Aplink daržą? Be abejo
Ar jums labiau mezgimas prie širdies?
Noriu padiskutuoti su jumis šia tema, trumpa istorija:
Žmona bendrauja su vyrais (draugais) pažinčių portaluose, hobių užsiėmimuose, vakarėliuose, klubuose, kartais kituose miestuose lanko draugus ir pan. Mes pasitikime vienas kitu ir turime abipusę meilę, jaukų namų "židinį". Galų gale aš esu tolerantiškas bei neriboju jos jokiais būdais ir neprieštarauju smulkiems flirtams ar kitokiems pasilinksminimams, nes svarbiausia yra man dvasinė/moralinė ištikimybė
Mano klausimas Jums (gal turite patirties) - ar net ir turint tvirtą santykių pagrindą, nėra pavojaus santykiams tokia mano antros pusės "veikla" ir mano tolerancijos ribos? Kada tai yra neištikimybė dvasinė, moralinė?
Pastebėjau, kad taip gyvendami neturime santykiuose įtampos ir gyvename santarvėje
Man asmeniskai tokie santykiai nebutu priimtini. Nei as su kazkokiais draugeliais tusinuosi, nei mano vyras su draugem, nieko pazinciu portaluose neiskom. Ir tikrai nuosirdziai nesuprantu, kam to gali reiketi
O del pavojaus tai klausimas tau paciam: kaip manai, didesne neistikimybes tikimybe tada kai vyras ir zmona kartu uz rankuciu susikabine eina i kina ar kai zmona viena, kitam mieste, vakarelyje bendrauja su kokiu nors patraukliu vyruku???