Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 119

QUOTE(norala @ 2016 11 29, 11:22)
Ar jau siuntete kas nors šiuo siuntimu : DPD-All Inclusive
Kokius ten taxus dar prie kainos prideda  g.gif
Papildyta:
tai vat keista, aš irgi taip galvojau, bet įsidejus 4 vnt. visus rodo akcijoine kaina , tik jau siuntima reikia rinktis brangesni ...
ir ka reiškia šitas įrašas : "All duties, taxes and fees are prepaid!"-mokesčiai sumoketi ? smile.gif)

Jei renkatės DPD-All Inclusive, subtotal suma t.b iki 19,44 eurų ( nes pasisinkus šį siuntimą duoda EU Special Discount €2.56), tada nebus jokių taxų.
Man atrodo, kad čia tik iš anksto už išmuitinimą susimoki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 29 lapkričio 2016 - 13:03
QUOTE(norala @ 2016 11 29, 13:22)
Ar jau siuntete kas nors šiuo siuntimu : DPD-All Inclusive
Kokius ten taxus dar prie kainos prideda  g.gif
Papildyta:
tai vat keista, aš irgi taip galvojau, bet įsidejus 4 vnt. visus rodo akcijoine kaina , tik jau siuntima reikia rinktis brangesni ...
ir ka reiškia šitas įrašas : "All duties, taxes and fees are prepaid!"-mokesčiai sumoketi ? smile.gif)

Kad taxu nebutu- susidekit iki 22 eur krepseli pasirinkus global mail ar dhl. Tada persijunkit i dpd. Jie isminusuoja ta nuolaida 2,56 ar pan.suma is subtotal, bet mokescius skaiciuoti pradeda kaip neismunusave, t.y. nuo mazdaug 19,4 eur.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 11 29, 14:02)
Jei renkatės DPD-All Inclusive, subtotal suma t.b iki 19,44 eurų ( nes pasisinkus šį siuntimą duoda EU Special Discount €2.56), tada nebus jokių taxų. 
Man atrodo, kad čia tik iš anksto už išmuitinimą susimoki.

man jau nuo subtotal : 18 , atsiranda taxai
bet galima bent jau sunkesnių prekių prisikraut:)
Atsakyti
na, nzn, aš surizikavau kelias dezutes guminuku įsideti: apmoketi leido, o kaip bus toliau -matysim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 29 lapkričio 2016 - 15:39
papilde išpardavimų skyrių , yra neblogų pasiulymų dar ir -20 taikoma (Real Techniques by Samantha Chapman)

Real Techniques by Samantha Chapman, Multitask Set, 3 Brushes + Case

daugiau Išpardavimas

Dovanom wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nieko_sau: 29 lapkričio 2016 - 16:06
QUOTE(nieko_sau @ 2016 11 29, 16:45)
papilde išpardavimų skyrių

Prisijungiau per jūsų nuorodą, Ukrainoj atsidūriau ir nebeleidžia pakeisti į Lietuvą unsure.gif , tik į eurus pasikeičiau ax.gif
Papildyta:
pavyko, pakeičiau ax.gif
Atsakyti
Užsisakiau senai planuotų sunkiausių prekių krepšys pažiūrėjau kad jų po vieną visai neapsimoka pirkti, geriau iš karto visas, nes jau pasiekus 1 kg svorį, labai nedaug naujuoju siuntimu prisideda už kiekvieną gramą. Kokosų actą jau nežinau kiek laiko planuoju pirkti, na ir tualeto valiklį norėjau išbandyti. Krepšeli svoris virš 3 kg arba 7,23 lbs. Su nuolaida siuntimas 7,87 eur., tai 1 kg atsiuntimas 2,6 eur išėjo ax.gif
Atsakyti
Moterys, gal žinot kiek arbatos galima siųstis? Ar nebus problemų jei įsidėsiu dvi tokias dėžutes? http://www.iherb.com...-Tea-4-oz/44941

Ar jums išsiunčia siuntinius? Pas mane vienas 23d. užsakytas ir vis dar processing, ir loyalty creditai pending unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 11 29, 18:06)
Užsisakiau senai planuotų sunkiausių prekių  krepšys pažiūrėjau kad jų po vieną visai neapsimoka pirkti, geriau iš karto visas, nes jau pasiekus 1 kg svorį, labai nedaug naujuoju siuntimu prisideda už kiekvieną gramą. Kokosų actą jau nežinau kiek laiko planuoju pirkti, na ir tualeto valiklį norėjau išbandyti. Krepšeli svoris virš 3 kg arba 7,23 lbs. Su nuolaida siuntimas 7,87 eur., tai 1 kg atsiuntimas 2,6 eur išėjo ax.gif

ar geras tas tuliko valyklis?
Atsakyti
QUOTE(LabaiTyli @ 2016 11 29, 16:11)
Moterys, gal žinot kiek arbatos galima siųstis? Ar nebus problemų jei įsidėsiu dvi tokias dėžutes? http://www.iherb.com...-Tea-4-oz/44941

Ar jums išsiunčia siuntinius? Pas mane vienas 23d. užsakytas ir vis dar processing, ir loyalty creditai pending  unsure.gif

Aš siunciuosi 2. Plius dar 1 kitokia:
http://www.iherb.com...mp;rcode=DWB851
Tad turbūt siunčiate kiek norit. Man labai gerai dovanoms bus. Vėl klaus kur pirkau, kaip pernai smile.gif kaip nepasinaudosi proga kai nupigintos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 29 lapkričio 2016 - 16:31
QUOTE(LabaiTyli @ 2016 11 29, 15:11)

Ar jums išsiunčia siuntinius? Pas mane vienas 23d. užsakytas ir vis dar processing, ir loyalty creditai pending  unsure.gif

Kažkada buvom išsiaiškinę, kad 100 gr. viename siuntinyje arbatos galima, bet dar negirdėjau, kad būtų kam nors dėl didesnio svorio sulaikę.
Dėl to siuntinio pažiūrėk, ar apmokėjimas priimtas, nes jei SEB bankas, ten gi reikia skambinti kas kažkiek laiko, kad leistų nusipirkt blink.gif

Papildyta:
QUOTE(nieko_sau @ 2016 11 29, 15:13)
ar geras tas tuliko valyklis?

pirmą kart perku,bet kokius Method turėjau valiklius, tai visi patiko, tikuosi ir šitas patiks smile.gif
Papildyta:

Dar į arbatų temą, radau įdomią su probiotikais arbata , bet ar gali probiotikai karštu vandeiu užpylus likti veiksmingi hmm.gif
Atsakyti
O kam naudojat kokosų actą?
Atsakyti