas žymiai svarbesnis už fizinį potraukį. Tarkime, turėjau ir dabar tebeturiu vieną kaip ir draugą, bet gal greičiau pažįstamą, su kuriuo karts nuo karto susibendrauju. Mus suvedė sveikatos problemos, tokios gan specifinės. Tuo metu, kai esi labai pažeidžiamas ir tik galvoji, kaip išgyventi, flirtai nei šiknoj, nei galvoj. Sveikata susitvarkė, bet tas vyras ir liko tik pažįstamu. Gal dėl to, kad jis vis dar turi tų sveikatos problemų, o jos patrauklumo irgi neprideda.
Kitokio tipo "draugystes" tarp vyrų ir moterų laikyčiau ne draugystėmis, o natūralia priešingų lyčių trauka.
Be to, man rodos, kad tiek kontroliuojamas, tiek nekontroliuojamas ir toleruojamas partnerio bendravimas su priešinga lytim vienodai rizikingas poros santykiams.
O šiaip pritariu Gervuoginei, man būtų skaudu, jei mano vaikinas nuo rutinos bėgtų bendraudamas su kitom moterim, nei, sakykim, kviestų mane kur nors kartu pakeliaut, pasisemt naujų patirčių.
Lytis neturi itakos? Rimtai?
Turiu draugu is darbo, bet vistiek yra sioks tioks "nepatogumas" su jais bendraujant. Ir kad ir kokie geri draugai man jie butu, nesusitikineju su jais po viena, kai MB isvykes. Ir autoriaus zmona ne su draugais is darbo susitinka, o su vyrais is pazinciu puslapiu. Skirtuma matote? Kaip jus galvojate, ko vyrai tokiuose puslapiuose iesko? Intelektualiu pasnekoviu, ne? ;DDD
Papildyta:
Esme tame, kad kai santykiai tenkina abu zmones ir jie gerbia savo partneri, tai nereikia ju laikyti priristu. Jie patys neina i sona. As nenoriu susutikti su vyrais is pazinciu puslapiu ne del to, kad mane kas pririses laiko, o del to, kad man tie vyrai neidomus, man nereikia nei ju zinuciu, nei vakarieniu su jais. Uztenka sociai to vyro, su kuriuo gyvenu.
Noriu padiskutuoti su jumis šia tema, trumpa istorija:
Žmona bendrauja su vyrais (draugais) pažinčių portaluose, hobių užsiėmimuose, vakarėliuose, klubuose, kartais kituose miestuose lanko draugus ir pan. Mes pasitikime vienas kitu ir turime abipusę meilę, jaukų namų "židinį". Galų gale aš esu tolerantiškas bei neriboju jos jokiais būdais ir neprieštarauju smulkiems flirtams ar kitokiems pasilinksminimams, nes svarbiausia yra man dvasinė/moralinė ištikimybė
Mano klausimas Jums (gal turite patirties) - ar net ir turint tvirtą santykių pagrindą, nėra pavojaus santykiams tokia mano antros pusės "veikla" ir mano tolerancijos ribos? Kada tai yra neištikimybė dvasinė, moralinė?
Pastebėjau, kad taip gyvendami neturime santykiuose įtampos ir gyvename santarvėje
Tai ko ieskai slieku subinej?
O kai jjau neduotu, tai daeitu, kad "santykiai pasikeite"?
Na čia būtų stiprus ženklas, bet manau, kad yra ir švelnesnių simptomų
Papildyta:
Jus kokius 3 kartus pakartojote, kad viskas puiku. Tai kam sita tema sukurete?
As isvis nesuprantu kaip vyras gali toleruoti zmonos draugus is pazinciu puslapiu. Jus meiluze turite, taip?
Šiuo metu viskas puiku, įdomu ar ilgalaikėje perspektyvoje taip išlieka.
Meilužės neturiu
Papildyta:
Auklė, seneliai
Papildyta:
Auklė, seneliai
kai žmona perdaug gera, tai vyras raguotas vaikšto ir to nemato
Na čia vienpusiška pozicija, bet kažkur girdėjau, kad jei nežinau tai ir galva neskauda yra tie ragai ar ne, svarbu laimingi
tai kam ši tema, jei niekas neskauda ir tokia laimė ore tvyro? Tai ir vėliau, jei toliau raguos patį, tai koks skirtumas? Gal ant kokių 75-erių nustos
Pajuokavom ir užteks
Nemanau, kad taip yra, tiesiog norėjosi sužinoti ar panašios situacijos neprivėlė ko nors santykiams vėliau, ar tiesiog ir toliau pora ilgai ir laimingai kartu gyvena
Nemanau, kad taip yra, tiesiog norėjosi sužinoti ar panašios situacijos neprivėlė ko nors santykiams vėliau, ar tiesiog ir toliau pora ilgai ir laimingai kartu gyvena
Iš kur toks neišprusimas gyvenimo vingiuos? Ar pas visus buvo, yra ir bus vienodai? Kiekviena situaicja yra individuali. Viena gal išsilakstys ir nusots, o kita gal belakstydama geresnį ras ir skyryboms paduos.
Tai ir tikiuosi, kad tais skirtingais vingiais šiame forume pasidalins žmonės
Cheers