Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonos draugai, laisvalaikis ir pasilinksminimai

QUOTE(Suinteresuotas @ 2016 11 24, 16:04)
Asmeninė patirtis?  biggrin.gif

Aplink daržą? Be abejo smile.gif
Ar jums labiau mezgimas prie širdies? biggrin.gif
Atsakyti

Noriu padiskutuoti su jumis šia tema, trumpa istorija:
Žmona bendrauja su vyrais (draugais) pažinčių portaluose, hobių užsiėmimuose, vakarėliuose, klubuose, kartais kituose miestuose lanko draugus ir pan. Mes pasitikime vienas kitu ir turime abipusę meilę, jaukų namų "židinį". Galų gale aš esu tolerantiškas bei neriboju jos jokiais būdais ir neprieštarauju smulkiems flirtams ar kitokiems pasilinksminimams, nes svarbiausia yra man dvasinė/moralinė ištikimybė smile.gif

Mano klausimas Jums (gal turite patirties) - ar net ir turint tvirtą santykių pagrindą, nėra pavojaus santykiams tokia mano antros pusės "veikla" ir mano tolerancijos ribos? Kada tai yra neištikimybė dvasinė, moralinė?

Pastebėjau, kad taip gyvendami neturime santykiuose įtampos ir gyvename santarvėje wub.gif

Man asmeniskai tokie santykiai nebutu priimtini. Nei as su kazkokiais draugeliais tusinuosi, nei mano vyras su draugem, nieko pazinciu portaluose neiskom. Ir tikrai nuosirdziai nesuprantu, kam to gali reiketi :)

O del pavojaus tai klausimas tau paciam: kaip manai, didesne neistikimybes tikimybe tada kai vyras ir zmona kartu uz rankuciu susikabine eina i kina ar kai zmona viena, kitam mieste, vakarelyje bendrauja su kokiu nors patraukliu vyruku???

Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2016 11 24, 15:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Suinteresuotas" data-cid="71242205" data-time="1479983643"><div><p>Noriu padiskutuoti su jumis šia tema, trumpa istorija:
Žmona bendrauja su vyrais (draugais) pažinčių portaluose, hobių užsiėmimuose, vakarėliuose, klubuose, kartais kituose miestuose lanko draugus ir pan. Mes pasitikime vienas kitu ir turime abipusę meilę, jaukų namų "židinį". Galų gale aš esu tolerantiškas bei neriboju jos jokiais būdais ir neprieštarauju smulkiems flirtams ar kitokiems pasilinksminimams, nes svarbiausia yra man dvasinė/moralinė ištikimybė vartotojo įkelta nuotrauka

Mano klausimas Jums (gal turite patirties) - ar net ir turint tvirtą santykių pagrindą, nėra pavojaus santykiams tokia mano antros pusės "veikla" ir mano tolerancijos ribos? Kada tai yra neištikimybė dvasinė, moralinė?

Pastebėjau, kad taip gyvendami neturime santykiuose įtampos ir gyvename santarvėje vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Man asmeniskai tokie santykiai nebutu priimtini. Nei as su kazkokiais draugeliais tusinuosi, nei mano vyras su draugem, nieko pazinciu portaluose neiskom. Ir tikrai nuosirdziai nesuprantu, kam to gali reiketi smile.gif</p><p></p><p>O del pavojaus tai klausimas tau paciam: kaip manai, didesne neistikimybes tikimybe tada kai vyras ir zmona kartu uz rankuciu susikabine eina i kina ar kai zmona viena, kitam mieste, vakarelyje bendrauja su kokiu nors patraukliu vyruku???</p>

Geras momentas paminėtas, bet visada už rankučių susikabinę negalima būti (juolab, kad ir komandiruotėse būnu), o uždraustas vaisius dar saldesnis juk.. Tad manau, kad tolerancija ir supratimas jei antra pusė vakarėlyje, kad ir kitame mieste, bendrauja su simpatišku vyruku yra geriau, negu laikyti vienas kitą pririštą ir po to bijoti, kad vos pabuvus atskirai be manęs kažką padarys negero.
Atsakyti
QUOTE(Suinteresuotas @ 2016 11 24, 13:48)
Geras momentas paminėtas, bet visada už rankučių susikabinę negalima būti (juolab, kad ir komandiruotėse būnu), o uždraustas vaisius dar saldesnis juk.. Tad manau, kad tolerancija ir supratimas jei antra pusė vakarėlyje, kad ir kitame mieste, bendrauja su simpatišku vyruku yra geriau, negu laikyti vienas kitą pririštą ir po to bijoti, kad vos pabuvus atskirai be manęs kažką padarys negero.

Mano atsakymas buvo ne apie tai, kad reikia zmona priristi ir daugiau niekur neleisti. Jusu klausimas buvo "ar nera pavojaus", tad mano atsakymas ir buvo butent apie pavoju smile.gif Pvz. as suvokiu, kad tuo metu kai vyras yra komandiruoteje teorine neistikimybes galimybe yra didesne, nei kai jis sedi salia manes ant sofkes, bet tai nereiskia, kad as jo neisleidziu i komandiruotes arba kad jis butinai toj komandiruotej kazkur nugrybaus smile.gif Zodziu, butu naivu isivaizduoti, kad turint zmona, kuri daznai eina i vakarelius be jusu, bendrauja su vyrais pazinciu portaluose, neistikimybes pavojus yra toks pats, kaip ir turint zmona, kuri is namu viena kojos neiskelia. Bet velgi tai jokiu budu nereiskia, kad jusu zmona yra ar bus neistikima, bet pavojus, beabejo, didesnis.

O man sitoj situacijoj idomiau, kam jusu zmonai viso to reikia???
Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2016 11 24, 16:06)
Mano atsakymas buvo ne apie tai, kad reikia zmona priristi ir daugiau niekur neleisti. Jusu klausimas buvo "ar nera pavojaus", tad mano atsakymas ir buvo butent apie pavoju smile.gif  Pvz. as suvokiu, kad tuo metu kai vyras yra komandiruoteje teorine neistikimybes galimybe yra didesne, nei kai jis sedi salia manes ant sofkes, bet tai nereiskia, kad as jo neisleidziu i komandiruotes arba kad jis butinai toj komandiruotej kazkur nugrybaus smile.gif Zodziu, butu naivu isivaizduoti, kad turint zmona, kuri daznai eina i vakarelius be jusu, bendrauja su vyrais pazinciu portaluose, neistikimybes  pavojus yra toks pats, kaip ir turint zmona, kuri is namu viena kojos neiskelia. Bet velgi tai jokiu budu nereiskia, kad jusu zmona yra ar bus neistikima, bet pavojus, beabejo, didesnis.

O man sitoj situacijoj idomiau, kam jusu zmonai viso to reikia???

Ačiū už patikslinimą smile.gif
Manau, kad padeda pabėgti iš rutinos, nes vienu metu buvo užklupus ir pradėjus neigiamai veikti, o dabar viskas puiku!!
Atsakyti
QUOTE(Suinteresuotas @ 2016 11 24, 14:10)
Ačiū už patikslinimą  smile.gif
Manau, kad padeda pabėgti iš rutinos, nes vienu metu buvo užklupus ir pradėjus neigiamai veikti, o dabar viskas puiku!!

Dabar padeda veliau reikes stipresniu narkotiku, kad "pabėgti iš rutinos", va tada ir suguls ir gal but issiskirs.

Bet ko nepadarysi, kad "pabegt is rutinos" kiti va narkotiku dozes didina kol uzsilenkia viena diena, perdozuoja. Daugybe lal zvaigzdziu jau ta perejo.

Jei reikia pabegt is rutinos tai jau vidine problema.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 11 24, 16:18)
Dabar padeda veliau reikes stipresniu narkotiku, kad "pabėgti iš rutinos", va tada ir suguls ir gal but issiskirs.

Bet ko nepadarysi, kad "pabegt is rutinos"  kiti va narkotiku dozes didina kol uzsilenkia viena diena, perdozuoja. Daugybe lal zvaigzdziu jau ta perejo.

Jei reikia pabegt is rutinos tai jau vidine problema.

Bet sakykim, kad net ir ekstremali sugulimo situacija juk nebūtinai lemia (ir dažniausiai nelemia) išsiskyrimo, juolab jei meilė šeimoje, o ten tik smulkmena?..
Atsakyti
QUOTE(Suinteresuotas @ 2016 11 24, 14:10)
Ačiū už patikslinimą  smile.gif

O jusu neskaudina, kad zmonai reikia begti nuo rutinos pas kitus vyrus??? Kitaip tariant, jai buti su jumis yra taip nuobodu, kad net prisireikia dar kazko is salies??? As kai pavargstu nuo namu, susitinku su draugemis, nueinu i bobiska filma, ieskau kitokios prasmingos veiklos, pagaliau dviese su vyru kazkur isvaziuojam, bet kitu vyru neiskau. Ir man asmeniskai labai skaudetu, jei mano vyras eitu rutinos vaikyt su kitom moterim...

Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2016 11 24, 16:27)
O jusu neskaudina, kad zmonai reikia begti nuo rutinos pas kitus vyrus??? Kitaip tariant, jai buti su jumis yra taip nuobodu, kad net prisireikia dar kazko is salies??? As kai pavargstu nuo namu, susitinku su draugemis, nueinu i bobiska filma, ieskau kitokios prasmingos veiklos, pagaliau dviese su vyru kazkur isvaziuojam, bet kitu vyru neiskau. Ir man asmeniskai labai skaudetu, jei mano vyras eitu rutinos vaikyt su kitom moterim...

Nesupraskite manęs klaidingai, mes kartu daug ką veikiam, taip pat ir mišriose kompanijose būnam, bet kai būnu išvykęs, tai normalu, kad antra pusė irgi kažką veikia ar tai su mišria kompanija, ar tai su draugu/drauge susitinka. Juk gali būti moteris ir vyras tik draugai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suinteresuotas @ 2016 11 24, 14:26)
Bet sakykim, kad net ir ekstremali sugulimo situacija juk nebūtinai lemia (ir dažniausiai nelemia) išsiskyrimo, juolab jei meilė šeimoje, o ten tik smulkmena?..

Daug kas gali i smulkmena pavirsti. Man pav. vaikai yra smulkmena, jie man vienodai rodo.
Man tai dabar norma, o kiti va cia baisisi.

Todel kitiems daug kas gali buti vienodai, o jei dar neveinodai, tai kai suklumpa tai butinai aiskina, kad tai "nieko nereiskia"

Galu gale niekas nieko nereiskia ir nera ko prarasti
Papildyta:
QUOTE(Suinteresuotas @ 2016 11 24, 14:31)
Juk gali būti moteris ir vyras tik draugai?  smile.gif

Skaiciau pasaka, kad vilkas ir kiskis irgi buvo draugai, tik viena diena vilkas pasake : "suprantu kiskuti, kad tau skaudes, bet as jau labai alkanas"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 24 lapkričio 2016 - 15:41
QUOTE(Suinteresuotas @ 2016 11 24, 14:31)
Nesupraskite manęs klaidingai, mes kartu daug ką veikiam, taip pat ir mišriose kompanijose būnam, bet kai būnu išvykęs, tai normalu, kad antra pusė irgi kažką veikia ar tai su mišria kompanija, ar tai su draugu/drauge susitinka. Juk gali būti moteris ir vyras tik draugai?  smile.gif

As vyro ir moters draugystem netikiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2016 11 24, 16:37)
As vyro ir moters draugystem netikiu smile.gif

Tikiu tuo ką matau ir žinau, nepergyvenu dėl to - ko nežinau ir nematau smile.gif
Juolab kai santykių geresnių nesu turėjęs rolleyes.gif
Atsakyti